ירידת איכות שידורי ה HD ב YES בזמן האחרון

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK

שליחה

Mistoffelees כתב:בממיר האחרון אתה מתכוון ללממיר שמסומן במדבקה צהובה?

איך בדקת את זה?
...
הבוקר קיבלנו את הממיר החדש (עם המדבקה הצהובה) בשביל חדר השינה, אז בשביל לכייל אותו להגדרות והכל חיברנו לטלוויזיה בסלון, ונדהמתי לגלות שחלק יש קצת BLUR לערוצי הHD, השוויתי בין הממירים כמובן, ואכן יש הבדל במעבדי התמונה, למרות זאת ייתכן שעשו את זה בשביל לשפר את איכות הSD, במקרה הזה לא בדקתי.
מה שכן, זה שהוא ממיר הרבה יותר חזק ואנחנו מתלבטים איזה ממיר להעביר לחדר שינה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Username

מחוברים לי שני ממירי max hd בסלון. בתצורת a-b-x בזמנו לא היה לי דרך לדעת מי מהשניים מחובר.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

UserName,
בדקת על אותה כניסה בטלוויזיה?

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

"קצת BLUR לערוצי הHD, "
לא הבנתי את המושג הזה?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זורו44 כתב:"קצת BLUR לערוצי הHD, "
לא הבנתי את המושג הזה?
...
קצת מטושטש.
בדקתי את זה על שני חיבורי HDMI שמכוילים בהתאם למסך (כלומר, אני לא שיניתי בכלל הגדרות מאז שקיבלתי את המסך).

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה

לפחות היכולת שלו כסטרימר מובנה ושיתוף רשת המחשבים הביתית ,יהיה בHD
ואז נוכל להשוות תכנים מהרשת בHD דרך המקס.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646

שליחה

אתמול שודר הסרט "ספיד" בערוץ 504 , בבית יש לי את הדיסק ד.ו.ד של הסרט בגרסת PAL .
הטלווזיה שלי היא פנסוניק "50 FHD , ונגן הד.ו.ד הוא פיוניר 600 מחובר ב HDMI .

עשיתי מבחן השוואה בין הסרט שמוקרן ביס 504 לבין הסרט בד.ו.ד, סנכרנתי בין שני הסרטים שירוצו במקביל על אותה סצנה, וע"י קפיצות בין הנגן לבין הממיר השוואתי את איכות התמונה.

אני חייב לציין שההבדלים היו זניחים (קצת לטובת יס), בכלל לא נפלתי מהכסא בגלל איכות ה HD של יס.

הגעתי למסקנה שלראות יס HD שווה ערך לשכירת סרט ד.ו.ד בספרייה המקומית.
(בנוסף בד.ו.ד מקבלים דולבי או DTS ).
שמוליק ו.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

שידוריי הHD של יס זה ממש בדיחה אחת גדולה ורמאות גדולה ביותר ,

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646

שליחה

כרגע בבית יש לי ממיר MAX HD וממיר MAX רגיל, אני שוקל להחזיר את ה MAX HD ולהשאר עם שידורי SD .
כך אוכל לחסןך כ 60 ש"ח בחודש , ולעשות מנוי בקינו רמת-השרון (לשימחתי אני עובד 10 דקות מקינו).

אני מקווה שיס לא יעשו לי בעיות בגלל ההתחיבות לשלוש שנים, אני מקווה שהטיעון של ירידת איכות ה HD יתפוס.
שמוליק ו.

zvibin1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421

כשלון תמורה

שליחה

אם יס אינה עומדת בציפיותיך מהשרות אותו רכשת ממנה,זה קרוי בעגה משפטית "כשלון תמורה",בשם הטיעון הזה זכותך לקבל מ-יס החזר, יותר מזה באפשרותך לבטל את כל המנויי ללא תשלום קנס יציאה.
מניסיון אישי, עליך לכתוב ל-יס כי אינך מרוצה מהשרות ובאם יס לא תשפר את השרות הזה אתה שומר לעצמך את הזכות לפרוש,הודעה לחברת כרטיסי האשראי על כך והם מפסיקים להעביר ליס את התשלום,כמו כן העתק לנציב התלונות שלהמועצה לשידורי לווין וכבלים,
כל האמור לעיל מנסיון אישי.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453

Re: כשלון תמורה

שליחה

zvibin1 כתב:אם יס אינה עומדת בציפיותיך מהשרות אותו רכשת ממנה,זה קרוי בעגה משפטית "כשלון תמורה",בשם הטיעון הזה זכותך לקבל מ-יס החזר, יותר מזה באפשרותך לבטל את כל המנויי ללא תשלום קנס יציאה.
מניסיון אישי, עליך לכתוב ל-יס כי אינך מרוצה מהשרות ובאם יס לא תשפר את השרות הזה אתה שומר לעצמך את הזכות לפרוש,הודעה לחברת כרטיסי האשראי על כך והם מפסיקים להעביר ליס את התשלום,כמו כן העתק לנציב התלונות שלהמועצה לשידורי לווין וכבלים,
כל האמור לעיל מנסיון אישי.
...
השאלה אם מכתב חריף יפתור את בעית האיכות?
בזמנו שקלתי ובחישוב גס ,המחיר שקיבלתי היה יותר זול מהחבילה הקודמת,אז מה "כשלון תמורה" יהווה קייס

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917

שליחה

שימו לב לתשובה / תגובה של יס על כך שיש ירידת איכות בשידורי ה HD

הוספת ערוצי HD חדשים משפרת את חווייתו של הלקוח. חברת yes חרטה על דגלה את הובלת הטכנולוגיה וחוויית הצפייה בישראל. לכן, לפני כל מהלך נעשות כל הבדיקות כדי לוודא שלא תהיה פגיעה באיכות השידור. הוספת ערוצי הסרטים החדשים ב-HD מהווה שיפור נוסף לחוויית הצפייה של לקוחותינו ומבדיקות טכניות הנעשות כל העת אין בהוספה זו כל פגיעה בערוצים האחרים.

ערוצי הסדרות והסרטים של yes הם מהמתקדמים בעולם. בעקבות המעבר לטכנולוגיית HD נעשים שינויים טכנולוגיים המשדרגים את רמת התוכן ל-HD בסרטים אשר לא צולמו בטכנולוגיה זו. בערוצי הסרטים שלנו משודרים 30 סרטי בכורה כאשר 21 מהם צולמו ב-HD. השאר, מרבית הסרטים הקיימים בקטלוג הסרטים העולמי צולמו בטכנולוגיה שהיא לא HD ולכן אנו נאלצים להעביר אותם המרה. למרות כל זאת, הרצון העז שלנו להביא ללקוחותינו את התוכן באיכות הגבוהה ביותר הוא שמניע אותנו. אנחנו עושים את מירב המאמצים לעשות את תהליך ההמרה בצורה הטובה ביותר ולהביא לצופים את האיכות המשובחת לה הם ראויים.

yes עושה את מירב המאמצים כדי לספק ללקוחות את איכות השידור הטובה ביותר. מאז המעבר לשידור כלל ערוצי הסרטים באיכות הצפייה המתקדמת בעולם משודרים מעל 40% מהסרטים בערוצים אלו כפי שצולמו במקור, כתוכן HD. אנחנו פועלים להגדלת מספר תכני ה - HD Native ומאמינים שככל שיופקו יותר סרטים המצולמים באיכות HD כך יגדל היצע הסרטים באיכות זו בערוצי הסרטים שלנו.
נערך לאחרונה על ידי menny ב 01/06/2011 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917

שליחה

נשלח מכתב נוסף המסביר שהביטרייט בקושי מגיע ל 5Mbps

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

סתם מורחים את הלקוחות. אם רק 40 אחוז מהסרטים הם ב-HD , אין צורך בארבעה ערוצי סרטים.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

חמישה ערוצי סרטים
והרעיון הוא רעיון חיובי בבסיסו שבו ערוצי ה-HD משדרים במקביל את מה שמשודר בערוצי ה-SD, כאשר אם התוכן זמין ב-HD הוא משודר ב-HD.

חבל שזה לא נעשה במקביל להרחבת רוחב הפס שמוקצה לערוצי ה-HD.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

חברים , חבל על הזמן שלכם, אתם סתם אוכלים את הלב, לא מרוצים מיס , אז תהנו מהקבצים שאתם מורידים ותהנו מהסטרימר , הרי גם כך וכך כל הסרטים של יס הם ישנים וחוזרים על עצמם , אני נהנה הרבה מסרט שאני מוריד , אני יודע ש60 ש"ח תוספת לHD יקרה מידי לאיכות, ברגע שההתחיבות תיגמר לי ,אני יעבור לממיר רגיל , לא יעזור לכם כל השירשור הזה , ליס זה לא מזיז בכלום והם לא יעשו עם זה כלום , הם בפירוש יצאו במוטו של הרבה ערוציי HD על איכות, עד שלא יעלה לווין נוסף לאויר לא נקבל בטרייט גבוהה יותר, נקודה

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143

שליחה

menny כתב:שימו לב לתשובה / תגובה של יס על כך שיש ירידת איכות בשידורי ה HD

הוספת ערוצי HD חדשים משפרת את חווייתו של הלקוח. חברת yes חרטה על דגלה את הובלת הטכנולוגיה וחוויית הצפייה בישראל. לכן, לפני כל מהלך נעשות כל הבדיקות כדי לוודא שלא תהיה פגיעה באיכות השידור. הוספת ערוצי הסרטים החדשים ב-HD מהווה שיפור נוסף לחוויית הצפייה של לקוחותינו ומבדיקות טכניות הנעשות כל העת אין בהוספה זו כל פגיעה בערוצים האחרים.

ערוצי הסדרות והסרטים של yes הם מהמתקדמים בעולם. בעקבות המעבר לטכנולוגיית HD נעשים שינויים טכנולוגיים המשדרגים את רמת התוכן ל-HD בסרטים אשר לא צולמו בטכנולוגיה זו. בערוצי הסרטים שלנו משודרים 30 סרטי בכורה כאשר 21 מהם צולמו ב-HD. השאר, מרבית הסרטים הקיימים בקטלוג הסרטים העולמי צולמו בטכנולוגיה שהיא לא HD ולכן אנו נאלצים להעביר אותם המרה. למרות כל זאת, הרצון העז שלנו להביא ללקוחותינו את התוכן באיכות הגבוהה ביותר הוא שמניע אותנו. אנחנו עושים את מירב המאמצים לעשות את תהליך ההמרה בצורה הטובה ביותר ולהביא לצופים את האיכות המשובחת לה הם ראויים.

yes עושה את מירב המאמצים כדי לספק ללקוחות את איכות השידור הטובה ביותר. מאז המעבר לשידור כלל ערוצי הסרטים באיכות הצפייה המתקדמת בעולם משודרים מעל 40% מהסרטים בערוצים אלו כפי שצולמו במקור, כתוכן HD. אנחנו פועלים להגדלת מספר תכני ה - HD Native ומאמינים שככל שיופקו יותר סרטים המצולמים באיכות HD כך יגדל היצע הסרטים באיכות זו בערוצי הסרטים שלנו.
...
איזו התחמקות צפויה ומבזה של יס.
כיאה לחברת קרטל מזופתת, שכל "עליונותה" בשוק מסתכמת בשידרוג האיכות והשירות בכ-5% מעל המתחרה היותר מזופתת שיש לשוק הישראלי להציע (וזה 5% מעל 0), היא הצליחה גם הפעם להתעלם מהעובדה שאנחנו יודעים בדיוק כמה ערוצי HD כעת מרובבים על הטראנספונדרים שלהם, ובכמה ירד הביטרייט בעקבות זאת.
אבל האמת היא שיס היא פשוט חברה גאונית, ולא סתם היא בחרה להשתין על כולכם בקשת חמימה של שתן זהוב.
הסיבה הפשוטה היא שהישראלי הממוצע הוא דביל מושלם בכל הנוגע לאיכות שידורים אמיתית. דביל אפילו לא מתחיל לתאר את הבורות שיש בתחום הזה במדינתנו הקטנטונת שנאבקת בדברים קצת יותר חשובים על בסיס יומי.
בינינו, גם אני לא הייתי משקיע עשרות/מאות אלפי דולרים בחודש על מנת להרגיע איזה מאה "פסיכופטים" שמאמינים שמגיע להם יותר תמורת כספם. במיוחד אם מה שאתם מכנים "יותר" נתפס כפחות אצל הרוב המכריע של האוכלוסיה.
אם נקרא בעיון את התגובות, נגלה שרובכם בוכים ומשלמים, בוכים ולא עוזבים, ואפילו בוכים ומשבחים את האיכות הכלכך גבוהה של יס לעומת הוט. אז אתם מקיימים לחלוטין את הצד שלכם במשוואה, וזו רק אשמתכם בסופו של יום.

אתם מוזמנים לז**ן לכולנו את המוח על זה שאי אפשר בלי ערוצי ילדים, ושאי אפשר בלי הויוה פלטינה לאישה, ואי אפשר בלי ערוץ הספורט של ליגת העל ב-HD, אבל אני לא קונה את זה. אפשר בלי הכל. אפשר אפילו בלי טלווזיה.
תעשו מחקר על הילדים שלכם, ותגלו שהם יחיו בשמחה עם 10% מהתוכן הזבלי שמוצע להם בטלווזיה.
תגלו גם שספרייה על המחשב עם אותם 10% של התכנים, עם רענון רבעוני, יספק אותם מעל ומעבר.
ומה עם האישה אתם שואלים? תראו לי בחורה אחת שתתלונן על צפיה בסדרות כמו האוס/דקסטר/האישה הטובה/עקרות בית נואשות/וכו', באיכות HD, באותו שבוע של השידור בחו"ל וכמובן עם תרגום. רק תראו לי.
רוצים סדרות מקור ישראליות? גם הן מוצעות, בפורמטים איכותיים להורדה או צפיה אונליין (לא זכור לי מתי ראיתי רמזור בשידור חי למשל, כשיש לי את כל הפרקים זמינים בקליק...).

הקיצר, או שתעשו משהו בנידון, או שתפסיקו כבר להתבכיין כשאתם בעצמכם חלק מהבעיה...

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

edebby כתב:

...
כיאה לחברת קרטל מזופתת, שכל "עליונותה" בשוק מסתכמת בשידרוג האיכות והשירות בכ-5% מעל המתחרה היותר מזופתת שיש לשוק הישראלי להציע (וזה 5% מעל 0), היא הצליחה גם הפעם להתעלם מהעובדה שאנחנו יודעים בדיוק כמה ערוצי HD כעת מרובבים על הטראנספונדרים שלהם, ובכמה ירד הביטרייט בעקבות זאת.
אבל האמת היא שיס היא פשוט חברה גאונית, ולא סתם היא בחרה להשתין על כולכם בקשת חמימה של שתן זהוב.
הסיבה הפשוטה היא שהישראלי הממוצע הוא דביל מושלם בכל הנוגע לאיכות שידורים אמיתית. דביל אפילו לא מתחיל לתאר את הבורות שיש בתחום הזה במדינתנו הקטנטונת שנאבקת בדברים קצת יותר חשובים על בסיס יומי.
בינינו, גם אני לא הייתי משקיע עשרות/מאות אלפי דולרים בחודש על מנת להרגיע איזה מאה "פסיכופטים" שמאמינים שמגיע להם יותר תמורת כספם. במיוחד אם מה שאתם מכנים "יותר" נתפס כפחות אצל הרוב המכריע של האוכלוסיה.
אם נקרא בעיון את התגובות, נגלה שרובכם בוכים ומשלמים, בוכים ולא עוזבים, ואפילו בוכים ומשבחים את האיכות הכלכך גבוהה של יס לעומת הוט. אז אתם מקיימים לחלוטין את הצד שלכם במשוואה, וזו רק אשמתכם בסופו של יום.

אתם מוזמנים לז**ן לכולנו את המוח על זה שאי אפשר בלי ערוצי ילדים, ושאי אפשר בלי הויוה פלטינה לאישה, ואי אפשר בלי ערוץ הספורט של ליגת העל ב-HD, אבל אני לא קונה את זה. אפשר בלי הכל. אפשר אפילו בלי טלווזיה.
תעשו מחקר על הילדים שלכם, ותגלו שהם יחיו בשמחה עם 10% מהתוכן הזבלי שמוצע להם בטלווזיה.
תגלו גם שספרייה על המחשב עם אותם 10% של התכנים, עם רענון רבעוני, יספק אותם מעל ומעבר.
ומה עם האישה אתם שואלים? תראו לי בחורה אחת שתתלונן על צפיה בסדרות כמו האוס/דקסטר/האישה הטובה/עקרות בית נואשות/וכו', באיכות HD, באותו שבוע של השידור בחו"ל וכמובן עם תרגום. רק תראו לי.
רוצים סדרות מקור ישראליות? גם הן מוצעות, בפורמטים איכותיים להורדה או צפיה אונליין (לא זכור לי מתי ראיתי רמזור בשידור חי למשל, כשיש לי את כל הפרקים זמינים בקליק...).

...
כל מילה שלך בסלע, זה גם אני אומר כל הזמן , יס משתינים עלינו , ונימאס לי כבר מכל הבכינות שלכם, אנו עם דפוק כזה שאם ימכרו לנו בסופר לחם ב20 ש"ח ניקנה , אם הבשר יעלה ל200ש"ח לקילו ניקנה, כזה עם אנחנו, רק חרם וכתיבה דרסתית בכל אתר ראשי לגביי איכות הזבל כדיי שכלל הלקוחות ידעו יזעזה את חברת יס .

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

edebby כתב:

...

...
אני מצטער אבל אני לא חושב שזה נכון,כבר כמעט 7 שנים שאני מוריד את כל התוכן שלי מהאינטרנט, אין לי YES או HOT ואפילו לא DTT, אבל יש אנשים שלא מעונינים להתחיל להוריד כל פעם תוכן מהאינטרנט,ואתה מדבר להוריד תוכן גם בשבילך גם בשביל האישה וגם בשביל הילדים, ככה שאתה ממש לא צודק בקטע הזה, מי שלא נשוי ואין לו ילדים הרבה יותר קל לו להתנתק ( למרות שעדין יש המון אנשים שמתקשים להוריד ולמצוא תוכן באינטרנט, בטח תוכן איכותי ב-HD ) לכן זה ממש לא פתרון, מה שכן אפשר לוותר על כל האקסטרות, מי שיכול להוריד מהאינטרנט שיוותר על כל ערוצי ה-HD של YES כי הם לא שווים כלום, את הכסף הזה שישקיע באינטרנט יותר מהיר ויוריד את כל הסרטים והסדרות שהוא רוצה ב-HD...

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זו הודעת שירות של יס, זו התחמקות סטנדרטית, אי אפשר לגשת ללב העבודה אם לא מדברים פנים אל פנים, מדובר בהודעות אוטומטיות של שירות הלקוחות שלהם.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”