המתרגמים חזרו לריב?
רוב התרגומים לאחרונה הם עם גוגל טרנסלט למי שבודק לעומק,
גוגל מאד השתפרו לכדי 80 אחוז דיוק , השאלה היא למה יש IDX בפונטים פגומים ושרוטים , אתר שמתגאה
באיכותו לא היה מרשה דבר כזה , בפרט , שכבר אין מלחמה ומי שעושה , את זה ,זאת , כנראה , בגלל שהוא
נהנה מזה. אם כל אתרי הסרטים , לא היו , מפרסמים , אז מי שמתרגם , היה נאלץ לפרסם ב SRT
גוגל מאד השתפרו לכדי 80 אחוז דיוק , השאלה היא למה יש IDX בפונטים פגומים ושרוטים , אתר שמתגאה
באיכותו לא היה מרשה דבר כזה , בפרט , שכבר אין מלחמה ומי שעושה , את זה ,זאת , כנראה , בגלל שהוא
נהנה מזה. אם כל אתרי הסרטים , לא היו , מפרסמים , אז מי שמתרגם , היה נאלץ לפרסם ב SRT
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: היה תרגום אחד לפחות שעבר כשחלקו באנגלית
השאלה הזו כבר נענתה כמה פעמים...gadlavy כתב:השאלה היא למה יש IDX בפונטים פגומים ושרוטים...
זה כדי למנוע המרת ה-IDX ל-SRT
Rהשאלה לא היתה למה יש פונטים פגומים
אני יודע שזה נגד OCR השאלה היא למה אתר כיתוביות שמכבד את עצמו מפרסם את זה, כי זה
הרבה יותר גרוע מתרגום קלוקל, אם לא יפרסמו אז מי שמתרגם כך לא יפרסם , ואז מישהו אחר יעשה את זה.
ויותר מזה מע שמתרגם IDX צריך לחסום אותו .
הרבה יותר גרוע מתרגום קלוקל, אם לא יפרסמו אז מי שמתרגם כך לא יפרסם , ואז מישהו אחר יעשה את זה.
ויותר מזה מע שמתרגם IDX צריך לחסום אותו .
ניסנו מספר פעמים לא לעלות IDX וכמובן שלא היו תרגומים בכלל ולכן התרגומים התווספו לאחר שבוע עד שבוע וחצי לאתר.
ועובדה שזה לא עזר והמתרגמים פשוט לא שיחררו בכלל
המתרגמים מעדיפים שהכתובית לא תפורסם בכלל במקום לפרסם SRT.
ziv_r
בקרוב אביא לך דוגמאות מהתרגום פשוט אני לחוץ בזמן ואין לי בשלוף
gadlavy
א[behave]נערך על ידי guyezra: פניה לגופו של אדם.[/behave]
כי אנשים עובדים שעות על גבי שעות כדי לתרגם לך, אם מכתובית באנגלית או משמיעה ומה שאתה אומר זה שהם מתרגמים מגוגל
95 אחוז מהאתר סאבסנטר הינם תרגומים איכותיים בלבד! של מתרגמים מנוסים ולא חובבנים.
אפילו החובבנים שיש בסצינה לא מתרגמים באמצעות גוגל.
ועובדה שזה לא עזר והמתרגמים פשוט לא שיחררו בכלל
המתרגמים מעדיפים שהכתובית לא תפורסם בכלל במקום לפרסם SRT.
ziv_r
בקרוב אביא לך דוגמאות מהתרגום פשוט אני לחוץ בזמן ואין לי בשלוף
gadlavy
א[behave]נערך על ידי guyezra: פניה לגופו של אדם.[/behave]
כי אנשים עובדים שעות על גבי שעות כדי לתרגם לך, אם מכתובית באנגלית או משמיעה ומה שאתה אומר זה שהם מתרגמים מגוגל
95 אחוז מהאתר סאבסנטר הינם תרגומים איכותיים בלבד! של מתרגמים מנוסים ולא חובבנים.
אפילו החובבנים שיש בסצינה לא מתרגמים באמצעות גוגל.
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא להמציא אותו
לא אמרתי שלא עובדים קשה
מתרגמים בגוגל ועושים פס שני להגהה התרגום יוצא מצוין ,רק עכשין נתקלתי בתרגום , שבכמה מקומות , שכחו להוריד
תןספות של חרשים , בקשר למי שמתרגם , ב IDX אים יחרימו אותו כליל , בסופו של דבר או שהוא ישבר , או שמישהו
אחר יתרגם , תרגום כזה לא מראה על יושר חברתי , אלא נסיון להרגיש את עצמך חשוב , עי הפרעה לאחרים.
ולא שונה , מכל תרגום קלוקל אחר.
תןספות של חרשים , בקשר למי שמתרגם , ב IDX אים יחרימו אותו כליל , בסופו של דבר או שהוא ישבר , או שמישהו
אחר יתרגם , תרגום כזה לא מראה על יושר חברתי , אלא נסיון להרגיש את עצמך חשוב , עי הפרעה לאחרים.
ולא שונה , מכל תרגום קלוקל אחר.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אין ספק שהחלק הקשה והמפרך יותר, הינו מלאכת התרגום.
אחר כך הסנכרון לגרסאות השונות, זה כבר תהליך הרבה יותר פשוט, במיוחד עבור חבר'ה מיומנים, שעוסקים בכך מדי יום.
וכאן אני חוזר לדברים שכתבתי בפתיחת השרשור, ולא זכיתי לתגובה.
זה פשוט חבל שלא טורחים לסנכרן למגוון רחב יותר של גרסאות. (הכוונה בעיקר ל-WEB DL, אבל לא רק)
הצוות שהוציא את התרגום לא עושה זאת בעצמו, אבל גם לא מוכן שאחרים יעשו זאת, בכדי לא לגנוב את הקרדיט.
ומי יוצא נפסד מהמצב?
קודם כל קהילת המשתמשים, שלמענם לכאורה טורחים המתרגמים.
שנית הקבוצה המתרגמת עצמה, היות וככל שקיימים פחות גרסאות, כך גם פחות אנשים נחשפים לעבודה שלהם...
אחר כך הסנכרון לגרסאות השונות, זה כבר תהליך הרבה יותר פשוט, במיוחד עבור חבר'ה מיומנים, שעוסקים בכך מדי יום.
וכאן אני חוזר לדברים שכתבתי בפתיחת השרשור, ולא זכיתי לתגובה.
זה פשוט חבל שלא טורחים לסנכרן למגוון רחב יותר של גרסאות. (הכוונה בעיקר ל-WEB DL, אבל לא רק)
הצוות שהוציא את התרגום לא עושה זאת בעצמו, אבל גם לא מוכן שאחרים יעשו זאת, בכדי לא לגנוב את הקרדיט.
ומי יוצא נפסד מהמצב?
קודם כל קהילת המשתמשים, שלמענם לכאורה טורחים המתרגמים.
שנית הקבוצה המתרגמת עצמה, היות וככל שקיימים פחות גרסאות, כך גם פחות אנשים נחשפים לעבודה שלהם...
דרך אגב מי ששם לב
למשל לקובץ ה IDX קוראים למשל Fringe.S04E09.www.SubsCenter.org.rar
לכן הם שותפים לדבר , ולכן הם לא יכולים להתמם , ולמי שמפרסם ב IDX לא רוצים שתתרגם , אתה גורם רק נזק.
לכן הם שותפים לדבר , ולכן הם לא יכולים להתמם , ולמי שמפרסם ב IDX לא רוצים שתתרגם , אתה גורם רק נזק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46450
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
אין לחץ, מתי שיצא לך, אני פה.HaiZone כתב:ziv_r
בקרוב אביא לך דוגמאות מהתרגום פשוט אני לחוץ בזמן ואין לי בשלוף...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
gadlavy
דבר בשם עצמך, שימשיכו לתרגם איפלו שזה idx/sub, מי שלא רוצה שלא יוריד.
עובדתית שטורק כן גנוב תרגומים, ל"מבוקש לחקירה" עד פרק 7 היה תרגום SRT ששוחרר מ באבסנטר, והופיע גם ב בטורק.
מאז שיש idx/sub אין פרקים יותר בטורק.... מעניין למה.
דבר בשם עצמך, שימשיכו לתרגם איפלו שזה idx/sub, מי שלא רוצה שלא יוריד.
עובדתית שטורק כן גנוב תרגומים, ל"מבוקש לחקירה" עד פרק 7 היה תרגום SRT ששוחרר מ באבסנטר, והופיע גם ב בטורק.
מאז שיש idx/sub אין פרקים יותר בטורק.... מעניין למה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
דווקא ממש לא מעניין...mp3lll כתב:gadlavy
מאז שיש idx/sub אין פרקים יותר בטורק.... מעניין למה....
שלא יעשו טובות.
אני רואה בלי תרגום או פשוט ממתין ל SRT של טורק (ואני בטוח שהרבה עושים כמוני).
סתם יורים לעצמם ברגל.
+1BigDragoon כתב:דווקא ממש לא מעניין...mp3lll כתב:gadlavy
שלא יעשו טובות.
סתם יורים לעצמם ברגל....
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 152 פעמים
הצד השני זה לא אתר סרטים. הצד השני זה QSubs והם לא גונבים כלום כי הם לא מפרסמים כלום בעצמם. הם רק המתרגמים, לא המפיצים.Hertz33 כתב:אפשר לזרוק האשמות גם לצד השני. למשל תרגום לסרט "הצייד" שהופיע בטורק ראשון רק לחברי הVIP, אחרי יומיים ששוחרר לשאר הציבור פתאום הופיע גם באתר "סרטים" בתזמון מחשיד....
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
+1BigDragoon כתב:דווקא ממש לא מעניין...mp3lll כתב:gadlavy
שלא יעשו טובות.
סתם יורים לעצמם ברגל....
אני חייב לשתף אותכם בהתנסות האחרונה שהייתה לי כרגע באודיסאה הנקראת "נסיון שימוש בכתוביות":
ראיתי באתר סאבסנטר כתוביות של אלכסנדר פן לפרקים האחרונים של משפחה מודרנית.
כבר הפנמתי שהמתרגמים כיום מעדיפים שרוב האנשים לא יצפו בתרגומים פרי עמלם, ולכן מרבים לשחרר אותם בפורמט שעובד רק במחשבים.
ההפתעה הגדולה שלי היתה כשניסיתי להוריד את הקבצים.
ההורדה דורשת תשלום לשרות הקבצים, אחרת אני תלוי בעומס על השרת, וכרגע אי אפשר להוריד!
אז מר אלכסנדר פן היקר, באמת שאני מעריך את המאמצים שלך ושל חבריך, אבל הצלחת להביא את הכתוביות שלך למצב שרק אתה תהיה מסוגל לצפות בהן.
ברכות!
ראיתי באתר סאבסנטר כתוביות של אלכסנדר פן לפרקים האחרונים של משפחה מודרנית.
כבר הפנמתי שהמתרגמים כיום מעדיפים שרוב האנשים לא יצפו בתרגומים פרי עמלם, ולכן מרבים לשחרר אותם בפורמט שעובד רק במחשבים.
ההפתעה הגדולה שלי היתה כשניסיתי להוריד את הקבצים.
ההורדה דורשת תשלום לשרות הקבצים, אחרת אני תלוי בעומס על השרת, וכרגע אי אפשר להוריד!
אז מר אלכסנדר פן היקר, באמת שאני מעריך את המאמצים שלך ושל חבריך, אבל הצלחת להביא את הכתוביות שלך למצב שרק אתה תהיה מסוגל לצפות בהן.
ברכות!
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde