גם אני התחדשתי ברסיבר פיוניר SC-LX83 - יש תמונות !!!
- shlomore
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 418
היי ותודה על התגובה, ניסיתי לעשות את זה ידידי אבל זה לא משנה מאומה. כשאני מכיע ל-HDMI R.G.B. המסך נהיה שחור למרות שהפיוניר מזהה את החיבור .. מלבד זאת אין שום רמז לאודיו בשום צורה.. כבא ויתרתי לראות תמונה דרך הדנון.... אבל הייתי מאד רוצה לשמוע דיסקים של ערוצי שמע בחיבור של HDMI . אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון התעלומה , אני כבר על סף ייאוש מלנסות !!
- shlomore
-
- חבר פעיל מאוד

שאלה לכל בעלי פיוניר אל איקס 83, נשיונל גיאוגרפיה משדר בגונבי דיגיטל,ותמיד הימנה הקודם שלי היה מזהה דולבי דיגיטל כשהייתי צופה בערוץ הזה. מדוע הפיוניר מראה סטיראו כשאני רואה את את הערוץ הנ״ל?
הכיוון שעשיתי הפיוניר הוא auto surrond כלומר הפיוניר אמור לזהות אוטומטית פורמט של דולבי דיגיטל .
יכול להיות שפספסתי משהו בכיוון? מומחי פיוניר צאו מהארון ותשכילו אותי, יהיו עוד שאלות כאלו או אחרות!
היו לי את כל סוגי החברות אבל פיוניר זה חדש בשבילי, אגב מהתרשמות ראשונית הרסיבר הזה נשמע הכי טוב מכל מגבר/רסיבר שהיו לי.
הכיוון שעשיתי הפיוניר הוא auto surrond כלומר הפיוניר אמור לזהות אוטומטית פורמט של דולבי דיגיטל .
יכול להיות שפספסתי משהו בכיוון? מומחי פיוניר צאו מהארון ותשכילו אותי, יהיו עוד שאלות כאלו או אחרות!
היו לי את כל סוגי החברות אבל פיוניר זה חדש בשבילי, אגב מהתרשמות ראשונית הרסיבר הזה נשמע הכי טוב מכל מגבר/רסיבר שהיו לי.
- shlomore
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אני רואה שאף אחד לא ממש שש לעזור לי לפתור את הבעיה שכתבתי ,כל כל הרבה התלהבות רק להאדיר את הרסיבר ב-17 עמודי שרשור ואף אחד לא ממש יודע להפעיל אותו,או לא מוכן לשתף את המידע. חבל !!
שבוע טוב לכולם
שבוע טוב לכולם
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
בטח לא היה מזיק אם היית פותח את הנושא בשרשור חדש ולא מנצל שרשור אחר שקשור לבעיה שלך רק במקרה, וגם זה בקושי...
שבוע טוב!
שבוע טוב!
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
פתח שירשור ייעודי לרסיבר הנ"ל. בסיגנון "השרשור הרשמי לבעלי LX83 " .shlomore כתב:טוב אני רואה שאף אחד לא ממש שש לעזור לי לפתור את הבעיה שכתבתי ,כל כל הרבה התלהבות רק להאדיר את הרסיבר ב-17 עמודי שרשור ואף אחד לא ממש יודע להפעיל אותו,או לא מוכן לשתף את המידע. חבל !!
שבוע טוב לכולם...
אני מניח שתניב יותר פירות בצורה הזו.