שרשור היכרות וציוד קפה
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
תודה dorso את אלו לא הכרתי. אני מתרכז כרגע בבקרים אמריקאים, יפנים ואנגליםdorso כתב:אתה צריך בקר טמפרטורה עם יציאה אנלוגית
אצלי בעבודה יש כאלו http://www.pixsys.net/en/products/contr ... atr243-189
וגם כאלו , יותר זולים (וטובים) http://www.gg.co.il/main.asp?product_id ... l_nav2=173...
אלמד אותם ונראה מה יש לאיטלקים להציע בתכונות ובמחיר....
אחלה
שלום לכולם(:
שמי נוריאל משתמש חדש כאן בפורום ,אחריי המון קריאה
כאן הבנתי שאני רוצה מכונת אספרסו בבית.
ומיותר לציין שאני מאוד אוהב אספרסו...
וזה הציוד הדנדש שלי:
באזרה גול'יה ומטחנה imini
אשמח להארות והערות לגביי השימוש במכונה בדרך
לאספרסו משובח((:
שמי נוריאל משתמש חדש כאן בפורום ,אחריי המון קריאה
כאן הבנתי שאני רוצה מכונת אספרסו בבית.
ומיותר לציין שאני מאוד אוהב אספרסו...
וזה הציוד הדנדש שלי:
באזרה גול'יה ומטחנה imini
אשמח להארות והערות לגביי השימוש במכונה בדרך
לאספרסו משובח((:
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב - מכונה יפה אמיתית.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
שלום לכל המכורים וחולים בוירוס השידרוגיתיס המצוי וההרסני :).
קוראים לי אלוני בן 30 אני נשוי באהבה+1
עם קפה התחלתי בגיל 16 עם מקינטה ללא שם אי-שם בגליל התחתון והרחוק (נצרת עלית)
אחרי כמה שנים השתדרגתי לבריקה-4 וטטוקרמה 3 ואחר כך 6 ומפה התחיל הרומן הסודי שלי.
את מטחנה הידנית לקפה קניתי בשנים אחרונות, למרות שחלמתי כל הזמן על סילביה בסוף הזמנתי אוסקר,
מקוה לשדרג ולהשלים את התמונה המושלמת של פינת קפה שלי לפני החג , תלוי בשעות עבודה...
תמונות עדכניות ישלחו בהמשך ומקווה להיות חלק ממשפחת צרחני קפה איכותי!
קוראים לי אלוני בן 30 אני נשוי באהבה+1
עם קפה התחלתי בגיל 16 עם מקינטה ללא שם אי-שם בגליל התחתון והרחוק (נצרת עלית)
אחרי כמה שנים השתדרגתי לבריקה-4 וטטוקרמה 3 ואחר כך 6 ומפה התחיל הרומן הסודי שלי.
את מטחנה הידנית לקפה קניתי בשנים אחרונות, למרות שחלמתי כל הזמן על סילביה בסוף הזמנתי אוסקר,
מקוה לשדרג ולהשלים את התמונה המושלמת של פינת קפה שלי לפני החג , תלוי בשעות עבודה...
תמונות עדכניות ישלחו בהמשך ומקווה להיות חלק ממשפחת צרחני קפה איכותי!
-
- מצב מושלם- צעד 2
נערך לאחרונה על ידי קופיהוליק ב 18/10/2011 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Baristafe
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 21
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
שמי ארנון שופמן ואני הבעלים של "בריסטפה", זה לגבי העוסק בתחום אשר מוצמד אליי.
התחלתי את הרומן שלי עם הקפה ב"ארקפה" שם עבדתי כ 4 שנים. עבודה שמאוד נהנתי ממנה וכמובן המקום שהכי אהבתי הוא המכונה, פשוט נדבקתי לשם כמה שיכולתי. אין כיף גדול יותר כאשר מישהו בא בבוקר ומחפש אותי על מנת שאני יהיה זה שמכין לו את הקפה. גם לכוון טחינה כל בוקר זו שיגרה שאהבתי. אפילו תנו לי לנקות אותה ולהחליף מלח במרכך, רק להישאר ליד המכונה
את המכונה הראשונה שלי רכשתי בזמן העבודה שם ובתור סטודנט מרושש רכשתי Delonghi EC-200 ואז גיליתי שמכונה ביתית זה קצת שונה אבל יום אחד הבאתי אותה לעבודה ובסגירת בית הקפה כיוונתי טחינה בהתאם למטחנה בסניף העבודה וכך היה לי טחינה טובה וזמינה ללא צורך במטחנה. הוצאתי מהמכונה הזאת קפה מצויין, אפילו חבר הפורום "מקפה בוטיק" יהודה בדיחי יכול להעיד על כך כשזכה לשתות ממנה כשהכרנו.
היום ברשותי גאג'יה קלאסיק ותיקה שהיא כבר בת 9 אבל עושה את העבודה יופי ומטחנה נמוקס לוקס שגם היא מחזיקה נהדר למרות שהיא מיד שניה. את הקליה אני עושה במכשיר פופקורן ואני מאוד מרוצה אבל בקליה יש לי המון ללמוד. אחרי כל התמונות של הציודים שראיתי כאן אני מרגיש שלא בנוח להציג את שלי
. אפשר להגיד עליי שהסנדלר הולך יחף.
מי שמכיר אותי יודע שהמוטו שלי זה המיומנות ולא הציוד, אם אין מיומנות הקפה לא טוב אפילו במכונה הכי טובה שיש.
שלא תיטעו, הקפה שאני מפיק הוא מצויין ואני מוכן לעמוד במבחן מול כל מכונה שהוצגה כאן ולא רואה בינתיים סיבה לשים את הכסף על E61 נוצצת אבל אולי זה עוד יגיע. עוד יתרון הוא שעם הקלאסיק אני יכול ללכת לכל ארוחת יום שישי בקלילות לא חשוב איפה היא ולקבל מחמאות על הקפה. אני מניח ש E61 לא היית מזיז מהשיש.
שמי ארנון שופמן ואני הבעלים של "בריסטפה", זה לגבי העוסק בתחום אשר מוצמד אליי.
התחלתי את הרומן שלי עם הקפה ב"ארקפה" שם עבדתי כ 4 שנים. עבודה שמאוד נהנתי ממנה וכמובן המקום שהכי אהבתי הוא המכונה, פשוט נדבקתי לשם כמה שיכולתי. אין כיף גדול יותר כאשר מישהו בא בבוקר ומחפש אותי על מנת שאני יהיה זה שמכין לו את הקפה. גם לכוון טחינה כל בוקר זו שיגרה שאהבתי. אפילו תנו לי לנקות אותה ולהחליף מלח במרכך, רק להישאר ליד המכונה
את המכונה הראשונה שלי רכשתי בזמן העבודה שם ובתור סטודנט מרושש רכשתי Delonghi EC-200 ואז גיליתי שמכונה ביתית זה קצת שונה אבל יום אחד הבאתי אותה לעבודה ובסגירת בית הקפה כיוונתי טחינה בהתאם למטחנה בסניף העבודה וכך היה לי טחינה טובה וזמינה ללא צורך במטחנה. הוצאתי מהמכונה הזאת קפה מצויין, אפילו חבר הפורום "מקפה בוטיק" יהודה בדיחי יכול להעיד על כך כשזכה לשתות ממנה כשהכרנו.
היום ברשותי גאג'יה קלאסיק ותיקה שהיא כבר בת 9 אבל עושה את העבודה יופי ומטחנה נמוקס לוקס שגם היא מחזיקה נהדר למרות שהיא מיד שניה. את הקליה אני עושה במכשיר פופקורן ואני מאוד מרוצה אבל בקליה יש לי המון ללמוד. אחרי כל התמונות של הציודים שראיתי כאן אני מרגיש שלא בנוח להציג את שלי
מי שמכיר אותי יודע שהמוטו שלי זה המיומנות ולא הציוד, אם אין מיומנות הקפה לא טוב אפילו במכונה הכי טובה שיש.
שלא תיטעו, הקפה שאני מפיק הוא מצויין ואני מוכן לעמוד במבחן מול כל מכונה שהוצגה כאן ולא רואה בינתיים סיבה לשים את הכסף על E61 נוצצת אבל אולי זה עוד יגיע. עוד יתרון הוא שעם הקלאסיק אני יכול ללכת לכל ארוחת יום שישי בקלילות לא חשוב איפה היא ולקבל מחמאות על הקפה. אני מניח ש E61 לא היית מזיז מהשיש.
ארנון שופמן - בריסטפה
www.baristafe.co.il
www.baristafe.co.il
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

ברוכים הבאים וברכות על ניהול פורום תפוז
מור
היי כולם,
שמי מור , אני סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים.
אני התחלתי עם שגעת הקפה מלפני שנתיים ,התחלתי עם "מכונת צעצוע"- קפסולות של lavaza ,
מהר מאוד הבנתי שאני רוצה לעבור למכונה של קפה טחון וקניתי סילביה & רוקי- נשארתי איתה שנה שעליה התלמדתי בעיקר.
לאחר מכן הבנתי שאני רוצה לעלות ברמה ולפני חצי שנה רכשתי את ה-ROCKET GIOTTO
שממנה אני מאושר ומפיק קפה מושלם.
שמי מור , אני סטודנט לאדריכלות ועיצוב פנים.
אני התחלתי עם שגעת הקפה מלפני שנתיים ,התחלתי עם "מכונת צעצוע"- קפסולות של lavaza ,
מהר מאוד הבנתי שאני רוצה לעבור למכונה של קפה טחון וקניתי סילביה & רוקי- נשארתי איתה שנה שעליה התלמדתי בעיקר.
לאחר מכן הבנתי שאני רוצה לעלות ברמה ולפני חצי שנה רכשתי את ה-ROCKET GIOTTO
שממנה אני מאושר ומפיק קפה מושלם.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

איזה סט לסטודנט! כל הכבוד.