2- אצלו אפשר להרכיב סטאפ הרבה יותר טוב משלי.
3- אצלי לא יכולים לשבת 3 אנשים ולהקשיב.
4- מה דעתך על 2.

ילדיעפים כתב:מהפך-מצאתי הוכחה שיש הבדל ניכר בתוצאה שנותנים כבלים שונים=אני!
אני כזה קמצן שאם כבלים שונים שניסיתי לא היו נותנים תוצאה טובה יותר לא הייתי מוציא שקל
על כבל שעולה יותר מ50 שקל בחנות לחמרי בנין-תאמינו לי,אבל התוצאה כל כך ברורה שבהיסטריה
ואחרי כדור נגד חרדה הוצאתי את הכסף שכה יקר לליבי וקניתי אינטרקונקט זול ב300 דולר וכבל רמקול
ב700 דולר,מה לעשות זה נשמע ליגה אחרת...
') javascript:emoticon('
')אילפור כתב: [להגיד שכבל זול ופשוט מעביר את האינפורמציה וכבלים יקרים "צובעים", זה כמו להגיד שרסיבר זול מעביר אינפורמציה נכונה, וכמה שאנחנו עולים ברמת המחיר והאיכות המגברים משמשים יותר ויותר כאיקוולייזר....
') javascript:emoticon('
')
אני חולק עליך zy והאנאלוגיה למשאית הקרור אינה במקום לדעתי.הכבל משול בעיני לאותה משאית קירור תיקנית ותקינה המעבירה את נתחי הבשר מהמשחטה למסעדה (נניח שמעבירה את אותו נתח בדיוק מאותה פרה לאותה מסעדה).
במסעדה מחולק הנתח ל 3 שפים (מגברים, רמקולים בשפתנו) שונים שאמורים להכין אותה מנה.....יצא להם טעם זהה אני מניח שלא
אז איך אפשר להשוות משאית לשף
באופן עקרוני אני מסכים מאוד עם אמירותיך בפוסט הנ"ל,,,טענתי הינה שעל מנת לאכול בשר טוב- ממש לא משנה האם הוא נסע במרצדס או בפיאט (בשניהם הוא מגיע באותו זמן ובאותה טמפ' למסעדה)....

ליאור.LiorC כתב:נראה לי מוזר כל הסיפור הזה.
מצד אחד, אנשים מספרים כאן על שינויים גדולים ומורגשים בצליל ממש "מהפכות במערכת"
כשמישהו כאן מחליף רמקול או מגבר הוא מזמין אחרים בהתלהבות אחרים לשמוע את השינוי אצלו.
אבל כשזה מגיע לכבלים אז פתאום צריך להיות מומחה, להכיר היטב את הרמקול ועוד ועוד......