אני מעוניין לקנות את הD6400 משהו יכול להפנות אותי לאן אני צריך ללכת כדי לקבל את הפנל המקורי SQ
כל החנויות ששאלתי אותם על הנושא הזה הסתכלו עליי כאילו דברתי איתם סינית.

היי, אני מתכוון לרכוש טלוויזיה מסוג Samsung UE50H6400טלHD כתב:לטובת מי שמעניין אותו הנושא, להלן קיצורי האותיות של פנלים למסכי סמסונג סידרה H , 2014.
:The first two letters determine the panel and manufacturer as follows;
Samsung (S-PVA, PSA) - TDxx, THxx, TSxx, TUxx, UDxx, UFxx, UHxx, USxx, WHxx
Sharp (ASV, SVA, UV2A) - HHxx, HSxx, ISxx
AU Optronics (A-MVA) - AHxx, ASxx, BHxx, MHxx, MSxx, YHxx
Chimei (S-MVA) - CDxx, CHxx, NDxx, NHxx
הצירוף הוא 4 אותיות/ספרות לדוגמא "TS01". כפי שניתן להבין מהרשימה מדובר בפנל המיוצר ע"י סמסונג....

·freedom_il כתב:סדרות 6XXX זה רולטה. יש גם יותר מידי תתי דגמים שם.
מסדרה 7XXX ומעלה זה היה תמיד פאנלים של סמסונג אבל שוב, אין לי מושג מה המצב השנה.
אם אתה קונה מחנות, תנסה לראות מה יש בתצוגה. סביר להניח שמה שיש לו זה מה שהוא מוכר. תצלם את זה בכל מקרה ואם זה לא אותו דבר כמו שבקופסא אז לפחות יהיה על מה להתלונן...
אגב, כמה עולה מסך 55" של סמסונג סדרה 6 של 2014 (H) דרך סמליין? לא כדאי לך כבר להסתכל על דגמי 55" של סוני או פיליפס במחירים האלה?...

הוא אמר שהמסך הוא סיני ואמר שעדיף אירופאי כי הסיני אחרי שנה רואים פחות טוב...

הוא אמר שהפאנל ב- UA55H6400 זה פאנל שכתוב מאחור- TN (לא יודע מה זה אומר?) ושזה פאנל שאחרי שנה הפיקסלים לאט לאט נהיים פחות טובים וכו' ונהיה פס באמצע המסך וכו' וטעיתי לגבי התוספת אבא שלי לא הבין נכון התוספת היא לא 800 אלא 300 שקל ובמקום ה- UA55H6400 נקבל את ה- UE55H6400 שזה האירופאי והוא טוען שזה פאנל הרבה יותר טוב ומשהו עם- X ושזה ולא מתקלקל וכו'... האמת הוא הצליח להפחיד אותי קצת חח למרות שאני הבנתי שה- UA בסדר גמור ולא צריך יותר מזה, מה דעתך? תודה.טלHD כתב:תגיד למוכר שיפסיק למכור לך בולשיט כי אין דבר כזה בסמסונג "סיני"...ושיספק לך את הדגם שהזמנת.
ארץ היצור היא בדרך כלל תאילנד (ביבוא הרשמי מהמזרח) או אחת מארצות אירופה (ביבוא המקביל).
ולכל זה אין בכלל קשר ליצרן הפנאלים שסמסונג מחליטה ממי לקנות ובאיזה מסך להתקינו.
המשפט הזה הרג אותי...אשמח לדעת איפה עובד המוכר הרמאי הזה.
......
...

·TheCoolest כתב:@C3P0
אני חושב שלאחר קריאה של מספר ביקורות על חנות מסויימת בזאפ אני יודע על איזו חנות מדובר. ממליץ גם לך לעבור על זה.
אם בתוספת של ה-300 שקלים מקבלים אחריות של 3 שנים מהיבואן הרשמי, לדעתי זה משהו שכדאי לשקול - עד כמה האחריות חשובה לכם? כי על הטלויזיה הזולה מקבלים שנה אחת אחריות.
מעבר לזה, מחרטטים את אבא שלך ומנסים לשכנע אותו לשלם מחיר גבוה יותר על מוצר דומה עד זהה מבחינת איכות תמונה.
אין - עד כמה שידוע לי טלויזיות מבוססות על פאנל מסוג TN (תחפש בגוגל IPS VA TN LCD ותראה מה ההבדלים ביניהם) בזמן האחרון אצל יצרניות טובות ונחשבות, לפחות לא אצל סמסונג, ולא בדגם הספציפי הזה....

·ahersko כתב:בכל מקרה תבדוק טוב שהאחריות מכסה את הפנל לשלוש שנים.
מנסיון אישי שלי הפנל התקלקל אחרי שנתיים וחצי והוחלף במסגרת האחריות והתקלקל שוב אחרי עוד שנתים וחצי, מה שאומר שהטלווזיה הלכה לפח אחרי חמש שנים.
טובה ככל שתהיה התמונה בסמסונג, אני איתם באופן אישי סיימתי.
תמונה מדהימה, אמינות נמוכה....