menny כתב:שימו לב לתשובה / תגובה של יס על כך שיש ירידת איכות בשידורי ה HD
הוספת ערוצי HD חדשים משפרת את חווייתו של הלקוח. חברת yes חרטה על דגלה את הובלת הטכנולוגיה וחוויית הצפייה בישראל. לכן, לפני כל מהלך נעשות כל הבדיקות כדי לוודא שלא תהיה פגיעה באיכות השידור. הוספת ערוצי הסרטים החדשים ב-HD מהווה שיפור נוסף לחוויית הצפייה של לקוחותינו ומבדיקות טכניות הנעשות כל העת אין בהוספה זו כל פגיעה בערוצים האחרים.
ערוצי הסדרות והסרטים של yes הם מהמתקדמים בעולם. בעקבות המעבר לטכנולוגיית HD נעשים שינויים טכנולוגיים המשדרגים את רמת התוכן ל-HD בסרטים אשר לא צולמו בטכנולוגיה זו. בערוצי הסרטים שלנו משודרים 30 סרטי בכורה כאשר 21 מהם צולמו ב-HD. השאר, מרבית הסרטים הקיימים בקטלוג הסרטים העולמי צולמו בטכנולוגיה שהיא לא HD ולכן אנו נאלצים להעביר אותם המרה. למרות כל זאת, הרצון העז שלנו להביא ללקוחותינו את התוכן באיכות הגבוהה ביותר הוא שמניע אותנו. אנחנו עושים את מירב המאמצים לעשות את תהליך ההמרה בצורה הטובה ביותר ולהביא לצופים את האיכות המשובחת לה הם ראויים.
yes עושה את מירב המאמצים כדי לספק ללקוחות את איכות השידור הטובה ביותר. מאז המעבר לשידור כלל ערוצי הסרטים באיכות הצפייה המתקדמת בעולם משודרים מעל 40% מהסרטים בערוצים אלו כפי שצולמו במקור, כתוכן HD. אנחנו פועלים להגדלת מספר תכני ה - HD Native ומאמינים שככל שיופקו יותר סרטים המצולמים באיכות HD כך יגדל היצע הסרטים באיכות זו בערוצי הסרטים שלנו.
...
איזו התחמקות צפויה ומבזה של יס.
כיאה לחברת קרטל מזופתת, שכל "עליונותה" בשוק מסתכמת בשידרוג האיכות והשירות בכ-5% מעל המתחרה היותר מזופתת שיש לשוק הישראלי להציע (וזה 5% מעל 0), היא הצליחה גם הפעם להתעלם מהעובדה
שאנחנו יודעים בדיוק כמה ערוצי HD כעת מרובבים על הטראנספונדרים שלהם, ובכמה ירד הביטרייט בעקבות זאת.
אבל האמת היא שיס היא פשוט חברה גאונית, ולא סתם היא בחרה להשתין על כולכם בקשת חמימה של שתן זהוב.
הסיבה הפשוטה היא שהישראלי הממוצע הוא דביל מושלם בכל הנוגע לאיכות שידורים אמיתית. דביל אפילו לא מתחיל לתאר את הבורות שיש בתחום הזה במדינתנו הקטנטונת שנאבקת בדברים קצת יותר חשובים על בסיס יומי.
בינינו, גם אני לא הייתי משקיע עשרות/מאות אלפי דולרים בחודש על מנת להרגיע איזה מאה "פסיכופטים" שמאמינים שמגיע להם יותר תמורת כספם. במיוחד אם מה שאתם מכנים "יותר" נתפס כפחות אצל הרוב המכריע של האוכלוסיה.
אם נקרא בעיון את התגובות, נגלה שרובכם בוכים ומשלמים, בוכים ולא עוזבים, ואפילו בוכים ומשבחים את האיכות הכלכך גבוהה של יס לעומת הוט. אז אתם מקיימים לחלוטין את הצד שלכם במשוואה, וזו רק אשמתכם בסופו של יום.
אתם מוזמנים לז**ן לכולנו את המוח על זה שאי אפשר בלי ערוצי ילדים, ושאי אפשר בלי הויוה פלטינה לאישה, ואי אפשר בלי ערוץ הספורט של ליגת העל ב-HD, אבל אני לא קונה את זה. אפשר בלי הכל. אפשר אפילו בלי טלווזיה.
תעשו מחקר על הילדים שלכם, ותגלו שהם יחיו בשמחה עם 10% מהתוכן הזבלי שמוצע להם בטלווזיה.
תגלו גם שספרייה על המחשב עם אותם 10% של התכנים, עם רענון רבעוני, יספק אותם מעל ומעבר.
ומה עם האישה אתם שואלים? תראו לי בחורה אחת שתתלונן על צפיה בסדרות כמו האוס/דקסטר/האישה הטובה/עקרות בית נואשות/וכו', באיכות HD, באותו שבוע של השידור בחו"ל וכמובן עם תרגום. רק תראו לי.
רוצים סדרות מקור ישראליות? גם הן מוצעות, בפורמטים איכותיים להורדה או צפיה אונליין (לא זכור לי מתי ראיתי רמזור בשידור חי למשל, כשיש לי את כל הפרקים זמינים בקליק...).
הקיצר, או שתעשו משהו בנידון, או שתפסיקו כבר להתבכיין כשאתם בעצמכם חלק מהבעיה...