·לא הבנת אה ?!?!?Lior_M כתב:מעולה. ומה אתה עושה עם השני ליסינג תפעולי ?......
אם קנית שניים לא הרווחת כלום....
זה לא אומר שאתה קונה שני רסיברים, זה אומר שאם מתקלקל לך אתה יכול לקנות עוד אחד.

·לא הבנת אה ?!?!?Lior_M כתב:מעולה. ומה אתה עושה עם השני ליסינג תפעולי ?......
אם קנית שניים לא הרווחת כלום....
סלח לי אבל אני לא מצליח להבין אותך ואיבדתי אותך בדרך .. מה אתה כל כך מגונן על התשובה של אמזוןNewboy כתב:@Lior_M
·
לגבי אמזון - במקרה שלי, למרבה הצער, הדגם 818 הוחלף ולכן אמזון לא שולחת לי אחר. בכל מקרה אחר, אם יש בעיה לתיקון, אמזון תשלח ולכן מי שקונה ממנה זה פחות בעייתי...
·במקרה של אונקיו 636, אתם משלם 1,700 ש״ח על האחריות. תיקון במעבדה פרטית זול יותר משמעותית ברוב המקרים. אם תשלח את המכשיר לאירופה היצרן יתקן ואם הבעיה מתרחשת בהתחלה, אמזון מחליפה למכשיר חדש. במקרה הכי גרוע אתה רוכש רסיבר חדש בהפרש, אז מה בדיוק הבעיה?Lior_M כתב:תראה , אני עוקב אחקי השרשור מההתחלה שלו ואני באמת מקווה שזה יסתדר עבורך על הצד הטוב ביותר.......
אבל התגובה שלך ( זו המצוטטת ) לא ממש מתכתבת עם המציאות.
אין בעיה להזמין מגרמניה ? ובכן 22 עמודים מוכיחים אחרת .. ( לצערי ולצערך )....

אומנם אני מסיט את השרשור אבל מיתוך סקרנות מעניין למה אתה אומר את זה דווקא יורוקום היא נותנת השירות הטובה ביותר כרגע מבין יבואני המסכים ולעניין המחירים כולם ללא יוצא מין הכלל עם מחירים גבוהים אז מה שונה יורוקום לסם ליין או לאקלטקה במסכי פיליפס? למה דווקא יורוקום ?asaf23 כתב:אל תשכח שטופ אודיו קונה ישירות מהמפעל, אז המחיר שהיא משלמת זול עוד יותר מהמחיר בו אני רוכש מחנות באיטליה, אז יש פה גזירת קופון רצינית. מבחינתי טופ אודיו נכנסה לרשימה השחורה ביחד עם יורוקום..........

רשמתי את השמות של כולכם ..asaf23 כתב:·במקרה של אונקיו 636, אתם משלם 1,700 ש״ח על האחריות. תיקון במעבדה פרטית זול יותר משמעותית ברוב המקרים. אם תשלח את המכשיר לאירופה היצרן יתקן ואם הבעיה מתרחשת בהתחלה, אמזון מחליפה למכשיר חדש. במקרה הכי גרוע אתה רוכש רסיבר חדש בהפרש, אז מה בדיוק הבעיה?......
אל תשכח שטופ אודיו קונה ישירות מהמפעל, אז המחיר שהיא משלמת זול עוד יותר מהמחיר בו אני רוכש מחנות באיטליה, אז יש פה גזירת קופון רצינית. מבחינתי טופ אודיו נכנסה לרשימה השחורה ביחד עם יורוקום....