שרשור תגובות: הממיר 4K של יס: yes Ultra
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
@shapin
·אתה מוציא את הממיר מהחשמל ולאחר שאתה מחזיר אותו אתה לוחץ על מקש חזור ואז 2485
תנסה אפילו פעמיים ברציפות לחזור על הפעולות כי לפעמים זה לא נקלט ישר.. לאחר כמה שניות אתה תראה את מסך העדכון גרסה.
·אתה מוציא את הממיר מהחשמל ולאחר שאתה מחזיר אותו אתה לוחץ על מקש חזור ואז 2485
תנסה אפילו פעמיים ברציפות לחזור על הפעולות כי לפעמים זה לא נקלט ישר.. לאחר כמה שניות אתה תראה את מסך העדכון גרסה.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
חוץ מסטארטאובר יש עוד תוספות בקוואטרו,לאחר עדכון גרסא?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- sss91
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
·pipזורו44 כתב:חוץ מסטארטאובר יש עוד תוספות בקוואטרו,לאחר עדכון גרסא?...
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
יש רק דרך אחת להפעיל את ה-pip כרגע? כי זאת דרך די מסורבלת..
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
כן, אכן מסורבל.
יש להם לפחות כפתור יעודי פוטנציאלי אחד בשלט. מקווה שהם ישנו את זה.
יש להם לפחות כפתור יעודי פוטנציאלי אחד בשלט. מקווה שהם ישנו את זה.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
עוד תובנה:
תוכן ה 4K נראה נהדר גם על מסך FHD
תוכן ה 4K נראה נהדר גם על מסך FHD
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
קראתי עכשיו על הערוץ החדש (555 בשלט) שישדר חלק ממשחקי הליגה הספרדית (המחזורים האחרונים - משחקים של ריאל מדריד וברצלונה) באיכות 4K!
מחכה כבר למשחק הבא
מחכה כבר למשחק הבא
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
שלום לכולם. יש ברשותי טלביזיה של סוני דגם KD49X8005 . האם היא תתאים לממיר 4k החדש של יס?
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
@eyk77
· יש באגים ואחד מהם דיי מעצבן אותי (פתחתי שרשור בנושא) אבל לא גורם לי להתחרט על הממיר.
· יש באגים ואחד מהם דיי מעצבן אותי (פתחתי שרשור בנושא) אבל לא גורם לי להתחרט על הממיר.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- אלונסו69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
האם ישנה השפעה באיכות התמונה גם בערצים רגילים?
10,55
מה לגבי תוכן שמוקלט לי בממיר רגיל ואני רוצה להעביר לממיר החדש?
10,55
מה לגבי תוכן שמוקלט לי בממיר רגיל ואני רוצה להעביר לממיר החדש?
- genich
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
@אלונסו69
·ככלל, איני רואה השפעה כלשהי (לא לרעה ולא לטובה) בכל שידורי SD. בשידור HD יש שיפור מסויים באיכות התמונה, בהשוואה לקווטרו שהיה לי.
לא ניתן להעביר תוכן מוקלט בין המכשירים.
·ככלל, איני רואה השפעה כלשהי (לא לרעה ולא לטובה) בכל שידורי SD. בשידור HD יש שיפור מסויים באיכות התמונה, בהשוואה לקווטרו שהיה לי.
לא ניתן להעביר תוכן מוקלט בין המכשירים.
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
אני רואה שהרבה פה נתקלו בבעיה של הגנת העתקה.. יש איזשהו פתרון או שכרגע לחכות לעדכון?
כשחיברתי את הממיר ישירות לטלויזיה(HISENSE 50M7000 אם זה משנה) לא הייתה שגיאה של הגנת העתקה, אבל כשאני מחבר את הממיר דרך המקרן קול(YAMAHA YSP2500) אני כן מקבל שגיאה.
מה שמוזר זה שאני כן מקבל אות של 4K בימאהה כשהממיר מחובר אליו, ואז יש את השגיאה של הגנת העתקה כשאני מפעיל תכני 4K ב VOD.. ואז כשהפעלתי מחדש את הימאהה היה כמה שניות שהתוכן מה VOD כן עבד וקיבלתי תמונה ואז שוב קיבלתי את השגיאה.
ניסיתי לחבר את הממיר לימאהה עם 2 כבלים שונים.. אחד שהגיע עם הממיר ואחד שקיבלתי עם PS4 PRO וזה לא שינה כלום.
אני יכול לחבר את הממיר ישירות לטלויזיה בינתיים אבל עדיין הייתי מעדיף שזה יעבור דרך הימאהה.
כשחיברתי את הממיר ישירות לטלויזיה(HISENSE 50M7000 אם זה משנה) לא הייתה שגיאה של הגנת העתקה, אבל כשאני מחבר את הממיר דרך המקרן קול(YAMAHA YSP2500) אני כן מקבל שגיאה.
מה שמוזר זה שאני כן מקבל אות של 4K בימאהה כשהממיר מחובר אליו, ואז יש את השגיאה של הגנת העתקה כשאני מפעיל תכני 4K ב VOD.. ואז כשהפעלתי מחדש את הימאהה היה כמה שניות שהתוכן מה VOD כן עבד וקיבלתי תמונה ואז שוב קיבלתי את השגיאה.
ניסיתי לחבר את הממיר לימאהה עם 2 כבלים שונים.. אחד שהגיע עם הממיר ואחד שקיבלתי עם PS4 PRO וזה לא שינה כלום.
אני יכול לחבר את הממיר ישירות לטלויזיה בינתיים אבל עדיין הייתי מעדיף שזה יעבור דרך הימאהה.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
התחיל גם אצלי לאחר שבועיים של שימוש. יש לזה פתרון חוץ מניתוק מהחשמל?oferlaor כתב:תופעה חדשה הבוקר. תקלת הגנת העתקה. תיחול ממיר לא עזר. גם לא תיחול רסיבר מחדש. רק ניתוק כל המערכת וחיבור החזיר את זה לפעולה....
אין לי מסך 4k אגב..
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
- sheerBliss
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
חברים.. במטותא! זה שלא צברתי פה 7778 הודעות זו לא סיבה להתנשא
מי מכם שיש לו ממיר אולטרה ויכול לאפשר לי לבוא אליו בכדי להתרשם מהמשחקים בערוץ 555
אנא שיפנה אליי. אני רואה שנותר רק משחק אחד (יום ראשון הבא)
אז נכון אני אדם זר והבקשה מעט תמוהה, אבל ברור שאני מתכוון לתת תמורה נאה בעד המחווה.
יש לי מקס טוטל כבר מאז ינואר 2014
אם רק היתה אפשרות להעביר את ההקלטות מממיר לממיר אז מזמן הייתי גם דואג להתחדש במסך תומך
לסיום, אודה אפוא על התייחסותכם ואני תקווה כי הפנייה אינה נוגדת בחריפות את כללי הפורום.
ש ב ו ע טוב!!!
מי מכם שיש לו ממיר אולטרה ויכול לאפשר לי לבוא אליו בכדי להתרשם מהמשחקים בערוץ 555
אנא שיפנה אליי. אני רואה שנותר רק משחק אחד (יום ראשון הבא)
אז נכון אני אדם זר והבקשה מעט תמוהה, אבל ברור שאני מתכוון לתת תמורה נאה בעד המחווה.
יש לי מקס טוטל כבר מאז ינואר 2014
אם רק היתה אפשרות להעביר את ההקלטות מממיר לממיר אז מזמן הייתי גם דואג להתחדש במסך תומך
לסיום, אודה אפוא על התייחסותכם ואני תקווה כי הפנייה אינה נוגדת בחריפות את כללי הפורום.
ש ב ו ע טוב!!!

- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
לא יודע אם זה משנה, אבל עצלי קיים העניין של "הגנת העתקה", ב QUATTRO, אבל רק בערוצים מסויימים, ורק בגדרה מסויימת של ממיר.
על מה אני מדבר? הנה המצב : ממיר מוגדר לAUTO, אני מדליק ערוץ SD כלשהו, אבל כזה שיש לו תוכן אינטרקטבי, כלומר מופיע איזה חלון מידע למעלה באחת הפינות, נגיד בערוצי ילדים, אז בערוץ כזה, ברגע שלוחצים ?, מופיע השגיעה הזאת, ונפתר רק בהעברה לערוץ אחר וחזרה לערוץ קודם.
מה שכן, אם הממיר מוגדר ל 720 או 1080, זה לא קורה, הבעיה אבל שאם הממיר לא במצב AUTO, אז ערוצי SD סובלים מזה, כי UPSACLE מבוצע דרך הממיר, ולא דרך הטלווזיה שלכם. ותאמינו לי שהחלפתי ממירים 3 פעמים, כבלים, ומה לא, עדין הבעיה קיימת, יש לי גם ממירי HD רגילים, אבל שם אם זכור לי הכל תקין.
על מה אני מדבר? הנה המצב : ממיר מוגדר לAUTO, אני מדליק ערוץ SD כלשהו, אבל כזה שיש לו תוכן אינטרקטבי, כלומר מופיע איזה חלון מידע למעלה באחת הפינות, נגיד בערוצי ילדים, אז בערוץ כזה, ברגע שלוחצים ?, מופיע השגיעה הזאת, ונפתר רק בהעברה לערוץ אחר וחזרה לערוץ קודם.
מה שכן, אם הממיר מוגדר ל 720 או 1080, זה לא קורה, הבעיה אבל שאם הממיר לא במצב AUTO, אז ערוצי SD סובלים מזה, כי UPSACLE מבוצע דרך הממיר, ולא דרך הטלווזיה שלכם. ותאמינו לי שהחלפתי ממירים 3 פעמים, כבלים, ומה לא, עדין הבעיה קיימת, יש לי גם ממירי HD רגילים, אבל שם אם זכור לי הכל תקין.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
·denis29 כתב:הבעיה אבל שאם הממיר לא במצב AUTO, אז ערוצי SD סובלים מזה, כי UPSACLE מבוצע דרך הממיר, ולא דרך הטלווזיה שלכם....
ביחוד במסכי 4K יש עדיפות שהמסך יבצע את ה UPSACLE ולכן יש להגדיר את הממיר למצב AUTO.
ה UPSACLE של ממיר האולטרה מ SD ל 4K הוא גרוע ופוגם באיכות שגם ככה נמוכה מאוד.
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
אכן, האמת עוד מימי total אני מגדיר על auto, לגבי מה שרשמתי, תנסו גם אתם, כלומר תגדירו את הממיר ל720/1080/4K ותבדקו אם הבעיה נפתרת כך.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- kobi_lo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
יכול להיות שהיה איזה עדכון שסידר לפחות חלק מהבעיות?
כבר יותר משבוע שלא נתקלתי בבעיה של הגנת העתקה. גם הבעיה שהייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את הממיר נפתרה.
כבר יותר משבוע שלא נתקלתי בבעיה של הגנת העתקה. גם הבעיה שהייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את הממיר נפתרה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.