שרשור תגובות: סטרימר Dune HD Base 3D - סוף סוף הוא כאן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אבל יש באג. באג ידוע.
ואם הבנתי אז זה אצל סיגמא ולא אצל דיון והם בכלל לא שמים ז על הלקוחות קצה.
אז במה עוזרות התלונות?
אפשר לעקוף את הבאג אבל נראה שאתם מעדיפים להתלונן
היות והדיון בכלל לא מציג תפריטים אני מוריד מראש remux או עושה בעצמי וזהו
ככה גם חוסכים מקום בלי להתפשר על איכות
אז במה עוזרות התלונות?
ככה גם חוסכים מקום בלי להתפשר על איכות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אתה מכיר את התינוקות שרוצים ורוצים ושלא מקבלים בוכים ? זה אותו הדבר פה.guyezra כתב:אבל יש באג. באג ידוע.
אז במה עוזרות התלונות?
ככה גם חוסכים מקום בלי להתפשר על איכות...
פשוט לא יאומן כמה אנשים לא מוכנים להסתכל קצת ימינה ושמאלה כדי לדלג על מכשולים ומתעקשים להכנס חזיתית במכשול ולהתלונן שקיבלו מכה. הכי מצחיק שלהוריד 50 גיגה לא תורם כלום בדיון אבל הם בשלהם.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תחשוב על יצרן אחר, נגיד אפל, שהיה טוען שבאג באיפון הוא בגלל תקלה אצל ספק צד שלישי.guyezra כתב: ואם הבנתי אז זה אצל סיגמא ולא אצל דיון והם בכלל לא שמים ז על הלקוחות קצה....
יחסי Dune עם ספקי המשנה לא מעניינים את הלקוחות.
istarmini אתה Fanboy לכל דבר. תבדוק את ההגדרה. בנוסף אתה מתבטא בשפה לא ראויה בפורום.
תכיר בזה שיש אנשים שונים ממך עם צרכים אחרים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צרכים אחרים?? בגלל אילו צרכים אתה לא מוריד remux ? דבר איתנו שנבין כולנו. חוץ מלהגיד אני לא רוצה remux אתה לא אומר כלום.jpost כתב:תחשוב על יצרן אחר, נגיד אפל, שהיה טוען שבאג באיפון הוא בגלל תקלה אצל ספק צד שלישי.guyezra כתב: ואם הבנתי אז זה אצל סיגמא ולא אצל דיון והם בכלל לא שמים ז על הלקוחות קצה....
יחסי Dune עם ספקי המשנה לא מעניינים את הלקוחות.
istarmini אתה Fanboy לכל דבר. תבדוק את ההגדרה. בנוסף אתה מתבטא בשפה לא ראויה בפורום.
תכיר בזה שיש אנשים שונים ממך עם צרכים אחרים....
לא רואה כל בעיה בהתבטאות שלי . עומד בכבוד מאחורי כל מילה שכתבתי.
אני אבדוק מה זה fanboy ואתה מה זה remux ולמה כדאי להוריד אותו לצורך שימוש ב dune או במילים אחרות למה זה לא חכם לא להוריד אותו עבור ה dune.
איך אמרו הגשש ״ אתה תלך למכון וייצמן ואני למכון שמשון ונראה מי יגיע ראשון״
סע לשלום גורו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ההסבר הוא פשוט, אני רוצה (ואני מניח שגם jpost) לקנות רכב יד ראשונה, סרט במצב ראשוני, כמו דיסק בלוריי חדש.
אתה רוצה לקנות refurbished, מישהו נגע, מצידי רק מישהו פתח וסגר מייד, בלי חוברות, בלי קופסה מקורית.
סבבה. תהנה.
אני לא רוצה לשאול עצמי או לבדוק אם מישהו התעסק עם הוידאו/אודיו או לא (הרי זה ייתכן בREMUX). בזה נגמר הסיפור.
שלומי - מקום ומהירות? מה זה שנות ה-90? או 2000.
סרט של 50Gb יורד אצלי תוך כשלוש שעות. מה שאומר 8 סרטים ביום - אם זה ההספק שלכם - כל הכבוד - כנראה שאתם מובטלים. שיהיה בהצלחה.
גם עלות כוננים זה שולי היום.
בקיצור - אנחנו מורידים 50GB כי אנחנו יכולים.
אתה רוצה לקנות refurbished, מישהו נגע, מצידי רק מישהו פתח וסגר מייד, בלי חוברות, בלי קופסה מקורית.
סבבה. תהנה.
אני לא רוצה לשאול עצמי או לבדוק אם מישהו התעסק עם הוידאו/אודיו או לא (הרי זה ייתכן בREMUX). בזה נגמר הסיפור.
סרט של 50Gb יורד אצלי תוך כשלוש שעות. מה שאומר 8 סרטים ביום - אם זה ההספק שלכם - כל הכבוד - כנראה שאתם מובטלים. שיהיה בהצלחה.
בקיצור - אנחנו מורידים 50GB כי אנחנו יכולים.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש לי סיפריה גדולה של סרטי בלו-ריי מלאים.
אני צופה בהם במספר מכשירים. חלק מהמכשירים כן מאפשרים תפריטים מלאים.
להמיר את כולם לרימוקס, או אפילו רק לאתר את אלו שהם Branched ייקח שבועות.
בנוסף אני אצטרך לאכסן שני עותקים.
אתה אוהב להתעסק עם הקבצים, אני לא. הורדה של בלוריי מלאים היא גם ללא Ratio או Ratio חלקי ברוב המקומות.
קניתי את המכשיר כי הוא אמור לנגן BDMV בצורה תקינה. הוא לא.
אתה מנסה להסתיר את הבעיה החמורה במכשיר תוך כדי לכפות התנהגות שלא מתאימה לי ולאחרים.
המשתמשים רוצים לזרוק על המכשיר כל סרט קיים ושהוא ינגן אותו ללא תירוצים והמרות.
בריונות ותקיפה אישית שלי ושל אחרים לא תעזור לך.
אתה אוהב להתעסק עם הקבצים, אני לא. הורדה של בלוריי מלאים היא גם ללא Ratio או Ratio חלקי ברוב המקומות.
אתה מנסה להסתיר את הבעיה החמורה במכשיר תוך כדי לכפות התנהגות שלא מתאימה לי ולאחרים.
בריונות ותקיפה אישית שלי ושל אחרים לא תעזור לך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שום בריונות ושום תקיפה אישית לא הייתה .jpost כתב:יש לי סיפריה גדולה של סרטי בלו-ריי מלאים.
בריונות ותקיפה אישית שלי ושל אחרים לא תעזור לך....
לקח לך הרבה זמן להציג את הטיעונים שלך, כמו שצריך ,במקום רק לכתוב אני רוצה ואני רוצה. אילו היית מסביר מה שהסברת עכשיו לא היה נוצר בכלל ויכוח.
המשך הורדה מהיר ומהנה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ואו אתה יכול להוריד 50 גיגה ? שמע אתה תותח על .Itay_Pollak כתב:ההסבר הוא פשוט, אני רוצה (ואני מניח שגם jpost) לקנות רכב יד ראשונה, סרט במצב ראשוני, כמו דיסק בלוריי חדש.
סבבה. תהנה.
בקיצור - אנחנו מורידים 50GB כי אנחנו יכולים....
הטיעון שלו ,כפי שהסביר בסופו של פוסט, עוד נתפס כהגיוני בהחלט אבל שלך ? בדיוק הפוך אבל גם לך אני יאחל הורדה מהירה ומהנה. תוריד רק 50 כי אתה יכול.
End of story
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני חייב לשאול אתכם שאלה פשוטה: אתם מכירים סטרימר שיצא לשוק נקי מבאגים?
דווקא בתחום הזה DUNE מתעלה בהרבה על יצרנים אחרים שהכל (כמעט) עובד OUT OF THE BOX ולא יוצא כל שבוע עדכון תוכנה, בחודש הראשון של המכשיר בשוק עקב כל הבאגים.
בנושא קריאת הבלו-ריי מלא אתם מצפים למשהו שפשוט לא יקרא וחבל על האכזבה שלכם. עידן הבלו-ריי מלא בסטרימירים בירידה מאז Cinavia (לצערי- גם אני מעדיף בלו-ריי מלא, עם תפריטים). כל עוד למכשיר אין רשיון BD הוא לא יקרא Playlist ולכן גם לא קבצי Branched.
יכול להיות שה 3D MAX יעשה זאת, אם וכאשר הוא יצא (עם דגש על ה'אם'). אך גם הוא לא נראה באופק הקרוב.
בתקופה של C200 רוב המאמץ של הפיתוח הושקע ביכולות קריאה של בלו-ריי מלא. היום זה כבר לא כך ואין לחברות טעם להשקיע בזה. במקום זאת המאמץ הולך ליכולות רשת וקריאת 3D מלא.
לסיכומו של עניין, לצערנו תם עידן הבלו-ריי המלא בסטרימרים. גם פופקורן כבר לא משקעים בזה יותר. התקווה היחידה היא 3D MAX.
דווקא בתחום הזה DUNE מתעלה בהרבה על יצרנים אחרים שהכל (כמעט) עובד OUT OF THE BOX ולא יוצא כל שבוע עדכון תוכנה, בחודש הראשון של המכשיר בשוק עקב כל הבאגים.
בנושא קריאת הבלו-ריי מלא אתם מצפים למשהו שפשוט לא יקרא וחבל על האכזבה שלכם. עידן הבלו-ריי מלא בסטרימירים בירידה מאז Cinavia (לצערי- גם אני מעדיף בלו-ריי מלא, עם תפריטים). כל עוד למכשיר אין רשיון BD הוא לא יקרא Playlist ולכן גם לא קבצי Branched.
יכול להיות שה 3D MAX יעשה זאת, אם וכאשר הוא יצא (עם דגש על ה'אם'). אך גם הוא לא נראה באופק הקרוב.
בתקופה של C200 רוב המאמץ של הפיתוח הושקע ביכולות קריאה של בלו-ריי מלא. היום זה כבר לא כך ואין לחברות טעם להשקיע בזה. במקום זאת המאמץ הולך ליכולות רשת וקריאת 3D מלא.
לסיכומו של עניין, לצערנו תם עידן הבלו-ריי המלא בסטרימרים. גם פופקורן כבר לא משקעים בזה יותר. התקווה היחידה היא 3D MAX.
נערך לאחרונה על ידי שי-כ ב 29/09/2013 9:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בהזדמנות שניפגש אני חייב תמונה איתך. בכל זאת 50 גיגה לא הולך כל יוםItay_Pollak כתב:תודה שאתה מאשר לנו להוריד. שבוע טוב חברים....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הוא לא מוריד 50.Itay_Pollak כתב:בכיף. נקרא גם לאיציק....
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אני מוכן לנצל כל הזדמנות למפגש עם יואב.new-guy כתב:אז אתה גם מקצוען!opv כתב:גם אני מוריד 50. יש איזו קבוצת מורידי 50 בפייסבוק?...
מחוייב לתמונה עם יואב!
אני מוריד רק REMUX לא מספיק תותח להוריד 50.....
האמת...גם אני!opv כתב:אני מוכן לנצל כל הזדמנות למפגש עם יואב.new-guy כתב:אז אתה גם מקצוען!opv כתב:גם אני מוריד 50. יש איזו קבוצת מורידי 50 בפייסבוק?...
מחוייב לתמונה עם יואב!
אני מוריד רק REMUX לא מספיק תותח להוריד 50........
40 שנה לך תיזכור..
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אז יאללה, תתחיל להוריד 50.new-guy כתב:האמת...גם אני!opv כתב:אני מוכן לנצל כל הזדמנות למפגש עם יואב.new-guy כתב:אז אתה גם מקצוען!opv כתב:גם אני מוריד 50. יש איזו קבוצת מורידי 50 בפייסבוק?...
מחוייב לתמונה עם יואב!
אני מוריד רק REMUX לא מספיק תותח להוריד 50...........
אני נקרא "מוריד 50 בדימוס"opv כתב:אז יאללה, תתחיל להוריד 50.new-guy כתב:האמת...גם אני!opv כתב:אני מוכן לנצל כל הזדמנות למפגש עם יואב.new-guy כתב:אז אתה גם מקצוען!opv כתב:גם אני מוריד 50. יש איזו קבוצת מורידי 50 בפייסבוק?...
מחוייב לתמונה עם יואב!
אני מוריד רק REMUX לא מספיק תותח להוריד 50..............
מאז שהכרתי את הREMUX זאת היתה אהבה ממבט ראשון..
40 שנה לך תיזכור..
- eyalgro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
יש לי גם את ה-Dune Base 3D וגם את ה- Popcorn A-400... מדוע בדיון יש לי כל הזמן קירטועים עם הרבה סרטים כבדים (רימוקסים) והפופקורן מנגן חלק בדיוק את אותם קבצים ומאותו דיסק (SSD בחיבור USB3)...
יש עוד כאלה שנתקלו בקירטועים או שאולי המכשיר שלי תקול ???
תודה !
יש עוד כאלה שנתקלו בקירטועים או שאולי המכשיר שלי תקול ???
תודה !