Reference במחיר שערורייתי: Mystere ca21

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
נעול
yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #261 

אילפור כתב:
diz1 כתב:
diz1 כתב:
oferlaor כתב:אילפור,

עוסקים בתחום אינם יכולים לדון עם עוסקים אחרים בתחום, ולא לדון על מוצריהם של המתחרים שלהם.

חוקי האתר מאוד ברורים. ההודעות הרלוונטיות הוסרו.
...
אייל פור- היות ואתה משתתף פעיל כאן בדיונים על הפרה הזה ויש איזו הילה על בדיקות בחדרי השב"כ של כל מיני קדם מגברים ובכדי לדעת מהם 3-4 הפרה הנוספים שנבדקו-אני מעוניין לשאול אותך 2 שאלות:

1- האם שמעון בדק פרה אמפ שאתה מיבא בחודשיים שלושה האחרונים?

2- האם ביקשת ממנו לא לכתוב על המוצר?
...
...

היי DIZ1,

מצטער על האיחור בתשובה, עבדתי מחוץ לבית.

לשאלותיך:

1) לא הבאתי שום פרה אמפליפייר או מכשיר אחר לשמעון בוזגלו לא בשלושת החודשים האחרונים וגם לא בשנה האחרונה.
2) שמעון בוזגלו לא קיבל ולא יקבל ממני שום מוצר לבדיקה. לא בחודשים הקודמים, לא בעתיד הקרוב ולא בעתיד הרחוק. זאת פרט למה שמפורט בסעיף 3.
3) לצערי מכרתי לשמעון בוזגלו כמה מוצרים הניתנים להגדרה כ - ACCESSORIES לפני כמה חודשים. כשאמר לי שהוא מתלהב מהם ורוצה לכתוב עליהם כתבה טובה, אמרתי לו שאני לא מעוניין שיכתוב - לא עליהם ולא על שום מוצר אחר שלי.
4) בקשתי בגלוי ובאופן מפורש משמעון בוזגלו שלא יכתוב על מוצרים שלי שום דבר, לא טוב ולא רע, ולא יזכיר אותם בשום קונטקסט. כפי שניתן לראות הוא לא מתייחס לבקשתי זו, ומשמיץ מוצרים שאני מייבא בכל הזדמנות.

בברכה, איל פור / אודיו פידליטי
...
אני מכיר את התגובות שלך הרבה זמן אייל .....אתה מיד יוצא בהתקפה אימתי מדברים על המוצרים שלך , נמאס (n) ולא עוזר כמה מעירים לך על זה !

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

אין בעיה

שליחה #262 

danlior כתב:אילפור

אני מאוד מקווה שחברי הפורום יקחו דוגמה מאבטליון ויכתבו בכל הזדמנות את הרשמים שלהם מציוד זה או אחר ולא יסגלו לעצמם את המדיניות אותה אתה מנסה לאכוף על לקוחותיך.

דרך אגב, ליגאל סבו ועופר שחורי למשל אין שום בעיה שלקוחותיהם יכתבו על מוצריהם ולהפך.

מדוע אתה מתנגד לכך?
...

אין לי שום בעיה שאנשים ששמעו ציוד שלי יכתבו עליו.

אתה קבלת ממני כבלים של XLO לבדיקה - אתה מוזמן לכתוב עליהם אם אתה רוצה, למרות שכנראה לא אהבת אותם - כי לא קנית.

אני לא מעוניין שפרסונה ספציפית בשם שמעון בוזגלו יכתוב על מוצרים שלי.

זכותי לרצות וזכותו לצפצף על רצוני, ואת זה הוא עושה.
איל פור

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #263 

Eyal_W כתב:הבהרה

ערכתי את הודעתי הקודמת (הבקשה מאיל להביא את הציוד שלו לשמעון )
צורת הפניה לאיל היתה לא במקום ועל כך אני מבקשת את סליחתו .

רציונאל

אני מבקש לחזור שוב לבקשתי לאיל ואולי אסביר את גישתי טוב יותר .

את הבדיקות ביצע שמעון בסט שלו כך שכל דבריו על ה EAR מתייחסים מוצר ספציפי בסט ספציפי .
מאחר טענותיו של שמעון אינן ניתנות לפרשנות אלא אבסולוטיות חשוב שאותה הבדיקה תתבצע על הסט שלו
תוצאות הבדיקה יעידו

1. כי שמעון טועה ומטעה - במידה וה EAR טוב יותר
2.שמעון צודק - ה EAR פחות טוב .

אך האם הבדיקה הזו מספקת .... כניראה שלא
כל אודיופיל יודע שסינרגיה היא שם המשחק ולכן

בדיקה שניה צריכה להיות במעונו של איל .
רק לאחר מכן יהיה ניתן לסכם את התוצאה .
...
אם יורשה לי להעיר, לא מדובר אם ה EAR נשמע פחות טוב או יותר טוב. זה תמיד נתון לטעם אישי. לדברי שמעון, ה EAR נשמע "סתום כפקק" וזה כמו להשוות "פרארי לפיאט". במילים אחרות, מדובר במוצר נחות משמעותית בכל קנה מידה. אף אחד לא יכול להביא נהג אחד שיאמר שהוא מעדיף פיאט על פרארי. באנלוגיה למקרה שלנו, מסייה שמעון לא יכול להביא אודיופיל או חובב מוזיקה אחד שיעדיף את ה EAR על פני ה Mystere . להערכתי, שמעון נסחף ובמסגרת התלהבותו קטל ציוד אחר באופן קטגורי ומוחלט ובכך שגה. נדמה לי שיש מקום שיחזור בו ויודה בטעותו.

hornless
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שם מלא: גיא
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #264 

יש פיאטים עם ביצועים טובים יותר מפרארי. פיאט קופה 20V LE הרבה יותר מהירה מהרבה פרארים משנות ה-70 ותחילת ה-80.
גיא

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

Re: אין בעיה

שליחה #265 

אילפור כתב:
danlior כתב:אילפור

אני מאוד מקווה שחברי הפורום יקחו דוגמה מאבטליון ויכתבו בכל הזדמנות את הרשמים שלהם מציוד זה או אחר ולא יסגלו לעצמם את המדיניות אותה אתה מנסה לאכוף על לקוחותיך.

דרך אגב, ליגאל סבו ועופר שחורי למשל אין שום בעיה שלקוחותיהם יכתבו על מוצריהם ולהפך.

מדוע אתה מתנגד לכך?
...

אין לי שום בעיה שאנשים ששמעו ציוד שלי יכתבו עליו.

אתה קבלת ממני כבלים של XLO לבדיקה - אתה מוזמן לכתוב עליהם אם אתה רוצה, למרות שכנראה לא אהבת אותם - כי לא קנית.

אני לא מעוניין שפרסונה ספציפית בשם שמעון בוזגלו יכתוב על מוצרים שלי.

זכותי לרצות וזכותו לצפצף על רצוני, ואת זה הוא עושה.
...
דווקא אהבתי מאוד, נכון שבסוף בחרתי בסוג אחר אבל מאוד התרשמתי מהם ואני תמיד ממליץ לאנשים לא לדלג על XLO כשהם מחפשים כבלים איכותיים.

גם למדתי ממך הרבה על תעשיית הכבלים.

אני שמח לשמוע שאתה פתוח לדיון פומבי על מוצריך.

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
קיבל תודות: 28 פעמים

הקדמה לסיפור של השירשור הזה

שליחה #266 

אבטליון יקירי,

אני באמת לא רוצה לסבך אותך עם כל מיני סוחרים אז אשאל אותך משהו קל:

אני יודע שבדקת פרה אמפ של טריגון ומאוד מאוד התלהבת ממנו
האם תוכל לספר לי באילו פרמטרים לאוזניך הטריגון טוב מהפרה הסיני שבחרת ובאילו הוא פחות טוב
והאם זה מתבסס על בדיקה של אחד מול השני.
מקווה שזו שאלה לגיטימית עבורך ושאלה לגיטימית לשרשור הזה

תודה ובברכת חזק ואמץ

שמעוןב פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: תשובות

שליחה #267 

אילפור כתב:
diz1 כתב:
diz1 כתב:

עוסקים בתחום אינם יכולים לדון עם עוסקים אחרים בתחום, ולא לדון על מוצריהם של המתחרים שלהם.

...
אייל פור- היות ואתה משתתף פעיל כאן בדיונים על הפרה הזה ויש איזו הילה על בדיקות בחדרי השב"כ של כל מיני קדם מגברים ובכדי לדעת מהם 3-4 הפרה הנוספים שנבדקו-אני מעוניין לשאול אותך 2 שאלות:

...
...

היי DIZ1,

לשאלותיך:

1) לא הבאתי שום פרה אמפליפייר או מכשיר אחר לשמעון בוזגלו לא בשלושת החודשים האחרונים וגם לא בשנה האחרונה.
2) שמעון בוזגלו לא קיבל ולא יקבל ממני שום מוצר לבדיקה. לא בחודשים הקודמים, לא בעתיד הקרוב ולא בעתיד הרחוק. זאת פרט למה שמפורט בסעיף 3.
3) לצערי מכרתי לשמעון בוזגלו כמה מוצרים הניתנים להגדרה כ - ACCESSORIES לפני כמה חודשים. כשאמר לי שהוא מתלהב מהם ורוצה לכתוב עליהם כתבה טובה, אמרתי לו שאני לא מעוניין שיכתוב - לא עליהם ולא על שום מוצר אחר שלי.
4) בקשתי בגלוי ובאופן מפורש משמעון בוזגלו שלא יכתוב על מוצרים שלי שום דבר, לא טוב ולא רע, ולא יזכיר אותם בשום קונטקסט. כפי שניתן לראות הוא לא מתייחס לבקשתי זו, ומשמיץ מוצרים שאני מייבא בכל הזדמנות.

...
הורנלס, ביקשת שאגיב, אז מי אני שאסרב לבקשותיך?
שלושת הסעיפים הראשונים של הסוחר אייל פור נכונים לחלוטין: התלהבתי ואני ממשיך להתלהב מן השפופרות וה-DAMPERS של EAT - פשוט מוצרים נהדרים.

לגבי הסעיף הרביעי, אני תוהה אם לספר קבל עם ועדה על תגובתו של אייל בהודעה פרטית אליי, אבל אתה ומנהלי האתר יודעים את תוכנה, ודי בכך.
בכל מקרה, אכן אייל ביקש ממני לא לכתוב מטוב ועד רע על המוצרים שלו. הוא באמת סבור שיש איזה מבקר אודיו רציני שייענה לאיום ולהתלהמות הזאת? שיש איזה אתר או מגזין אודיו שיעמוד מאחורי דרישה בריונית כזאת?
זכותו המלאה לא לתת לי מוצרים לביקורת, אבל הוא יכול לשכוח מזה שלא אשווה מוצרים שאני מבקר למוצרים שלו או למוצרים של כל יבואן אחר, ירצה או לא ירצה. לא מדובר בגדג'טים של המוסד, אלא בציוד אודיו שנמכר לכל דכפין, ולכן פתוח לביקורת מכל דכפין, כולל מכותב שורות אלה.

טוב, אייל, מספיק. בוא נפסיק שנינו את ההתכתשויות המיותרות כאן.
אתה פשוט צריך להאמין שאני הוגן בביקורת שלי כלפי המוצרים שלך, בדיוק כפי שאני הוגן כלפי כל סוחר אחר.
חוץ מזה, אני מחזיק ברשותי את הפונוסטייג' הטוב של EAR, וכמו שכבר אמרתי, גם את ההשפופרת והדמפרים הנפלאים של EAT.

די, מספיק, כתוב עליי מה שתכתוב: אני לא מגיב יותר על זה.
אם לך לא איכפת ממני, לי יש פינה קטנה בלב לשנים הארוכות שעברנו זה ליד זה בתחום הזה.

שמעוןב פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #268 

אה, כן, ועוד דבר: מה שחשוב זו הרשימה שלי לפני 18 עמודים.
בואו נשתדל לזכור את זה.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

Re: תגובה

שליחה #269 

האם הסט של גיא (שכאמור הציע ) יכול להוות אלטרנטיבה ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #270 

ארז_וחני כתב: זה מתחיל להשמע כמו יחצנות...
...
ההודעה הראשונה...היא כתיבה יחצנית, בשילוב דברים נוספים לא חכמים במיוחד.
נערך לאחרונה על ידי tomertsin ב 26/08/2009 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

Re: תשובות

שליחה #271 

אבטליון כתב:
אילפור כתב:
diz1 כתב:
diz1 כתב:

...

...
...

היי DIZ1,

לשאלותיך:

...
הורנלס, ביקשת שאגיב, אז מי אני שאסרב לבקשותיך?
שלושת הסעיפים הראשונים של הסוחר אייל פור נכונים לחלוטין: התלהבתי ואני ממשיך להתלהב מן השפופרות וה-DAMPERS של EAT - פשוט מוצרים נהדרים.

לגבי הסעיף הרביעי, אני תוהה אם לספר קבל עם ועדה על תגובתו של אייל בהודעה פרטית אליי, אבל אתה ומנהלי האתר יודעים את תוכנה, ודי בכך.
בכל מקרה, אכן אייל ביקש ממני לא לכתוב מטוב ועד רע על המוצרים שלו. הוא באמת סבור שיש איזה מבקר אודיו רציני שייענה לאיום ולהתלהמות הזאת? שיש איזה אתר או מגזין אודיו שיעמוד מאחורי דרישה בריונית כזאת?
זכותו המלאה לא לתת לי מוצרים לביקורת, אבל הוא יכול לשכוח מזה שלא אשווה מוצרים שאני מבקר למוצרים שלו או למוצרים של כל יבואן אחר, ירצה או לא ירצה. לא מדובר בגדג'טים של המוסד, אלא בציוד אודיו שנמכר לכל דכפין, ולכן פתוח לביקורת מכל דכפין, כולל מכותב שורות אלה.

טוב, אייל, מספיק. בוא נפסיק שנינו את ההתכתשויות המיותרות כאן.
אתה פשוט צריך להאמין שאני הוגן בביקורת שלי כלפי המוצרים שלך, בדיוק כפי שאני הוגן כלפי כל סוחר אחר.
חוץ מזה, אני מחזיק ברשותי את הפונוסטייג' הטוב של EAR, וכמו שכבר אמרתי, גם את ההשפופרת והדמפרים הנפלאים של EAT.

די, מספיק, כתוב עליי מה שתכתוב: אני לא מגיב יותר על זה.
אם לך לא איכפת ממני, לי יש פינה קטנה בלב לשנים הארוכות שעברנו זה ליד זה בתחום הזה.
...

אייל פור- אין ספק שהביטוי "זאב בעור של כבש" נכתב עליך.
נערך לאחרונה על ידי ronensud ב 26/08/2009 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #272 

hornless כתב:יש פיאטים עם ביצועים טובים יותר מפרארי. פיאט קופה 20V LE הרבה יותר מהירה מהרבה פרארים משנות ה-70 ותחילת ה-80.
...
:roll: כמה דוגמאות כאלה אתה יכול להביא ועד כמה הן מוכרות ?
כשעושים השוואה בין פרארי לפיאט האמירה ברורה וחד משמעית - אין מצב שנהג שפוי ומצוי לא יבחר בפרארי באופן ברור ומוחלט.
לעניות דעתי, טעה שמעון באמירה הזאת כיוון שזו התיימרות לקבוע עמדה בשם הציבור כולו.
מי שאומר אמירה כל כך נחרצת וברורה לכל בר דעת, לא יכול להסתתר מאחורי הטיעון שזו "דעתו האישית בלבד".
ואם בכל זאת יטען כך אז בעיני הכתיבה שלו לא רצינית....במיוחד כאשר מדובר בכתב בפורום...
ארז

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: הקדמה לסיפור של השירשור הזה

שליחה #273 

diz1 כתב:אבטליון יקירי,

האם תוכל לספר לי באילו פרמטרים לאוזניך הטריגון טוב מהפרה הסיני שבחרת ובאילו הוא פחות טוב

תודה ובברכת חזק ואמץ
...
מקפיץ בכדי לחזור לנושא השרשור המקורי
ולהתעמק ולהבין את סגולותיו של הפרה המדובר

(לגבי נושא הסוחרים -מומלץ לפתוח שירשור יעודי לזה-יהיה שמח :P ))

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #274 

tomertsin כתב:
...
...
את ההודעה הראשונה של אבטליון לא פרשתי כמוך. הבנתי את ההתלהבות וכו' ....
אבל כאשר חוזרים על זה שוב ושוב ומדגישים שהמחיר ממש "שערוריתי" - רוצו ותקנו היום כי זה כמו זכייה בלוטו - זה לטעמי לא רק מוגזם אלא מעבר לכך.

ארז

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #275 

תודה ובברכת חזק ואמץ
...
מדוע אתה ממשיך לכנותו "הפרה הסיני" ולא נוקב בשם המותג Mystere?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #276 

tomertsin כתב:
...
...
(n)

פשוט לא יפה מצידכם

אז הבנאדם התלהב וכתב ביקורת מתלהבת ולא הכי מאוזנת, מה יש?

הרי כמו שכבר כתבתי, מדובר בציוד אותו הוא בחר לרכוש, לא? אז ברור שלגביו הוא טוב יותר מכל אלטרנטיבה אחרת בשוק.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #277 

danlior כתב:

תודה ובברכת חזק ואמץ
...
מדוע אתה ממשיך לכנותו "הפרה הסיני" ולא נוקב בשם המותג Mystere?
...
האם "פרה סיני " זו מילת גנאי ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #278 

חבל לחזור על דברים שנכתבו כאן מקודם והוסברו.
גם אין שום בעיה בהתלהבות. יש בעיה קטנה כאשר התלהבות זו נעשית תוך השמצה של דבר אחר-
אז מי שכבר בוחר להשמיץ - זו זכותו
עדיין יש זכות לאחרים לברר על מה מתבססת השמצה זו ואם יש סיבות אחרות, אולי לא בתום לב להשמצה הזו.

אני לא מתכוון לנתח כל פרה שהוזכר כאן מהסיבה שאני לא מכיר ולא שמעתי. אין לי גם שום אינטרס בשום פרה. אני יודע שזה עלול להשמע מוזר כאן שמישהו כותב ללא אינטרס על מוצר מסויים או סוחר- אבל לפעמים גם אנומליה כזו מתרחשת
לאחר 19 עמודים -אני חש כי ניתן להגיע ולסכם את כל העיניין
סיכום העיניין מתחיל בשאלה שלי לאבטליון.
את כל הדברים האחרים והשטויות האחרות תשאיר בצד עוד קצת- נקבל את התשובה (אם בכלל) ניתן סיכום קטן שיכלול כמה מהנושאים שהועלו
ואז תוכל ביתר קלות להגיב מבלי להיות בשוק ונסער.
נא לא לפתח כל פסיק לפסקה ודיון.
שאלתי שאלה מאוד ספציפית ולגיטימית על פי מה אבטליון הגדיר בתחילת השרשור ואני בטוח שהוא מכין תשובה יפה בדמות סיכום בהיר וממצא שיקל עלינו להבין את ההבדלים בין השנים (עד עתה הפרה אמפ שהביא כדוגמא היו כאילו שהשמיץ)
לילה טוב וחלומות פז.
The Dude:F_uck sympathy! I don't need your f_uckin' sympathy, man, I need my f_ucking
Johnson!

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #279 

יכול להיות שעליתי על דבר שאולי יסביר את העניין. שימו לב להצעתו של איל פור:
בלי להכביר במילים, אני מציע לערוך אצלי השוואה בין הקדם "המופלא והטוב מסוגו" של MYSTRE לבין הקדם "הסתום והפקוק הנחמד למחירו" EAR 834L. ( מחיר בארץ כ - 6500 ש"ח) עם מנורות איכותיות, בואו נראה מי המוצר הטוב בין השניים, ומי עומד מאחורי דבריו במעשים.
...
שאלתי כמה אנשים על הפרה של EAR וכולם אמרו לי שמדובר בפרה מדהים כל עוד לא משתמשים במנורות איתן הוא מגיע.

אבטליון, האם בדקת את ה-EAR עם המנורות איתן הוא הגיע במקור?

יכול להיות שכאן קבור הכלב!

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #280 

תודה ובברכת חזק ואמץ
...

נעול

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”