מה קורה קהילת טסלה...התגעגעתי
האמת מה זה מתגעגע לטסי, או יותר מכון לביצועים של הטסלה, אחרי שחזרתי זמנית למנוע בנזין מרגיש לי עגלה-עם-סוסה.
מה זה הרעש הזה?
איפה הכוח הזמין והמתפרץ בכל רגע?
נו שויין.
בקיצר, לשאלתך, הריפוד שקניתי בזמנו ממש עזר, הרגיש יותר נעים לשבת עליו ופחות חם
ambar כתב:
מה קורה קהילת טסלה...התגעגעתי
האמת מה זה מתגעגע לטסי, או יותר מכון לביצועים של הטסלה, אחרי שחזרתי זמנית למנוע בנזין מרגיש לי עגלה-עם-סוסה.
מה זה הרעש הזה?
איפה הכוח הזמין והמתפרץ בכל רגע?
נו שויין.
בקיצר, לשאלתך, הריפוד שקניתי בזמנו ממש עזר, הרגיש יותר נעים לשבת עליו ופחות חם
יאללה, מחכה למודל Y/P המחודשת שתגיע ואולי אחזור
...
אשמח שתשים תמונה של ההזמנה המקורית כי הקישור כבר לא עובד לפחות שיהיה מושג איך נראה אולי אמצא משהו דומה
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73431
שם מלא: ערן
שליחה
חוו"ד קצת פחות חיובית על הסייברטראק. לא הכל שלילי, להיפך הרב חיובי, אבל הוא ריאלי לגבי מה החבילה כוללת ומה הרכב באמת נותן:
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
באסה לו, יכנס לרשימה השחורה שלהם
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
90 רכבים חשמלים נבדקו בביצועי טווח ראש בראש, טסלה מודל 3 החדשה הגיעה למקום ה 23 בלבד (לא צוין אם הרגיל או הלונג ריינג):
"אולם ב-ADAC מציינים כי תשתית הטעינה של טסלה, ה-סופרצ'רג'ר Network, מקנה למכוניות האמריקניות יתרון מובהק - בארה"ב, באירופה וחלקים אחרים של העולם, בזכות פריסה נרחבת ומהירות וזמינות תמיכה."
וזעד שזה לא ישתנה לא משנה איזה מקון הטסלה מגיעה.
לעמת זאת אישית אני מרגיש שטסלה קופאת על השמרים. המודל 3 הצג לפני כ 8 שנים ולא ראינו שום שיפור בטווח או כל דבר אחר שקשור לזה (כמעט, היה איזה עדכון בדרך ששיפר מעט אבל שום דבר מהותי). אני אישת לא אחליף עד שהם לא יעשו איזושהי קפיצת דרך בתחום הזה.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/07/2024 9:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78964
שם מלא: עפר לאור
שליחה
הם בגדול בדקו כמה טווח נסיעה יש לכל רכב וזהו. לא בטוח שזה מדד מספיק טוב.
לשים בטריה גדולה זה גם משקל (מה שמוריד יעילות, וכמובן מהירות מקסימלית) וכמובן שזה גם עניין של עלות.
בזמנו היו מודדים איזה מעבד הכי מהיר על ידי בנצ'מרק של כמה מהר משימה מסויימת מסתיימת. כיום בודקים את המהירות ביחס לכמות האנרגיה שהיא שרפה (כי הספק וחום משמעותיים).
כאן לדעתי צריך גם למדוד עלות תועלת. אני שואל את עצמי איך זה ישפיע עלי אם היה לי רכב שהטווח שלו היה יותר מ-340ק"מ שהטסלה SR+ נותנת לי ראלית. חוץ מעוד כסף שיוצא לי מהכיס לא בטוח שיש לזה השפעה כלשהי על החיים שלי.
oferlaor - בגדול אתה צודק, כשאתה בא ממדינה קטנה. אבל כמובן שמבחני טווח רלוונטיים בעיקר למי שעושה נסיעות ארוכות ולא מעט, קרי לא מי שבא ממדינה קטנה.
להגיד לך שלא הייתי רוצה עוד 100 ק"מ לטווח? בהחלט כן. להגיד לך שזה שינה לי את החלטת הרכישה? ברור שלא, הרי רכשת את ה SR בסוף ולא את ה LR. בעיקר בגלל היתרונות של רשת הטעינה של טסלה.
וכל זה עדיין מוזר לי שב 8 שנים מאז ההשקה אין שום שינוי בתחום הזה.
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
מעניין אם/מתי הדגם הזה יגיע לארץ:
"טסלה השיקה בארה"ב מודל 3 הנעה אחורית בגרסת לונג ריינג' המתאימה יותר לישראל
טסלה החלה לשווק בארה"ב גרסת הנעה אחורית למודל 3, עם טווח ארוך יותר משל גרסת הלונג ריינג' כפולת ההנעה, לצד ביצועים משודרגים בתמורה לתוספת מחיר של 12855₪ ($3,500). מה הסיכוי של הדגם להגיע גם לארץ?"
"טסלה השיקה בארה"ב מודל 3 הנעה אחורית בגרסת לונג ריינג' המתאימה יותר לישראל
טסלה החלה לשווק בארה"ב גרסת הנעה אחורית למודל 3, עם טווח ארוך יותר משל גרסת הלונג ריינג' כפולת ההנעה, לצד ביצועים משודרגים בתמורה לתוספת מחיר של 12855₪ ($3,500). מה הסיכוי של הדגם להגיע גם לארץ?"