טופ אודיו ואונקיו 818 מאמזון גרמניה: בעיה בכרטיס HDMI; נפתר לאחר הרבה זמן

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

דיון מרתק זו לא מילה.
יש לי כמה דברים שאני עושה באופן סדור יום יום (גם כשאני בעבודה). יש לי את הקפה של הבוקר, קצת ynet במקביל, אולי קצת כלכליסט/גלובס מניות וזה ואז נכנס לפורום ובודק מה התקדם בדיון הזה.. ואז שוב בקפה של הצהריים וכנ"ל בערב.. 8O
הדיון הזה הוא חלק ממני ואני חלק מהדיון הזה.
כמובן שהכל בהקצנה והומור, אבל זה לא כזה רחוק מהמציאות. (ונראה לי שלא רק עבורי, תקנו אותי אם אני טועה.. :) )
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

@jacko-il
·

אני שמח שנכנסתי לחייך (b)

omrisa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

שליחה

כבר יום רביעי..

יש עידכון ??

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261

שליחה

jacko-il כתב:דיון מרתק זו לא מילה.
יש לי כמה דברים שאני עושה באופן סדור יום יום (גם כשאני בעבודה). יש לי את הקפה של הבוקר, קצת ynet במקביל, אולי קצת כלכליסט/גלובס מניות וזה ואז נכנס לפורום ובודק מה התקדם בדיון הזה.. ואז שוב בקפה של הצהריים וכנ"ל בערב.. 8O
הדיון הזה הוא חלק ממני ואני חלק מהדיון הזה.
כמובן שהכל בהקצנה והומור, אבל זה לא כזה רחוק מהמציאות. (ונראה לי שלא רק עבורי, תקנו אותי אם אני טועה.. :) )
...
אני מסכים. עוד לא כתבתי פה כלום בשרשור כי אין לי מה לתרום, אבל אני מחכה בקוצר רוח כבר לקרוא שהסוגייה נפתרה.

Newboy - אני ממש מקנא באורך הרוח שלך. אתה תותח.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בינתיים אין מה לעדכן. מחכה לתשובה מאונקיו ואולי לטלפון מפתיע מטופ אודיו .... ??? !!! ...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

Newboy כתב:בינתיים אין מה לעדכן. מחכה לתשובה מאונקיו ואולי לטלפון מפתיע מטופ אודיו .... ??? !!! ...
...
·

:lol: לפי התנהלות העניינים ומה שתואר כאן בדיון, זה נראה שיש סיכוי גבוה יותר שתקבל קודם טלפון מאראלה ממפעל הפיס.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

Newboy כתב:בינתיים אין מה לעדכן. מחכה לתשובה מאונקיו ואולי לטלפון מפתיע מטופ אודיו .... ??? !!! ...
...
מת שלחת לאונקיו מכתב אחרון?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@shay1
·
יום שני בבוקר, לפני יומיים

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

אני במקומך אם לא תקבל תשובה היום, אתה יכול מחר להתחיל לנג'ס להם על תשובות כי באמת הטיפול כבר לוקח זמן רב.
ותנסה לבקש מהם (במידה ולא קיבלת תשובה) שאתה כבר מעוניין לסגור את הפרשה וזה כבר נמשך מעל ומעבר לזמן סביר ואתה עם מכשיר שאינו עובד והעדפת לרכוש אונקיו על פני חברה אחרת ואתה מצפה להתיחסות בהתאם ...
תקיפות לפעמים מאיצה דברים לכאן או לכאן בעיקר שמדובר על תהליך מתמשך כמו מסטיק.
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 10/09/2014 13:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

omrisa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133

שליחה

מה עם פנייה לאמזון גרמניה ????????

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כבר עניתי על זה. כרגע בעמדת המתנה

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729

שליחה

@Newboy
·

אני חושב שהמתנת די והותר, שלח להם מייל ותראה איך זה מתגלגל. סבירות גבוהה היא שהם יוכלו לפתור את העיניין הרבה יותר מהר כי בנתיים אתה לא מקבל תשובות מאף אחד מהגורמים שאתה מתנהל איתם וזה טלפון שבור כי אף אחד מהגורמים לא מוכן לדבר אחד עם השני ולסגור את זה ואתה היחידי שסובל כאן כבר חודשים בגלל השטויות הבירוקרטיות שלהם.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

אמזון גרמניה הוא הגורם הראשון שהיית צריך לפנות אליו... רק בשביל שיהיה מודע לסיפור, הפסדת הרבה זמן ויש סיכוי גדול שזה יכל להיפתר מזמן.

עד עכשיו אני לא מבין מה התירוץ של טופ אדיו לא לפנות בעצמם לאוקניו לברור העניין? פספסתי את זה בין כל ה20 עמודים או שזה לא קיים?
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 10/09/2014 15:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@atraf
·

גם אני לא יודע... ואני מכיר לא רק את השרשור אלא את כל ההשתלשלות על בשרי ...

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

חבר יקר Newboy
עמדתי מהצד עד כה אבל אני לא יכול שלא לומר לך כי העניין היה לדעתי מנסיון עם אמזון במיוחד גרמניה שתקבל את הטיפול הטוב ומהיר ביותר

1. קרוב לוודאי כי בהתחלה תסביר לאיזה נציג שירות הודי או פקסטני שלא מבין אותך נו ככה זה איתם אבל מסתדר בסוף לפחות עם נסיון שלי איתם בקש את מנהל השירות לקוחות גרמניה ולא את הנציג שיתיש אותך לא פחות מהיבואן או אונקיו גרמניה וכו
2. אין לך מה לצפות מהיבואן בארץ ולא כלום ולא מחוייב לך בכלום למרות כל התכתובת וכו - וכל העניין הזה רק מסבך את העניין כבר שמעתי שהכלב אכל את הפתק עם הטלפון וכו וכוכ לצערי ככה זה כאן בארץ
נראה אין לאחריות בן לאומית כל דבר ועניין איתם = וחבל אבל זה מה יש

3. העניין די דומה בכל היבואנים הגדולים מה לא קנית פה שבור את הראש לבד
4. כל העניין להעלות כאן דיון וזה אומר ככה וזה אומר אחרת .סתם גוזל ממך אנרגיה ועצבים מיותרים .
5. פניה בשקט בשקט לכל הגורמים ואמזון בפרט אם הם מכרו לך ישירות זו הכתובת ישירה דרך צד שלישי זה עוד יותר מסובך כנראה ולאולי לא
6. היות וכל העניין פומבי אז נסה את אמזון זו הכתובת שלך

בהצלחה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

טופ אודיו לא יראו ממני שקל וכך אמליץ גם לחבריי. המינימום זה להחזיר מייל לבחור שהרסיבר שלו יושב אצלם במעבדה.

בכלל, כל המתווכים האלו שגוזרים עלינו קופון מיותרים. יש מעט שנותנים שירות טוב כמו ישפאר וחי. היתר מזלזלים בצרכן ועושקים. מקווה שזה ישתנה. עוד מעט אפל מקימה נציגות ישראלית. אולי זו הסנונית.

אונקיו 636 בייבוא אישי = 2,600
בארץ = 4,300

גם בייבוא אישי אנו משלמים את כל המיסים והמכסים. אז מדוע הפער ? (1,700 שח). אם מתקלקל אפשר להביא ימאהה או סוני. ועדיין לא מגיעים למחיר של טופ אודיו.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

חברים
צריך לזכור כי העלויות היבוא של החברות הן הרבה יותר זולות
ומה גם כי הן לא משלמות את המעמ אלא אנחנו
ו -קונים בכמויות
הם נמוך מאיתנו ב40/50 אחוז פחות
או קי בסדר מובן יש הוצאות משרדים עובדים מעבדה וכו
אבל לא לגלגל את כל זה עלנו

אם המוצר יקר יותר בארץ בכמה מאות שקלים בודדים טוב נו שווה
אבל בהפרשים גדולים כמו שהוזכרו לעיל זה קצת :?
כי במחיר שאנחנו קונים להוציא את המיסים והובלה ואיחסון ושאר העמלות השונות ומשונות זה הברוטו +35 אחוז מיסים שאנו משלמים

לגבי השירות היה לי מגבר אוזניות מיוזקל פידלטי כתבתי להם על בעיה בחוסר איזון בווליום
באתר מספר פעמים כלום נדה לא קיבלתי תשובה
התקשרתי מה ומי ומו [
עשיתי את החשבון לבד

חברים
חברה שלא מכבדת אותך כצרכן אחרי הקניה -תעשו את החשבון לבד
צריך גם לומר מילה טובה
חברות עם שירות איכותי בארץ
ישפאר ט.ר אלקטרוניקה . ניופאן ס.גי יבואן ימהה -
קונקטור יבואן מוניטור אודיו /מסכי הקרנה נותן שירות מעולה ואישי -מתוך התנסות אישית עם מושיק בעל החברה (f)
נערך לאחרונה על ידי SONYES ב 11/09/2014 6:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שלחתי הבוקר מייל תזכורת לאונקיו. אתמול בערב שלחתי גם מייל לאמזון

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

asaf23 כתב:טופ אודיו לא יראו ממני שקל וכך אמליץ גם לחבריי. המינימום זה להחזיר מייל לבחור שהרסיבר שלו יושב אצלם במעבדה.

בכלל, כל המתווכים האלו שגוזרים עלינו קופון מיותרים. יש מעט שנותנים שירות טוב כמו ישפאר וחי. היתר מזלזלים בצרכן ועושקים. מקווה שזה ישתנה. עוד מעט אפל מקימה נציגות ישראלית. אולי זו הסנונית.

אונקיו 636 בייבוא אישי = 2,600
בארץ = 4,300

גם בייבוא אישי אנו משלמים את כל המיסים והמכסים. אז מדוע הפער ? (1,700 שח). אם מתקלקל אפשר להביא ימאהה או סוני. ועדיין לא מגיעים למחיר של טופ אודיו.
...
אתה צודק, אבל בעצם מה הטענה שלך ?
תקנה מראש שניים ואל תצפה שהיבואן יתקן לך..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

הגיעה תשובה מאמזון

שליחה

הם כתבו מאוד יפה. מביעים צער על כל מה שנגרם לי. אחרייות יצרן למוצר שנרכש אצלהם הינה לשנתיים (שלא חלפו במקרה שלי).

בין היתר כתבו, שבאופן רגיל, הם מיד היו שולחים לי רסיבר חילופי ללא עלות.

אבל אין להם יותר במלאי את הדגם 818 ..... (זה נכון, כבר יצאו לו מחליפים 828 ואפילו 838)

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”