פצצה פצצה אבל נפל כמו אחרי הפצצה.25/01/2026 18:22gwx כתב: כן...ליאור סטריאו מול הקניון.. נוסטלגיה אבל היה לו חדר השמעה עם אקוסטיקה פצצה....
אתה אומר ליאור ? יתכן לא ממש זוכר, מה שזכור לי שהייתה חנות יפה החדר השמעה היה בסוף מצד ימין.

פצצה פצצה אבל נפל כמו אחרי הפצצה.25/01/2026 18:22gwx כתב: כן...ליאור סטריאו מול הקניון.. נוסטלגיה אבל היה לו חדר השמעה עם אקוסטיקה פצצה....

לדעתי זו הודעה קטנונית24/01/2026 21:51gwx כתב: אז תמחק גם את מה שחברך molvy כתב כי כבר אין לדעתו על ערוץ 14 סיבה להופיע לאחר שמחקת את שלי....
החדר הצידי עם ה onkyo 989 ו b&w סדרת CDM סט מלא...? היה אחלה חדר, אמר לי "מותאם" THX...חח טוב נו...25/01/2026 18:22gwx כתב: כן...ליאור סטריאו מול הקניון.. נוסטלגיה אבל היה לו חדר השמעה עם אקוסטיקה פצצה. לא המקום הפינתי עם הפריג'ידרים....

בדיוק...

צודק אני מזמןןןן הפסקתי עם השטויות האלו של בדיקות ובדיקות והחלפות ובדיקות אני רואה סרט אחד שנים בחודש ושומע מוזיקה פעם בשנה עם דיסקים כן כן דיסקים(קצת קלאסי , קצת אופרות, קצת דיאנה קרל ועוד כמה דיסקים אודיופילים שנשמעים פגז, כמו הקלטות של צ׳סקי ו XRCD של jvc , גם בציוד של שקל25/01/2026 19:57Lior_M כתב: בדיוק
רק הפוך.
אם לא החוויה אז בשביל מה כל המאמץ ?
לא נכנס בכלל לויכוח אם כבלים או משככים משפיעים ואם כן אז איך. אבל באמת שאני שואל את עצמי בכל פעם שמתעורר ויכוח כזה,
מתי פעם אחרונה ישבתם וצפיתם בסרט והתנתקתם לגמריי ? כלומר נהנתם בלי לחשוב על ביטים, זרמים, השראות ועכבות ?
המרדף האין סופי אחרי שלמות כלשהי שאף אחד לא יכול ולא יודע להגדיר, לא ממש ברור לי....
.
יש דברים בגו...

צודק, אתקן.25/01/2026 19:57Lior_M כתב: בדיוק
רק הפוך.
אם לא החוויה אז בשביל מה כל המאמץ ?
לא נכנס בכלל לויכוח אם כבלים או משככים משפיעים ואם כן אז איך. אבל באמת שאני שואל את עצמי בכל פעם שמתעורר ויכוח כזה,
מתי פעם אחרונה ישבתם וצפיתם בסרט והתנתקתם לגמריי ? כלומר נהנתם בלי לחשוב על ביטים, זרמים, השראות ועכבות ?
המרדף האין סופי אחרי שלמות כלשהי שאף אחד לא יכול ולא יודע להגדיר, לא ממש ברור לי....

אני מכיר כאלו שהתעסקות בתחום הקולנוע אצלם לא נופלת מהדו ערוצי.25/01/2026 20:48LiorShap כתב: בדו ערוצי זה חמור שבעתיים מקולנוע.
הרדיפה האין סופית היא סוג של מחלה.
לא חלילה כדי להעליב, זה משהו שצריך לקבל
ולטפל בו ( לדעתי ).
חבל, בסוף זה תחום שאמור להסב הנאה, בטח שלא
תסכול....

לא דיברתי ספציפית עליך. אנחנו הריי לא מכירים.25/01/2026 20:33ufffnick כתב: צודק, אתקן.
אני לא קונה חוויה, אני קונה מוצר.
לא יודע למה אתה מניח שאני כל היום מתעסק בזה,
מלבד שינוי מהותי בחדר עצמו בו מוצבת המערכת,
לא שיניתי אותה ב-10 השנים האחרונות.
והיא נותנת עבודה, זמן ההפעלה שלה קרוב ל-6 שעות ביום.
(רוב הזמן אני מול המחשב עם רמקולים שבניתי בעצמי)....

לגבי שאלתך על פרוססינג/כיולים/ אז בהחלט יש אנשים שזו עבורם התמכרות נטו הם אף פעם לא מרוצים מהתוצאה ותמיד יעשו עוד כיול ועוד אחד ועודדדדדד אחד כדי לנסות ולהשיג יותר וזאת למרות שכל פאקינג כיול כזה יכול לקחת מספר שעות האמן לי הייתי שם ואני יותר משמח שיצאתי מהטרוף הזה עלי זה התחיל להעיק, ביג טיים. הייתי מכייל ויושב לראות את אותם קטעי הסרטים הלוך וחזור הלוך וחזור שעות/ימים פשוט טרוף מוחלט לדעתי מעל 50% משעות המנורה במקרן שלי נשרפו על בדיקת כיולים .25/01/2026 21:13LiorShap כתב: יואב,
לא אמרתי שאין בקולנוע טירוף של הוצאות.
השאלה אם מדובר בשדרוגים והוצאות על
סאבים יותר טובים , טיפולים אקוסטיים,
השקעה בפרוססינג וכיולים?
מכיר סטרימר דאק בקולנוע של 200,300k?
אני לא.
מכיר אנשי ק"ב שהכבלי רמקולים שלהם עולים כמו
הרמקולים עצמם?
אני לא.
הרשימה עוד ארוכה ,אסתפק בזה....

אז יש לי פנטזיה חייה, אפילו בגילי 

מכיר את התחושה של הגשמת חלום אודיופילי רטוב אצלי הוא בהקשר לרמקולים של טאנוי CANTERBURY ואני בעזרת ההנהלה שתחיה27/01/2026 10:51molvy כתב: איתי 123 כל הכבוד, זה די קשה להגיע למצב שבו אתה אומר שהתוצאה מספקת ואתה לא ממשיך לחפש משהו יותר טוב
גם אני די הגעתי למנוחה ולנחלה בציוד הקולנוע (בחדר יעודי במרתף) והדו ערוצי (בסלון)
הבן שלי טוחן לי לעשות סדר בחלל ההאזהה בחדר הקולנוע הביתי (לוכדי באסים וכאלה) אני חושב שהוא צודק אבל מפחד שזה יכניס אותי למירוץ חדש אחרי הסטאפ המושלם
יש לי עוד חלום רטוב אחד וזה רמקולים מסידרה 800 של B&W לדו ערוצי, יש כאלה שאומרים, פנטזיות שלא הגשמנו נותנות טעם ותקווה לחייםאז יש לי פנטזיה חייה, אפילו בגילי
...