Reference במחיר שערורייתי: Mystere ca21
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא הבנתי על מה המהומה ומה אתם חושבים שאתם הולכים "להשיג" במפגש...
אתם באמת חושבים שתצליחו להגיע למסקנה של " a טוב יותר מ b"?
גם אם יהיו הבדלים לטובת אחד המכשירים, עדיין זה יהיה נכון לסט-אפ הספציפי וזה לא אומר שום דבר באופן גלובלי.
האמת שגם שני סט-אפים גם לא מספיק... אלו יהיו רק שני מקרים פרטיים ומזה אתם חושבים שתצאו עם מסקנה?
גם אם הסט-אפים מוגדרים כ"שקופים" זה עדיין לא הופך את הטענה לנכונה באופן גלובלי וגם לא הופך אותם ל"שקופים" באמת.
מהצד זה נראה קצת פתטי, זה הכל.
בהצלחה בכל מקרה,
יובל
אתם באמת חושבים שתצליחו להגיע למסקנה של " a טוב יותר מ b"?
גם אם יהיו הבדלים לטובת אחד המכשירים, עדיין זה יהיה נכון לסט-אפ הספציפי וזה לא אומר שום דבר באופן גלובלי.
האמת שגם שני סט-אפים גם לא מספיק... אלו יהיו רק שני מקרים פרטיים ומזה אתם חושבים שתצאו עם מסקנה?
גם אם הסט-אפים מוגדרים כ"שקופים" זה עדיין לא הופך את הטענה לנכונה באופן גלובלי וגם לא הופך אותם ל"שקופים" באמת.
מהצד זה נראה קצת פתטי, זה הכל.
בהצלחה בכל מקרה,
יובל
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
הם לא הולכים להשיג כלום כי: (הקף בעיגול)
א. אייל לא מוכן לבוא לשמעון.
ב. שמעון רוצה לבדוק את הקדם במערכת שלו ולא מוכן לבוא לאייל.
ג. שני הצדדים צודקים.
ד. שני הצדדים נלחמים בטחנות רוח.
ה. יהושוע גומא עדיין בגלות ולא יוכל להשתתף במבחן.
ו. זה כבר מזמן הפך ללא מעניין.
ז. כל התשובות נכונות.
ג. שני הצדדים צודקים.
ז. כל התשובות נכונות.
נערך לאחרונה על ידי hornless ב 27/08/2009 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
גיא
ליובל ודני,diz1 כתב:חבל לחזור על דברים שנכתבו כאן מקודם והוסברו.
גם אין שום בעיה בהתלהבות. יש בעיה קטנה כאשר התלהבות זו נעשית תוך השמצה של דבר אחר-
אז מי שכבר בוחר להשמיץ - זו זכותו
עדיין יש זכות לאחרים לברר על מה מתבססת השמצה זו ואם יש סיבות אחרות, אולי לא בתום לב להשמצה הזו.
....
אני מסכים עם diz1 באופן חלקי - התלהבות מציוד אחד זה בסדר גמור אבל האם זה חייב להיות תוך כדי השמצה של ציוד אחר?
לדעתי לא צריך לתת לגיטימיות לקטילת ציוד כזה או אחר, בפרט כאשר מדובר בכתב של הפורום, שבלשון המעטה, מבין דבר אחד או שניים בנושא....
לכן אני גם מסכים עם יובל שמפגש הפסגה הזה לא יכול ולא אמור להכריע איזה קדם מגבר עדיף.
לדעתי, מספיק שיהיה ברור שלא מדובר בעליונות מוחלטת של ה MYSTERE על פני ה EAR (בניגוד לעליונות המוחלטת של פרארי על פיאט או של שעון ברייטלינג על שעון קסיו....) על מנת שאבטליון יבין שהסופרלטיבים שלו היו מוגזמים וגובלים בהטעיה.
זה בסדר לשבח, לפאר, לקלס, להלל (שכחתי משהו ?) ציוד מסוים אבל אם זה נעשה בקטילת ציוד אחר - לטעמי לא נכון ולא ראוי.
את האמת, לי מפריע שכתב רשמי של הפורום מקבל את החירות לסגנון כזה ומסרב להכיר בטעותו ומקבל גיבוי.
אני לא בטוח , דני, שאם אתה היית כותב ככה לא היית מצונזר/חוטף על הראש....למיטב זכרוני, יצא לך לכתוב כמה אמירות שנויות במחלוקת ( B&W ?) וחטפת לא מעט...
ארז
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אבל המורה, לא אמרת שיהיה בוחן פתע...hornless כתב:הם לא הולכים להשיג כלום כי: (הקף בעיגול)
ג. שני הצדדים צודקים.
ז. כל התשובות נכונות....
לדעתי הכי טוב לעשות את המבחן בין EAR ל-MYSTERE בלי שמעון ובלי אייל.
אפשר לארגן ערב אצל אחד ממשתתפי הפורום שיש לו מערכת שקופה (ראיתי שבתערוכה האחרונה בברלין היו רמקולים שקופים מזכוכית שנראים נהדר).
מי דואג לבורקסים?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
יפהBooboo כתב: לדעתי הכי טוב לעשות את המבחן בין EAR ל-MYSTERE בלי שמעון ובלי אייל....
נכון
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

אם לא נראה דם אז בוא נוותר גם על ה-EAR וה-MYSTERE. או בקיצור, מתי אתה קופץ לבקר?zy כתב:יפהBooboo כתב: לדעתי הכי טוב לעשות את המבחן בין EAR ל-MYSTERE בלי שמעון ובלי אייל....זו אחת השורות היותר טובות שנכתבו כאן. הרכב בג"צי מייצג יכריע/ יתן תמונת מצב מאוזנת (עד כמה שניתן).
נכוןלא נראה דם על רצפת ההאזנה
...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
נו, ומה תהיה התוצאה? מן הסתם אחד יועדף בטיפ-טיפה על פני השני, כי במחירים כאלה אין מוצרים גרועים, וזאת באוזניים של בנאדם אחד או שניים, על מערכת אחת, באקוסטיקה אחת. וואו, אני כבר לא יכול לחכות.
Silence speaks louder than words
מכובדי,zy כתב:יפהBooboo כתב: לדעתי הכי טוב לעשות את המבחן בין EAR ל-MYSTERE בלי שמעון ובלי אייל....זו אחת השורות היותר טובות שנכתבו כאן. הרכב בג"צי מייצג יכריע/ יתן תמונת מצב מאוזנת (עד כמה שניתן).
נכוןלא נראה דם על רצפת ההאזנה
...
במקום להתעסק במהות ממשיכים להתעסק בסידורים טכניים...
הרי ברור לכל שההשוואה בין ה MYSTERE לבין ה EAR היא לא בסדר גודל של השוואה בין פרארי לפיאט.
אין שום בעיה עם אמירה שלאוזני פלוני ה MYSTERE נשמע עדיף וכו'.
צריכה להיות בעיה לכל חובב מוזיקה עם אמירה שקוטלת ציוד שבאמת לא נמצא בקונצנזוס של ציוד גרוע.
ארז
אם טרחת, קראת והגעת לשורת "הקבוצה השלישית" של דיז שלהערכתי מייצגת את רוב הקוראים כאן ובכלל, אזי בשבילה- דיווח אובייקטיבי (שוב עד כמה שניתן) של קבוצה, יתן חומר איכותי למחשבה/ סינכרון.........בוודאי יותר מרישמי בעל השירשור הלזה.MetalliJoe כתב:נו, ומה תהיה התוצאה? מן הסתם אחד יועדף בטיפ-טיפה על פני השני, כי במחירים כאלה אין מוצרים גרועים, וזאת באוזניים של בנאדם אחד או שניים, על מערכת אחת, באקוסטיקה אחת. וואו, אני כבר לא יכול לחכות....
javascript:emoticon('
')
')- Booboo
- חבר ותיק

ארז_וחני,
זה בדיוק העניין - אני לא חושב שיש פה מישהו, אולי חוץ משמעון בוזגלו אבל אני מאוד בספק, שבאמת באמת חושב שההשוואה בין ה-MYSTERE ל-EAR היא כמו בין פרארי לפיאט.
לכן כל הנושא הטכני של המבחן וכולי הוא רק בגלל שקיץ עכשיו, חם, קצת משעמם וטיפוס הלבנטיני המצוי מעוניין בקצת אקשן ושיהיה שמייח (עד אלימות פיזית מתונה, ללא בעיטות לראש ולחמינדוס)
אז כל עוד ליגת האלופות לא נפתחה רשמית, לא צריך ללכת לישון מוקדם כי מחר יש בצפר ואפילו העונה החדשה של הישרדות עדיין לא החלה - יאללה בלגן
זה בדיוק העניין - אני לא חושב שיש פה מישהו, אולי חוץ משמעון בוזגלו אבל אני מאוד בספק, שבאמת באמת חושב שההשוואה בין ה-MYSTERE ל-EAR היא כמו בין פרארי לפיאט.
לכן כל הנושא הטכני של המבחן וכולי הוא רק בגלל שקיץ עכשיו, חם, קצת משעמם וטיפוס הלבנטיני המצוי מעוניין בקצת אקשן ושיהיה שמייח (עד אלימות פיזית מתונה, ללא בעיטות לראש ולחמינדוס)
אז כל עוד ליגת האלופות לא נפתחה רשמית, לא צריך ללכת לישון מוקדם כי מחר יש בצפר ואפילו העונה החדשה של הישרדות עדיין לא החלה - יאללה בלגן
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
טרחתי, קראתי והגעתי (וייגעתי). פוסט יפה, אני חייב לומר. כשהוא רוצה הוא יכול.zy כתב:אם טרחת, קראת והגעת לשורת "הקבוצה השלישית" של דיז שלהערכתי מייצגת את רוב הקוראים כאן ובכלל, אזי בשבילה- דיווח אובייקטיבי (שוב עד כמה שניתן) של קבוצה, יתן חומר איכותי למחשבה/ סינכרון.........בוודאי יותר מרישמי בעל השירשור הלזה.MetalliJoe כתב:נו, ומה תהיה התוצאה? מן הסתם אחד יועדף בטיפ-טיפה על פני השני, כי במחירים כאלה אין מוצרים גרועים, וזאת באוזניים של בנאדם אחד או שניים, על מערכת אחת, באקוסטיקה אחת. וואו, אני כבר לא יכול לחכות.......
עדיין לא מבין בשביל מה, אבל שיהיה. אשמח לשמוע התרשמויות, למרות שכבר כתבתי אותן למעלה - אחד טוב בטיפה מהשני במוסיקה X, השני טוב בטיפה במוסיקה Y, אחד מרחיב את הבמה בשלושה ורבע מילימטרים, והשני מפקס את האימג'ינג ברבע אחוז. מסקנה - אין. מנצח - אין. מרהיב.
Silence speaks louder than words
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

אולי עדיף שדיז ינעל בחדר ההאזנה שלו (בתקווה שהמגבר ההולנדי כבר תקין). נראה שיש לו איזשהו חשבון פתוח עם שמעון או עופר.ארז_וחני כתב:חברים,
מי שעדיין לא אמר את דברו - כדאי שיזדרז.
אחרי הדברים החמורים ש DIZ1 כתב, יש צפי חזק שהשרשור יינעל (ובא לאבטליון הגואל....).
ארז...
- Booboo
- חבר ותיק

למה דברים חמורים?ארז_וחני כתב:חברים,
מי שעדיין לא אמר את דברו - כדאי שיזדרז.
אחרי הדברים החמורים ש DIZ1 כתב, יש צפי חזק שהשרשור יינעל (ובא לאבטליון הגואל....).
ארז...
מי שמפחד מאש שלא ייכנס למטבח, אבל נראה לי שגם שמעון וגם גידי הם אנשים שלא מפחדים לא מאש ולא לעשות מטעמים במטבח. אחד מהשני