Niche Zero הגיעה והיא לא מאכזבת
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מישהו שקנה לאחרונה, מה המחיר הסופי בשקלים כולל מע"מ ומשלוח.
תודה
תודה
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
@yonika1
·
הולך להיות שינוי במחיר בקרוב?
·
הולך להיות שינוי במחיר בקרוב?
- dimka323
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 44 פעמים
מהיום אפשר להזמין דיסקית הזנה מקורית לניש בעלות 9.99$ כולל משלוח.
כמו שדובר פה בעבר הדיסקית מקטינה את תופעת הפולים הקופצים.
מעבר לכמה שניות שזה חוסך, הבשורה הגדולה היא שזה משפר את איכות הטחינה עקב הזנה אחידה יותר.
https://nichespares.com/
כמו שדובר פה בעבר הדיסקית מקטינה את תופעת הפולים הקופצים.
מעבר לכמה שניות שזה חוסך, הבשורה הגדולה היא שזה משפר את איכות הטחינה עקב הזנה אחידה יותר.
https://nichespares.com/
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
התחדשתי בניש, ורציתי לדעת כמה קריטי להחליף את ראש הכבל לישראלי (היא הגיעה עם ראש אירופאי) בשביל הארקה, או שהמטחנה מתפקדת טוב גם בלעדיה?
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@BarDar
·
במטחנות ומכונות קודמות תמיד הייתי מחליף את הראש, אבל יש הספקים שמתחתם אני מניח שזה פחות קריטי (למרות שאין לי מושג מה הסף), ולא שמתי לב להתייחסות לזה כאן.
עכשיו נשאלת השאלה האם מתאם יעשה את העבודה או שכדאי להחליף את הראש?
·
במטחנות ומכונות קודמות תמיד הייתי מחליף את הראש, אבל יש הספקים שמתחתם אני מניח שזה פחות קריטי (למרות שאין לי מושג מה הסף), ולא שמתי לב להתייחסות לזה כאן.
עכשיו נשאלת השאלה האם מתאם יעשה את העבודה או שכדאי להחליף את הראש?
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
@Clockwork_Orange
·
אני פחות אוהב מתאמים, המגעים נשחקים עם הזמן וגם יש יותר משקל על השקע. מאוד קל להחליף תקע והעלות נמוכה (5-9 שח). אם אתה נרתע מלהחליף לבד- ברוב הטמבוריות הפרטיות יחליפו בשבילך ללא עלות או בעלות סימלית.
·
אני פחות אוהב מתאמים, המגעים נשחקים עם הזמן וגם יש יותר משקל על השקע. מאוד קל להחליף תקע והעלות נמוכה (5-9 שח). אם אתה נרתע מלהחליף לבד- ברוב הטמבוריות הפרטיות יחליפו בשבילך ללא עלות או בעלות סימלית.
הארקה חשובה במטחנות ולא בגלל הבטיחות
@Clockwork_Orange
·ללא הארקה מצטבר חשמל סטטי במטחנה והגרגרים הטחונים נדבקים אליה, כמו גם אחד לשני (כלומר גושים)
·ללא הארקה מצטבר חשמל סטטי במטחנה והגרגרים הטחונים נדבקים אליה, כמו גם אחד לשני (כלומר גושים)
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@BarDar
·
ממש לא נרתע, כמו שאמרתי, כבר עשיתי זאת מספר פעמים.
פשוט רציתי לדעת אם אפשר להימנע הפעם מלחתוך את הכבל.
בכל מקרה, תודה על המידע.
·
ממש לא נרתע, כמו שאמרתי, כבר עשיתי זאת מספר פעמים.
פשוט רציתי לדעת אם אפשר להימנע הפעם מלחתוך את הכבל.
בכל מקרה, תודה על המידע.
- gogobonkers
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו הזמין לאחרונה? נמסר לי מ-idgu שהספק אינו מבצע משלוחים למחסנים שלהם.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

@gogobonkers
·
כן, אני קיבלתי בספטמבר.
אני רואה שהאופציה של "Ships to many locations" היא Sold out כרגע, ברגע שיתחדש המלאי, אתה תראה שיש משלוח לישראל אם בוחרים אותה.
פשוט תירשם לרשימת תפוצה ותקבל מייל כשמתחדש המלאי, זה מה שאני עשיתי.
·
כן, אני קיבלתי בספטמבר.
אני רואה שהאופציה של "Ships to many locations" היא Sold out כרגע, ברגע שיתחדש המלאי, אתה תראה שיש משלוח לישראל אם בוחרים אותה.
פשוט תירשם לרשימת תפוצה ותקבל מייל כשמתחדש המלאי, זה מה שאני עשיתי.
אזזז.... שלי הגיעה שלשום.
מאוד התלבטתי אם להזמין, מאז ומתמיד יש לי בעיה עקרונית עם טרנדים (למשל, מעולם לא קראתי "הארי פוטר" ולא ראיתי אף פרק של "משחקי הכס"...), וה"רעש" סביב המטחנה קצת הרגיש לי מוגזם. וגם בעיקר שלא שומעים עליה הרבה בפורומים בחו"ל...
כמו כן, מאוד חששתי מלעבור למטחנה קונית מאחר והן נחשבות פחות "מקצועיות".
מספר הבחנות/תהיות לאחר מספר מועט של שימושים:
1. איכות הטחינה גבוהה ביותר ובהחלט ניתן להרגיש בשיפור (הדגשה) בטעם הקפה - זה כנראה לא חכמה גדולה מאחר ואני מתקדם מ"קיש זירו" (האובל המשופצרת שלי...)
2. אז ZERO היא לא! אני מבצע שקילה לפני ואחרי הטחינה ותמיד יש הפרש של מספר עשיריות הגרם (קטנוני? אולי. אבל מאחר וכך המטחנה ממותגת...)
3. התקע הוא אירופאי (אין פין להארקה אלא מגעים המתאימים לשקעים אירופאים) - האם להחליף לתקע ישראלי עם שלושה פינים?
4. הנורית ON האדומה כל הזמן דלוקה, סתם משהו שמפריע לי...
5. מיכל איסוף הטחינה הוא בקוטר 58mm בעוד ה-PF שלי 49mm, סתם מבאס (משתמש בינתיים במשפך, אחפש מיכל מתאים).
*אז אני נפרד לשלום מהמטחנה הישנה שלי - תמסר ללא תמורה (בקרוב פוסט בפורום "יד שניה")
מאוד התלבטתי אם להזמין, מאז ומתמיד יש לי בעיה עקרונית עם טרנדים (למשל, מעולם לא קראתי "הארי פוטר" ולא ראיתי אף פרק של "משחקי הכס"...), וה"רעש" סביב המטחנה קצת הרגיש לי מוגזם. וגם בעיקר שלא שומעים עליה הרבה בפורומים בחו"ל...
כמו כן, מאוד חששתי מלעבור למטחנה קונית מאחר והן נחשבות פחות "מקצועיות".
מספר הבחנות/תהיות לאחר מספר מועט של שימושים:
1. איכות הטחינה גבוהה ביותר ובהחלט ניתן להרגיש בשיפור (הדגשה) בטעם הקפה - זה כנראה לא חכמה גדולה מאחר ואני מתקדם מ"קיש זירו" (האובל המשופצרת שלי...)
2. אז ZERO היא לא! אני מבצע שקילה לפני ואחרי הטחינה ותמיד יש הפרש של מספר עשיריות הגרם (קטנוני? אולי. אבל מאחר וכך המטחנה ממותגת...)
3. התקע הוא אירופאי (אין פין להארקה אלא מגעים המתאימים לשקעים אירופאים) - האם להחליף לתקע ישראלי עם שלושה פינים?
4. הנורית ON האדומה כל הזמן דלוקה, סתם משהו שמפריע לי...
5. מיכל איסוף הטחינה הוא בקוטר 58mm בעוד ה-PF שלי 49mm, סתם מבאס (משתמש בינתיים במשפך, אחפש מיכל מתאים).
*אז אני נפרד לשלום מהמטחנה הישנה שלי - תמסר ללא תמורה (בקרוב פוסט בפורום "יד שניה")
נערך לאחרונה על ידי chomergir ב 20/10/2020 7:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי 0.2 גרם (הכי גבוה שמדדתי) זה כל כך זניח, עד שכבר הפסקתי למדוד אחרי הטחינה.
למצוא פתרון הנדסי לאגירה נמוכה יותר מזה כבר נכנס לתחום של diminishing returns.
למצוא פתרון הנדסי לאגירה נמוכה יותר מזה כבר נכנס לתחום של diminishing returns.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
@chomergir
·
ראשית תודה על חוות הדעת המקצועית וההבחנות המעניינות
נראה לי שבשורה התחתונה אתה מרוצה
אז...... תתחדש ותהנה
·
ראשית תודה על חוות הדעת המקצועית וההבחנות המעניינות
נראה לי שבשורה התחתונה אתה מרוצה
אז...... תתחדש ותהנה
מעניין אותי לדעת מה דעתכם לגבי הבעיה בסינגל דוזינג שגלעד שימחי (נגרו) מציג בסירטון הזה:
האם היא נכונה גם לגבי NICHE או שהמטחנה הזאת פותרת את בעיית אי האחידות?
האם ניסיתם (אני לא בעל מטחנה. עדיין בשלב ההתלבטות לפני כניסה) לבדוק כמוהו את ההבדל בין סנגל דוזינג וטחינה מרובה?
האם היא נכונה גם לגבי NICHE או שהמטחנה הזאת פותרת את בעיית אי האחידות?
האם ניסיתם (אני לא בעל מטחנה. עדיין בשלב ההתלבטות לפני כניסה) לבדוק כמוהו את ההבדל בין סנגל דוזינג וטחינה מרובה?
אף מטחנה ביתית לא תפתור בעייה של אחידות בטחינה. בשביל להגיע לטחינה אחידה צריך מטחנות תעשיתיות (ROLLER MILLS) שעובדות בצורה אחרת.
כשהניש יצאה, הבעיה שהפריעה להרבה מהרוכשים הייתה הפופקורנינג בסיום הטחינה. לפני כשנה הם הוסיפו את הדיסק שמסדיר את קצב כניסת הפולים לסכינים וזה בהתאם דורש שנוי רמות טחינה ומתיישר עם התוצאה שגלעד הדגים בסרטון שלו. ברמה האישית לדעתי השינוי הזה (הדיסק) התרגם בכוס ברמה מזערית ולציוד החליטה (והמים) יש השפעה גדולה יותר לפניו.
נקודה אחרונה שצריך לזכור היא שיש הבדל בין ביצוע סינגל דוז במטחנה שבנויה לכך ובין סינגל דוז במטחנה שהוסבה לכך.
כשהניש יצאה, הבעיה שהפריעה להרבה מהרוכשים הייתה הפופקורנינג בסיום הטחינה. לפני כשנה הם הוסיפו את הדיסק שמסדיר את קצב כניסת הפולים לסכינים וזה בהתאם דורש שנוי רמות טחינה ומתיישר עם התוצאה שגלעד הדגים בסרטון שלו. ברמה האישית לדעתי השינוי הזה (הדיסק) התרגם בכוס ברמה מזערית ולציוד החליטה (והמים) יש השפעה גדולה יותר לפניו.
נקודה אחרונה שצריך לזכור היא שיש הבדל בין ביצוע סינגל דוז במטחנה שבנויה לכך ובין סינגל דוז במטחנה שהוסבה לכך.
ניסיתי להזמין את הניש אבל באתר שלהם אין כרגע אופציה למשלוח לישראל (ולרוב העולם) וגם המכונה בצבע לבן בכלל לא זמינה, אז שלחתי אימייל וזאת התגובה:
אני עומד לפני רכישה של מכונה (ותיכננתי גם מטחנה). האם ניתן לשכור מטחנה לזמן מוגבל? מישהו מכיר שירות כזה או שלמישהו מהפורום יש מכונה נוספת שאפשר להשכיר אם יהיה צורך?
מבאס מאוד! לדעתי הם עסוקים בייצור מכונות לשוק האמריקאי בשביל כריסטמס. אני מקווה שמתישהו כן יצליחו לפתוח משלוח עם כמות כלשהי גם לישראל.Hi,
We are currently out of stock on that model.
To be updated on when we have new stock to pre order, please sign up to our newsletter on our website - www.nichecoffee.co.uk
As we are currently juggling Christmas, Covid 19 and Brexit, we are unable to say when we can expect the next batch of stock to be available.
Best regards,
James...
אני עומד לפני רכישה של מכונה (ותיכננתי גם מטחנה). האם ניתן לשכור מטחנה לזמן מוגבל? מישהו מכיר שירות כזה או שלמישהו מהפורום יש מכונה נוספת שאפשר להשכיר אם יהיה צורך?