ריכוז כיולים וקושחות עבור Hisense M7000
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
אני אשמח אם מישהו ישתף כיול מוצלח עבור שידורי יס (ממיר אולטרא).
כל הכיולים שניסיתי עובדים יפה עם תוכן איכותי מנטפליקס אבל נראים לא טוב עם תוכן ״HD״ של יס.
הדבר היחיד שעוזר לשפר את התמונה הוא הגברת מנגנון החלקת תמונה.
תודה
כל הכיולים שניסיתי עובדים יפה עם תוכן איכותי מנטפליקס אבל נראים לא טוב עם תוכן ״HD״ של יס.
תודה
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
האמת שמאז שחיברתי את הממיר למקרן קול שלי אני גם בבעיה הזו.oris74 כתב:אני אשמח אם מישהו ישתף כיול מוצלח עבור שידורי יס (ממיר אולטרא).
תודה...
בתכנים אחרים מצב תמונה סטנדרטי/דינמי עם קצת שינויים(לא ממש כיילתי, איפסתי הגדרות לפני כמה זמן ולא היה לי כוח להתעסק עם זה שוב) נראה טוב בתכנים מנטפליקס ומהמחשב, אבל ביס לא.. והבעיה זה שבגלל שהכל עובר דרך המקרן קול אז זה הכל על כניסה אחת בטלויזיה(סוני,מחשב ויס).
מאמין שאחבר בקרוב את הממיר ישירות לטלויזיה ואנסה לסדר את התמונה קצת.
- asssaf
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
כיול מצב HDR בדגם 55"
@Animor
·
לפני הכל, תודה רבה על כל הפוסט הזה. למדתי והחכמתי והוצאתי מהמסך שלי תמונה מעולה.
בעקבות כל ההמלצות פה ביצעתי את עדכון הקושחה הבריטי האחרון, האם יש כיול מומלץ למצב תמונה HDR?
חיפשתי בAV וטבעתי שם מרוב מידע ותגובות, אשמח לעזרה.
תודה!
·
לפני הכל, תודה רבה על כל הפוסט הזה. למדתי והחכמתי והוצאתי מהמסך שלי תמונה מעולה.
בעקבות כל ההמלצות פה ביצעתי את עדכון הקושחה הבריטי האחרון, האם יש כיול מומלץ למצב תמונה HDR?
חיפשתי בAV וטבעתי שם מרוב מידע ותגובות, אשמח לעזרה.
תודה!
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
@asssaf
נדמה לי שראיתי כזה, אני צריך לחפש אבל. אעדכן כאן.
@NBMH
מצב דינאמי ממש לא מומלץ לשימוש שוטף. זה מצב שמעוות לחלוטין את הצבעים והופך אותם לבוהקים, בהירים ורוויים מאוד. מעבר לעובדה שהצבעים במצב דינאמי רחוקים מאוד מאיך שיוצר התוכן התכוון שהתמונה תראה, יש גם איבוד פרטים בגלל רוויית יתר באזורים הבהירים. יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים ומדגימים מדוע מצב דינאמי לא מיועד לשימוש רגיל. הוא נמצא בשימוש בעיקר באולמות תצוגה, כדי למשוך אנשים לצבעים הבוהקים, או אצל אנשים שלא מודעים לאיך התמונה בטלוויזיה שלהם צריכה להיראות.
אני ממליץ לך להשתמש באחד הכיולים שהומלצו בפוסט, ולשנות קצת אותו בהתאם לצרכים הספציפיים שלך.
נדמה לי שראיתי כזה, אני צריך לחפש אבל. אעדכן כאן.
@NBMH
מצב דינאמי ממש לא מומלץ לשימוש שוטף. זה מצב שמעוות לחלוטין את הצבעים והופך אותם לבוהקים, בהירים ורוויים מאוד. מעבר לעובדה שהצבעים במצב דינאמי רחוקים מאוד מאיך שיוצר התוכן התכוון שהתמונה תראה, יש גם איבוד פרטים בגלל רוויית יתר באזורים הבהירים. יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים ומדגימים מדוע מצב דינאמי לא מיועד לשימוש רגיל. הוא נמצא בשימוש בעיקר באולמות תצוגה, כדי למשוך אנשים לצבעים הבוהקים, או אצל אנשים שלא מודעים לאיך התמונה בטלוויזיה שלהם צריכה להיראות.
אני ממליץ לך להשתמש באחד הכיולים שהומלצו בפוסט, ולשנות קצת אותו בהתאם לצרכים הספציפיים שלך.
- hgny
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
זה באמת משנה איזה מצב תמונה בוחרים? הרי כל מצב תמונה ניתן להגדרה, אז מה זה משנה אם אני על סטנדרט, קולנוע או דינמי, בסופו של דבר אני מסדר את ההגדרות בהתאם וזהו. אני טועה פה?
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@hgny
זה נכון למעט מצב תמונה HDR, שם מקבלים תוצאה שונה גם עם אותן הגדרות. וראה הפוסט שלי בעניין כמה תגובות מעל.
הבחור פשוט כתב שהוא משתמש במצב דינאמי עם מעט שינויים או כמו שהוא, וזו לדעתי שגיאה.
זה נכון למעט מצב תמונה HDR, שם מקבלים תוצאה שונה גם עם אותן הגדרות. וראה הפוסט שלי בעניין כמה תגובות מעל.
הבחור פשוט כתב שהוא משתמש במצב דינאמי עם מעט שינויים או כמו שהוא, וזו לדעתי שגיאה.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

היי, ערכתי את הפוסט הפותח, עשיתי שם סדר בהמלצות הכיולים.
הוספתי את הכיול של נובלר ל-HDR ל-''55 ועוד שני כיולים נוספים ל-''65.
@asssaf
הוספתי את הכיול של נובלר ל-HDR ל-''55 ועוד שני כיולים נוספים ל-''65.
@asssaf
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

אני חושב שאפשר לשנות את הכותרת של הנושא לריכוז מידע M7000 או משהו בסגנון
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@NBMH
האמת שאני מתכנן לשכתב את הפוסט מחדש ולהכניס עוד מידע מהפוסט האחר ששכתבתי בנושא HDR ו-WCG. אז גם אשנה את הכותרת בהתאם. רק צריך למצוא לזה זמן...
האמת שאני מתכנן לשכתב את הפוסט מחדש ולהכניס עוד מידע מהפוסט האחר ששכתבתי בנושא HDR ו-WCG. אז גם אשנה את הכותרת בהתאם. רק צריך למצוא לזה זמן...
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
היי חבר'ה,
רכשתי את ה 55m7000 וביצעתי עדכון לקושחה הבריטית 524.
עשיתי reset to factory setting כמובן, בחרתי בשפה אנגלית ובמיקום UK.
ניסיתי להגדיר עידן +, אך ללא הצלחה. בקליטה בחרתי אנטנה, כל הערוצים ו DTV, אך לא נמצאה שום תחנה...
מה עשיתי לא נכון?
בנוסף ניסיתי לשנות את ההגדרות בהתאם להגדרות של nobler ב- day light, אך יש כמה דברים שלא רשומים ושלא מופיע הסבר לגביהם.
לא מופיע ערך לגבי ה tint וה- sharpness.
החלק של ה 10 point לא ברור לי. איפה אני מוצא את זה בהגדרות? מתחת ל BG+1 לא מצאתי שום דבר נוסף שניתן לשנות.
אשמח לעזרה.
רכשתי את ה 55m7000 וביצעתי עדכון לקושחה הבריטית 524.
עשיתי reset to factory setting כמובן, בחרתי בשפה אנגלית ובמיקום UK.
ניסיתי להגדיר עידן +, אך ללא הצלחה. בקליטה בחרתי אנטנה, כל הערוצים ו DTV, אך לא נמצאה שום תחנה...
מה עשיתי לא נכון?
בנוסף ניסיתי לשנות את ההגדרות בהתאם להגדרות של nobler ב- day light, אך יש כמה דברים שלא רשומים ושלא מופיע הסבר לגביהם.
לא מופיע ערך לגבי ה tint וה- sharpness.
החלק של ה 10 point לא ברור לי. איפה אני מוצא את זה בהגדרות? מתחת ל BG+1 לא מצאתי שום דבר נוסף שניתן לשנות.
אשמח לעזרה.
נערך לאחרונה על ידי yan ב 17/09/2017 11:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@yan
האם בקושחה הישראלית עידן פלוס עבד לך (לשלול בעיית קליטה)?
נסה להגדיר מיקום אחר, האם בקושחה הזו יש את ישראל כמיקום למשל?
נסה להגדיר מיקום אחר, האם בקושחה הזו יש את ישראל כמיקום למשל?
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·Animor כתב:@yan
נסה להגדיר מיקום אחר, האם בקושחה הזו יש את ישראל כמיקום למשל?...
עידן+ מנגן בכל הגרסאות עם עברית בתקצירים
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

בקושחה הישראלית זה אכן מצא ערוצי עידן +.
אין עברית ואין אפשרות לבחור את ישראל לצערי.
אין עברית ואין אפשרות לבחור את ישראל לצערי.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@Mad-Dog
אני יודע שעידן פלוס עובד בקושחה הישראלית. שאלתי אם *אצלו* זה עבד כדי לשלול בעיות קליטה ספציפיות אצלו.
בכל אופן, איפשהו בדיון הזה אנשים כתבו שעידן פלוס עבד להם בקושחה האירופאית. אני אישית לא משתמש בזה וגם אין לי את ה-55, אז לצערי לא אוכל לבדוק עבורך.
אני יודע שעידן פלוס עובד בקושחה הישראלית. שאלתי אם *אצלו* זה עבד כדי לשלול בעיות קליטה ספציפיות אצלו.
בכל אופן, איפשהו בדיון הזה אנשים כתבו שעידן פלוס עבד להם בקושחה האירופאית. אני אישית לא משתמש בזה וגם אין לי את ה-55, אז לצערי לא אוכל לבדוק עבורך.
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- loki2d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 658
אצלי עם הקושחה הבריטית ל-55M7000 עידן פלוס עובד. מה שכן , אין תפריטים בעברית מן הסתם ואם ננסה לנגן וידאו עם כתוביות חיצוניות עם DOK דרך ה-USB אזי הכתוביות מופיעות בתור ג'יבריש אז חייבים להשתמש ב-PLEX מהחנות אפליקציות או בסטרימר.
חייב לתת הערה על ה-PLEX בחנות אפליקציות - על הפנים. ממשק דל ואיטי (בהשוואה ל-PLEX של סמסונג ובמיוחד בהשוואה ל-PLEX של ה-XIAOMI MI BOX) , מלא באגים ונתקע המון (בעת לחיצת השהייה של סרט ואז לחיצת PLAY לדוגמא).
חייב לתת הערה על ה-PLEX בחנות אפליקציות - על הפנים. ממשק דל ואיטי (בהשוואה ל-PLEX של סמסונג ובמיוחד בהשוואה ל-PLEX של ה-XIAOMI MI BOX) , מלא באגים ונתקע המון (בעת לחיצת השהייה של סרט ואז לחיצת PLAY לדוגמא).
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

למישהו יש כיול ל50"?
התעסקתי קצת יותר מדי עם ההגדרות בזמן האחרון בגלל שהכל עובר אצלי דרך המקרן קול וחלק מהתכנים נראים טובים וחלק פתאום על הפנים(תכנים ביס, כדורגל וכו', בזמן שהסוני ו ה PC כן נראים טוב) אז אני רוצה לאפס הכל ולהתחיל לשחק שוב עם ההגדרות.
התעסקתי קצת יותר מדי עם ההגדרות בזמן האחרון בגלל שהכל עובר אצלי דרך המקרן קול וחלק מהתכנים נראים טובים וחלק פתאום על הפנים(תכנים ביס, כדורגל וכו', בזמן שהסוני ו ה PC כן נראים טוב) אז אני רוצה לאפס הכל ולהתחיל לשחק שוב עם ההגדרות.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·Animor כתב:@Mad-Dog
בכל אופן, איפשהו בדיון הזה אנשים כתבו שעידן פלוס עבד להם בקושחה האירופאית. אני אישית לא משתמש בזה וגם אין לי את ה-55, אז לצערי לא אוכל לבדוק עבורך....
התשובה שלי שעידן+ עובד ועם עברית... התייחסה לכל הקושחות של כל המדינות
-
Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

@Mad-Dog
אוקיי, אז לא הבנתי אותך נכון קודם לכן.
מוזר שלפי @loki2d אין תפריטים בעברית בעוד שאצלך זה כן עבד. האם הגדרת משהו מיוחד לשם כך?
אוקיי, אז לא הבנתי אותך נכון קודם לכן.
מוזר שלפי @loki2d אין תפריטים בעברית בעוד שאצלך זה כן עבד. האם הגדרת משהו מיוחד לשם כך?
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

Mad-Dog כתב:·......
התשובה שלי שעידן+ עובד ועם עברית... התייחסה לכל הקושחות של כל המדינות...
loki2d כתב:אצלי עם הקושחה הבריטית ל-55M7000 עידן פלוס עובד. מה שכן , אין תפריטים בעברית מן הסתם ואם ננסה לנגן וידאו עם כתוביות חיצוניות עם DOK דרך ה-USB אזי הכתוביות מופיעות בתור ג'יבריש אז חייבים להשתמש ב-PLEX מהחנות אפליקציות או בסטרימר.
חייב לתת הערה על ה-PLEX בחנות אפליקציות - על הפנים. ממשק דל ואיטי (בהשוואה ל-PLEX של סמסונג ובמיוחד בהשוואה ל-PLEX של ה-XIAOMI MI BOX) , מלא באגים ונתקע המון (בעת לחיצת השהייה של סרט ואז לחיצת PLAY לדוגמא)....
leongor כתב:·עובד בלי ביעות.........
אתם עובדים עם הקושחה הבריטית? אם כן, איזה מדינה הגדרתם? האם הייתה לכם עוד הגדרה כלשהי?