בדיוקamir073 כתב:זה היה קימי. המפקד של הספינה שהגיעה לאי ורצח את אלכס הבת של בן ואחרי זה נהרג ע"י מפלצת העשן שבן שלח אליו.Pavelz כתב:פרק מעולה (סוף סוף). כל פרק עם סעיד במרכז הוא פרק טוב. אגב שמתם לב למאפיונר שהיה מול סעיד? לא נראה לכם מוכר?
ובלי קשר:
http://fusedfilm.com/wp-content/uploads ... 224529.jpg
http://i697.photobucket.com/albums/vv33 ... 115909.jpg......
Lost - עונה 6
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Need more cowbell
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יש כאן משהו מעניין בבימוי - אנחנו חוזרים אחורה לימים של עונה 1, המוטיב של התמקדות בדמות ספציפית והצגת שני קווים עלילתיים:
בעונה 1 זה היה "עד הטיסה" ו"על האי", והיום זה שני קווי הזמן.
אני ממש נהנה בינתיים מהעונה הזו, והפרק הזה לדעתי היה מצוין - למרות שהוא לא ענה על שום שאלה חוץ מהבהרת השאלה של "האם סעיד טוב או רע".
בעונה 1 זה היה "עד הטיסה" ו"על האי", והיום זה שני קווי הזמן.
אני ממש נהנה בינתיים מהעונה הזו, והפרק הזה לדעתי היה מצוין - למרות שהוא לא ענה על שום שאלה חוץ מהבהרת השאלה של "האם סעיד טוב או רע".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
uriler,
זה אחד מהקוים של הסדרה.
בעונות הראשונים ראינו שני קוי זמן (מה היה לפני ומה קורה כרגע), אח"כ הם התקדמו לפלאשים עתידיים (מה יהיה בעתיד) ועכשיו פלאשים מקבילים.
זה אחד מהקוים של הסדרה.
בעונות הראשונים ראינו שני קוי זמן (מה היה לפני ומה קורה כרגע), אח"כ הם התקדמו לפלאשים עתידיים (מה יהיה בעתיד) ועכשיו פלאשים מקבילים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
נכון, אבל לטעמי ה flash forward היה פחות משמעותי (לפחות מבחינתי), כי זה לא באמת השפיע על מה קורה באי (זה היה מעין "סיפור רקע" והכנה לנסיון החזרה שלהם.oferlaor כתב:uriler,
זה אחד מהקוים של הסדרה.
בעונות הראשונים ראינו שני קוי זמן (מה היה לפני ומה קורה כרגע), אח"כ הם התקדמו לפלאשים עתידיים (מה יהיה בעתיד) ועכשיו פלאשים מקבילים....
- oferlaor
- מנהל

uriler,
לא יודע, כל התעלולים העלילתיים הללו שבסופו של דבר התכנסו לכדי נסיעה בזמן הם טיפה מלאכותיים, אם כי הם בהחלט מכניסים דם חדש לעסק כאשר ריעננו את הפורמט בעונות האחרונות.
לא יודע, כל התעלולים העלילתיים הללו שבסופו של דבר התכנסו לכדי נסיעה בזמן הם טיפה מלאכותיים, אם כי הם בהחלט מכניסים דם חדש לעסק כאשר ריעננו את הפורמט בעונות האחרונות.
אצלי הדימום הוא דווקא מהאוזניים.
גם אני לא "נפלתי" מהפרק הזה. ברור שהייתה התקדמות משמעותית בעלילה, אבל היו כל כך הרבה אלמנטים טיפשיים, שחלקם הוזכר כבר. בייחוד כל המלודרמה סביב דוגאן הזה וסעיד. דוגאן מתעלל בו, מחליט שצריך להרוג אותו אבל לא עושה את זה ונותן לו להסתובב חופשי, ואז כן מנסה להרוג אותו אבל מפסיק, ואז שולח אותו כדי להיהרג, ואז שהוא חוזר דוגאן נותן לו להתקרב מספיק רק כדי להרצח. כל התגלגלות האירועים הזו הרגישה לי מאוד מאולצת ונראתה מטופשת למדי.
גם אני לא "נפלתי" מהפרק הזה. ברור שהייתה התקדמות משמעותית בעלילה, אבל היו כל כך הרבה אלמנטים טיפשיים, שחלקם הוזכר כבר. בייחוד כל המלודרמה סביב דוגאן הזה וסעיד. דוגאן מתעלל בו, מחליט שצריך להרוג אותו אבל לא עושה את זה ונותן לו להסתובב חופשי, ואז כן מנסה להרוג אותו אבל מפסיק, ואז שולח אותו כדי להיהרג, ואז שהוא חוזר דוגאן נותן לו להתקרב מספיק רק כדי להרצח. כל התגלגלות האירועים הזו הרגישה לי מאוד מאולצת ונראתה מטופשת למדי.
בהתחלה כל כך אהבתי את קייט. עכשיו אני מצטער שקייט לא במקום גו'לייט
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
כן... גם לי ג'ולייט חסרה.Nba כתב:בהתחלה כל כך אהבתי את קייט. עכשיו אני מצטער שקייט לא במקום גו'לייט...
פרק שרובו תנועה קדימה בלי הרבה הסברים. נעים לכיוון הקונפליקט שנבנה מתחילת הסדרה בין ג'ון לג'ק. כשהפעם ג'ון הוא פלוק. וג'ק כנראה מיועד להחליף את ג'ייקוב בשמירה על פלוק והאי. כל אחת מהדמויות המרכזיות מסובכת בחיים שלה כך שאין לה סיבה לעזוב את האי. דוגן נתן רק דוגמה לכך. ג'ייקוב עושה מניפולציות בחיים של כל אחד מהם כדי לגרום להם לא רק להגיע לאי. אלא לא לרצות לעזוב. לא תמיד מצליח למשל אצל ג'ין וסאן. והכל כדי להגיע למחליף שלו.
ותראו שסוייר עוד יפתיע!
Enjoy the Silence
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ולי יש הרגשה שלמרות ההבטחות הרשמיות בהקשר
העונה הזו, לפחות לפי שני הפרקים האחרונים, עונה זו
תזכר כפלופ אחד גדול לדראון עולם.
אני לא מבין איך אפשר לשרוף, בעונה שאמורה לפתור את כל התעלומות
שהתעוררו במהלך 5 שנים, שני פרקים בלי לספק שום התקדמות משמעותית
בעלילה - משהו שיוביל אותנו בתאוצה הולכת וגוברת לעבר הסיום.

העונה הזו, לפחות לפי שני הפרקים האחרונים, עונה זו
תזכר כפלופ אחד גדול לדראון עולם.
אני לא מבין איך אפשר לשרוף, בעונה שאמורה לפתור את כל התעלומות
שהתעוררו במהלך 5 שנים, שני פרקים בלי לספק שום התקדמות משמעותית
בעלילה - משהו שיוביל אותנו בתאוצה הולכת וגוברת לעבר הסיום.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
יש למישהו תיאוריה מה נכנס בסעיד ובקלייר שהם הפכו לרוצחים? אולי מלאך המוות הזה שנכנס לגוף של לוק , פיזר איזה וירוס שנכנס לגוף של סעיד.
עם כל הכבוד אין מצב שסעיד היה רוצח את דוגאן והעוזר שלו רק בשביל למצוא את נדייה, ולאחר מכן שוב פעם להגיד לה שהוא לא ראוי לה.
עם כל הכבוד אין מצב שסעיד היה רוצח את דוגאן והעוזר שלו רק בשביל למצוא את נדייה, ולאחר מכן שוב פעם להגיד לה שהוא לא ראוי לה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
אין ספק שנכנס דבר בסעיד וקלייר. אנשים לא הופכים פתאום ככה לרוצחים. כדי לפתח תיאוריה על הדבר הזה שנכנס בהם, נחשוב מה משותף להם- שניהם מתו וקמו לתחייה. ייתכן שאנשים שמתים באי, ולא נקברים, משתלט עליהם וירוס שהופך אותם לכאלה. לכן ראינו תמיד את אנשי דהרמה פועלים במרץ לקבור את המתים שלהם, בדיוק מהסיבה הזו. זוכרים גם שסעיד הרג את בן ליונס, וכשלקחו אותו למקדש ריצ'רד אמר שהוא כבר לא יחזור להיות מה שהיה? בדיוק אותה סיבה.sheva23 כתב:יש למישהו תיאוריה מה נכנס בסעיד ובקלייר שהם הפכו לרוצחים? אולי מלאך המוות הזה שנכנס לגוף של לוק , פיזר איזה וירוס שנכנס לגוף של סעיד.
עם כל הכבוד אין מצב שסעיד היה רוצח את דוגאן והעוזר שלו רק בשביל למצוא את נדייה, ולאחר מכן שוב פעם להגיד לה שהוא לא ראוי לה....
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ספויילר עונתיoferlaor כתב:
איך זה יגמר? לדעתי הכל נכתב מראש. ג'ק ינצח ויגרום לכל התהליך להתחיל. בכך הוא בעצם קובר את עצמו ואת כל האחרים על האי לנצח....
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אני חושב שהמילה "וירוס" לא מתאימה כאן, זה לא משהו חי אלא "רוח" כלשהי (ערטילאי ככל שיהיה).ds123 כתב:אין ספק שנכנס דבר בסעיד וקלייר. אנשים לא הופכים פתאום ככה לרוצחים. כדי לפתח תיאוריה על הדבר הזה שנכנס בהם, נחשוב מה משותף להם- שניהם מתו וקמו לתחייה. ייתכן שאנשים שמתים באי, ולא נקברים, משתלט עליהם וירוס שהופך אותם לכאלה. לכן ראינו תמיד את אנשי דהרמה פועלים במרץ לקבור את המתים שלהם, בדיוק מהסיבה הזו. זוכרים גם שסעיד הרג את בן ליונס, וכשלקחו אותו למקדש ריצ'רד אמר שהוא כבר לא יחזור להיות מה שהיה? בדיוק אותה סיבה.sheva23 כתב:יש למישהו תיאוריה מה נכנס בסעיד ובקלייר שהם הפכו לרוצחים? אולי מלאך המוות הזה שנכנס לגוף של לוק , פיזר איזה וירוס שנכנס לגוף של סעיד.
עם כל הכבוד אין מצב שסעיד היה רוצח את דוגאן והעוזר שלו רק בשביל למצוא את נדייה, ולאחר מכן שוב פעם להגיד לה שהוא לא ראוי לה.......
כנראה שהכח הזה לא טמון רק בסמוקי אלא גם לג'ייקוב יש אותו (בן היה follower של ג'ייקוב, ואולי גם ריצ'רד מת בעבר על האי ואחד השינויים שהוא רכש היה שהוא אינו מתבגר).
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל