ריכוז כיולים וקושחות עבור Hisense M7000
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אתה מערבב בין הנושאים
יש עידן + בכל הקושחות
יש עברית ברמת הטקסט (EPG) של הערוצים בכל הקושחות
יש עברית בנטפליקס בכל הקושחות
אין עברית בתפריטים
אין עברית בתרגום (אם אתה מנסה לנגן סרט עם תרום חיצוני)
יש עידן + בכל הקושחות
יש עברית ברמת הטקסט (EPG) של הערוצים בכל הקושחות
יש עברית בנטפליקס בכל הקושחות
אין עברית בתפריטים
אין עברית בתרגום (אם אתה מנסה לנגן סרט עם תרום חיצוני)
- loki2d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 658
55M7000. קושחה בריטית אחרונה. אם אני לא טועה הגדרתי את בריטניה בתור המדינת מקור.
וכשאני אומר תפריטים אני לא מתכוון ל-EPG שהוא כן בעברית , אני מדבר על התפריטים של הטלוויזיה.
וכשאני אומר תפריטים אני לא מתכוון ל-EPG שהוא כן בעברית , אני מדבר על התפריטים של הטלוויזיה.
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
אין לי בעיה עם אנגלית, כך שהתפריטים בעברית לא ממש מעניינים אותי.
הבעיה שלי היא שאני לא רואה ערוצי עידן פלוס כלל. לכן שאלתי באיזה קושחה השתמשתם, איזה מדינה הגדרתם ואם יש עוד הגדרה נוספת שצריך להגדיר בטלוויזיה.
הבעיה שלי היא שאני לא רואה ערוצי עידן פלוס כלל. לכן שאלתי באיזה קושחה השתמשתם, איזה מדינה הגדרתם ואם יש עוד הגדרה נוספת שצריך להגדיר בטלוויזיה.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·yan כתב:אין לי בעיה עם אנגלית, כך שהתפריטים בעברית לא ממש מעניינים אותי.
הבעיה שלי היא שאני לא רואה ערוצי עידן פלוס כלל. לכן שאלתי באיזה קושחה השתמשתם, איזה מדינה הגדרתם ואם יש עוד הגדרה נוספת שצריך להגדיר בטלוויזיה....
צריך אנטנה וקליטה
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

הסתדרתי בסוף. משום מה האנטנה היית צריכה עוד 2 ס"מ ימינה ומאותו מקום שזה עבד בעבר.
האם אפשר להגדיר שבעידן + ורק של התצוגה תהיה מוגדרת 16:9 ובשאר המקורות זה יהיה automatic?
האם אפשר להגדיר שבעידן + ורק של התצוגה תהיה מוגדרת 16:9 ובשאר המקורות זה יהיה automatic?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
@yan
אתה יכול אולי להגדיר מצבי תמונה שונים לעידן+ ולשאר המקורות.
יש לך בהגדרות של כל מצב תמונה אפשרות לקבוע על איזה source זה חל.
אתה יכול אולי להגדיר מצבי תמונה שונים לעידן+ ולשאר המקורות.
יש לך בהגדרות של כל מצב תמונה אפשרות לקבוע על איזה source זה חל.
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

האם ניתן לקבוע לדוגמא שלתמונות ה standard יהיה שתי הגדרות שונות? 16:9 בעידן+ ו- automatic ב- hdmi 2?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

למיטב ידיעתי לא ניתן.
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
התקדמתי לקושחה הבריטית שנראית רצינית בהרבה מהישראלית. בנוסף הגיע לי המי-בוקס שרכשתי.
אחרי כיול להגדרות של נובלר המומלצות האדום נראה כמעט חום (בלוגו של נטפליקס ויוטיוב למשל) ואני לא מצליח לראות שום תוכן במצב hdr. זה פשוט לא זמין. יש איזה דרך לגרום לזה לעבוד? משהו שאני מפספס?
אחרי כיול להגדרות של נובלר המומלצות האדום נראה כמעט חום (בלוגו של נטפליקס ויוטיוב למשל) ואני לא מצליח לראות שום תוכן במצב hdr. זה פשוט לא זמין. יש איזה דרך לגרום לזה לעבוד? משהו שאני מפספס?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

שיאומי מי בוקס לא תומך עדיין ב-HDR, צריך לחכות לאנדרואיד 7.
לגבי הצבעים, נסה את הכיול השני שמצוין בפוסט, אולי יעבוד לך טוב יותר.
אגב, איפסת את ההגדרות אחרי צריבת הקושחה?
לגבי הצבעים, נסה את הכיול השני שמצוין בפוסט, אולי יעבוד לך טוב יותר.
אגב, איפסת את ההגדרות אחרי צריבת הקושחה?
- zoyaniv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 300
שמתי לב חגבי השיואמי, שבכל הביקורות עליו ביו טיוב כנראה של הגרסה האמריקאית, הוא תומך hdr ומגיע באריזה אחרת, ממה שהוא נמכר בישראל.
יש צפי מתי יהיה אנדרואיד tv 7?
יש צפי מתי יהיה אנדרואיד tv 7?
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

לא קניתי אותו בארץ. הזמנתי גרסא גלובלית מסין..לא יודע בקשר למה שנמכר בארהב
לגבי הHDR, זה מופיע בתפריטים של המכשיר בתור אופציה שאפשר להפעיל, אז למה שזה לא יעבוד?
לגבי הכיול, לא איפסתי הגדרות בפעם הראשונה. עשיתי הכל שוב עכשיו, כולל איפוס. אני עדיין מקבל אדומים חומים מדי לטעמי. בכל מקרה התמונה נראית מספיק טוב בעיני גם מיד אחרי האיפוס, האדום שפוי.
לגבי הHDR, זה מופיע בתפריטים של המכשיר בתור אופציה שאפשר להפעיל, אז למה שזה לא יעבוד?
לגבי הכיול, לא איפסתי הגדרות בפעם הראשונה. עשיתי הכל שוב עכשיו, כולל איפוס. אני עדיין מקבל אדומים חומים מדי לטעמי. בכל מקרה התמונה נראית מספיק טוב בעיני גם מיד אחרי האיפוס, האדום שפוי.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@guru_shastri
HDR לא יעבוד לך בנטפליקס וביוטיוב עם השיאומי. גם אם זה מופיע בהגדרות. כמו שכתבתי - מגרסה אנדרואיד 7. אם אתה רוצה לראות HDR בטלוויזיה, תוריד ל-DOK ותחבר ל-USB שלה.
לגבי האדום שהוא חום - נסה לנגן ביוטיוב סרטון שמציג את הצבעים ה"טהורים", תראה איך נראה האדום שם. אם גם שם הוא חום, זה ללא ספק לא אמור להיות כך ואני באופן אישי לא הייתי משלים עם זה. נסה את הכיול השני שמופיע בפוסט.
אגב, בדוק את הגרסה לאחר הצריבה כדי לוודא שאכן נצרב כמו שצריך. קראתי על מקרים שהצריבה לא עבדה וזה נשאר בגרסה הקודמת.
HDR לא יעבוד לך בנטפליקס וביוטיוב עם השיאומי. גם אם זה מופיע בהגדרות. כמו שכתבתי - מגרסה אנדרואיד 7. אם אתה רוצה לראות HDR בטלוויזיה, תוריד ל-DOK ותחבר ל-USB שלה.
לגבי האדום שהוא חום - נסה לנגן ביוטיוב סרטון שמציג את הצבעים ה"טהורים", תראה איך נראה האדום שם. אם גם שם הוא חום, זה ללא ספק לא אמור להיות כך ואני באופן אישי לא הייתי משלים עם זה. נסה את הכיול השני שמופיע בפוסט.
אגב, בדוק את הגרסה לאחר הצריבה כדי לוודא שאכן נצרב כמו שצריך. קראתי על מקרים שהצריבה לא עבדה וזה נשאר בגרסה הקודמת.
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה. יש הסבר לעניין הHDR שלא באמת עובד? יש צפי לאנדרואיד 7?
אבדוק לגבי הצבעים.
אבדוק לגבי הצבעים.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
חברים - תתחילו להפנים שה מי בוקס הוא לא מכשיר שנתמך רשמית על ידי נטפליקס לשידורי 4K. אז בטח אל תצפו ל HDR..
לגבי המסך - ניתן לצפות בתוכן HDR גם על ידי הזרמת תכנים ממחשב או NAS דרך הנגן הפנימי של המסך
לגבי המסך - ניתן לצפות בתוכן HDR גם על ידי הזרמת תכנים ממחשב או NAS דרך הנגן הפנימי של המסך
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
זה לא נכון, יש לי את הסטרימר ואני רואה ב-4K.
לא יודע מאיפה הבאת את זה, אתה צריך שהחבילה שלך בנטפליקס תיהיה בהתאם.
אגב, אלה שעל גרסת הבטא של נוגט, אומרים שHDR עובד בנטפליקס.
לא יודע מאיפה הבאת את זה, אתה צריך שהחבילה שלך בנטפליקס תיהיה בהתאם.
אגב, אלה שעל גרסת הבטא של נוגט, אומרים שHDR עובד בנטפליקס.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

שיאומי מי בוקס בהחלט תומך בנטפליקס ב-4k. מה שכרגע חסר זה תמיכה ב-HDR, שתגיע כאשר המי בוקס יקבל אנדרואיד 7. בכל אופן, הדיון הזה עוסק בטלוויזיה של הייסנס ולא בסטרימר של שיאומי, מי שיש לו בעיות מוזמן לפתוח דיון בפורום המתאים.
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

בין המשחקים גיליתי שהנטפליקס המובנה בטלויזיה הפסיק לעבוד. יש בעיות בחיבור לרשת לפי האפליקציה..כיוון שהטלויזיה מחוברת לרשת, אני מניח שזה קשור להגדרות השעה והמיקום. עוד מישהו נתקל בזה?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

לא נתקלתי, אבל אני עם הקושחה הגרמנית על ה-65. נסה להגדיר ידנית שעה ותאריך, נסה לצאת מנטפליקס ולהיכנס מחדש, נסה לאפס את הטלוויזיה להגדרות יצרן.
- guru_shastri
-
- חבר שרק התחיל

טוב, מצאתי פיתרון. משום מה ההפעלה הראשונה של הנטפליקס לא הסכימה להסתפק בחיבור אלחוטי. חיבור קווי חד פעמי לצורך כניסה לחשבון פתר את זה.