כל החיים: זה או שלהם או שלך, מה שיגמר קודם...

כנראה שמדובר בבאג בקאש בצד הקליינט.07/08/2023 12:17oris74 כתב: יש באג מעצבן - האפליקציה לא באמת שומרת העדפות צפייה לפי פרופילים, כלומר אם אני מוסיף לפרופיל שלי תכנים אני לפעמים מוצא אותם דווקא תחת פרופיל אחר.
היה נחמד אם גם האפליקציה היתה נותנת לבחור פרופיל בכל כניסה כמו שיש בנטפליקס אבל במחיר הזה אין תלונות....

באסה ,חשבתי שיש לזה פיתרון....

יודעים שערוצי 5 כלולים בחבילה, נוסף ערוץ ספורט חדש שלא שמענו עליו?
אתה לא מבין .. קשת נותנת להם את זה בחינם.....22/08/2023 8:27oferlaor כתב: קיוויתי שהחפירות שלהם עם האזעקה בפרסומות (בעוונותיי רואה פה ושם אקטואליה וחדשות) יפסיקו עכשיו שעברו 30 היום עם המבצע של ארז טל. אז עכשיו הם חופרים עם מחיר גבוה יותר. כמה כסף הם שמו על פרסום ??!...

לפי מה שהבנתי שילמו לערוץ 14 מיליונים באופן חד פעמי. לא חודשי.12/09/2023 17:15dvb-acavish כתב: תיקח 100,000 לקוחות ( אם בכלל יש 100 אלף ) ,
כפול 40 שקל ללקוח . זה יוצא 4 מיליון שקלים לחודש .
רק המחיר ששילמו לערוץ 14(20) על הזכות לשדר ( לפי פרסומים ) , זה מיליוני שקלים בחודש , רק בשביל הזכות לשדר את ערוץ 14 . ( זה הזוי ש-FREETV צריכה לשלם עבור ערוץ 14 , זה לא אמור להיות הפוך ?)
אז איך אפשר להרוויח ככה , הם צריכים למכור את המיזם הזה למדינה עצמה , ( אם המדינה עדיין בקטע של לבטל את עידן פלוס) ....