קופסה קטנה. שינוי דרמטי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שימו לב...
נראה לי שכדאי לפתוח שרשור עם סקר מי מתכוון להזמין ולשלוח מייל לייצרן על הזמנת כמות לחברי האתר והמחיר שהם יכולים להעניק לכמות כזו...כך כל חברי הפורום ירוויחו.
אני מוכן לקחת את זה על עצמי.
מי שחושב כמוני שיתן 'תודה' לתגובה הזו.
לפי כמות ה'תודות' אדע האם להתחיל את ההתכתבות עם היצרן.
תתחילו לעבוד

תתחילו לעבוד
Re: שימו לב...
אם אינני טועה-אחד המנהלים פה רשם להימנע ממכירות קבוצתיותטלHD כתב:נראה לי שכדאי לפתוח שרשור עם סקר מי מתכוון להזמין ולשלוח מייל לייצרן על הזמנת כמות לחברי האתר והמחיר שהם יכולים להעניק לכמות כזו...כך כל חברי הפורום ירוויחו.
תתחילו לעבוד
...
עידכון קצר.
פתרתי את הבעיה שהייתה לי בחיבור ישיר בין המקרן (לדארבי) ל-OPPO . מסתבר שהבעיה לא הייתה בכבל הארוך שאני משתמש, אלא בכבל "ההמשך" הקצר שהשתמשתי בין הדארבי ל-OPPO . החלפת הכבל פתרה את הבעיה.
לאור זאת אני אוכל כעת לבדוק מה בדיוק ההשפעה של הדארבי על תלת מימד.
רן
פתרתי את הבעיה שהייתה לי בחיבור ישיר בין המקרן (לדארבי) ל-OPPO . מסתבר שהבעיה לא הייתה בכבל הארוך שאני משתמש, אלא בכבל "ההמשך" הקצר שהשתמשתי בין הדארבי ל-OPPO . החלפת הכבל פתרה את הבעיה.
רן
בוא אגיד לך מה תהייה תוצאת הבדיקה:RanMoyal כתב:עידכון קצר.
רן...
הדארבי יתן לך אפקט 4DX (כמו זה שקיים ביס פלאנט בראשון)
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
taoyossi כתב:האם הדרביי מגיע עם כבל HDMI....?...
כן שניים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
טוב אני חייב עזרה.. הזמנתי את הדארבי ועכשיו אני מתלבט ביותר אם לקנות עוד אחד..
סורי על הבורות אבל אני לא בין איך אני מחבר 2 מקורות שונים לדארבי ומשם בשני כבלים נפרדים למסך מבלי שתיפגע האיכות ומבלי לרוץ כל רגע לחבר אותו לאחר גם בדקתי כמה סוגים של מפצלים ראיתי שיש כאלה מאוד יקרים ועדיף כבר לקנות דארבי נוסף...
סורי על הבורות אבל אני לא בין איך אני מחבר 2 מקורות שונים לדארבי ומשם בשני כבלים נפרדים למסך מבלי שתיפגע האיכות ומבלי לרוץ כל רגע לחבר אותו לאחר גם בדקתי כמה סוגים של מפצלים ראיתי שיש כאלה מאוד יקרים ועדיף כבר לקנות דארבי נוסף...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
יש לך רסיבר אונקיו לא?zzzion כתב:טוב אני חייב עזרה.. הזמנתי את הדארבי ועכשיו אני מתלבט ביותר אם לקנות עוד אחד..
...
למה לא לחבר הכל אליו ואת יציאת ה hdmi ברסיבר לכניסת הדרבי ומיציאת הדרבי כבל hdmi לטלויזיה?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
קודם תמתין לראות אם אתה מבסוט ממנו בכלל.zzzion כתב:טוב אני חייב עזרה.. הזמנתי את הדארבי ועכשיו אני מתלבט ביותר אם לקנות עוד אחד..
...
ואז תראה אם אתה מסתדר עם להחליף מידי פעם.
אחכ תבדוק מפצל פשוט
ואם בכל זאת תרצה תזמין אחכ עוד אחד.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- טלHD
- גורו

לא הבנתי למה לא לנסות קודם כל מה ש istarmini הציע לו?yoav4x4 כתב:קודם תמתין לראות אם אתה מבסוט ממנו בכלל.zzzion כתב:טוב אני חייב עזרה.. הזמנתי את הדארבי ועכשיו אני מתלבט ביותר אם לקנות עוד אחד..
...
ואז תראה אם אתה מסתדר עם להחליף מידי פעם.
אחכ תבדוק מפצל פשוט
ואם בכל זאת תרצה תזמין אחכ עוד אחד....
איזה הגיון יש ב"להחליף מידי פעם" או לוותר על מקורות אחרים?!
- טלHD
- גורו

רן,RanMoyal כתב:עידכון קצר.
רן...
מכל ההדגמות שראיתי (בתוספת מה שהצליחו "להוציא" מהמייסד פול דרבי) שהמכשיר הזה מעבד כל פיקסל כאליו לתמונת סטריאו על מנת ליצור אפקט תלת מימדי.
ממה שאנחנו מכירים, האפקט הכי קרוב לזה הוא מנגנון ה sharpness שכמובן משפיע אחרת בכל מסך/מקרן עפ"י המעבד הפנימי ומה שהחליטה החב' היצרנית.
מעניין אותי מה קורה אם תכוון את ערך ה sharpness במקרן שלך על 100% ואז תפעיל את הדרבי.
מה האפקט שמתקבל?
אפשר ללמוד מזה עוד משהו על אופן העבודה שלו.
הוא מעצים את אפקט ה"שיני מסור" שמתקבלים ב 100% sharpness או מתקן אותם?
אודה לך על בדיקת העניין.
דרך אגב, השאלה מופנית לכל מי שכבר יש ברשותו את הדרבי ( או דרבלט ליתר דיוק).
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לא רוצה להשבית שמחות. אבל מה עם תוכן? אני רואה את הסרטים שלי על טלוויזיה 29" CRT, חשוב לי התוכן וממה שראיתי בפעמים הבודדות שהייתי בקולנוע בשנים האחרונות אפשר לסכם את צתב התרבות הנוכחי בקקי, רצח, דם, ציצי, סקס, פליצה, דם, טימטום, קקי, עוד ציצי, טימטום ועוד קקי. בשביל זה, מספיק מסך LCD 32" כמו זה שמוכר הסופר שבו אני קונה.
דרק ג'רמן, מגדולי הקולנוענים הבריטים, צילם דברים אפילו ב-8 מ"מ. כמה מהרגעים הקלאסיים של הטלוויזיה האמריקאית והבריטים של שנות החמישים נמצאים על 16 מ"מ.
מעניין לראות מה מעבד כזה יכול לעשות לחומר באבחנות האלה.
דרק ג'רמן, מגדולי הקולנוענים הבריטים, צילם דברים אפילו ב-8 מ"מ. כמה מהרגעים הקלאסיים של הטלוויזיה האמריקאית והבריטים של שנות החמישים נמצאים על 16 מ"מ.
מעניין לראות מה מעבד כזה יכול לעשות לחומר באבחנות האלה.
דני בלר
- טלHD
- גורו

אתה צודק...אתה אכן משבית שמחות.beller כתב:אני לא רוצה להשבית שמחות. אבל מה עם תוכן? אני רואה את הסרטים שלי על טלוויזיה 29" CRT, חשוב לי התוכן וממה שראיתי בפעמים הבודדות שהייתי בקולנוע בשנים האחרונות אפשר לסכם את צתב התרבות הנוכחי בקקי, רצח, דם, ציצי, סקס, פליצה, דם, טימטום, קקי, עוד ציצי, טימטום ועוד קקי. בשביל זה, מספיק מסך LCD 32" כמו זה שמוכר הסופר שבו אני קונה.
מעניין לראות מה מעבד כזה יכול לעשות לחומר באבחנות האלה....
כמעט כרגיל 99% מהתגובות שלך לא קשורות בישירין או בעקיפין לנושא השרשור.
עם כל הכבוד, ובאמת שאין כאן משהוא אישי חס וחלילה...אבל עם CRT שבבעלותך אין לך מה לחפש ו/או להגיב בשרשורים בנושא HD.
טל,
הייתי עסוק בכל מיני בדיקות אתמול בלילה לרבות תלת מימד ו- test patterns מהדיסק של Spears and Munsil ו- Disney Wow.
סך הכל מאוד מרשים, כל עוד שומרים על רמת עיבוד סבירה שנעה בין 40%-60% , תלוי בחומר.
לצערי לא יכול להתפנות לזה כרגע, אבל בהחלט אכתוב על זה בהמשך.
רן
הייתי עסוק בכל מיני בדיקות אתמול בלילה לרבות תלת מימד ו- test patterns מהדיסק של Spears and Munsil ו- Disney Wow.
סך הכל מאוד מרשים, כל עוד שומרים על רמת עיבוד סבירה שנעה בין 40%-60% , תלוי בחומר.
לצערי לא יכול להתפנות לזה כרגע, אבל בהחלט אכתוב על זה בהמשך.
רן