טסלה - השרשור הרישמי
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
"בורר מצבי הנהיגה (לפנים-אחור-חניה) שהוצב מימין להגה יופעל מעתה מתוך מסך המגע"
איתות מילא,
אבל מה דעתכם על זה? תמרון קדימה אחורה עכשיו יצטרך התערבות של המסך, לדעתי הרבה פחות אינטואיטיבי וספורטיבי...
איתות מילא,
אבל מה דעתכם על זה? תמרון קדימה אחורה עכשיו יצטרך התערבות של המסך, לדעתי הרבה פחות אינטואיטיבי וספורטיבי...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
זה קיים במודל S ו-X כבר שנתיים.
אפשר להפעיל בורר אוטומטי, שמדייק לרוב, ואז בכלל אין צורך לגעת במסך.
כמובן שיש גם כפתורי מגע למקרי "חירום" בהם המסך לא עובד. ב-S ו-X הכפתורים נמצאים בחלק התחתון של המטען לטלפון.
כמובן שיש גם כפתורי מגע למקרי "חירום" בהם המסך לא עובד. ב-S ו-X הכפתורים נמצאים בחלק התחתון של המטען לטלפון.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

מגניב, הסתכלתי עכשיו אבל במודל s,x יש את האקסטרה מסך של הלוח שעונים והוא מראה חיצים של כיוון הנסיעה וזה טיפה יותר אינטואיטיבי מלשים את זה לגמרי במסך מולטמידיה.01/09/2023 14:05TheCoolest כתב: זה קיים במודל S ו-X כבר שנתיים.
כמובן שיש גם כפתורי מגע למקרי "חירום" בהם המסך לא עובד. ב-S ו-X הכפתורים נמצאים בחלק התחתון של המטען לטלפון....
אישית הייתי מעדיף את המסך הנוסף בלוח שעונים מהמסך האחורי לילדים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

למען האמת גם אני לא כזה מתלהב מזה שהורידו את הידיות ליד ההגה.
עם זאת לא שמעתי תלונות מאנשים עם X ו-S, אני מניח שזה עניין של הרגל.
לגבי הבחירה האוטומטית של כיוון הנסיעה זה ניחוש שלי, זה קיים בדגמים הבכירים ואני חושב שזה יגיע גם ל-3.
לא חסר לי המסך הקדמי לנהג, לא יודע למה, זה אף פעם לא הפריע לי מהרגע שנכנסתי לרכב.
מסכים שעבור בדיקה של כיוון הנסיעה זה יכול להיות קצת פחות אינטואיטיבי להעיף מבט למסך הגדול באמצע, אבל אני מניח שזאת לא תהיה בעיה משמעותית, ורק עניין של הרגל.
נחכה לסרטוני הנהיגה ברכב, אני מניח שהנושאים האלה יוסברו בסרטונים.
עם זאת לא שמעתי תלונות מאנשים עם X ו-S, אני מניח שזה עניין של הרגל.
לגבי הבחירה האוטומטית של כיוון הנסיעה זה ניחוש שלי, זה קיים בדגמים הבכירים ואני חושב שזה יגיע גם ל-3.
לא חסר לי המסך הקדמי לנהג, לא יודע למה, זה אף פעם לא הפריע לי מהרגע שנכנסתי לרכב.
מסכים שעבור בדיקה של כיוון הנסיעה זה יכול להיות קצת פחות אינטואיטיבי להעיף מבט למסך הגדול באמצע, אבל אני מניח שזאת לא תהיה בעיה משמעותית, ורק עניין של הרגל.
נחכה לסרטוני הנהיגה ברכב, אני מניח שהנושאים האלה יוסברו בסרטונים.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
חברים, לא רוצה סתם לפתוח שרשור. שאלה קצרה, האם יש בטסלה זחילה אוטומטית בפקקים ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

לא ממש. אפשר להפעיל אוטופיילוט, אבל הוא לא מתנהג בצורה אידיאלית בפקקים מנסיוני. (מאיץ ובולם במקום לזחול)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

כנראה פחות רלוונטי לרובנו, וקצת טס מתחת לראדר עם העדכון של מודל 3.
מחיר מודל S ו-X נחתך בכל העולם. הצבעים השונים עכשיו כלולים במחיר.
בארה"ב טסלה הורידה את מחיר ה-FSD מ-$15K ל-$12K.
מחיר מודל S ו-X נחתך בכל העולם. הצבעים השונים עכשיו כלולים במחיר.
בארה"ב טסלה הורידה את מחיר ה-FSD מ-$15K ל-$12K.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
הגזמתם. אוטופיילוט בליגה אחרת מחברות אחרות בזחילה בפקקים. זה נכון שיש בלימה והאצה אגרסיביים מדי אבל זה נכון לכל הרכבים שניסיתי והפיתרון של כולם (כולל טסלה) זה להוריד את המהירות למעט יותר מהמהירות הממוצעת. אם תזחלו עם 100קמש ובפועל הרכב נוסע ב 10 קמ״ש, זה יהיה אגרסיבי. אם זה מכוון על 30 קמ״ש זה יזחל נפלא. זה גם ישמור על נתיבים ויוודא שאופנוע שנדחף לא ידרס.
לגבי היילנד. חסר מידע. החוסר של מצלמה קדמית ורדאר תמוה. זה מתועד בכמה מקומות כולל צילומים ולכן אני חושד שמחר, כשכל מי שנמצא באוסלו בהשקה יתחיל לדווח, נקבל מידע נוסף. חסר לי גם מידע על המחשב, הרי במודל Y עברו כבר חלקית ל hw4 ואין שום מידע על היילנד בהקשר הזה.
בואו נראה מחר מה המידע הנוסף שנקבל.
לגבי היילנד. חסר מידע. החוסר של מצלמה קדמית ורדאר תמוה. זה מתועד בכמה מקומות כולל צילומים ולכן אני חושד שמחר, כשכל מי שנמצא באוסלו בהשקה יתחיל לדווח, נקבל מידע נוסף. חסר לי גם מידע על המחשב, הרי במודל Y עברו כבר חלקית ל hw4 ואין שום מידע על היילנד בהקשר הזה.
בואו נראה מחר מה המידע הנוסף שנקבל.
- oferlaor
-
- מנהל

לפי רדיט יש בהחלט מצלמה קדמית. ראו את הצילום.
כנראה שטסלה לא רוצים להתעסק בזה או ב hw4 כדי שלא יהיו הרבה לקוחות hw3+3.5 עצבנים.
כנראה שטסלה לא רוצים להתעסק בזה או ב hw4 כדי שלא יהיו הרבה לקוחות hw3+3.5 עצבנים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

עפר, ומה לגבי זחילה באיילון עם המון עצירות ובמהירות כמעט אפס? איך הוא מתפקד? לגבי האוטופיילוט, זו הגירסה הרגילה או בתוספת ה 19000 שקל ?01/09/2023 19:48oferlaor כתב: הגזמתם. אוטופיילוט בליגה אחרת מחברות אחרות בזחילה בפקקים. זה נכון שיש בלימה והאצה אגרסיביים מדי אבל זה נכון לכל הרכבים שניסיתי והפיתרון של כולם (כולל טסלה) זה להוריד את המהירות למעט יותר מהמהירות הממוצעת. אם תזחלו עם 100קמש ובפועל הרכב נוסע ב 10 קמ״ש, זה יהיה אגרסיבי. אם זה מכוון על 30 קמ״ש זה יזחל נפלא. זה גם ישמור על נתיבים ויוודא שאופנוע שנדחף לא ידרס.
בואו נראה מחר מה המידע הנוסף שנקבל....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אוטופיילוט מגיע עם כל רכב. האוטופיילוט המתקדם לא נותן לך יכולות נוספות בתחום הזה.
אתה מקבל יכולת למעבר נתיבים כשאתה מפעיל איתות, חניה אוטומטית ועוד כמה דברים.
ניסיתי את מה שעופר הציע, זה אכן עובד טוב יותר, אבל לדעתי לא כזה נוח כל פעם להוריד את המהירות ממהירות של כביש מהיר ל-20-30קמ"ש עם הגלגלת בהגה.
אבל אני מניח שזה תלוי בכמה ארוך הפקק שאתה נתקע בו.
אתה מקבל יכולת למעבר נתיבים כשאתה מפעיל איתות, חניה אוטומטית ועוד כמה דברים.
ניסיתי את מה שעופר הציע, זה אכן עובד טוב יותר, אבל לדעתי לא כזה נוח כל פעם להוריד את המהירות ממהירות של כביש מהיר ל-20-30קמ"ש עם הגלגלת בהגה.
אבל אני מניח שזה תלוי בכמה ארוך הפקק שאתה נתקע בו.
- oferlaor
-
- מנהל

בפקק קצר לא טורח להדליק אוטופיילוט
בפקק ארוך באיילון זה מרבית השימוש היומיומי שלי. זה וכביש 6 לצפון.
בפקק ארוך באיילון זה מרבית השימוש היומיומי שלי. זה וכביש 6 לצפון.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

ממה שהבנתי במכוניות שבאוסלו כרגע אין מצלמת באמפר, אבל יתכן והדגמים שימכרו ללקוחות כן יכילו כזה, שכן יתכנו שינויים מינוריים בין הדגמים שהוצגו באוסלו לבין הדגמי "פרודקשן". נחזיק אצבעות, פיצ׳ר קטן אבל חשוב01/09/2023 19:48oferlaor כתב: לגבי היילנד. חסר מידע. החוסר של מצלמה קדמית ורדאר תמוה. זה מתועד בכמה מקומות כולל צילומים ולכן אני חושד שמחר, כשכל מי שנמצא באוסלו בהשקה יתחיל לדווח, נקבל מידע נוסף. חסר לי גם מידע על המחשב, הרי במודל Y עברו כבר חלקית ל hw4 ואין שום מידע על היילנד בהקשר הזה.
בואו נראה מחר מה המידע הנוסף שנקבל....
https://www.teslarati.com/tesla-model-3 ... irmed/amp/
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

חלק ממזמיני אוגוסט של הדגם הישן קיבלו עדכון להזמנה שישודרגו לדגם החדש ללא עלות.
נייס!
נייס!
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
יאללה נשברתי, הזמנתי 3LR חדשה וביטלתי את הY.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
אני נוסע עם ACC בפקקים קבוע עם הרכב הקונבנציונאלי שלי, ומעולם לא התנסיתי בבעיית "האגרסיביות" המדווחת. היום בבוקר, ליתר ביטחון, הפעלתי את ה ACC (כמו שאני עושה תמיד) בפקק באיילון צפון, על 100 קמ"ש. זה משהו שקורה לי בטבעיות כי אני מגיע לפקק מכביש פנוי. שום קפיצות, שום אגרסיביות. מה שכתוב למעלה פשוט לא נכון. מערכת ה ACC ברכבי VAG (וגם אחרים בהם התנסיתי, למשל מיצובישי אאוטלנדר ואקלפיס קרוס), הנה רהוטה לגמרי. הקפיצות היחידות בהם נתקלתי הן כאשר רכב נכנס פתאום ממסלול אחר ואז המערכת לא רואה אותו ומאיצה כמו מטורפת אליו. מניח שבטסלה זה תסריט שעובד יותר טוב, אבל למעט הבעיה הזו שקל מאוד להתרגל אליה, אני על ה ACC כל יום מגנות ועד השלום, בלי שום בעיה. אני גם די בטוח שרוב החברות קונות את התוכנה שמנהלת את זה מאותה חברה (מובילאיי?) ולכן זה מתנהג אותו דבר אצל כולם.01/09/2023 19:48oferlaor כתב: הגזמתם. אוטופיילוט בליגה אחרת מחברות אחרות בזחילה בפקקים. זה נכון שיש בלימה והאצה אגרסיביים מדי אבל זה נכון לכל הרכבים שניסיתי והפיתרון של כולם (כולל טסלה) זה להוריד את המהירות למעט יותר מהמהירות הממוצעת. אם תזחלו עם 100קמש ובפועל הרכב נוסע ב 10 קמ״ש, זה יהיה אגרסיבי. אם זה מכוון על 30 קמ״ש זה יזחל נפלא. זה גם ישמור על נתיבים ויוודא שאופנוע שנדחף לא ידרס....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
גם לי ההתנהגות של הטסלה נשמעת מוזרה למדי. לפחות בטויוטה יאריס היברידית 2022 שלי, המהירות המקסימלית לא קובעת את אגרסיביות בקרת השיוט האדפטיבית אלא פשוט, את סף המהירות המקסימלית, ללא השפעה על חוזק הבלימה או ההאצה. אין שום הבדל בזחילה בפקק אם הסף על 50 או על 110 קמ"ש. ההתנהגות של היאריס בפקקים היא די עדינה ונעימה. אם יש עמידה מוחלטת מעבר ל-6-7 שניות, במסך הקטן שבין השעונים מופיע חיווי Waiting. היא נעצרת לגמרי ולא נוסעת, גם אם הרכב שמלפנים מתחיל לנסוע קדימה. אם הרכב שלפניכם מתחיל לנסוע, יש ללחוץ קלות על הגז או על כפתור RESUME והרכב ימשיך בזחילה האוטומטית כולל עצירות מוחלטות לפחות מ-6-7 שניות. בגלל שהרכב היברידי, הזחילה האיטית למעשה מתבצעת על הסוללה החשמלית ולא על בנזין ולכן הרכב שקט לגמרי בפקקים כמו רכב חשמלי. מה שכן, אם איתרע מזלכם ואתם נוסעים מאחורי נהג גרוע וחסר סבלנות המבצע האצות ובלימות חזקות, זה משפיע קצת על בקרת השיוט האדפטיבית וגם הרכב שלכם לפעמים יבלום חזק. לא באופן מסוכן אלא סתם באופן קצת מעצבן. הפתרון לזה הוא להגדיר הגדלת מרחק מהרכב שלפניכם (יש 3 דרגות מרחק, אני תמיד מגדיר על הכי קרוב), אבל אז כמובן זה מגדיל את הסיכוי שרכבים מנתיב אחר יחתכו לפניכם לתוך הנתיב שלכם.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

בדיוק כמו אצלי ולכן לא יכול להתפשר. אני בתהליך למעבר לרכב חשמלי ותאכלס זו אחת התכונות היותר חשובות. נמצא באיילון פעמיים בשבוע בפקק אדיר של 30-40 דקות03/09/2023 8:22pixies כתב: גם לי ההתנהגות של הטסלה נשמעת מוזרה למדי. לפחות בטויוטה יאריס היברידית 2022 שלי, המהירות המקסימלית לא קובעת את אגרסיביות בקרת השיוט האדפטיבית אלא פשוט, את סף המהירות המקסימלית, ללא השפעה על חוזק הבלימה או ההאצה. אין שום הבדל בזחילה בפקק אם הסף על 50 או על 110 קמ"ש. ההתנהגות של היאריס בפקקים היא די עדינה ונעימה. אם יש עמידה מוחלטת מעבר ל-6-7 שניות, במסך הקטן שבין השעונים מופיע חיווי Waiting. היא נעצרת לגמרי ולא נוסעת, גם אם הרכב שמלפנים מתחיל לנסוע קדימה. אם הרכב שלפניכם מתחיל לנסוע, יש ללחוץ קלות על הגז או על כפתור RESUME והרכב ימשיך בזחילה האוטומטית כולל עצירות מוחלטות לפחות מ-6-7 שניות. בגלל שהרכב היברידי, הזחילה האיטית למעשה מתבצעת על הסוללה החשמלית ולא על בנזין ולכן הרכב שקט לגמרי בפקקים כמו רכב חשמלי. מה שכן, אם איתרע מזלכם ואתם נוסעים מאחורי נהג גרוע וחסר סבלנות המבצע האצות ובלימות חזקות, זה משפיע קצת על בקרת השיוט האדפטיבית וגם הרכב שלכם לפעמים יבלום חזק. לא באופן מסוכן אלא סתם באופן קצת מעצבן. הפתרון לזה הוא להגדיר הגדלת מרחק מהרכב שלפניכם (יש 3 דרגות מרחק, אני תמיד מגדיר על הכי קרוב), אבל אז כמובן זה מגדיל את הסיכוי שרכבים מנתיב אחר יחתכו לפניכם לתוך הנתיב שלכם....
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10130
סופר צ'רג'ר חדש ביבנה הירוקה רוגובין
8 עמדות
קומה מינוס 3
8 עמדות
קומה מינוס 3
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 03/09/2023 10:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן