כתוביות XBMC / KODI: בעברית [גם לדיווח על תקלות ובעיות בכתוביות]
- doky
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
מישהו יודע איך אני משנה את סדר תוספי הכתוביות?
כשאני מנסה למצוא כתובית הוא מחפש לי קודם בOPENSUBTITLES ואני רוצה שיחפש לפני כן בתוספים אחרים כמו SUBCENTER ודומיו.
איך משנים את סדר העדיפויות?
תודה!
כשאני מנסה למצוא כתובית הוא מחפש לי קודם בOPENSUBTITLES ואני רוצה שיחפש לפני כן בתוספים אחרים כמו SUBCENTER ודומיו.
איך משנים את סדר העדיפויות?
תודה!
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
@CaTz
·
אני רק רוצה להוסיף שמחיקה של הנתונים מתיקיית userdata/addon_data מאפשרת לי להוריד מחדש בלי בעיה.
זאת אומרת - במקום למחוק את הTEMP אני מוחק את הuserdata. בכל מקרה אחר הוא מעלה מהאוב את הכתוביות האחרונות שהוריד.
יכול להיות שזה באג בKODI אבל אולי אפשר לפתור את זה עם איזשהי פקודת "ניקוי" מסויימת?
תודה.
·
אני רק רוצה להוסיף שמחיקה של הנתונים מתיקיית userdata/addon_data מאפשרת לי להוריד מחדש בלי בעיה.
זאת אומרת - במקום למחוק את הTEMP אני מוחק את הuserdata. בכל מקרה אחר הוא מעלה מהאוב את הכתוביות האחרונות שהוריד.
יכול להיות שזה באג בKODI אבל אולי אפשר לפתור את זה עם איזשהי פקודת "ניקוי" מסויימת?
תודה.
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
יש פקודת ניקוי... היא פשוט לא עובדת בצורה בקודי...
לא מצאו עדיין פתרון לזה. כשיהיה פתרון כולל, אני איישם אותו
לא מצאו עדיין פתרון לזה. כשיהיה פתרון כולל, אני איישם אותו
- tur
-
- חבר במועדון HT

האם נפתח באג לעניין? יש מקום שבו אוכל לעקוב אחר נושא זה (שאם אני מבין ממך משפיע על תוספי הכתוביות באשר הם, מלבד opensubtitle).CaTz כתב:יש פקודת ניקוי... היא פשוט לא עובדת בצורה בקודי...
לא מצאו עדיין פתרון לזה. כשיהיה פתרון כולל, אני איישם אותו...
·
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

@tur
·
זה משפיע על התוספים שעובדים בצורה הזו, ביניהם גם subscene עובד באותה הצורה, ויש לאנשים שם את אותה התלונה בדיוק.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid ... pid1823049
·
זה משפיע על התוספים שעובדים בצורה הזו, ביניהם גם subscene עובד באותה הצורה, ויש לאנשים שם את אותה התלונה בדיוק.
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid ... pid1823049
- tur
-
- חבר במועדון HT

תודה רבה CaTz.
אני אעקוב שם ומקווה שזה ייפתר בקרוב.
אני אעקוב שם ומקווה שזה ייפתר בקרוב.
- shabash
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
@CaTz
·היי, שאלה קטנה, גם לי יש את הבעיה הזו עם הכתוביות, התחילה לי שלשום ורק עם האתר TOREC.
כיצד אני יודע איזה מהקבצים עליי להתקין? אני משתמש בגרסאת תוכנה XBMC 13.2 (לפי מה שהצלחתי להבין).
בנוסף, אשמח אם תוכל להכווין אותי למקום שמסביר כיצד אני מתקין את הקובץ אחרי שאני מוריד אותו למחשב.
תודה,
שבש
·היי, שאלה קטנה, גם לי יש את הבעיה הזו עם הכתוביות, התחילה לי שלשום ורק עם האתר TOREC.
כיצד אני יודע איזה מהקבצים עליי להתקין? אני משתמש בגרסאת תוכנה XBMC 13.2 (לפי מה שהצלחתי להבין).
בנוסף, אשמח אם תוכל להכווין אותי למקום שמסביר כיצד אני מתקין את הקובץ אחרי שאני מוריד אותו למחשב.
תודה,
שבש
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

·אני לא כתבתי את התוסף של טורק, ואני לא תומך באתר.shabash כתב:@CaTz
תודה,
שבש...
אם הבעיה קיימת לא בגרסת קודי, הרי שזו לא אותה הבעיה... תנסה לפנות למפתח התוסף בGitHub.
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

@tur , @ybeybe, @selkara
מצאתי את מקור הבעיה, ותיקנתי אותה, עוד כמה דק' מעלה עדכון לגרסה של 2 התוספים.
3.3.0 - subscenter
4.3.0 - subtitle
כמובן שיישלח גם ל - REPO הרשמי.
מי שלא יכול להמתין מוזמן להוריד מפה:
https://github.com/XBMCil/service.subti ... r/releases
https://github.com/XBMCil/service.subti ... e/releases
סופ"ש נעים.
3.3.0 - subscenter
4.3.0 - subtitle
סופ"ש נעים.
- tur
-
- חבר במועדון HT

מעולה. תודה רבה.CaTz כתב:@tur , @ybeybe, @selkara
3.3.0 - subscenter
4.3.0 - subtitle
סופ"ש נעים....
אשמח לשמוע בשתי מילים מה היה שם והאם אפשר להעביר את התוצרים גם לתוספים האחרים שנפגעו (סתם בשביל הספורט)
תודה רבה וסופ"ש נעים גם לך
·
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

@tur
·
כמובן ששיתפתי את הקהילה בתיקון, משום מה בגירסת Helix, הפונקציה xbmcvfs.exists, שאמורה להגיד האם התקייה קיימת או לא
החזירה תמיד תשובה שלילית, מסתבר שאם מוסיפים לנתיב של התקייה סלש בסוף, היא עובדת כמו שצריך.
כמובן ששיתפתי באשכול שפתחתי את הפתרון, ואולי אסדר גם את subscene בשביל הספורט
כמו כן, נוספה אופציה חדשה ב-Helix של Prefered language, שבעצם בעזרתה ניתן למיין את תוצאות החיפוש לפי השפה המועדפת.
עכשיו 2 התוספים תומכים בזה :}
·
כמובן ששיתפתי את הקהילה בתיקון, משום מה בגירסת Helix, הפונקציה xbmcvfs.exists, שאמורה להגיד האם התקייה קיימת או לא
החזירה תמיד תשובה שלילית, מסתבר שאם מוסיפים לנתיב של התקייה סלש בסוף, היא עובדת כמו שצריך.
כמובן ששיתפתי באשכול שפתחתי את הפתרון, ואולי אסדר גם את subscene בשביל הספורט
כמו כן, נוספה אופציה חדשה ב-Helix של Prefered language, שבעצם בעזרתה ניתן למיין את תוצאות החיפוש לפי השפה המועדפת.
עכשיו 2 התוספים תומכים בזה :}
- embedded
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2030
איך ניתן להגדיר סדר חיפוש של תוספים?
משום מה אצלי הוא מחפש בראשון ואני צריך לחפש ידנית בשאר האתרים.
בגרסה 12 הוא חיפש אחד אחרי השני. שדרגתי ל13.2
בגרסה 12 הוא חיפש אחד אחרי השני. שדרגתי ל13.2
- darda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
היי CaTz, תודה רבה, עובד מעולה.
שאלה קטנה,
אני אישית עובד הרבה עם התוסף OpenSubtitles של amet,
או יותר נכון עבדתי...
מה שמעניין אותי זה האם amet שחרר גרסא חדשה שמתאימה לגות'הם (סרוויס ולא אד און)?
ניסיתי להוריד מפה -
https://github.com/amet/service.subtitles.opensubtitles
דרך הפינה הימנית להורדת זיפ,
אבל אני מקבל שגיאת מבנה לא מתאים.
מה אני עושה לא נכון?
מעבר לזה, סתם התעניינות כללית, לא ממש מובן לי למה השינוי נוגע גם לגות'הם ולא רק לקודי והלאה, כי עד היום זה עבד מצויין (ואני על סטייבל)... איך פתאום שונה כל המבנה בעצם בלי שום שדרוג בXBMC עצמו...
תודה!
שאלה קטנה,
אני אישית עובד הרבה עם התוסף OpenSubtitles של amet,
או יותר נכון עבדתי...
מה שמעניין אותי זה האם amet שחרר גרסא חדשה שמתאימה לגות'הם (סרוויס ולא אד און)?
ניסיתי להוריד מפה -
https://github.com/amet/service.subtitles.opensubtitles
דרך הפינה הימנית להורדת זיפ,
אבל אני מקבל שגיאת מבנה לא מתאים.
מה אני עושה לא נכון?
מעבר לזה, סתם התעניינות כללית, לא ממש מובן לי למה השינוי נוגע גם לגות'הם ולא רק לקודי והלאה, כי עד היום זה עבד מצויין (ואני על סטייבל)... איך פתאום שונה כל המבנה בעצם בלי שום שדרוג בXBMC עצמו...
תודה!
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

@darda
·
השאלה שלך הצליחה לבלבל אותי...
עדן = גרסה 12
גוטאם = גרסה 13
הליקס = גרסה 14
בגרסה 12, כתוביות עבדו מתוך תוסף נפרד מ-XBMC, תוסף ש-amet כתב. זה היה ככה כיוון שהם קיוו שתיהיה תחרות בתחום, ואנשים יכתבו תוספים שונים וטובים יותר.
מה שקרה בפועל, זה שה-amet כתב מערכת הרחבה לתוסף שלו, כך שיכלו אנשים להוסיף תמיכה לאתרים ספציפיים, וזאת נעשה ע"י סרביס בזמנו.
החל מגרסה 13, החליטו האנשים, שאת התוסף הכתוביות יתמיעו בתוך התוכנה עצמה, עכשיו זה חלק בלתי נפרד מהתוכנה, וכל סרביס לאתר מסוייםהפך להיות ל-addon של כתוביות.
כך העניין גם בגרסה החדשה (14).
הבאג שהיה עם הליקס קשור לכך שתקיית ה-temp לא התרוקנה כמו שהייתה אמורה להתרוקן.
פתרתי את הבעיה, הייתה בעיה עם אחת הפונקציות לבדיקה האם תקייה קיימת.
זה העניין![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
·
השאלה שלך הצליחה לבלבל אותי...
עדן = גרסה 12
גוטאם = גרסה 13
הליקס = גרסה 14
בגרסה 12, כתוביות עבדו מתוך תוסף נפרד מ-XBMC, תוסף ש-amet כתב. זה היה ככה כיוון שהם קיוו שתיהיה תחרות בתחום, ואנשים יכתבו תוספים שונים וטובים יותר.
מה שקרה בפועל, זה שה-amet כתב מערכת הרחבה לתוסף שלו, כך שיכלו אנשים להוסיף תמיכה לאתרים ספציפיים, וזאת נעשה ע"י סרביס בזמנו.
החל מגרסה 13, החליטו האנשים, שאת התוסף הכתוביות יתמיעו בתוך התוכנה עצמה, עכשיו זה חלק בלתי נפרד מהתוכנה, וכל סרביס לאתר מסוייםהפך להיות ל-addon של כתוביות.
כך העניין גם בגרסה החדשה (14).
הבאג שהיה עם הליקס קשור לכך שתקיית ה-temp לא התרוקנה כמו שהייתה אמורה להתרוקן.
פתרתי את הבעיה, הייתה בעיה עם אחת הפונקציות לבדיקה האם תקייה קיימת.
זה העניין
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

אין תמיכה בזה בכתוביות בגרסה 13.embedded כתב:איך ניתן להגדיר סדר חיפוש של תוספים?
בגרסה 12 הוא חיפש אחד אחרי השני. שדרגתי ל13.2...
אם התוסף הראשי לא מצא, נפתחת רשימת התוספים שלך, ואתה אמור לבחור איפה עכשיו לחפש.
- darda
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
@CaTz
·
כמו שבלבלתי אותך, תאמין לי שהייתי מבולבל בעצמי
היה לי את הבאג המדובר, ורק התקנה של התוספים (או הסרוויסים? אני כבר מבולבל) המתוקנים שלך פתרה.
אבל אני לא על הליקס, אלא על גותאהם בכלל... ככה שאין לי מושג למה פתאום כל הבאג הזה קרה...
בשורה תחתונה, opensubtitles הפסיק לעבוד. amet הוציא "גרסא חדשה" לתיקון הבאג? (שלא אמור להיות לי בכלל על גותאהם
)
מה אני צריך להוריד בעצם כדי שיחזור לעבוד?
תודה!
·
כמו שבלבלתי אותך, תאמין לי שהייתי מבולבל בעצמי
היה לי את הבאג המדובר, ורק התקנה של התוספים (או הסרוויסים? אני כבר מבולבל) המתוקנים שלך פתרה.
אבל אני לא על הליקס, אלא על גותאהם בכלל... ככה שאין לי מושג למה פתאום כל הבאג הזה קרה...
בשורה תחתונה, opensubtitles הפסיק לעבוד. amet הוציא "גרסא חדשה" לתיקון הבאג? (שלא אמור להיות לי בכלל על גותאהם
תודה!
- fidler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
ערב טוב לכולם, השבוע התחילה אצלי בעיה במציאת כתוביות מכל המקורות, לא לסרטים בצפייה מתוסף כמו ג'נסיס ואפילו לא לסרטים שכבר ירדו מ XBMCTORRENTS.. עד שבוע שעבר הכל עבד חלק (חוץ מטורק מדי פעם) ופתאום פשוט כלום. אשמח לפתרון ותודה מראש..
אני על גרסת גותהם של THEWIZ שרצה על ווינדוס 7.
אני על גרסת גותהם של THEWIZ שרצה על ווינדוס 7.
-
CaTz
-
- חבר פעיל במיוחד

·darda כתב:@CaTz
·
כמו שבלבלתי אותך, תאמין לי שהייתי מבולבל בעצמי![]()
בשורה תחתונה, opensubtitles הפסיק לעבוד. amet הוציא "גרסא חדשה" לתיקון הבאג? (שלא אמור להיות לי בכלל על גותאהם)
תודה!...
- moffa
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
שלום לכולם
אני מנסה עם XBMC גרסא 13 והתוסף של הכתוביות subcenter או opensubtitle הפסיק לעבוד לי , ניסיתי אתמול לעדכן אותם ועדיין זה לא נותן לי להוריד את הכתובית אפילו שאני רואה אותה, שבערך לפני שבוע לא היה בעיה.
האם יש איזה פתרון לזה או מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד
תודה
אני מנסה עם XBMC גרסא 13 והתוסף של הכתוביות subcenter או opensubtitle הפסיק לעבוד לי , ניסיתי אתמול לעדכן אותם ועדיין זה לא נותן לי להוריד את הכתובית אפילו שאני רואה אותה, שבערך לפני שבוע לא היה בעיה.
האם יש איזה פתרון לזה או מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד
תודה
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
שלי טורק לא עובד