ziv_r כתב:אני מבין את הצורך שיכול להיות לאנשים ביכולת כזאת, אך אני אישית לא זוכר מתי הייתי צריך את זה, אני פשוט משתמש ב- goto....
שרשור תגובות: סטרימר Dune HD Base 3D - סוף סוף הוא כאן
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
לי זה חשוב. ראיתי משהוא מדהים בסרט ואני רוצה להריץ אחורה מהר ואז לראות את זה שוב.
הרבה יותר מרגיזה הבעיה במכשיר עם ה Branched שממש לא מאפשר לראות סרטי בלו-ריי רבים.
מקווה שאת זה לפחות יתקנו בקרוב.
אשמח שיהיה אפשר להריץ אחורה כמו בכל סוגי הסרטים האחרים במכשיר וכמו בכל הסטרימרים וה HTPC האחרים.
כל נושא הסטרימרים מתחיל ממש לעצבן אותי. לא מצליח למצוא מכשיר אחד שמתפקד בצורה תקינה וכיף להשתמש בו.
בכל מכשיר יש דברים בסיסיים שלא עובדים.

הרבה יותר מרגיזה הבעיה במכשיר עם ה Branched שממש לא מאפשר לראות סרטי בלו-ריי רבים.
אשמח שיהיה אפשר להריץ אחורה כמו בכל סוגי הסרטים האחרים במכשיר וכמו בכל הסטרימרים וה HTPC האחרים.
כל נושא הסטרימרים מתחיל ממש לעצבן אותי. לא מצליח למצוא מכשיר אחד שמתפקד בצורה תקינה וכיף להשתמש בו.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אפשר לחזור לכל דקה ושניה בסרט?
- new-guy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1802
חץ שמאלה מחזיר אותך בקפיצות של 10 שניותkingikra כתב:אפשר לחזור לכל דקה ושניה בסרט?...
40 שנה לך תיזכור..
- new-guy
-
- חבר ותיק

מה הבעיה?jpost כתב:לי זה חשוב. ראיתי משהוא מדהים בסרט ואני רוצה להריץ אחורה מהר ואז לראות את זה שוב.
...
תשתמש בקבצי remux והכל טוב
40 שנה לך תיזכור..
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
גם אני לא מבין מה הבעיה בדיוק?new-guy כתב:מה הבעיה?jpost כתב:לי זה חשוב. ראיתי משהוא מדהים בסרט ואני רוצה להריץ אחורה מהר ואז לראות את זה שוב.
...
תשתמש בקבצי remux והכל טוב...
כמות סרטי ה Branched היא זניחה יחסית .
במידה ונתקלים באחד כזה ניתן לבצע אחד מהשנים:
להוריד רימיוקס
לבצע רימיוקס בעזרת bdinfo ו tsmuxer
במידה ויש בעיה לזהות עם ה bdinfo את ה mpls הנכון ניתן בקלות לאתר אותו בכל אחד מאתרי הטורנטים הנפוצים בתוך קובץ ה info.
בקיצור אין מושלם אבל ה 303 של דיון וה 200 של פופקורן נותנים אחלה פתרון אפילו והוא לא מושלם.
לאחרונה שוחרר tsmuxer שיודע לאחד גם קבצי תלת שמגיעים כ Branched רק שאני עדין לא הצלחתי להבין איך לבצע זאת.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אז זה סבירnew-guy כתב:חץ שמאלה מחזיר אותך בקפיצות של 10 שניותkingikra כתב:אפשר לחזור לכל דקה ושניה בסרט?......
- jpost
-
- חבר מביא חבר

כמות סרטי ה Branched לא זניחה. כמעט כל סרט חדש מכיל היום גם Theatrical וגם Extended. סרטים כאלו הם Branched ולא ניתנים לצפייה בצורה תקינה במכשיר.
קידוד מחדש של הסרט הינו פעולה ארוכה ובנוסף אני לא מעוניין לבצע אותה. זה לא פתרון בשבילי.
לא סביר לדעתי שפונקציה בסיסית של הרצה לאחור לא עובדת במכשיר. קפיצה בזמן זה לא זה.
כל סטרימר אחר ו HTPC מאפשרים הרצה לאחור.
קידוד מחדש של הסרט הינו פעולה ארוכה ובנוסף אני לא מעוניין לבצע אותה. זה לא פתרון בשבילי.
לא סביר לדעתי שפונקציה בסיסית של הרצה לאחור לא עובדת במכשיר. קפיצה בזמן זה לא זה.
כל סטרימר אחר ו HTPC מאפשרים הרצה לאחור.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אולי אבל לכל אחד מהם יש את הבעיות שלו שמן הסתם לא קיימות בDUNE ולכן כמו שאמרתי אין מושלם.כל סטרימר אחר ו HTPC מאפשרים הרצה לאחור....
אתה מוזמן לבדוק נקודתית את הסרטים שיצאו בשנה האחרונה ולבדוק כמה אחוזים מהם כללו BRANCHED ,תתכונן להפתעה.כמות סרטי ה Branched לא זניחה. כמעט כל סרט חדש מכיל היום גם Theatrical וגם Extended...
אתה לא רוצה לעשות REMUX לבד? סבבה, תוריד REMUX מוכן.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- jpost
-
- חבר מביא חבר

תבצע חיפוש במקום ממנו אתה משיג את התוכן למילה "extended" בשם הסרט. תראה שמדובר באחוזים גבוהים.istarmini כתב: אתה מוזמן לבדוק נקודתית את הסרטים שיצאו בשנה האחרונה ולבדוק כמה אחוזים מהם כללו BRANCHED ,תתכונן להפתעה....
מדוע ש Dune לא יסדרו את הבאגים במקום שאני אוריד קובץ נחות ?
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

קודם כל אני לא חושב שמדובר בקובץ נחות. הוא לא כולל את התפריטים ושפות קול שונות אבל מי בכלל צריך אותם?jpost כתב:תבצע חיפוש במקום ממנו אתה משיג את התוכן למילה "extended" בשם הסרט. תראה שמדובר באחוזים גבוהים.istarmini כתב: אתה מוזמן לבדוק נקודתית את הסרטים שיצאו בשנה האחרונה ולבדוק כמה אחוזים מהם כללו BRANCHED ,תתכונן להפתעה....
מדוע ש Dune לא יסדרו את הבאגים במקום שאני אוריד קובץ נחות ?...
Dune ,כמו פופקורן ,לא יכולים לסדר את זה . מי שיכול זו חברת סיגמה ,שלצערנו, לא ממש מענין אותה הענין הזה.
Dune הכניסו איזה שיפור בקושחת הבטא האחרונה ,שמשפר את המצב ,אבל עדין הוא בעייתי.
זה שיש הרבה אקסטנדד זה נחמד השאלה כמה מהסרטים הללו בכלל רלוונטיים עבורך?? עבורי לא הרבה.
גם לעשות רימיוקס לבד זה ענין של כ 20 דקות ,במחשבים של היום ואני באמת לא מבין את ההתעקשות שלך לא לעשות זאת? זה מה יש ,הברירה שלך היא לקטר או לנסות ולעקוף את הבעיה. במחיר של 20-30 דקות ,לדעתי ,עקיפה הבעיה עדיפה אבל זכותך לחשוב אחרת.
בהצלחה
- jpost
-
- חבר מביא חבר

xbmc מנגן את הכל תקין.
יש הרבה סרטים כאלו שלא עובדים תקין ב Dune. אני לא מחפש אותם, אני פשוט רוצה לצפות בהם והם לא מנגנים תקין.
קבצי בלו-ריי תמיד יותר איכותיים מ mkv מקודד.
יש הרבה סרטים כאלו שלא עובדים תקין ב Dune. אני לא מחפש אותם, אני פשוט רוצה לצפות בהם והם לא מנגנים תקין.
קבצי בלו-ריי תמיד יותר איכותיים מ mkv מקודד.
- new-guy
-
- חבר ותיק

בתור אחד שיש לו htpc וקנה את הdunejpost כתב:xbmc מנגן את הכל תקין.
קבצי בלו-ריי תמיד יותר איכותיים מ mkv מקודד....
לפני כחודש.
פעם אחת אפילו לא חיברתי את הhtpc
קובץ remux לא מאבד אפילו סמ מידע.
וxbmc מנגן הכל ״חלק״?
אתה רוצה שנכנס לפורום htpc ונריץ חיפוש
״בעיות עם xbmc"?
הבעיה היא מינורית יחסית למה שמקבלים,
אבל בא לך להשאר עם המחשב שלך אז גם סבבה
אף אחד כאן לא הבעלים של חברת dune
אנחנו רק יכולים להמליץ אחרי שימוש ב2 המוצרים
40 שנה לך תיזכור..
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נראה לי אנחנו על שני קווים מקבילים.jpost כתב:xbmc מנגן את הכל תקין.
קבצי בלו-ריי תמיד יותר איכותיים מ mkv מקודד....
Mkv ,למיטב ידיעתי , זה קונטיינר ולא אמורה להיות פגיעה באיכות אבל מי בכלל מדבר על mkv ??? אני מדבר על remux של מבנה bd מלא ,שכולל שתי תקיות ,האחת bdmv והשניה certificate .
לגבי xbmc ,כמו שכבר נאמר על יד שלומי, רחוק מלהיות מושלם וגם הוא כולל בעיות כאלו ואחרות .
אבל עזוב, יש לי הרגשה שאתה מתעקש לחינם ,ההפסד כולו שלך וחבל.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

istarmini זה אתה שמתעקש שאין צורך בפתרון הבעיות שמפריעות לי במכשיר.
אתה מבקש ממני ללכת מסביב, במקום ש Dune יתקנו את הבאגים המעצבנים.
אתה מבקש ממני ללכת מסביב, במקום ש Dune יתקנו את הבאגים המעצבנים.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אבל כבר הסברתי לך שזה לא תלוי ב dune וגם ששום כלי הזרמה אחר לא חף מבעיות.jpost כתב:istarmini זה אתה שמתעקש שאין צורך בפתרון הבעיות שמפריעות לי במכשיר.
אתה מבקש ממני ללכת מסביב, במקום ש Dune יתקנו את הבאגים המעצבנים....
אני מנסה להסביר שלטפל בבעיית הbranched זה כל כך פשוט וקל שזה הופך אותה ,לדעתי ,לשולית.
אתה מתעקש לסבול ממנה ? זכותך.
תתחיל להוריד remux במבנה bd מלא ולא mkv.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

לבצע המרה/רימוקס של קבצים זה לא בעיה שולית. זה לוקח זמן רב, דורש מקום נוסף ומעצבן.
אתה מתעקש לא לקבל את זה שמתמשים לא מעוניינים בתהליך הזה.
סטרימר צריך לדעת לנגן קבצים תקינים ללא כל המרה. זו המטרה שלו.
אני רוצה להוריד ולצפות.
כמובן שאותי כצרכן לא צריך לעניין היחס בין Dune לספקי המשנה שלה. יש באג, היצרן צריך לפתור אותו.
אני לא מתעקש לסבול, אני מתעקש לקבל מוצר תקין.
אני משתמש כרגע בשילוב של ה Oppo BDP-95 וה Popcorn C200 עד לתיקון הבעיות במכשיר ולא סובל.
אני רוצה להוריד ולצפות.
כמובן שאותי כצרכן לא צריך לעניין היחס בין Dune לספקי המשנה שלה. יש באג, היצרן צריך לפתור אותו.
אני משתמש כרגע בשילוב של ה Oppo BDP-95 וה Popcorn C200 עד לתיקון הבעיות במכשיר ולא סובל.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

זמן רב ?? הכל יחסי בחיים, תהנה.jpost כתב:לבצע המרה/רימוקס של קבצים זה לא בעיה שולית. זה לוקח זמן רב, דורש מקום נוסף ומעצבן.
אני רוצה להוריד ולצפות.
אני משתמש כרגע בשילוב של ה Oppo BDP-95 וה Popcorn C200 עד לתיקון הבעיות במכשיר ולא סובל....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
JPOST,
לא הבנתי אותך.
ממתי REMUX זה קידוד?
זה בסה"כ הסרט נטו ללא קידוד או נגיעה באיכות של הוידאו או האודיו.
להתלונן אפשר מהיום ועד אינסוף זה לא יקדם אותך בכלום
עד שדיון או סיגמא או שניהם (או אף אחד מהם) יפתרו את הבעיה יש פיתרון קל פשוט ומהיר
התעקשות על המתנה לפיתרון מצידם זה להיות צודק אבל לא כל כך חכם
לא הבנתי אותך.
ממתי REMUX זה קידוד?
זה בסה"כ הסרט נטו ללא קידוד או נגיעה באיכות של הוידאו או האודיו.
להתלונן אפשר מהיום ועד אינסוף זה לא יקדם אותך בכלום
עד שדיון או סיגמא או שניהם (או אף אחד מהם) יפתרו את הבעיה יש פיתרון קל פשוט ומהיר
התעקשות על המתנה לפיתרון מצידם זה להיות צודק אבל לא כל כך חכם
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
...