הקפיצה להיי אנד - מה נדרש לפני ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'

הקפיצה להיי אנד - מה נדרש לפני ?

קופץ ונהנה בכיף
16
39%
לומד את התהליך בשביל להגיע מוכן, ואז קופץ
25
61%

סך הכול הצבעות: 41

Yuvalfrr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #321 

04/10/2021 19:00  
GalZohar כתב:
אצלי אין לא מקום ולא תקציב לסנטר, אז ההחלטה קלה.
...
אם כך התצורה אצלך היא 2.1 או 4.1 ? (2.0/4.0)

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9066
נתן תודות: 1585 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #322 

תודה לכולם על המילים החמות, מקווה שהצלחתי להעביר חלק מהחוויות שלי "מהמסע" תוך התבוננות מזווית אחרת.

רן - תודה רבה על ההסברים לגבי העקומות והמידע שאתה חולק עימנו לגבי הטרינוב בפרט ומידע אחר בכלל...
גם אם לא כולם חושבים ונוהגים כמוך (וטוב שכך) אני שמח שהתפתח פה דיון מעניין בכמה אספקטים.

ליאור - תודה על ההבהרה לגבי החצי שעה, כמובן זו הייתה כוונתי. לדעתי זה עלה בהקשר של חיבור מגבר.

נשאלתי האם בכוונתי לרכוש את הטרינוב ST2 והתשובה היא - לא.
זו לא הייתה מטרת הבדיקה וההתנסות עם המכשיר בחלל שלי.
לא חושב שזה יהיה מאוזן לשים מכשיר דו ערוצי בעלות של כ-30 אלף שקל על הסטאפ הנוכחי שלי.

יחד עם זאת אם הייתי מעוניין לשדרג / לשפר את חווית ההאזנה הדו ערוצית אצלי בכמה רמות טובות למעלה, אז ללא ספק מבחינתי הבחירה היא מאוד פשוטה וברורה - לינגדורף TDAI-1120:
https://lyngdorf.steinwaylyngdorf.com/l ... tdai-1120/
גם מערכת כיול מובילה שעשתה נפלאות!! אצלי בחלל מבחינת האינטגרציה של הסאב עם הקדמיים, גם מגבר וגם יכולת סטרימינג מובנית וכל זה מתכנס למחיר של שליש מעלות הטרינוב לעיל או האח הגדול שלו ה- TDAI-3400. זה גם מסתדר יופי טופי מבחינת ההתאמה לשאר המרכיבים שלי בסטאפ.

אם בעתיד ייכנס בי הרצון לשדרג את הרב ערוצי שלי לקצה היי אנדי (מבחינת פרוססורינג), אז בהחלט עומדות פה 2 אופציות מכובדות מאוד ששונות אחת מהשנייה בתכלית העבודה עימן.
במה אבחר ? תלוי באיזו שעה של היום אתם שואלים אותי...
מעריך שמהלך כזה גם ילווה בהחלפה של חלק ממרכיבי הציוד הקיים למשהו שיעמוד בצורה ראויה יותר מול היכולות הפוטנציאליות של מכשיר קצה כזה או אחר.

תם. והושלם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #323 

04/10/2021 23:30  
avihuli כתב:
תודה לכולם על המילים החמות, מקווה שהצלחתי להעביר חלק מהחוויות שלי "מהמסע" תוך התבוננות מזווית אחרת.

רן - תודה רבה על ההסברים לגבי העקומות והמידע שאתה חולק עימנו לגבי הטרינוב בפרט ומידע אחר בכלל...
גם אם לא כולם חושבים ונוהגים כמוך (וטוב שכך) אני שמח שהתפתח פה דיון מעניין בכמה אספקטים.

ליאור - תודה על ההבהרה לגבי החצי שעה, כמובן זו הייתה כוונתי. לדעתי זה עלה בהקשר של חיבור מגבר.

נשאלתי האם בכוונתי לרכוש את הטרינוב ST2 והתשובה היא - לא.
זו לא הייתה מטרת הבדיקה וההתנסות עם המכשיר בחלל שלי.
לא חושב שזה יהיה מאוזן לשים מכשיר דו ערוצי בעלות של כ-30 אלף שקל על הסטאפ הנוכחי שלי.

יחד עם זאת אם הייתי מעוניין לשדרג / לשפר את חווית ההאזנה הדו ערוצית אצלי בכמה רמות טובות למעלה, אז ללא ספק מבחינתי הבחירה היא מאוד פשוטה וברורה - לינגדורף TDAI-1120:
https://lyngdorf.steinwaylyngdorf.com/l ... tdai-1120/
גם מערכת כיול מובילה שעשתה נפלאות!! אצלי בחלל מבחינת האינטגרציה של הסאב עם הקדמיים, גם מגבר וגם יכולת סטרימינג מובנית וכל זה מתכנס למחיר של שליש מעלות הטרינוב לעיל או האח הגדול שלו ה- TDAI-3400. זה גם מסתדר יופי טופי מבחינת ההתאמה לשאר המרכיבים שלי בסטאפ.

אם בעתיד ייכנס בי הרצון לשדרג את הרב ערוצי שלי לקצה היי אנדי (מבחינת פרוססורינג), אז בהחלט עומדות פה 2 אופציות מכובדות מאוד ששונות אחת מהשנייה בתכלית העבודה עימן.
במה אבחר ? תלוי באיזו שעה של היום אתם שואלים אותי...
מעריך שמהלך כזה גם ילווה בהחלפה של חלק ממרכיבי הציוד הקיים למשהו שיעמוד בצורה ראויה יותר מול היכולות הפוטנציאליות של מכשיר קצה כזה או אחר.

תם. והושלם ?
...
הרגת אותנו....שרשור של 20+ עמודים ובסוף לא רכשת :D :D :D זה סוף ממש מפתיע!
סתם צוחק וואלה למדתי לא מעט מהשרשור.
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”