בהתחלה הצעתי לו לעשות רימיוקס לבד אבל כשהבנתי שהחצי שעה שזה לוקח מעצבנת אותו הצעתי לו להוריד רימיוקס אבל הוא מתעקש שלא מתאים לו .kingikra כתב:אני חושב שזה שיח חרשים. אתם שואלים מה רע בלהוריד REMUX והוא מתלונן על כך שהוא לא רוצה להתחיל לקודד סרטים על המחשב שלו (לעשות REMUX בעצמו)...
שרשור תגובות: סטרימר Dune HD Base 3D - סוף סוף הוא כאן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בהתחלה הצעתי לו לעשות רימיוקס לבד אבל כשהבנתי שהחצי שעה שזה לוקח מעצבנת אותו הצעתי לו להוריד רימיוקס אבל הוא מתעקש שלא מתאים לו .kingikra כתב:אני חושב שזה שיח חרשים. אתם שואלים מה רע בלהוריד REMUX והוא מתלונן על כך שהוא לא רוצה להתחיל לקודד סרטים על המחשב שלו (לעשות REMUX בעצמו)...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ההתעקשות שלי לא ברורה?????jpost כתב:נכון לא מתאים לי REMUX.
לא הולך להתאים את עצמי לבאגים במכשיר.
מעדיף להשתמש במכשירים אחרים שמנגנים תקין ללא בדיקות התעסקות והמרות.
istarmini ההתעקשות שלך לא ברורה....
מילא היית אומר שלא מתאים לך רימיוקס בשימוש בפופקורן ניתן היה להבין ,כי אולי אתה רוצה תפריטים.
אתה מוכן להסביר את האי התאמה שלך לרימיוקס עבור ה dune? אתה לא חייב כמובן ,סתם אולי כדאי לנו ללמוד משהו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שום בדיקות לא צריך לעשות.מעדיף להשתמש במכשירים אחרים שמנגנים תקין ללא בדיקות התעסקות והמרות...
תוריד רימיוקס כברירת מחדל בלי לבדוק כלום.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
בלי שום קשר,istarmini כתב:ההתעקשות שלי לא ברורה?????jpost כתב:נכון לא מתאים לי REMUX.
לא הולך להתאים את עצמי לבאגים במכשיר.
מעדיף להשתמש במכשירים אחרים שמנגנים תקין ללא בדיקות התעסקות והמרות.
istarmini ההתעקשות שלך לא ברורה....
מילא היית אומר שלא מתאים לך רימיוקס בשימוש בפופקורן ניתן היה להבין ,כי אולי אתה רוצה תפריטים.
אתה מוכן להסביר את האי התאמה שלך לרימיוקס עבור ה dune? אתה לא חייב כמובן ,סתם אולי כדאי לנו ללמוד משהו....
נצא מנקודה שאין dune בעולם,אין,לא קיים....
יש לך רק htpc נרחיק לכת ונגיד שאין סטרימרים בעולם
יש לך 2 קבצים להורדה האחד בלוריי מלא 50 gb והשני אותה האיכות בדיוק!!אותה האיכות ב25 gb
להורדה ,לא ליצור ,להורדה!
מה תוריד....?!?
40 שנה לך תיזכור..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה איש מוזר ולא מובן לחלוטין או במילים אחרות אוהב ללכת ראש בקיר.jpost כתב:תשמעו, אני משתמש בבלוריי מלא. לא רימוקס ולא mkv.
ה Dune צריך לנגן תקין. זה מאוד פשוט - יש בו באג והוא לא מנגן.
מכשירים אחרים שיש לי מנגנים תקין. וגם ניתן להריץ בהם לאחור את הסרט בצורה תקינה....
כל עוד אתה נהנה , תבורך.
אז תגיד שאתה פריק של תפריטים..jpost כתב:תשמעו, אני משתמש בבלוריי מלא. לא רימוקס ולא mkv.
ה Dune צריך לנגן תקין. זה מאוד פשוט - יש בו באג והוא לא מנגן.
מכשירים אחרים שיש לי מנגנים תקין. וגם ניתן להריץ בהם לאחור את הסרט בצורה תקינה....
להריץ אחורה בכפולות של 10 שניות זה לא באג
או שאתה גם פריק שאוהב לראות את הסרט רץ אחורה און ליין(טירוף הא)
אתה לא מבין את הרעיון הכללי של לחסוך מקום בהרד דיסק
אני ירדתי מהנושא זה כמו לדבר לאיטונג..
40 שנה לך תיזכור..
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אז מדוע בפורמטים אחרים המכשיר מאפשר להריץ אחורה ?
אם זו ההתנהגות התקינה והנוחה לשימוש - לקפוץ בכפולות בעזרת בחירת זמן, מדוע זה לא בכל הקבצים ?
ברור שזה באג. כל מכשיר אחר בשוק מאפשר להריץ אחורה.
הפכתם להיות fanboys של המכשיר ואתם לא מסוגלים לקבל ביקורת על תקלות בו.
אתם מנסים ״לחנך״ אחרים מה הם צריכים להוריד וכיצד לעבוד עקום בכדי לעקוף את הבעיות בו.
אם זו ההתנהגות התקינה והנוחה לשימוש - לקפוץ בכפולות בעזרת בחירת זמן, מדוע זה לא בכל הקבצים ?
אתם מנסים ״לחנך״ אחרים מה הם צריכים להוריד וכיצד לעבוד עקום בכדי לעקוף את הבעיות בו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין מילים אשכרה ראש בקירjpost כתב:אז מדוע בפורמטים אחרים המכשיר מאפשר להריץ אחורה ?
אתם מנסים ״לחנך״ אחרים מה הם צריכים להוריד וכיצד לעבוד עקום בכדי לעקוף את הבעיות בו....
istarmini כתב:אין מילים אשכרה ראש בקירjpost כתב:אז מדוע בפורמטים אחרים המכשיר מאפשר להריץ אחורה ?
אתם מנסים ״לחנך״ אחרים מה הם צריכים להוריד וכיצד לעבוד עקום בכדי לעקוף את הבעיות בו.......
40 שנה לך תיזכור..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה השאלה פה בכלל, הדבר הכי הגיוני זה להוריד ולנגן.
אני רוצה להוריד את הקובץ הכי גדול שאני מוצא ולנגן אותו.
הכל יורד לשרת, אני לא נוגע בו, לא מעניינות אותי התוכנות שלו ולא כלום.
מספיק אני מתעצבן שאני צריך להתעסק עם כתוביות.
הDUNE מכשיר מדהים, המהירות שהוא טוען בלוריי פשוט מטריפה, אבל באגים הם באגים.
הDUNE מכשיר מדהים, המהירות שהוא טוען בלוריי פשוט מטריפה, אבל באגים הם באגים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נכון הכי טוב זה להוריד רימיוקס ולנגן ללא קשר לסטרימר ובמיוחד עבור הדיון כי הוא מנגן רק bd ללא תפריטים.Itay_Pollak כתב:מה השאלה פה בכלל, הדבר הכי הגיוני זה להוריד ולנגן.
הDUNE מכשיר מדהים, המהירות שהוא טוען בלוריי פשוט מטריפה, אבל באגים הם באגים....
תן לי בבקשה סיבה הגיונית אחת לא להוריד רימיוקס עבור הדיון. חוץ מלהגיד אני רוצה אבל לא יוצא וללכת עם ראש בקיר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני לא רוצה לבדוק מה אני מוריד. אבל בוחר סרט,רואה מה הקובץ הכי גדול שאפשר ומוריד, ואם אין REMUX מה אני אמור לעשות?
יואב - מה הוויכוח כאן? יש באג ברור במכשיר, זה שיש פתרונות ומעקפים זה נהדר, אבל את הבאג צריך לתקן בצד של DUNE.
זה ללכת ראש בקיר? זה לא כמו שאני רוצה דפדפן כתוביות ואין. זה פיצ'ר שהייתי רוצה, על זה אפשר להתווכח. על באג שמשהו לא עובד תקין?
יואב - מה הוויכוח כאן? יש באג ברור במכשיר, זה שיש פתרונות ומעקפים זה נהדר, אבל את הבאג צריך לתקן בצד של DUNE.
זה ללכת ראש בקיר? זה לא כמו שאני רוצה דפדפן כתוביות ואין. זה פיצ'ר שהייתי רוצה, על זה אפשר להתווכח. על באג שמשהו לא עובד תקין?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אבל תקשיב בפעם המי יודע כמה אני מסכים שיש באג וצריך לתקן אין ויכוח.Itay_Pollak כתב:אני לא רוצה לבדוק מה אני מוריד. אבל בוחר סרט,רואה מה הקובץ הכי גדול שאפשר ומוריד, ואם אין REMUX מה אני אמור לעשות?
זה ללכת ראש בקיר? זה לא כמו שאני רוצה דפדפן כתוביות ואין. זה פיצ'ר שהייתי רוצה, על זה אפשר להתווכח. על באג שמשהו לא עובד תקין?...
עד שזה יקרה יש אפשרות להתבאס או להוריד רימיוקס שתמיד קיים תמיד תמיד.
במחשבה נוספת בגלל שהמכשיר הנ״ל לא מציג תפריטים תמיד כדאי להוריד רימיוקס עבורו כי הקובץ קטן יותר ותופס פחות מקום ויורד יותר מהר ואין פגיעה באיכות מה לא ברור פה ?
להגיד לא רוצה רימיוקס כי אני לא רוצה ובא לי להוריד את הכי גדול מזכיר לי התנהגות תינוקית משהו .
istarmini כתב:אבל תקשיב בפעם המי יודע כמה אני מסכים שיש באג וצריך לתקן אין ויכוח.Itay_Pollak כתב:אני לא רוצה לבדוק מה אני מוריד. אבל בוחר סרט,רואה מה הקובץ הכי גדול שאפשר ומוריד, ואם אין REMUX מה אני אמור לעשות?
זה ללכת ראש בקיר? זה לא כמו שאני רוצה דפדפן כתוביות ואין. זה פיצ'ר שהייתי רוצה, על זה אפשר להתווכח. על באג שמשהו לא עובד תקין?...
עד שזה יקרה יש אפשרות להתבאס או להוריד רימיוקס שתמיד קיים תמיד תמיד.
במחשבה נוספת בגלל שהמכשיר הנ״ל לא מציג תפריטים תמיד כדאי להוריד רימיוקס עבורו כי הקובץ קטן יותר ותופס פחות מקום ויורד יותר מהר ואין פגיעה באיכות מה לא ברור פה ?
להגיד לא רוצה רימיוקס כי אני לא רוצה ובא לי להוריד את הכי גדול מזכיר לי התנהגות תינוקית משהו ....
עזוב,סתם קטנוניים,
תורידו 50 gb,תפוצצו את ההרד דיסק שלכם
בהכי גדול!!!!!,
אבל בשורה תחתונה יואב,אנחנו עושים חיים עם המכשיר הזה
ונשאר לנו יותר מקום בהרד דיסק ואנחנו רואים את הסרט לפניהם(מה לעשות 25gb יורד יותר מהר..)
ובאותה איכות שזה הכי חשוב
ומתפנקים עם שלט ולא צריכים להפעיל עכבר כל פעם
וכן שיפור קל יעשה את החיים עוד יותר קלים אפילו מושלמים
אבל גם אז,אפילו אז,עדיין נמשיך להוריד remux
לא ככה...?
40 שנה לך תיזכור..
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מסכים עם כל מילה.Itay_Pollak כתב:מה השאלה פה בכלל, הדבר הכי הגיוני זה להוריד ולנגן.
הDUNE מכשיר מדהים, המהירות שהוא טוען בלוריי פשוט מטריפה, אבל באגים הם באגים....