bossgt6 כתב:אם זה מעניין אותכם בעלי הפיוניר וגם השאר
בצעתי היום 2 כיולים אוטומטיים בנוסף לכיול הידני שעשיתי עם איציק בטלפון
כיול ראשון מלא ללא נגיעות , כיול שני מלא לפי הקדמיים Front Align וראיתי את התוצאות וחיתוכי האקולייזר והנחתת הווליום שקיבלתי בכל הערוצים
ובכן , אמת שהכיול האוטומטי מסרס את הבאס ואת המיד ומנחית מאוד את הווליום הכללי והסאונד הופך חלול יותר וחלש וזה מאוד מורגש
אבל,{ וזה אבל גדול } כשמגביהים את הכיול האוטומטי לעוצמות שמע גבוהות שלמעשה מקבילות { לפי האוזן פחות או יותר } לכיול הידני הלא מסורס ,מבינים שעל החשבון המיד והפאצ' הבשרי מתקבלת תוצאת אמביינס מאוד נחמדה הסאונד הופך כאילו יותר ללייד בק , סאונד רחב יותר, פחות ממורכז פחות IN YOUR FACE ויותר היקפי ונשמע יותר קולנועי ואולי אפילו יותר נכון והדגש על אולי כי זו שאלה של טעם בסופו של עניין .
בכיול השלישי שחקתי בכל הפרמטרים וניסיתי להחזיר ווליום לכל הערוצים ,ולמתן מעט את התדרים שהונחתו במיוחד בסנטר ובאחוריים { תזכורת - בקדמיים לא היה צורך לשנות כי זה היה כיול FRONT ALIGN } אבל עדיין להישען על נקודת הפתיחה של הכיול האוטומטי ., התוצאה היתה בין לבין שזו אולי נקודת האמצע בין הכיול הידני לפול אוטומט , זה גם נשמע טוב
טוב מוחלט לא יודע אם יש , אני אנסה דווקא להרגיל את עצמי לראות סרטים תחת הכיול האוטומטי המלא ובווליום המתאים לכך לתקופה מסויימת , ונראה ....
בוס אני חייב להגיד לך שבדיוק אתמול נסעתי עם חבר וסיפרתי לו שאחרי שנתיים עם lx60 שעבר כיול
ותמיד הכל נשמע חלש ומשעמם כמו שכתבת אבל לפני שבוע החלטתי לנסות שוב ולהגביר כמו שצריך.....
ואז קיבלתי בדיוק מה שתיארת
הוספתי קצת נוכחות לסנטר ואחוריים וזהו!
אשכרה הוצאת לי את המילים מהפה