איפה אתם קונים את הסטייקים שלכם?
דגש על כשרOferL כתב:מצטרף להמלצות שהיו כאן על משק זמיר
בשר באיכות מעולה ומחירים הוגנים
לא רחוק מכפר סבא....
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
זה נכון לגבי כל תחום בצרכנות בארץ, הבעיה שלא תמיד יש אלטרנטיבה.winnerm כתב:מחירי הבשר בארץ לא נתפסים , אם רק הייתם יודעים מה המחירים בעולם .
אבל מה לעשות ? ,רוב הישראלים , כמו הרבה משתמשים כאן בפורום אומרים "זה מה יש" .
כל מה שצריך זה לא לקנות , להשאיר את הקצביות עם הבשר היקר , בסוף הם ילמדו ....
מחיר הרכב בארץ מטורף, אולי הכי גבוה בעולם, אבל מה האלטרנטיבה? ליסוע בתחבורה הציבורית הלא קיימת?
מסכים שלא צריך לשלם מחירים גבוהים, לא משנה על מה, אם יש מקומות אחרים זולים יותר. הבעיה שברגע שמגלים מקום זול, כולם באים לקנות והמחיר עולה.
אישית אני קונה בכפר קרע (קרוב אלי הביתה), יש שם קצביה מצויינת עם בשר מעולה. מחיר קילו אנטריקות טרי 90 ש"ח, 110 ש"ח למיושן.
סינטה עולה 70-90, יש גם קבב מעולה ב 55 ש"ח לקילו. כבש עולה גם 70-90 ש"ח לקילו. יש מקומות יותר זולים בסביבה, אבל אני תמיד קונה שם בגלל הנקיון ואיכות הבשר.
החנות נמצאת בצומת כפר קרע צמוד לתחנת דלק פז.
אם בא לי להתפנק בקטנה אני הולך לורד הצלע ברחוב בראלי בתוכנית למד
אני אומר בקטנה כי הוא פשוט רוצח במחירים אבל הבשר מעולה ועיקבי באיכות
כשאני עושה קניה גדולה אני הולך לאבו חילווה ביפו שלפעמים יוצא מעולה ולפעמים חלש מאוד . אין שם עקביות באיכות.
המבורגרים אני קונה במעדניית צוק ברמת אביב החדשה. מעולה שבמעולים! אני מוכן באופן אישי לתת אחריות על ההמבורגרים האלה . מי שיקנה שם ולא יסכים איתי שהם הכי טובים שיש מקבל ממני החזר כספי על המקום דרך פיפאל.
אני אומר בקטנה כי הוא פשוט רוצח במחירים אבל הבשר מעולה ועיקבי באיכות
כשאני עושה קניה גדולה אני הולך לאבו חילווה ביפו שלפעמים יוצא מעולה ולפעמים חלש מאוד . אין שם עקביות באיכות.
המבורגרים אני קונה במעדניית צוק ברמת אביב החדשה. מעולה שבמעולים! אני מוכן באופן אישי לתת אחריות על ההמבורגרים האלה . מי שיקנה שם ולא יסכים איתי שהם הכי טובים שיש מקבל ממני החזר כספי על המקום דרך פיפאל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
·rafid כתב: המבורגרים אני קונה במעדניית צוק ברמת אביב החדשה. מעולה שבמעולים! אני מוכן באופן אישי לתת אחריות על ההמבורגרים האלה . מי שיקנה שם ולא יסכים איתי שהם הכי טובים שיש מקבל ממני החזר כספי על המקום דרך פיפאל....
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
המבורגרים אני עושה לבד!
לפי כל מי שטעם.... מעולה שבמעולים
לפי כל מי שטעם.... מעולה שבמעולים
- OmerBarnea
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Omer Barnea
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בית הבשר באזה''ת בחולון, מדהים!
- molvy
- חבר במועדון HT

·giladl כתב:משה, אתה יכול לשתף באיזה נתחים אתה משתמש ובמה אתה מתבל?...
אני קונה את הבשר הטחון באטליזים של רשתות השיווק כמו חצי חינם או יינות ביתן בד"כ זה בשר צלע בקר והמחיר הוא בסביבות 30 ₪ לקילוגרם. הסיבה היא שכאשר קניתי בשר משובח לסטיקים באטליז משובח הסביר לי בעל המקום שכאשר טוחנים בשר הוא מאבד את התכונות העיקריות שלו וכמעט כל סוגי הבשר נותנים תוצאה דומה על הגריל כאשר הם טחונים. מניסיון שלי הוא צדק ומאז אני חוסך המון כאשר אני עושה המבורגרים. הדרישה היחידה היא שהבשר יהיה שמן ולא דל שומן.
צורת העשייה מאוד פשוטה.
* על כל קילו בשר טחון, קילו בצל מקולף. אני עושה כל פעם שלוש קילו ומקפיא.
* קוצצים את הבצל גס (אני משתמש בנייסר דייסר ברשת הגסה)
* מטגנים את הבצל עד שהוא מקבל צבע חום. משמע די הרבה
* מסננים את הבצל המטוגן ונותנים לו להגיר נוזלים ולהתקרר לטמפרטורת החדר
* לבשר שצריך להיות לא קר מידי (בטמפ' של מקרר) מוסיפים מעט סודה לשתייה בסביבות כפית לקילו
* מטבלים במלח ופלפל בלבד
* מוסיפים את הבצל המטוגן
* לשים את התערובת בצורת קיפול כך שהבשר לא יהיה דחוס עד לערבוב טוב של כל החומרים.
* אני טועם מעט מהתערובת (כן אפילו שהבשר חי) כדי לוודא שהטיבול מתאים לטעמי
* נותנים לתערובת לנוח כשעה במקרר כדי שהסודה לשתייה תגרום לבשר להיות אוורירי (השלב הזה לא חובה)
* מכינים קציצות במשקל של 250 גרם בערך
* לגריל ובתיאבון.....
אם אתם אוהבים את הבשר מדיום (הילדים שלי אומרים שאם הבשר לא בורח להם מהצלחת הוא עשוי מידי) אני מציע להתחיל עם אש גבוהה לצרוב את ההמבורגר ואז להמשיך עם אש נמוכה יותר עד להגעה לרמת הצלייה שאתם אוהבים.
בהצלחה
- molvy
- חבר במועדון HT

אכן לקבב מעט שומן כבש עושה פלאים אבל אני לא אוהב להוסיף שומן כבש להמבורגרים למרות שזה אפשרי.
אשמח לשמוע אם ניסית ואיך יצא
אשמח לשמוע אם ניסית ואיך יצא
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
- molvy
- חבר במועדון HT