Plaid > Ludicrous - נכון:
יש מודל S פלייד ובקרוב תהיה מודל 3 לודיקרוס - אחותה "הקטנה".
א. לא חושב שיש היגיון במודל 3 שנקראת פלייד, לפחות בינתיים, כל עוד מודל S לא יצאה לגימלאות.
ב. הסמל בוודאות שונה ולא נראה כמו זה של הפלייד.
Set Cruise Control to Current Speed: Simply tap the "set" button on the steering wheel while driving at your desired speed.
Auto Set Cruise Control to Speed Limit: Enable Autosteer and tap the speed limit sign displayed on the instrument cluster.
Expand FSD Visualizations: Swipe right anywhere on the speedometer area to see a full-screen view of the Full Self-Driving (FSD) visualizations.
App Shortcuts:
Open Music Selection: Tap the small music note icon next to the volume slider.
Jump to Audio Settings: Tap and hold the music note icon mentioned above.
Close Apps: Swipe down on any non-interactive part of an open app to close it.
Additional Tips:
Voice Commands: Utilize voice commands to control various functionalities like opening the sunroof, adjusting the climate, or navigating to specific locations.
Dog Mode: Activate "Dog Mode" from the climate control menu to keep the cabin temperature comfortable for your pet while you're away.
Hidden Games: Access a collection of retro games by placing the car in park and holding the "Trip" and "Scroll" buttons on the steering wheel simultaneously.
1. היכולת להרחיב את הויזואליזציה עם גרירה למעלה
2. היכולת לשלוט על הוישרים עם הגלגלת
3. נגיעה בשעון שמביאה ל-calendar (שימושי לניווט למשהו שכבר יש לך ביומן).
4. ניווט הביתה או לעבודה על ידי גרירה של הניווט ימינה או למטה (זה הכרתי לפני כן)
זה דיי נחמד, ו-S3XY Buttons זה מוצר שקיים כבר זמן מה. ה-Knob זה משהו חדש.
ממה שיצא לי לראות מדובר דווקא בחברה אמריקאית, לא משהו שקשור לעלי, אבל אולי אני טועה.
עולה מידע שמודל S, X ואולי? 3 החדשה הולכות לקבל כשדרוג מצלמה קדמית בקרוב. (הכוונה לרכבים חדשים, לא ברור אם יהיה רטרופיט לקיימים)
ומודל S ו-X יקבלו כבר פס לד בתוך הרכב, כמו במודל 3 והסייברטראק.
יש סיכוי שגם מודל 3 תקבל מצלמה קדמית בעתיד. למרות שבפסום הנ"ל היא לא הוזכרה בכלל.
אני מחכה לראות איזה שיפורים טסלה תציג ב-3 לודיקרוס, מקווה מאד שהם לא יאכזבו, התחשב שהם מושכים אותנו כבר חצי שנה (מאז שחרור RWD ו-LR החדשות).
אגב, זה עוד פחות רלוונטי עבורנו, אבל מאסק אמר שהם כנראה יציגו את הרודסטר החדשה בסוף השנה וישיקו אותה בשנה הבאה.
אנחנו כאן עוסקים בכל סוגי הטסלה. גם Cybertruck נדיר ואנחנו מדברים עליו... אני מכיר אדם אחד עם X ואחר עם S. הם כן באתר (הם שניהם פסיביים).
אם אתה רוצה ספציפית לדבר על מודל 3 ו-y בלבד, שווה אולי שתפתח שרשור יעודי להם. אגב, גם הם מגיעים בכמה גרסאות ואנחנו מדברים כולם עליהם, גם על גרסאת הרכבים שכנראה לא רלוונטית לכולם...