הדפסתי ושיחקתי קצת עם המודל. הכי טוב עובד מודל עם זווית של 45 מעלות עם כיוון השעון (והסיבוב). אין פופקורן !בכלל! וגם אין שינוי בזזמן הטחינה ניסיתי היום ב-5 טחינות שונות, כולן מנות של 16 גרם של קליה יחסית כהה שעד היום הייתה עושה לי ים לכלוך ופופקורן. לוקח בדרך כלל באזור ה-12-15 שניות לטחון מנה כזאת וגם עם הדיסק זה מה שלקח.
השינוי המשמעותי ביותר בשבילי הוא זה שאין חשמל סטטי בכלל. אני מניח שזה קשור לפלסטיק אבל יש אצלינו חשמל סטטי קבוע כל החורף שהוא מטורף, וגם בניש, אלא אם אני מערבב את הטחינה בכוס עם מקל מתכת קטן - תמיד נדבק לא מעט קפה לכוס ולא יוצא אל הסלסלה.
עכשיו זה לא קורה (השוויתי עם ובלי הדיסק).
אני מרגיש שינוי בטעם והייתי צריך לשנות קצת את הטחינה. אני לא כל כך יודע לתאר את השינוי בטעם אבל גם אשתי חשה אותו. הייתי אומר שהטעם יותר "אחיד" מאשר בלי. לא עשינו מבחן עיוור ויותר מדי משחקים. זה רושם ראשוני ואני לא בטוח אם אני אובייקטיבי מספיק.
גם אם אין בכלל שינוי בטעם, זה מבחינתי סבבה. הכי הפריע לי הפופקורן והחתיכות העפות שלכלכו לי את הניש הלבנה והיפהפיה.
הדפסתי ב-PETG וב-PLA, יש לי גם ניילון (לא בטוח כמה זה טוב לסביבות של אוכל) אבל נגמר לי הפוליקרבונט. אם למישהו יש והוא מעוניין לתרום אשמח להדפיס לי ולו

מדובר בהדפסה של 2-2.5 גרם שלוקחת בערך 15 דקות. יש לי כרגע עוד 4 יחידות (2 PETG שקוף/לבן ו-2 PLA כתום).
אני אנסה לצלם סרטון היום בחליטה של הצהרים, קצת בעייתי בסטאפ שלי מבחינת מקום אבל ננסה.
למי שמעוניין - המודל עם עוד פרטים טכניים, תמונות, ושרטוט בת'ינגיוורס -
https://www.thingiverse.com/thing:4105203