שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
סתם ניחוש,
קייט ושות' יתפסו את ג'ק לבד, והוא לא יזכור אותם/ישחק כאילו הוא לא זוכר אותם,
ואולי אפילו יסגיר אותם...
או לחליפין, ישלח אותם בחזרה בלעדיו בעקשנות האופיינית לו,
או לחליפין, בעעעעהההההההה
יאללה שיגיע כבר פרק 13 (לפני חודשיים מי האמין שאגיד את זה... )
קייט ושות' יתפסו את ג'ק לבד, והוא לא יזכור אותם/ישחק כאילו הוא לא זוכר אותם,
ואולי אפילו יסגיר אותם...
או לחליפין, ישלח אותם בחזרה בלעדיו בעקשנות האופיינית לו,
או לחליפין, בעעעעהההההההה
יאללה שיגיע כבר פרק 13 (לפני חודשיים מי האמין שאגיד את זה... )
יכול להיות שהוא לא ישחק אותה אלא הוא באמת לא יודע שהוא לא מהאחרים...
אל תשכחו שכבר ראינו שאת החבר של הלכס הכניסו לחדר וניסו לשטוף לו א את המוח בכדי לשנות לו משהו מבחינת המודעות שלו לגבי הסביבה בה הוא נמצא, גם כשחטפו את קלייר היא עברה שטיפת מוח.
אבל בכול זאת יש דברים הרבה יותר מעניינים שנראה שהוזנחו ע"י היוצרים- מה הסיפור מקור האנרגיה בצוהר?
מה הסיפור עם נחיל הננו רובוטים (כפי שעופר טוען) או מי יודע מה זה
מה עם סיפור שניי האיים ואיך זה הגיוני שהחברים חיפשו את המגורים של האחרים ולמרות שהם חזרו בסירה אל האי שלהם
נראה שהם הגיעו למגורים של האחרים שנמצאים על אותו האי שלהם....
אל תשכחו שכבר ראינו שאת החבר של הלכס הכניסו לחדר וניסו לשטוף לו א את המוח בכדי לשנות לו משהו מבחינת המודעות שלו לגבי הסביבה בה הוא נמצא, גם כשחטפו את קלייר היא עברה שטיפת מוח.
אבל בכול זאת יש דברים הרבה יותר מעניינים שנראה שהוזנחו ע"י היוצרים- מה הסיפור מקור האנרגיה בצוהר?
מה הסיפור עם נחיל הננו רובוטים (כפי שעופר טוען) או מי יודע מה זה
מה עם סיפור שניי האיים ואיך זה הגיוני שהחברים חיפשו את המגורים של האחרים ולמרות שהם חזרו בסירה אל האי שלהם
נראה שהם הגיעו למגורים של האחרים שנמצאים על אותו האי שלהם....
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
לא נראה לי שתקבל תשובות לשאלות שלך... עניין של עלות/תועלת
תסריטאים בסדרות כאלה (ראה מקרה X-FILES) לא סוגרים את כל הקצוות. זה מאפשר להפיק אחר כך סרט קולנוע, סדרות ספין-אוף (מילניום), ספרים, אתרי תוכן, ושאר ירקות. מאד רווחי לשמר את הסקרנות גם אחרי שהסידרה המקורית נגמרת.
אה כן... וזה תמיד מצדיק עוד עונה... לא שאני יודע על עוד עונה.
תסריטאים בסדרות כאלה (ראה מקרה X-FILES) לא סוגרים את כל הקצוות. זה מאפשר להפיק אחר כך סרט קולנוע, סדרות ספין-אוף (מילניום), ספרים, אתרי תוכן, ושאר ירקות. מאד רווחי לשמר את הסקרנות גם אחרי שהסידרה המקורית נגמרת.
אה כן... וזה תמיד מצדיק עוד עונה... לא שאני יודע על עוד עונה.
Enjoy the Silence
- keyser
- עוסק בתחום

למה ??? למה בן היה חייב לסבך אותנו עכשיו עם "קופסאת קסמים" שמה שאתה מדמיין אתה מוצא בתוכה.....
כשנגלה מה העניין הזה - זה יסביר איך הארלי מצא רכב ישן בדיוק כשנזכר איך אבא שלו נטש אותו לאחר שהבטיח לו לתקן את האוטו,
זה יסביר את החתול שסעיד ראה בתחנה האחרונה של האחרים (זו עם מיכאל) - שהוא בדיוק אותו חתול כמו של הבחורה שהוא חקר. זה יסביר את אבא של גון לוק, ויסביר למה בתחילת הסידרה ג'ק כל הזמן ראה את אבא שלו על האי,
ובטח שכחתי עוד כמה דברים....
כשנגלה מה העניין הזה - זה יסביר איך הארלי מצא רכב ישן בדיוק כשנזכר איך אבא שלו נטש אותו לאחר שהבטיח לו לתקן את האוטו,
זה יסביר את החתול שסעיד ראה בתחנה האחרונה של האחרים (זו עם מיכאל) - שהוא בדיוק אותו חתול כמו של הבחורה שהוא חקר. זה יסביר את אבא של גון לוק, ויסביר למה בתחילת הסידרה ג'ק כל הזמן ראה את אבא שלו על האי,
ובטח שכחתי עוד כמה דברים....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
בכלל בזמן האחרון יש שיפור לדעתי. מאז שחזרו מהחופשה, החופש עשה טוב לכותבים כנראה.OferL כתב:aloni כתב:אחלה פרק...באמת אחלה.
אני מתחיל להאמין לתאוריה של עופר על הננובוטים... מתחברת יפה ל"קופסאת הקסמים"...
אוי, זה מזכיר לי שיש כמה אנקדוטות על הסדרה באחד המגזינים שרציתי לכתוב לכם ושכחתי.
HiFiMusic IL
-
oferlaor
- מנהל

אגב,
לדעתי המטרות של בן ושל ג'ון זהות.
לדעתי בן מכיר היטב את האי ומתקשר איתו דרך כל מני אנשים שמגיעים (כמו וולט) והיה באינטרסט שלו לנתק את החיבור של האי לעולם בכדי לחזור לימים הטובים של פעם שבהם הסתדרו לבד על האי ולא גרו בבתים יפים עם אוכל מיובא.
אגב, בן לאו דווקא לטובת שאר האחרים, לדעתי...
לדעתי המטרות של בן ושל ג'ון זהות.
לדעתי בן מכיר היטב את האי ומתקשר איתו דרך כל מני אנשים שמגיעים (כמו וולט) והיה באינטרסט שלו לנתק את החיבור של האי לעולם בכדי לחזור לימים הטובים של פעם שבהם הסתדרו לבד על האי ולא גרו בבתים יפים עם אוכל מיובא.
אגב, בן לאו דווקא לטובת שאר האחרים, לדעתי...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא יודע
אני בתחושה של מריחה ובריחה מהסיפור האמיתי..
מה בעצם קורה כאן?
יש לי כל הזמן תחושה של המופע של טרומן...
מין ניסוי מופרע כזה
כל הבן, ג'ון לא מקדמים אותנו.
אולי אנחנו במטריקס?
כל העניין שהרבה דמויות הן בעלות קשרים מהעבר על ידי דמויות אחרות שלא על האי
כמו אבא של ג'ק...
רעיונות??!!
מתי ייגמר הסיוט הזה!!!!
מה בעצם קורה כאן?
יש לי כל הזמן תחושה של המופע של טרומן...
מין ניסוי מופרע כזה
כל הבן, ג'ון לא מקדמים אותנו.
אולי אנחנו במטריקס?
כל העניין שהרבה דמויות הן בעלות קשרים מהעבר על ידי דמויות אחרות שלא על האי
כמו אבא של ג'ק...
רעיונות??!!
מתי ייגמר הסיוט הזה!!!!
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
קבלו:aloni כתב:בכלל בזמן האחרון יש שיפור לדעתי. מאז שחזרו מהחופשה, החופש עשה טוב לכותבים כנראה.OferL כתב:aloni כתב:אחלה פרק...באמת אחלה.
אוי, זה מזכיר לי שיש כמה אנקדוטות על הסדרה באחד המגזינים שרציתי לכתוב לכם ושכחתי....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
HiFiMusic IL
מה משתפרים?aloni כתב:בכלל בזמן האחרון יש שיפור לדעתי. מאז שחזרו מהחופשה, החופש עשה טוב לכותבים כנראה.OferL כתב:aloni כתב:אחלה פרק...באמת אחלה.
אוי, זה מזכיר לי שיש כמה אנקדוטות על הסדרה באחד המגזינים שרציתי לכתוב לכם ושכחתי....
כמה פעמים עוד אפשר לסבול את היינו מטומטמים אז איבדנו את העדיפות שהייתה לנו,
חשבתי שכשלקחו להם את הנשקים זה יהיה השיא אבל אז גנבו להם את הסירה וכמה מפתיע עכשיו באמצע "מארב" גון הולך לשחק סוליטר במחשב יאללה... מזוכיזם זאת כנראה הסיבה שאני ממשיך לצפות בסדרה הזאת.
נ.ב,
וכל זה בלי להזכיר כמה עוד פעמים אפשר להישתמש בקטע של אנחנו הטובים כל הזמן מסתירים דברים אחד מהשני
- keyser
- עוסק בתחום

פרק 14...
בניגוד לפרקים האחרונים , היה לטעמי הרבה פחות מעניין.
מה שחסר עכשיו זה רק שבפרק 15 שוב לא יזכירו את ג'ון לוק ואבא שלו, בשביל שממש ארגיש שמורחים אותי פה...
כבר חשבתי שאולי הם עלו על משהו בעניין "המפלצת" אבל מסתבר שבסוף זה היה עכביש ששיתק את ניקה ופאולו,
ובעצם קברו אותם חיים. חוץ מהצמרמורת שבמחשבה, לא עושה לי שום דבר.
הדבר היחיד שיכול לעלות על דעתי זה שהם יצוצו שוב באחד הפרקים הבאים באיזה טענה מסתורית שתוסיף מתח. אם זה לא יקרה -
בניגוד לפרקים האחרונים , היה לטעמי הרבה פחות מעניין.
מה שחסר עכשיו זה רק שבפרק 15 שוב לא יזכירו את ג'ון לוק ואבא שלו, בשביל שממש ארגיש שמורחים אותי פה...
כבר חשבתי שאולי הם עלו על משהו בעניין "המפלצת" אבל מסתבר שבסוף זה היה עכביש ששיתק את ניקה ופאולו,
ובעצם קברו אותם חיים. חוץ מהצמרמורת שבמחשבה, לא עושה לי שום דבר.
הדבר היחיד שיכול לעלות על דעתי זה שהם יצוצו שוב באחד הפרקים הבאים באיזה טענה מסתורית שתוסיף מתח. אם זה לא יקרה -
וואלה איכזבו.
אני לא מבין מה נתן לנו הפרק הזה (14) - הוא לא תרם לנו בכלל
חוץ מהעניין שעשיו אנחנו יודעים שיש על האי מכשיר קשר ואנחנו יודעים שבן היה בתחנה עם המסכים וראה את ג'ק
אין שום דבר אחר ואני לא ממש בטוח ששני העובדות שציינתי ישנו וישפיעו על השך העלילה...
יכלו לוותר על הפרק הטיפשי הזה , הם יכלו גם לוותר על שני השחקנים שמתו בפרק הזה וככה גם היו חוסכים את העלות שלהם בפרקים הקודמים שגם שם הם בכלל לא שיחקו תפקיד מרכזי וחשוב.....
בקיצור - זה פרק שלא היה מזיק לפספס אותו ולקפוץ יש לפרק 15.
אני לא מבין מה נתן לנו הפרק הזה (14) - הוא לא תרם לנו בכלל
חוץ מהעניין שעשיו אנחנו יודעים שיש על האי מכשיר קשר ואנחנו יודעים שבן היה בתחנה עם המסכים וראה את ג'ק
אין שום דבר אחר ואני לא ממש בטוח ששני העובדות שציינתי ישנו וישפיעו על השך העלילה...
יכלו לוותר על הפרק הטיפשי הזה , הם יכלו גם לוותר על שני השחקנים שמתו בפרק הזה וככה גם היו חוסכים את העלות שלהם בפרקים הקודמים שגם שם הם בכלל לא שיחקו תפקיד מרכזי וחשוב.....
בקיצור - זה פרק שלא היה מזיק לפספס אותו ולקפוץ יש לפרק 15.
-
oferlaor
- מנהל

דווקא נהנתי מאוד:
1. מי שלא הכיר את שני השחקנים הללו (אשתי לא שמה לב אליהם) באמת עלול לא להרגיש עם זה בנוח, כאילו המציאו אותם ואז העלימו אותם. אבל אני דווקא זוכר אותם בכל הקטעים שצולמו (במיוחד אלה מהעונה השניה והאחרונה).
2. אהבתי את זה שהם נקברו בחיים, סוף סוף טיפה רוע יש בפרק הזה...
3. אהבתי את הצפיה בכל העלילה מזוית ראיה שונה. זה נותן המון INSIGHT, במיוחד הקטעים שבהם רואים את בן מסביר את התוכנית שלו. זה מראה שכל העונה השניה בעצם תוכננה בכדי להביא את ג'ק לשם, וזה גם הסיבה שבן הגיע בכלל לצד השני של האי: נסיון להגיע לג'ק, וכשזה לא הלך (זיהו אותו בתור רע), להגיע לוולט בכדי לגרום לכולם להחטף לצד השני של האי, לאיים על ג'ק ולבצע את הניתוח. טיפה מסובך, אבל בגלל שהם כבר נחשבים רעים מהיום הראשון (חטיפת הילדים) לא היה להם המון ברירות שם.
אני עדיין בדיעה שלבן בעצם יש אג'נדה משלו, כלומר האחרים הם לא מקשה אחת. האג'נדה שלו בפירוש כללה ניתוק האי מתקשורת לעולם החיצון ושמירת כ-ו-ל-ם באי. לדעתי הוא וג'ון חושבים שהאי "חי" (או אינטיליגנטי) ובעצם מבצעים את רצונו, לפי איך שכל אחד מהם מבין את זה. לדעתי בכל שלב יש מישהו אחד שמתקשר עם האי, וכרגע זה דזמונד.
1. מי שלא הכיר את שני השחקנים הללו (אשתי לא שמה לב אליהם) באמת עלול לא להרגיש עם זה בנוח, כאילו המציאו אותם ואז העלימו אותם. אבל אני דווקא זוכר אותם בכל הקטעים שצולמו (במיוחד אלה מהעונה השניה והאחרונה).
2. אהבתי את זה שהם נקברו בחיים, סוף סוף טיפה רוע יש בפרק הזה...
3. אהבתי את הצפיה בכל העלילה מזוית ראיה שונה. זה נותן המון INSIGHT, במיוחד הקטעים שבהם רואים את בן מסביר את התוכנית שלו. זה מראה שכל העונה השניה בעצם תוכננה בכדי להביא את ג'ק לשם, וזה גם הסיבה שבן הגיע בכלל לצד השני של האי: נסיון להגיע לג'ק, וכשזה לא הלך (זיהו אותו בתור רע), להגיע לוולט בכדי לגרום לכולם להחטף לצד השני של האי, לאיים על ג'ק ולבצע את הניתוח. טיפה מסובך, אבל בגלל שהם כבר נחשבים רעים מהיום הראשון (חטיפת הילדים) לא היה להם המון ברירות שם.
אני עדיין בדיעה שלבן בעצם יש אג'נדה משלו, כלומר האחרים הם לא מקשה אחת. האג'נדה שלו בפירוש כללה ניתוק האי מתקשורת לעולם החיצון ושמירת כ-ו-ל-ם באי. לדעתי הוא וג'ון חושבים שהאי "חי" (או אינטיליגנטי) ובעצם מבצעים את רצונו, לפי איך שכל אחד מהם מבין את זה. לדעתי בכל שלב יש מישהו אחד שמתקשר עם האי, וכרגע זה דזמונד.