טסלה - השרשור הרישמי
אין לי רכב חשמלי נוסף אבל אם חלילה תיהיה בעיה בוולבוקס אז יהיה לי גיבוי דרך הסיקון והמטען נייד של טסלה.04/05/2021 23:02yoramw כתב: @nba תתחדש
תתחדש, אני גם עם וולבוקס מסוף מרץ והוא עובד מצויין. למה הוספת את השקע סיקון? יש לך רכב חשמלי נוסף?...
אגב, איך אתה מסתדר עם השחרור של האקדח טעינה?
במקרה ניסית עם מדבקות NFC?
אני חושב שהסוללות החדשות מגיעות תחילה ל sr בלבד.אולי אני טועה.
אני מתכנן לבצע את ההזמנה בתחילת יולי אז זה יהיה הסבב הבא אוקטובר/נובמבר.
גם אני הלכתי על וולבוקס מקווה שיתקינו לי בעוד שבועיים אני קצת חושש מההתקנה כוון שמדובר על בניין ישן משותף+חנייה פרטית.
גם אני הלכתי על וולבוקס מקווה שיתקינו לי בעוד שבועיים אני קצת חושש מההתקנה כוון שמדובר על בניין ישן משותף+חנייה פרטית.
אם אתה מקבל את הרכב ברבעון האחרון אולי שווה לך להמתין לעמדה של טסלה דור 3.05/05/2021 9:23eladeb כתב: אני חושב שהסוללות החדשות מגיעות תחילה ל sr בלבד.אולי אני טועה.
גם אני הלכתי על וולבוקס מקווה שיתקינו לי בעוד שבועיים אני קצת חושש מההתקנה כוון שמדובר על בניין ישן משותף+חנייה פרטית....
אלא אם אתה לא רוצה לפספס את המבצע של שנפ (אם נרשמת אליו).
הזמנתי מדבקות באמת אבל עוד לא הגיעו.04/05/2021 23:56Nba כתב:אין לי רכב חשמלי נוסף אבל אם חלילה תיהיה בעיה בוולבוקס אז יהיה לי גיבוי דרך הסיקון והמטען נייד של טסלה.04/05/2021 23:02yoramw כתב: @nba תתחדש
תתחדש, אני גם עם וולבוקס מסוף מרץ והוא עובד מצויין. למה הוספת את השקע סיקון? יש לך רכב חשמלי נוסף?...
אגב, איך אתה מסתדר עם השחרור של האקדח טעינה?
במקרה ניסית עם מדבקות NFC?...
בינתיים משתמש באפלוקציה לשחרר.
לגבי גיבוי, מובן, אני בדקתי עם שקע כוח רגיל והמטען הנייד באמת ולא היתה שום בעייה (במקרה היה לי כבר כזה).
יש לו פחת B מובנה, קטן יותר, אמור להיות באותו מחיר של הנוכחי.07/05/2021 16:22eladeb כתב: @nbaנרשמתי לוולבוקס שבוע הבא מגיע סוקר.
מה הסיפור של המטען החדש של טסלה במה הוא שונה?ומתי לדעתך יגיע?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73401
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
יש שמועות שעומדת לצאת גירסת Roadster עם מנוע סילון שתצליח לעשות 0-60 MPH ב 1.1 שניות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה נשמע לגמרי בכיוון של אילון מאסק. הזוי.
מישהו יודע כמה זמן המתנה מההזמנה זה כרגע?
מישהו יודע כמה זמן המתנה מההזמנה זה כרגע?
תתחיל עם ה-P קודם24/05/2021 15:06oferlaor כתב: זה נשמע לגמרי בכיוון של אילון מאסק. הזוי.
מישהו יודע כמה זמן המתנה מההזמנה זה כרגע?...
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

מבחינת ביצועים בקו ישר כמו תאוצה מעמידה ומומנט מטורף זמין בכל שנייה הרכב מאוד מרשים (למרות שנהגתי ביותר מהירים) חוץ מזה לטעמי הוא לא מהנה גם מבחינת שילדה,היגוי ו"חיבור לכביש".
עלתה בי מחשבה להחליף את הרכב שלי לטסלה אך ירדתי מזה.
עלתה בי מחשבה להחליף את הרכב שלי לטסלה אך ירדתי מזה.
....
-
Huber
- חבר במועדון HT

טסלה מתחילה במסירות של S Plaid: ”המכונית המהירה ביותר בעולם בייצור המוני”:
https://www.geektime.co.il/tesla-model- ... s0SXLmyXMg
https://www.geektime.co.il/tesla-model- ... s0SXLmyXMg
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה Ford F150 Lightning - המתחרה של פורד לסייברטראק:
אני כבר שבוע עם הרכב ויכול לספר שהחווית נהיגה ברכב היא מהעתיד
הכוח הזמין שיש לרכב בכל רגע נתון, המומנט הזה פשוט כיף לנהיגה ולא פעם גם מוציא אותך ממצבים.
הנהיגה שלי הפכה לרגועה יותר, למרות כל הכח שיש לרכב, אני פשוט נהנה מהנסיעה.
אין להניע את הרכב, אין לדומם מנוע, אין מפתחות (את הכרטיס מגנטי של הרכב משאירים בבית) מתקרבים עם הסלולארי הרכב נפתח יחד עם הפורפיל של אותו סלולארי, וממשיך מאותה נקודה שהייתי בה.
נהיגה עם דוושה אחת פשוט עושה את החיים נוחים יותר (כן יש גם דוושת ברקס).
הטכנולוגיה ברכב מדהימה, המצלמות באיכות גבוהה, הסאונד (יחסית לרכב מהיצרן ללא תוספות צד 3) מעולה ומפתיע (בגרסאות הLR וה P הסאונד עוד יותר טוב)
אחיזת כביש מעולה, צמיגים רחבים (צמיגי מישלן ספורט) עם חתך נמוך ועדיין הנהיגה נחה מאוד.
ועוד ועוד ועוד.. בקיצור..
רכישה ששווה כל שקל.
הכוח הזמין שיש לרכב בכל רגע נתון, המומנט הזה פשוט כיף לנהיגה ולא פעם גם מוציא אותך ממצבים.
הנהיגה שלי הפכה לרגועה יותר, למרות כל הכח שיש לרכב, אני פשוט נהנה מהנסיעה.
אין להניע את הרכב, אין לדומם מנוע, אין מפתחות (את הכרטיס מגנטי של הרכב משאירים בבית) מתקרבים עם הסלולארי הרכב נפתח יחד עם הפורפיל של אותו סלולארי, וממשיך מאותה נקודה שהייתי בה.
נהיגה עם דוושה אחת פשוט עושה את החיים נוחים יותר (כן יש גם דוושת ברקס).
הטכנולוגיה ברכב מדהימה, המצלמות באיכות גבוהה, הסאונד (יחסית לרכב מהיצרן ללא תוספות צד 3) מעולה ומפתיע (בגרסאות הLR וה P הסאונד עוד יותר טוב)
אחיזת כביש מעולה, צמיגים רחבים (צמיגי מישלן ספורט) עם חתך נמוך ועדיין הנהיגה נחה מאוד.
ועוד ועוד ועוד.. בקיצור..
רכישה ששווה כל שקל.