טסלה - השרשור הרישמי
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
מת על הפיטצ'רים של הפורום הזה 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- IsportaR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
שנינו יודעים שאתה חשפת את ההודעה וקראת אותה, אז זה לא ממש משנה.
שאל את BARD
שאל את BARD

- OMRIJ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2685
גם בארץ אתה משלם פחות מס על רכב חשמלי מאשר על רכב בנזין...22/11/2023 13:46Huber כתב: ועוד לא הזכרנו את העובדה שבארה"ב אתה מקבל החזר מס על רכישת רכב חשמלי. פה? כמעט 100 אחוז אקסטרה תשלום עקב מיסוי....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
יש סטטיסטיקה שפורסמה לפני זמן מה שבה אפשר לראות שהסיכויים לפציעה ברכבי טסלה נמוכים מכל שאר הרכבים שנבדקו, בזמן שמודל 3 במקום הראשון ומודל Y הבאה בתור.
היום יש 60 אלף ש"ח הטבת מס לרכב חשמלי, בשנה הבאה זה יורד ל-50 אלף, מה שיקפיץ את המחירים בעוד 12 אלף לפחות.
היום יש 60 אלף ש"ח הטבת מס לרכב חשמלי, בשנה הבאה זה יורד ל-50 אלף, מה שיקפיץ את המחירים בעוד 12 אלף לפחות.
- OMRIJ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2685
בסדר, עדיין יש הטבה לחשמלי מהמדינה
וגם שנה הבאה, גם אם פחות.
בכל מקרה, לגבי מחירי הביטוח שעלו פה ביחס לארה"ב
ההשוואה לא ממש הגיונית.
עלות הרכבים פה הרבה יותר יקרה, גם החליפים כך שעלות התביעות שלהם גם הרבה יותר נמוכה.
לגבי בגניבות, אין לי מושג מה הסטטיסטיקה בארה"ב, מניח שהיא לא גבוהה כמו אצלנו (ושאגב ירדה פלאים מו הסתם מאז 7/10).
וגם שנה הבאה, גם אם פחות.
בכל מקרה, לגבי מחירי הביטוח שעלו פה ביחס לארה"ב
ההשוואה לא ממש הגיונית.
עלות הרכבים פה הרבה יותר יקרה, גם החליפים כך שעלות התביעות שלהם גם הרבה יותר נמוכה.
לגבי בגניבות, אין לי מושג מה הסטטיסטיקה בארה"ב, מניח שהיא לא גבוהה כמו אצלנו (ושאגב ירדה פלאים מו הסתם מאז 7/10).
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
19/11/2023 18:11oferlaor כתב: לא אמרתי שקארפליי זה שיקוף אלא ששיקוף זה אלטרנטיבה לקארפליי.
לא הבנתי לגבי שתי הרשתות. הטלפון נניח מתרחק. המכשיר נותר מחובר לחשמל ולכן הרכב נותר מחובר לרשת. השאלה היא איך מתחברים מרחוק לרכב? הרי הוא לא מחובר לאינטרנט כי הטלפון לא באיזור....
שאלה טובה, ויש לה פתרון. צריך לחבר את המכשיר לשקע מצת ולא ליציאת usb, היא לא דולקת כשהרכב נעול.
אגב גם יציאת usb כבית אם סנטרי לא פעיל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
אבל סנטרי פעיל ברוב הרכבים. על המצת לא חשבתי
מעניין שאף אחד לא הציע את זה. זה פיתרון לא רע אם זה באמת עובד. בדקת ואתה בטוח שזה המצב באמת?
מעניין שאף אחד לא הציע את זה. זה פיתרון לא רע אם זה באמת עובד. בדקת ואתה בטוח שזה המצב באמת?
- Haimbin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1424
@ride חוץ אולי מאיוניק 5 וגם זה תלוי אם אתה פרייאר מחירי הביטוח לא יקרים יותר מאשר רכבי בנזין באותה רמת מחיר. (BYD במשפחה וגם לעוד 3 שכנים בנוסף ל aiways וג'ילי של חברים).
מעבר לזה - אפילו אם המחיר נשאר זהה לבנזין הרי שאתה מקבל חוויה חדשה לגמרי וכיפית בנוסף לזה שהיא טובה, עם פחות בעיות ובחלק מן המקרים מרווח טיפולים יותר גדול.
מעבר לזה - אפילו אם המחיר נשאר זהה לבנזין הרי שאתה מקבל חוויה חדשה לגמרי וכיפית בנוסף לזה שהיא טובה, עם פחות בעיות ובחלק מן המקרים מרווח טיפולים יותר גדול.
- joey1799
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- שם מלא: אמיר שלום
מרכז השירות והמכירה בנתניה נמצא בשלבי הקמה סופיים
https://www.facebook.com/groups/1571554 ... tid=uJjRxr
https://www.facebook.com/groups/1571554 ... tid=uJjRxr
- oferlaor
-
- מנהל

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
הבנתי שהולכת להיות שם קומה לפחחות.
- oferlaor
-
- מנהל

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
אתה עדיין שואל למרות הכתבה?
עברתי שם עכשיו, זה מתחם ממש גדול, לא נראה לי שיש מוסך גדול יותר מזה בנתניה.
כתובת: הקדר 39, נתניה.
עברתי שם עכשיו, זה מתחם ממש גדול, לא נראה לי שיש מוסך גדול יותר מזה בנתניה.
כתובת: הקדר 39, נתניה.
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
כן, נבדק ועובד. אני באופן אישי לא ממש משתמש בקארפליי, פחות נוח לי בכללי, מעדיף את הוייז בטלפון במסך נפרד, ואת המסך של הטסלה לשאר השימושים.23/11/2023 8:23oferlaor כתב: אבל סנטרי פעיל ברוב הרכבים. על המצת לא חשבתי
מעניין שאף אחד לא הציע את זה. זה פיתרון לא רע אם זה באמת עובד. בדקת ואתה בטוח שזה המצב באמת?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
הסתבר לי שעם העדכון האחרון לטסלה, Teslamate הפסיקה לעבוד ולכן הלכו לי לאיבוד בערך שבועיים של אסיפת דאטא.
לאחר עדכון של Teslamate לגרסה הכי חדשה הבעיה הסתדרה, והם גם הוסיפו מסך שמציג את מצב הבריאות של הסוללה.
נראה שדגרדציה של הסוללה (לפחות במקרה שלי עם ה-LFP) היא יותר פונקציה של זמן מאשר פונקציה של קילומטרז'. חבר שקנה ביחד איתי ויש לו כ-40K ק"מ על השעון עכשיו על 402 ק"מ טווח.
לאחר עדכון של Teslamate לגרסה הכי חדשה הבעיה הסתדרה, והם גם הוסיפו מסך שמציג את מצב הבריאות של הסוללה.
נראה שדגרדציה של הסוללה (לפחות במקרה שלי עם ה-LFP) היא יותר פונקציה של זמן מאשר פונקציה של קילומטרז'. חבר שקנה ביחד איתי ויש לו כ-40K ק"מ על השעון עכשיו על 402 ק"מ טווח.
- oferlaor
-
- מנהל

- Shasoosh
-
- חבר ותיק

יש לי אוטומציה שמתריעה כל יום ב 22:00 אם הטסלה לא מחוברת למטען, כשלא קיבלתי הודעה הבנתי שמשהו לא עובד כמו שצריך.
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

אולי חלקכם מכירים, מסתבר שאפשר לעשות דיאגונסטיקה לסוללה מהאפליקציית מובייל:
https://driveteslacanada.ca/news/you-ca ... obile-app/
https://driveteslacanada.ca/news/you-ca ... obile-app/
- oferlaor
-
- מנהל

אוטומציה מבוססת teslamate? אשמח אם תפרט25/11/2023 18:08Shasoosh כתב: יש לי אוטומציה שמתריעה כל יום ב 22:00 אם הטסלה לא מחוברת למטען, כשלא קיבלתי הודעה הבנתי שמשהו לא עובד כמו שצריך....
הוספת לגראפנה?