ריכוז כיולים וקושחות עבור Hisense M7000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

אני אשמח אם מישהו ישתף כיול מוצלח עבור שידורי יס (ממיר אולטרא).

כל הכיולים שניסיתי עובדים יפה עם תוכן איכותי מנטפליקס אבל נראים לא טוב עם תוכן ״HD״ של יס.

הדבר היחיד שעוזר לשפר את התמונה הוא הגברת מנגנון החלקת תמונה.

תודה

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

oris74 כתב:אני אשמח אם מישהו ישתף כיול מוצלח עבור שידורי יס (ממיר אולטרא).

כל הכיולים שניסיתי עובדים יפה עם תוכן איכותי מנטפליקס אבל נראים לא טוב עם תוכן ״HD״ של יס.

הדבר היחיד שעוזר לשפר את התמונה הוא הגברת מנגנון החלקת תמונה.

תודה
...
האמת שמאז שחיברתי את הממיר למקרן קול שלי אני גם בבעיה הזו.
בתכנים אחרים מצב תמונה סטנדרטי/דינמי עם קצת שינויים(לא ממש כיילתי, איפסתי הגדרות לפני כמה זמן ולא היה לי כוח להתעסק עם זה שוב) נראה טוב בתכנים מנטפליקס ומהמחשב, אבל ביס לא.. והבעיה זה שבגלל שהכל עובר דרך המקרן קול אז זה הכל על כניסה אחת בטלויזיה(סוני,מחשב ויס).
מאמין שאחבר בקרוב את הממיר ישירות לטלויזיה ואנסה לסדר את התמונה קצת.

asssaf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

כיול מצב HDR בדגם 55"

שליחה

@Animor
·
לפני הכל, תודה רבה על כל הפוסט הזה. למדתי והחכמתי והוצאתי מהמסך שלי תמונה מעולה.
בעקבות כל ההמלצות פה ביצעתי את עדכון הקושחה הבריטי האחרון, האם יש כיול מומלץ למצב תמונה HDR?
חיפשתי בAV וטבעתי שם מרוב מידע ותגובות, אשמח לעזרה.
תודה!

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815

שליחה

@asssaf
נדמה לי שראיתי כזה, אני צריך לחפש אבל. אעדכן כאן.

@NBMH
מצב דינאמי ממש לא מומלץ לשימוש שוטף. זה מצב שמעוות לחלוטין את הצבעים והופך אותם לבוהקים, בהירים ורוויים מאוד. מעבר לעובדה שהצבעים במצב דינאמי רחוקים מאוד מאיך שיוצר התוכן התכוון שהתמונה תראה, יש גם איבוד פרטים בגלל רוויית יתר באזורים הבהירים. יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים ומדגימים מדוע מצב דינאמי לא מיועד לשימוש רגיל. הוא נמצא בשימוש בעיקר באולמות תצוגה, כדי למשוך אנשים לצבעים הבוהקים, או אצל אנשים שלא מודעים לאיך התמונה בטלוויזיה שלהם צריכה להיראות.
אני ממליץ לך להשתמש באחד הכיולים שהומלצו בפוסט, ולשנות קצת אותו בהתאם לצרכים הספציפיים שלך.

hgny
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177

שליחה

זה באמת משנה איזה מצב תמונה בוחרים? הרי כל מצב תמונה ניתן להגדרה, אז מה זה משנה אם אני על סטנדרט, קולנוע או דינמי, בסופו של דבר אני מסדר את ההגדרות בהתאם וזהו. אני טועה פה?

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@hgny
זה נכון למעט מצב תמונה HDR, שם מקבלים תוצאה שונה גם עם אותן הגדרות. וראה הפוסט שלי בעניין כמה תגובות מעל.
הבחור פשוט כתב שהוא משתמש במצב דינאמי עם מעט שינויים או כמו שהוא, וזו לדעתי שגיאה.

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

היי, ערכתי את הפוסט הפותח, עשיתי שם סדר בהמלצות הכיולים.
הוספתי את הכיול של נובלר ל-HDR ל-''55 ועוד שני כיולים נוספים ל-''65.

@asssaf

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני חושב שאפשר לשנות את הכותרת של הנושא לריכוז מידע M7000 או משהו בסגנון

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@NBMH
האמת שאני מתכנן לשכתב את הפוסט מחדש ולהכניס עוד מידע מהפוסט האחר ששכתבתי בנושא HDR ו-WCG. אז גם אשנה את הכותרת בהתאם. רק צריך למצוא לזה זמן...

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798

שליחה

היי חבר'ה,

רכשתי את ה 55m7000 וביצעתי עדכון לקושחה הבריטית 524.
עשיתי reset to factory setting כמובן, בחרתי בשפה אנגלית ובמיקום UK.
ניסיתי להגדיר עידן +, אך ללא הצלחה. בקליטה בחרתי אנטנה, כל הערוצים ו DTV, אך לא נמצאה שום תחנה...
מה עשיתי לא נכון?

בנוסף ניסיתי לשנות את ההגדרות בהתאם להגדרות של nobler ב- day light, אך יש כמה דברים שלא רשומים ושלא מופיע הסבר לגביהם.
לא מופיע ערך לגבי ה tint וה- sharpness.
החלק של ה 10 point לא ברור לי. איפה אני מוצא את זה בהגדרות? מתחת ל BG+1 לא מצאתי שום דבר נוסף שניתן לשנות.

אשמח לעזרה.
נערך לאחרונה על ידי yan ב 17/09/2017 11:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@yan
האם בקושחה הישראלית עידן פלוס עבד לך (לשלול בעיית קליטה)?
נסה להגדיר מיקום אחר, האם בקושחה הזו יש את ישראל כמיקום למשל?

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

Animor כתב:@yan
האם בקושחה הישראלית עידן פלוס עבד לך (לשלול בעיית קליטה)?
נסה להגדיר מיקום אחר, האם בקושחה הזו יש את ישראל כמיקום למשל?
...
·

עידן+ מנגן בכל הגרסאות עם עברית בתקצירים

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בקושחה הישראלית זה אכן מצא ערוצי עידן +.
אין עברית ואין אפשרות לבחור את ישראל לצערי.
רשימת הציוד: Monitor Audio Mass 10 - 5 speakers | Velodyne Impact 10 | Denon x2800h | TCL 65C855 | Homatics box r 4k plus | PC: Harman Kardon 430b + Dali Zensor 1

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@Mad-Dog
אני יודע שעידן פלוס עובד בקושחה הישראלית. שאלתי אם *אצלו* זה עבד כדי לשלול בעיות קליטה ספציפיות אצלו.

בכל אופן, איפשהו בדיון הזה אנשים כתבו שעידן פלוס עבד להם בקושחה האירופאית. אני אישית לא משתמש בזה וגם אין לי את ה-55, אז לצערי לא אוכל לבדוק עבורך.

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ראה למשל כאן בתגובה של @leongor:

https://www.hometheater.co.il/vp2664171#2664171

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 658

שליחה

אצלי עם הקושחה הבריטית ל-55M7000 עידן פלוס עובד. מה שכן , אין תפריטים בעברית מן הסתם ואם ננסה לנגן וידאו עם כתוביות חיצוניות עם DOK דרך ה-USB אזי הכתוביות מופיעות בתור ג'יבריש אז חייבים להשתמש ב-PLEX מהחנות אפליקציות או בסטרימר.

חייב לתת הערה על ה-PLEX בחנות אפליקציות - על הפנים. ממשק דל ואיטי (בהשוואה ל-PLEX של סמסונג ובמיוחד בהשוואה ל-PLEX של ה-XIAOMI MI BOX) , מלא באגים ונתקע המון (בעת לחיצת השהייה של סרט ואז לחיצת PLAY לדוגמא).

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

למישהו יש כיול ל50"?
התעסקתי קצת יותר מדי עם ההגדרות בזמן האחרון בגלל שהכל עובר אצלי דרך המקרן קול וחלק מהתכנים נראים טובים וחלק פתאום על הפנים(תכנים ביס, כדורגל וכו', בזמן שהסוני ו ה PC כן נראים טוב) אז אני רוצה לאפס הכל ולהתחיל לשחק שוב עם ההגדרות.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

Animor כתב:@Mad-Dog
אני יודע שעידן פלוס עובד בקושחה הישראלית. שאלתי אם *אצלו* זה עבד כדי לשלול בעיות קליטה ספציפיות אצלו.

בכל אופן, איפשהו בדיון הזה אנשים כתבו שעידן פלוס עבד להם בקושחה האירופאית. אני אישית לא משתמש בזה וגם אין לי את ה-55, אז לצערי לא אוכל לבדוק עבורך.
...
·

התשובה שלי שעידן+ עובד ועם עברית... התייחסה לכל הקושחות של כל המדינות

Animor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@Mad-Dog
אוקיי, אז לא הבנתי אותך נכון קודם לכן.
מוזר שלפי @loki2d אין תפריטים בעברית בעוד שאצלך זה כן עבד. האם הגדרת משהו מיוחד לשם כך?

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Mad-Dog כתב:
...
...
·

התשובה שלי שעידן+ עובד ועם עברית... התייחסה לכל הקושחות של כל המדינות
...
loki2d כתב:אצלי עם הקושחה הבריטית ל-55M7000 עידן פלוס עובד. מה שכן , אין תפריטים בעברית מן הסתם ואם ננסה לנגן וידאו עם כתוביות חיצוניות עם DOK דרך ה-USB אזי הכתוביות מופיעות בתור ג'יבריש אז חייבים להשתמש ב-PLEX מהחנות אפליקציות או בסטרימר.

חייב לתת הערה על ה-PLEX בחנות אפליקציות - על הפנים. ממשק דל ואיטי (בהשוואה ל-PLEX של סמסונג ובמיוחד בהשוואה ל-PLEX של ה-XIAOMI MI BOX) , מלא באגים ונתקע המון (בעת לחיצת השהייה של סרט ואז לחיצת PLAY לדוגמא).
...
leongor כתב:
...
...
·עובד בלי ביעות
...

אתם עובדים עם הקושחה הבריטית? אם כן, איזה מדינה הגדרתם? האם הייתה לכם עוד הגדרה כלשהי?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”