בעיקר סדרות אמריקאיות פחות בדיוני -החצי השני שלי אמריקאי27/07/2023 17:40bariko כתב: מדע בדיוני ,פנטזיה, קומדיה, מוסיקלי.
אבל אני לא מנוי יותר לשום שירות סטרימינג.
התנתקתי מכולם.
שידורי טלוויזיה כלל לא מעניינים איתי.
שלוש שנים אחרונות עוד צפיתי קצת בכדורגל, כי מכבי חיפה הייתה אלופה, גם הצליחה באירופה.
לצערי זה נגמר, ההגמוניה חוזרת למכבי תא, לפחות לעשור הקרוב.
אוי הברוך......
בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של ערוצים משם
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Re: בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של תכנים משם
כאשר הסרט/סדרה איכותיים- לא משנה לי אם זה אמריקאי או בריטי.
ברור שלתכנים הודיים, יפנים, וטורקים אני לא מתקרב.
בלי לזלזל כמובן.
גם תוכן ישראלי לא מעניין אותי, לצורך העניין.
להוציא את הסרטים הישנים...
בלי לזלזל כמובן.
להוציא את הסרטים הישנים...
Re: בקשר לשירות הסטרימינג הישראלי של קשת עם קבוצת RGE בשם FreeTV, כולל עדכונים ראשיים של תכנים משם
את כל הסרטים הישנם אתה אוהב?27/07/2023 18:15bariko כתב: כאשר הסרט/סדרה איכותיים- לא משנה לי אם זה אמריקאי או בריטי.
בלי לזלזל כמובן.
להוציא את הסרטים הישנים......
גם כאלה שכיום לא היה בטוח שהיו עושים אותם כי מבחינה חינוכית הם לא מתאימים לפי דעה של לא מעט אנשים לזמן של עכשיו כמו הסרטים, מציצים, אסקימו לימון, סרטי המתיחות של יהודה ברקן?
כי אני לא בדעה שזה רע גם כיום לעשות דברים כאלה גם אין הוכחה שאיסור כזה הפחית את מעשי האונס בארץ ובעולם, ותכנים כאלה הם הרבה פחות בעייתים מסרט פורנוגרפי.
ומה לדעתך אפשר כיום לעשות בשעות הפנאי חוץ מלצפות בתוכניות טלוויזיה?
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 27/07/2023 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם תוסף אחד של קודי תקבל את כל זה, ב30 שח זול יותר... (פרט לספורט...)27/07/2023 15:09carmonle כתב: אכן הערוצים הישראליים "נוחיות" וגם ערוצי הספורט החינמיים שבחבילה - אפליקציה אחת במקום לטייל בין ה-3 חינמיות 11/12/13
ה-VOD אצלם ללא פרסומות מה שכן קיים בחינמיים - רוקדים.. חתונה.. וכד' יומיים אחרי השידור ניתן לראות את הפרק ללא פרסומות...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לא את כולם.27/07/2023 20:07רמאש כתב: את כל הסרטים הישנם אתה אוהב?
גם כאלה שכיום לא היה בטוח שהיו עושים אותם כי מבחינה חינוכית הם לא מתאימים לפי דעה של לא מעט אנשים לזמן של עכשיו כמו הסרטים, מציצים, אסקימו לימון, סרטי המתיחות של יהודה ברקן?
כי אני לא בדעה שזה רע גם כיום לעשות דברים כאלה גם אין הוכחה שאיסור כזה הפחית את מעשי האונס בארץ ובעולם, ותכנים כאלה הם הרבה פחות בעייתים מסרט פורנוגרפי.
ומה לדעתך אפשר כיום לעשות בשעות הפנאי חוץ מלצפות בתוכניות טלוויזיה?...
הכוונה יותר לקלאסיים כגון:
השוטר אזולאי, לופו, חגיגה בסנוקר, רק היום, משפחת צנעני, גבעת חלפון...
מישהו יכול לבדוק לי אם יש את strike ב-freetv ואם כן, כמה פרקים ישנם?
זאת תוצאת החיפוש. לגמרי לא רלוונטי, אני מניח שהתשובה היא - אין.06/08/2023 16:33magshield כתב: מישהו יכול לבדוק לי אם יש את strike ב-freetv ואם כן, כמה פרקים ישנם?...
המספרים של Free tv נחשפים – 40 אלף לקוחות בתוך חודש וחצי בלבד,
בחודש יוני החברה גייסה בחצי חודש כ - 27 אלף מנויים,
המספרים של Free tv נחשפים. ל – zmanavir נודע ששירות הסטרימינג החדש מבית קשת ו – RGE כבר רושם כ – 40 אלף לקוחות וזאת בתוך פחות מחודש וחצי. החברה החלה להעביר בימים האחרונים תשלומים לספקי תוכן שעימם היא עובדת ומשלמת להם פר מנוי.
מהמספרים עולה שבסוף יוני (החברה עלתה לאוויר באמצע יוני) היו לחברה 27 אלף לקוחות ובסוף יולי המספר הגיע כאמור לכ – 40 אלף מנויים. נדגיש שלא מדובר בלקוחות שנרשמו לחודש חינם בלבד אלא בלקוחות משלמים.
https://zmanavir.co.il/%d7%91%d7%9c%d7% ... %95%d7%aa/
בחודש יוני החברה גייסה בחצי חודש כ - 27 אלף מנויים,
המספרים של Free tv נחשפים. ל – zmanavir נודע ששירות הסטרימינג החדש מבית קשת ו – RGE כבר רושם כ – 40 אלף לקוחות וזאת בתוך פחות מחודש וחצי. החברה החלה להעביר בימים האחרונים תשלומים לספקי תוכן שעימם היא עובדת ומשלמת להם פר מנוי.
מהמספרים עולה שבסוף יוני (החברה עלתה לאוויר באמצע יוני) היו לחברה 27 אלף לקוחות ובסוף יולי המספר הגיע כאמור לכ – 40 אלף מנויים. נדגיש שלא מדובר בלקוחות שנרשמו לחודש חינם בלבד אלא בלקוחות משלמים.
https://zmanavir.co.il/%d7%91%d7%9c%d7% ... %95%d7%aa/
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש באג מעצבן - האפליקציה לא באמת שומרת העדפות צפייה לפי פרופילים, כלומר אם אני מוסיף לפרופיל שלי תכנים אני לפעמים מוצא אותם דווקא תחת פרופיל אחר.
היה נחמד אם גם האפליקציה היתה נותנת לבחור פרופיל בכל כניסה כמו שיש בנטפליקס אבל במחיר הזה אין תלונות.
היה נחמד אם גם האפליקציה היתה נותנת לבחור פרופיל בכל כניסה כמו שיש בנטפליקס אבל במחיר הזה אין תלונות.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

במקום כל מיני תכנים אקראיים, שאני לא יודע מי בכלל טורח לצפות בהם, היה עדיף בעיניי אם היו נותנים אופציה להוסיף ערוצים, על החבילה הבסיסית.
למשל את ערוצי הספורט של צ'רלטון...
למשל את ערוצי הספורט של צ'רלטון...
ואז המחיר לא היה כזה מפתה....07/08/2023 16:38bariko כתב: במקום כל מיני תכנים אקראיים, שאני לא יודע מי בכלל טורח לצפות בהם, היה עדיף בעיניי אם היו נותנים אופציה להוסיף ערוצים, על החבילה הבסיסית.
למשל את ערוצי הספורט של צ'רלטון......
כאופציה זה לשיקולו של כל צרכן וצרכן, אם לשלם יותר או לא......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון, אבל עדיין זול משמעותית מכל החבר'ה האחרים, אצלם מחיר של חבילת בסיס יוצא סביבות ה - 60 שקלים צפונה......
נדמה לי שהמחיר גם כאן הוא/יהיה 55 ש"ח בעוד כשבוע...09/08/2023 18:33bariko כתב: נכון, אבל עדיין זול משמעותית מכל החבר'ה האחרים, אצלם מחיר של חבילת בסיס יוצא סביבות ה - 60 שקלים צפונה......
40/55~ ... היתה הנחה של 25%, תחשב ......
זה מה שהם פרסמו, שלח אליהם את המכשפון...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אני בכל מקרה הצטרפתי כמנוי....
להבנתי הם מחויבים להשאיר את מחיר ההנחה למשך שנה.
אלא שכלל לא בטוח שההתעניינות שלי תחזיק מעמד עד אז.
סביר להניח שאחתוך הרבה לפני...
אז הם רימו בהנחה.... צ"ל 50-25% - = 37.50 ולא 40 ... נראה מה יהיה המחיר, ואז נדרוש הוזלה של מחיר ה"הנחה"......
>להבנתי הם מחויבים להשאיר את מחיר ההנחה למשך שנה.
לא מבטיחים לשנה אלא ל"כל החיים"... תתאפק...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

איזה כל החיים.
הם רק עכשיו קמו, וכבר מתחילים להתפרק...
הם רק עכשיו קמו, וכבר מתחילים להתפרק...