שרשור תגובות: סטרימר Dune HD Base 3D - סוף סוף הוא כאן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בטוח שהם רימוקס ולא ISO מלא? הדבר היחידי שהבנתי שמפיל את הדיון זה Branched iso.
תאפס את המכשיר תתחיל מחדשeyalgro כתב:יש לי גם את ה-Dune Base 3D וגם את ה- Popcorn A-400... מדוע בדיון יש לי כל הזמן קירטועים עם הרבה סרטים כבדים (רימוקסים) והפופקורן מנגן חלק בדיוק את אותם קבצים ומאותו דיסק (SSD בחיבור USB3)...
יש עוד כאלה שנתקלו בקירטועים או שאולי המכשיר שלי תקול ???
תודה !...
הדיון לא נתקע בכלל
40 שנה לך תיזכור..
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בעיה חדשה שיש לי עם ה Dune.
בניגון של בלו-ריי שמכילים סדרות מופיעה ההודעה "רשימת הניגון אינה נתמכת" לאחר בחירת רשימת הניגון של הפרק.
השעון כאילו מתקדם אבל רואים מסך שחור במשך דקה. רק לאחר מכן מנוגן הפרק.
מכשירים אחרים מנגנים את הסדרות באופן תקין.
בניגון של בלו-ריי שמכילים סדרות מופיעה ההודעה "רשימת הניגון אינה נתמכת" לאחר בחירת רשימת הניגון של הפרק.
השעון כאילו מתקדם אבל רואים מסך שחור במשך דקה. רק לאחר מכן מנוגן הפרק.
מכשירים אחרים מנגנים את הסדרות באופן תקין.
-
- רשימת הניגון אינה נתמכת
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
jpost,
נא ציין שמות של מספר כותרים כאלו ונא העלה את הודעת השגיאה באנגלית, כך נוכל לתת ל- Dune פידבק מדוייק על מנת שיוכל לטפל בבעיה.
תודה מראש.
נא ציין שמות של מספר כותרים כאלו ונא העלה את הודעת השגיאה באנגלית, כך נוכל לתת ל- Dune פידבק מדוייק על מנת שיוכל לטפל בבעיה.
תודה מראש.
- jpost
- חבר מביא חבר

ניסיתי לצפות בסרט בלוריי של RED 2. הסרט לא מנגן תקין ב C200 ולכן ניסיתי לצפות בו ב Dune.istarmini כתב: זה שיש הרבה אקסטנדד זה נחמד השאלה כמה מהסרטים הללו בכלל רלוונטיים עבורך?? עבורי לא הרבה.
גם לעשות רימיוקס לבד זה ענין של כ 20 דקות ,במחשבים של היום ואני באמת לא מבין את ההתעקשות שלך לא לעשות זאת? זה מה יש ,הברירה שלך היא לקטר או לנסות ולעקוף את הבעיה. במחיר של 20-30 דקות ,לדעתי ,עקיפה הבעיה עדיפה אבל זכותך לחשוב אחרת.
בהצלחה...
כמובן שגם הסרט הזה, כמו רוב הסרטים שבהם אני צופה הוא Branched, וישנה קפיצה בסרט כל 3 דקות.
בגלל שלא נשארה לי ברירה ניסיתי להשתמש בעצה שלך ל Remux והורדתי את tsMuxeR גרסה 2.3.2.
התחלתי את הרימוקס ל Playlist המתאים במחשב חדש וחזק. אחרי 30 דקות ה Progress היה 0.1%.
ובנוסף גם לא מצאתי Remux מוכן להורדה. רק קבצי MKV.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
jpost כתב:ניסיתי לצפות בסרט בלוריי של RED 2. הסרט לא מנגן תקין ב C200 ולכן ניסיתי לצפות בו ב Dune.istarmini כתב: זה שיש הרבה אקסטנדד זה נחמד השאלה כמה מהסרטים הללו בכלל רלוונטיים עבורך?? עבורי לא הרבה.
גם לעשות רימיוקס לבד זה ענין של כ 20 דקות ,במחשבים של היום ואני באמת לא מבין את ההתעקשות שלך לא לעשות זאת? זה מה יש ,הברירה שלך היא לקטר או לנסות ולעקוף את הבעיה. במחיר של 20-30 דקות ,לדעתי ,עקיפה הבעיה עדיפה אבל זכותך לחשוב אחרת.
בהצלחה...
כמובן שגם הסרט הזה, כמו רוב הסרטים שבהם אני צופה הוא Branched, וישנה קפיצה בסרט כל 3 דקות.
בגלל שלא נשארה לי ברירה ניסיתי להשתמש בעצה שלך ל Remux והורדתי את tsMuxeR גרסה 2.3.2.
התחלתי את הרימוקס ל Playlist המתאים במחשב חדש וחזק. אחרי 30 דקות ה Progress היה 0.1%.
ובנוסף גם לא מצאתי Remux מוכן להורדה. רק קבצי MKV....
אז מה היה לנו פה?
הסרט הנ״ל מגיע עם הגנת קומבינה שצצה מידי פעם. מה שקורה הוא שבמידה ותריץ את תקיית ה bdmv בתוכנת bdinfo תראה שיש מספר רבבבבב של mpls שכוללים, כל אחד ,המון קבצים שמרכיבים את הסרט.
הבעיה היא לזהות את ה mpls הנכון וזו בעיה, כי לא ניתן .
לאור האמור צריך remux או צריך לנסות ולאתר ברשת את ה mpls הנכון ולעשות remux לבד.
לא יודע מאיפה אתה מוריד אבל אני ,ברגע שהבנתי שיש את הבעיה הזו, הורדתי remux תוך מספר דקות והכל אחלה.
כאמור, כמו שכבר הוסבר ,לעיתים יש סרטים שהם branch אבל מנסיוני אין הרבה כאלו וכשיש צריך ללמוד להתגבר על הבעיה וזה לא ממש מסובך.
אין שום סטרימר מושלם. לכל אחד הבעיות שלו ברמה כזו או אחרת.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כן זו הגנה מעצבנת שנתקלתי בה פעם ראשונה במשחקי הרעב הסרט הראשון.jpost כתב:את ה MPLS הנכון מצאתי, השם היה כתוב באתר ממנו הורדתי.
לבצע Remux לא הצלחתי. כנראה ישנה הגנה שמונעת את זה בסרט הזה.
כפי שרשמתי רוב הסרטים שאני צופה בהם הם Branched ולכן לא מנגנים תקין ב Dune....
כאמור מנסיוני אין הרבה branch ומהיכן שאני מוריד תמיד יש את אופצית ה remux ובמקרה של red2 מצאתי את הremux מהר מאוד.
- jpost
- חבר מביא חבר

אני מצאתי רק Remux עם פס קול נחות של FLAC.
לא מצאתי את ה Remux ששי-כ המליץ עליו.
כנראה שבסרטים שהם שוברי קופות יש יותר Branched ולכן כל הסרטים שלי הם כאלו.
חבל ש Dune יחד עם ספקי המשנה שלהם, לא מתקנים את הבעיה המעצבנת הזו.
לא מצאתי את ה Remux ששי-כ המליץ עליו.
כנראה שבסרטים שהם שוברי קופות יש יותר Branched ולכן כל הסרטים שלי הם כאלו.
חבל ש Dune יחד עם ספקי המשנה שלהם, לא מתקנים את הבעיה המעצבנת הזו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כן כן גם לי היה את זה במשחקי הרעב הראשונים.Elad8 כתב:הצלחתי לעשות Remux לסרט, אבל כמה דקות בתוך הסרט, למשך דקה בערך היתה תקועה לי ההודעה שאני פושע....