טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #341 

Lior_M כתב:
...
...
מעולה. ומה אתה עושה עם השני ליסינג תפעולי ?
אם קנית שניים לא הרווחת כלום.
...
·לא הבנת אה ?!?!?
זה לא אומר שאתה קונה שני רסיברים, זה אומר שאם מתקלקל לך אתה יכול לקנות עוד אחד.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #342 

Newboy כתב:@Lior_M
·

לגבי אמזון - במקרה שלי, למרבה הצער, הדגם 818 הוחלף ולכן אמזון לא שולחת לי אחר. בכל מקרה אחר, אם יש בעיה לתיקון, אמזון תשלח ולכן מי שקונה ממנה זה פחות בעייתי
...
סלח לי אבל אני לא מצליח להבין אותך ואיבדתי אותך בדרך .. מה אתה כל כך מגונן על התשובה של אמזון ???? המכשיר עדין באחריות אז שאמזון ישברו את הראש. למה זה צריך לעניין אותך שהדגם הוחלף ? נראה שאתה לוקח את דבריהם ברוח טובה ומקבל את הדברים בהבנה בו בזמן שאתה מצפה ורוטן על אונקיו (והצדק אתך) שטרם טיפלו ובבעיה שלך ומצפה מהם למחוייבות אלוהית יותר מאשר אמזון אשר ממנו רכשת את המכשיר והוא זה שצריך לעמוד בהסכמים יותר מאשר אונקיו
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #343 

התגובה שלי היתה ל Lior_M שהביע תהיה, אם אין אכן בעיה להזמין מגרמניה

אני לא מגן על אמזון ולא על אף אחד.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #344 

Lior_M כתב:
...
...
תראה , אני עוקב אחקי השרשור מההתחלה שלו ואני באמת מקווה שזה יסתדר עבורך על הצד הטוב ביותר.
אבל התגובה שלך ( זו המצוטטת ) לא ממש מתכתבת עם המציאות.
אין בעיה להזמין מגרמניה ? ובכן 22 עמודים מוכיחים אחרת .. ( לצערי ולצערך ).
...
·במקרה של אונקיו 636, אתם משלם 1,700 ש״ח על האחריות. תיקון במעבדה פרטית זול יותר משמעותית ברוב המקרים. אם תשלח את המכשיר לאירופה היצרן יתקן ואם הבעיה מתרחשת בהתחלה, אמזון מחליפה למכשיר חדש. במקרה הכי גרוע אתה רוכש רסיבר חדש בהפרש, אז מה בדיוק הבעיה?

אל תשכח שטופ אודיו קונה ישירות מהמפעל, אז המחיר שהיא משלמת זול עוד יותר מהמחיר בו אני רוכש מחנות באיטליה, אז יש פה גזירת קופון רצינית. מבחינתי טופ אודיו נכנסה לרשימה השחורה ביחד עם יורוקום.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #345 

אמזון
אונקיו
טופ אודיו

זה סדר האחריות הנכון.
אם אתה רוצה תיקון בתשלום, טופ אודיו הציעו לך
כל הקצר בין אונקיו לטופ אודיו הזוי.
אבל על אונקיו לפתור את זה
ועכשיו כשסוף סוף הכנסת את אמזון לתמונה
שיפתרו לך את הבעיות
העם דורש..... כל מיני דברים

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #346 

asaf23 כתב:
...
...
אל תשכח שטופ אודיו קונה ישירות מהמפעל, אז המחיר שהיא משלמת זול עוד יותר מהמחיר בו אני רוכש מחנות באיטליה, אז יש פה גזירת קופון רצינית. מבחינתי טופ אודיו נכנסה לרשימה השחורה ביחד עם יורוקום.
...
אומנם אני מסיט את השרשור אבל מיתוך סקרנות מעניין למה אתה אומר את זה דווקא יורוקום היא נותנת השירות הטובה ביותר כרגע מבין יבואני המסכים ולעניין המחירים כולם ללא יוצא מין הכלל עם מחירים גבוהים אז מה שונה יורוקום לסם ליין או לאקלטקה במסכי פיליפס? למה דווקא יורוקום ?
אותו דבר כשאתה טיפש.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #347 

כי הרבה שנים היא הביאה טלוויזיה בלי טיונר. בלי חיבורים מתאימים (ובלי עברית- פחות הפריע לי כי ישראל מדינה קטנה). השינויים עכשיו בגלל המנכ״ל החדש שהגיע מישפאר.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #348 

יש לה טכנאים טובים, זה נכון.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #349 

asaf23 כתב:
...
...
·במקרה של אונקיו 636, אתם משלם 1,700 ש״ח על האחריות. תיקון במעבדה פרטית זול יותר משמעותית ברוב המקרים. אם תשלח את המכשיר לאירופה היצרן יתקן ואם הבעיה מתרחשת בהתחלה, אמזון מחליפה למכשיר חדש. במקרה הכי גרוע אתה רוכש רסיבר חדש בהפרש, אז מה בדיוק הבעיה?

...
רשמתי את השמות של כולכם .. :lol:
כשיתקלקל לכם הרסיבר ותתלוננו פה על היבואן שלא מוכן לתקן, אשלח אתכם לרכוש מכשיר חדש בכסף שחסכתם ברכישה של הראשון.. וברצינות,
תפסיקו לחשוב איך אתם דופקים את היבואן או כמה הוא מרוויח ותעשו מה שטוב לכם. השרשור הזה הוא דוגמא למה צריך לקחת בחשבון כשמזמינים מחול. לרגע לא אמרתי שזה לא משתלם להזמין מחול אבל גם מקרה כזה צריך לקחת בחשבון.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #350 

Lior_m - הדבר היחיד שאני למד מהשרשור הזה, זה לא להזמין אונקיו.
כי הנטייה שלהם להתקלקל מטרידה, והיבואן שלא מכבד את היצרן - לא מוסיף לזה הרבה.

כלל הנראה - הכדאיות כיום היא לימהה או דנון.

baraq
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 569
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #351 

אם לא יסתדר בזמן הקרוב יש את השרשור על הPioneer 1223 במחיר משתלם מאוד :D
http://www.hometheater.co.il/vp2138044#2138044

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #352 

תודה, המחיר נחמד אך 818 יותר טוב ממנו...

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #353 

למרות הכול,
אין על הרסיברים של אונקיו.
אני לא מצדד בשום צד.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #354 

@Lior_M
·
ליאור אף אחד לא רוצה לדפוק את היבואן פשוט רוצים לקנות במחיר שפוי כמו כל אזרח בעולם.
וכשיש לי הזדמנות אני אקנה יותר בזול...
בגדול תקלה ברסיבר זה דבר זניח לפחות ב 10 שנים הראשונות ככה שלא צריך להיבהל כשאין אחריות מה גם שזה חצי מחיר.
מבחינה הסתברותית סיכוי גבוה לדעתי של 95 אחוז שלא תצטרך תיקון לרסיבר מיצרן נורמלי
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #355 

קראתי את השרשור אתמול בפעם הראשונה, כשנכנסתי ראיתי כבר בעמודים הראשונים שיש פתרון מאונקיו אירופה ולא הבנתי למה צריך עוד 20 עמודים כדי לדסקס את הנושא וככל שקראתי זה היה הזוי יותר ויותר. אני מאוד מתפלא על האומץ של טופ אודיו, כן גם אם הם לא מעוניינים לתקן רסיברים מחו"ל כי זה פוגע באינטרס הכלכלי שלהם או לעקב תיקון רק בגלל שהם עדיין לא קיבלו את האישור הסופי לתשלום מאונקיו אירופה, עדיין לשבור את המילה של אונקיו ולפגוע במותג זה משהו שלא עושים. צריך לזכור שאומנם טופ אודיו הם היבואנים אבל הם פוגעים במותג עצמו שהוא הרבה יותר גדול מהם.

מי שחושב שבעקבות שרשור כזה הייתי חושב פעמיים אם לקנות בחו"ל טועה ובגדול, שירות גרוע ואנשים גרועים לא נוצרים בגלל הקנייה בחו"ל, אתה תקבל את השירות הגרוע בכל מקרה אבל כל השאלה אם תשלם על זה או לא אז אני מוכן לקחת את הסיכון ואם אצטרך אז אתקן במקום שלפחות יתן לי גם שירות טוב.

Newboy, עם כל הכבוד לסבלנות שלך ויש לי הרבה הערכה אליה, צריך להבין באיזו נקודה שצריך להעלות הילוך. צריך להבין שבשלב כלשהוא גישת הילד טוב והתרבותי לא עובדת יותר ולא מקדמת לשום מקום ולכן צריך להיות קצת יותר תקיפים ולא נחמדים.

אני מסכים עם השאר שדבר ראשון תערב יותר את אמזון ותפסיק "לדאוג" להם איזה פיתרון הם יכולים לתת לך כי זה לא אמור לעניין אותך, אתה מדבר כאן על חברת ענק עם תודעת שירות מאוד גבוהה ואם אמזון גרמניה לא מתאמצים אז תערב את אמזון ארצות הברית, אין לך מושג כמה אפקט יהיה לזה שיגיע מייל פנימי מאמזון ארצות הברית לאמזון גרמניה שרק ישאל אותם מה קורה עם הלקוח הזה. כנ"ל לגבי אונקיו, אם אמזון יפנו לאונקיו ויגידו להם תפתרו את הבעיה הזו אז הבעיה תיפתר מהר מאוד. לכן תפנה לאמזון גרמניה ותבקש מהם שיפנו לאונקיו על מנת לטפל בזה ו/או שיעשו לבעיה אסקלציה ושהם ימצאו את הפיתרון עבורך.

במקביל הייתי פונה לאונקיו אירופה או ארה"ב ומתלונן על חוסר השירות ואי פיתרון הבעיה כבר למעלה בחודש דבר הפוגע בהנאה מהמוצר שלהם, וההתנהגות של טופ אודיו פוגעת במותג אונקיו ולראייה השרשור הזה באתר קולנוע הביתי המוביל בארץ. החברות האלו עובדות מאוד מאוד חזק על המותג שלהם ולא יתנו לשום יבואן בארץ לפגוע בו.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #356 

Newboy, יש חדש?
או שהורדת רגל מהגז?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #357 

אין חדש אחרת הייתי כותב ולא אוותר

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #358 

למה אתה לא מתקשר לאונקיו בחו"ל?
סביר להניח שהנציג שדיברת איתו השאיר טלפון בחתימה שלו במייל.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

מייל ששלחתי עכשיו לאונקיו

שליחה #359 

My mail to you of September 8, 2014 was not answered yet.

On September 11, you wrote: "I forwarded your case to my supervisors. They will review your case and we will come back to you very soon. Thanks for your patience".

Unfortunately, until now I got no answer.

I must admit, that I am disappointed, this is not the kind of service I have expected from a well known and respectable company as Onkyo is.

It seems, that time has come, after 2 month, to finally finish with the matter.

Please also note that my story is shared in the biggest and most appreciated professional home theater forum in Israel (http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0), and the posts in this tread (24 pages until now) were seen until now by more than 26,900 readers. Many readers cannot understand how still Onkyo hdmi-cards are failing. Nevertheless, many of the forum members, as I am, are big fans of Onkyo products, and they highly praise you for the goodwill repair offer. However, because of how Top Audio dealt with the matter, readers suggested to boycott Top Audio and not to buy its products. It is a shame, that such possibility may cause Israeli home theater fans, who prefer to buy their gear from a local dealer, not to enjoy Onkyo products. I hope that would not happen.

I still believe your honest willingness to solve my problem.

I am waiting for you immediate and urgent solution.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #360 

לצערי ואני מקווה שאתבדה נראה כאילו אונקיו מושכים את העניין בכוונה
לאור המצב אני במקומך מתחיל לפעול בשני מישורים ולא שם את כל הביצים בסל אחד
וזה אומר פניה לאמזון בשנית לשאול אותם איזה פתרון הם מציעים מבלי להתמהמה
אל תצפה מאונקיו כרגע לכלום תפעל בכמה מישורים במקביל כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר
את הרמה האנושית של אנשי טופ אודיו כולם כבר יודעים ונחשפה במלוא הדרה כאן
מי שרוצה להמשיך לקנות מוצרים מטופ אודיו בבקשה רק בלי טענות כאן בפורום בהמשך
ולכל המתלהבים מהאירועים והשקות ובגלל זה פוחדים להחרים בינתיים עוד לא שמעתי ולא ראיתי על אירוע השקה של אף מוצר מטופ אודיו לחברי הפורום .....
אותו דבר כשאתה טיפש.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”