טסלה - השרשור הרישמי
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
אבל תמיד חשבתי שלא צריך (כמעט) שום טיפולים בטסלה.
אז אם כך, איך אפשר לעבור טסט ללא מציאת תקלות ?
אז צריך להחליט, או שלא עושים טיפולים, או שנוסעים על רכב תקול (מזל שיש טסט שיוריד את הרכב מהכביש).
אי אפשר כל הזמן להתלונן על זה שהרצפה עקומה ושהביצים מפריעות...
אז אם כך, איך אפשר לעבור טסט ללא מציאת תקלות ?
אז צריך להחליט, או שלא עושים טיפולים, או שנוסעים על רכב תקול (מזל שיש טסט שיוריד את הרכב מהכביש).
אי אפשר כל הזמן להתלונן על זה שהרצפה עקומה ושהביצים מפריעות...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- Arie10
-
- חבר ותיק

אז אם לא ידוע מה מצאו שם- איך אפשר לקבוע שעצמם המצאותם במקום האחרון זה בגלל שלא נעשה טיפול שנתי ? אולי פשוט הכל מתפרק שם ללא שום קשר לכלום ?!
דאצ'יה במקום הלפני אחרון והם (כנראה) כן עושים טיפול שנתי (לפני הטסט), אז מה אני אמור ללמוד מזה ?
דאצ'יה במקום הלפני אחרון והם (כנראה) כן עושים טיפול שנתי (לפני הטסט), אז מה אני אמור ללמוד מזה ?
- IsportaR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
אתה לא תוכל ללמוד כלום
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
מי שיחפש תמיד ימצא זווית שלילית וינסה להציג אותה כאילו זה סוף העולם או לכל הפחות היצרן.
באירופה, כמו גם בהמון מקומות אחרים בעולם מנסים לקטול את טסלה בכל דרך אפשרית.
גם אם המידע שם מדויק, אף אחד לא יודע מהם הכשלים ועד כמה הם בעייתיים מבחינה בטיחותית.
בקרוב טסלות יתחילו לעבור טסטים בארץ, אולי נתחיל לקבל מידע קצת יותר מעניין ורלוונטי לישראל.
גם אם המידע שם מדויק, אף אחד לא יודע מהם הכשלים ועד כמה הם בעייתיים מבחינה בטיחותית.
בקרוב טסלות יתחילו לעבור טסטים בארץ, אולי נתחיל לקבל מידע קצת יותר מעניין ורלוונטי לישראל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Arie10
-
- חבר ותיק

תראה...תשמע...דבר אחד זה אולי לשנוא את טסלה...ודבר אחר זה להציב אותה במקום האחרון וה 111 הלא מכובד.16/12/2023 17:56TheCoolest כתב: מי שיחפש תמיד ימצא זווית שלילית וינסה להציג אותה כאילו זה סוף העולם או לכל הפחות היצרן.
בקרוב טסלות יתחילו לעבור טסטים בארץ, אולי נתחיל לקבל מידע קצת יותר מעניין ורלוונטי לישראל....
יש הרי מרחק לא קטן בין לא לאהוב מישהו לבין להציב אותו בסוף.
את מי להאשים ? את כל מכוני הטסטים ברחבי גרמניה.
צריך להבין משהו, גרמניה היא מדינה של מעל 80 מיליון תושבים, יש שם חתיכת כמות של מכוני טסטים. קצת יותר מכמות שיש בקרית ביאליק.
אם הכל ביחד הסתכם במקום 111 צריך לעשות חתיכת בדק בית. אם מישהו קבע שלא צריך טיפולים, אז צריך להוריד לו את הבי$ים. הוא הרי מסכן את כלל הנהגים בכביש, לא רק את בעלי הטסלה. ראיתי שם אזכור של ברקסים חלודים. זה לא משחק ילדים. בעלי הרכבים נשלחו לטפל בבעיות כי הרכבים לא עברו את הבדיקה השנתית.
כשאני קורא שדאצ׳יה במקום 110, אני לא מתפלא. זה היה ח$א כל השנים וכנראה שאף אחד לא ניסה לשפר את המוצר. אבל טסלה מצטיירת כרכב העתיד שמקדים את כלל היצרנים האחרים. זה לפחות מה שהיצרן מתאר...מסתבר שדיבורים לחודד...ומעשים לחוד.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אתה יודע, במקומות קרים מפזרים מלח על הכבישים בחורף, זה גורם לקורוזיה. טסלה ממליצה לכל הנהגים באיזורים בהם ממליחים את הכבישים לדאוג לבדוק את הבלמים.
לכל רכב, כולל טסלה, יש טיפולים - ההבדל היחיד הוא שבטסלה אי-טיפול לא גורם להסרה של אחריות יצרן. ורוב הטיפולים לא קשורים לבטיחות.
אם הבעלים\נהג לא דואג לרכב שלו, זאת בעיה שלו ולא של היצרן.
אני לא אכנס איתך לוויכוחים כי לא חושב שייצא מזה משהו. אתה חושב שטסלה ***, זכותך, תהנה.
דאצ'יה זה פח, אבל זה פח שמבוסס על רנו. הבעיה שלי עם דאצ'יה היא שהרכבים שלהם מקבלים 0 כוכבי בטיחות.
לכל רכב, כולל טסלה, יש טיפולים - ההבדל היחיד הוא שבטסלה אי-טיפול לא גורם להסרה של אחריות יצרן. ורוב הטיפולים לא קשורים לבטיחות.
אם הבעלים\נהג לא דואג לרכב שלו, זאת בעיה שלו ולא של היצרן.
אני לא אכנס איתך לוויכוחים כי לא חושב שייצא מזה משהו. אתה חושב שטסלה ***, זכותך, תהנה.
דאצ'יה זה פח, אבל זה פח שמבוסס על רנו. הבעיה שלי עם דאצ'יה היא שהרכבים שלהם מקבלים 0 כוכבי בטיחות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
וגם אם באמת יש אימוגי חדשים על המפות, ועדכונים בזמן אמת (כמו ב Waze)...
- oferlaor
-
- מנהל

לדעתי כל נושאי העדכונים בזמן אמת כבויים בכל מקרה בישראל בגלל המלחמה.
לקח כמעט שעה לעדכן הפעם (בדרך כלל זה הרבה יותר מהר)
לקח כמעט שעה לעדכן הפעם (בדרך כלל זה הרבה יותר מהר)
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
אם אתה מדבר על High Fidelity Park Assist - אני לא אופטימי לגבי זה. כיום כל פעם שאני מחנה את הרכב (בחנייה שלי יש קיר בצד אחד), הרכב מראה לי משאית בצד של הקיר...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
תצוגת ה- 360 לא שווה כלום כרגע לדעתי, ממש חובבני בהשוואה למתחרים (פשוט תחפשו ביוטיוב כל מותג רכב עם 360 ותראו שטסלה מאחור).
לא ראיתי חיווים חדשים על המפה.
נראה שרוב ההשקעה הלכה על המשחקים וצלילי הנעילה\צופר החדשים.
למטה קטעי וידאו שמדגימים את ה- 360 + חלק מהצלילים:
https://photos.app.goo.gl/LegL9agntcfJeiQ4A
https://photos.app.goo.gl/F5U4uytWUaPLMEeX8
https://photos.app.goo.gl/F5U4uytWUaPLMEeX8
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oferlaor
-
- מנהל

לי זה נראה מאוד מוצלח. יש לי גם בעבודה וגם בבית כניסה לחניה מעט מאתגרת (בבית זה כי רכבים גולשים לרוב לתוך הכניסה, מה שמשאיר פתח צר, בעבודה הכל צפוף נורא) אז דווקא מסקרן אותי איך זה יתנהג אצלנו.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

עופר - בסיטואציות שאתה מתאר רמת דיוק גבוהה זו מילת המפתח. אני אשמח לראות מעבר לסרטוני הדגמה בדיקה מסודרת של רמת הדיוק של זה (יש לא מעט כאלו כיום על המערכת במצב הנוכחי שלה, המצב לא מזהיר בלשון המעטה) - זה הקטע הכי קריטי במערכת כזו בשבילי.
- ambar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
Re:
איך חברה מוציאה פיצר כזה צ'יקמוק, זה אפילו לא ברמה של BETA, או preview למשתמשים ידידותיים17/12/2023 9:25ziv_r כתב: תצוגת ה- 360 לא שווה כלום כרגע לדעתי, ממש חובבני בהשוואה למתחרים (פשוט תחפשו ביוטיוב כל מותג רכב עם 360 ותראו שטסלה מאחור).
https://photos.app.goo.gl/F5U4uytWUaPLMEeX8...
לפי הסרטונים זה לא אפוי בכלל...
למה הורידו את החיישנים, למה???
היה פותר כל כך הרבה בעיות של תמרוני חנייה
טעינה של park assist שלוקחת זמן
park assist degraded באם המצלמה קצת רטובה לאחר נסיעה בגשם
וגם אז זה לא אמין ומדוייק כמו החיישנים
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

ככה הופכים חדשות קטנות לטראראם צהובוני (TLDR - היה "ריקול" אבל בניגוד ליצרניות אחרות שמצריכות הגעה למוסך, פה עדכון תוכנה פשוט פתר את הבעיה):16/12/2023 17:56TheCoolest כתב: מי שיחפש תמיד ימצא זווית שלילית וינסה להציג אותה כאילו זה סוף העולם או לכל הפחות היצרן....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

הרכב הזה כ"יכ יחודי וכייפי גם בגלל שהמנכ"ל של החברה נשאר קצת ילד בנפשו:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

כן ראיתי. זה עצוב שעדיין שהמדיה ממשיכה לעשות את זה בשביל קליקים בכדי לפגוע במוניטין החברה.17/12/2023 12:59Huber כתב: ככה הופכים חדשות קטנות לטראראם צהובוני (TLDR - היה "ריקול" אבל בניגוד ליצרניות אחרות שמצריכות הגעה למוסך, פה עדכון תוכנה פשוט פתר את הבעיה):
...
ואנשים ממשיכים ליפול בפח, כי רוב האנשים עדיין לא מודעים בכלל שאת רוב ה"ריקולים" שהיו לטסלה פתרו ע"י עדכון תוכנה.
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
בעדכון החדש נפתחו עוד מצלמות לצפייה דרך האפליקציה.