:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
נעול
אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #221 

אגב "אהבתי" מאוד את ההתניה : אם אתם מעריכים אותנו--->אתם לא תורידו מטורק / תגרמו לו להפסיק לפגוע בנו...
ממש נחמד מצדם להתנהג למשתמשים כמו לעדר כבשים שצריכים למלא אחר ההוראות שלהם,פשוט שיטה גאונית.אני בעד
שעוד אירגונים יתחילו להשתמש בה - אולי בפעם הבאה שיהיה פיצוץ בין משרד האוצר למשרד הביטחון הצבא יפסיק את פעולות הבט"ש עד שהאזרחים
יכריחו את משרד האוצר לתת למשרד הביטחון עוד תקציב. :lol: :lol:

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #222 

Catskinner כתב: .... אז אולי עדיף שהם לא יתרגמו בכלל ויצאו מהזירה. תאמין לי שלא יקרה כלום לאף אחד.
...
אם החברים ב QSUBS עוד לא הבינו שכל תוכן הנמצא באינטרנט הוא פרוץ, ניתן לשינוי ולהפצת משנה
...
האם זה אומר שיש אישור ממנהלי האתר כאן לפרסם סיקורים ומאמרים שלהם תחת שמי?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #223 

debuild כתב:
Catskinner כתב: .

האם זה אומר שיש אישור ממנהלי האתר כאן לפרסם סיקורים ומאמרים שלהם תחת שמי?
...
נראה לי שאם המאמרים פה באתר היו תרגום ללא רשות של מאמרים מחו"ל אף אחד פה לא היה מעיר לך אם
היית מפרסם אותם תחת שמך...
...

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #224 

מה זה משנה? אמרת בעצמך "כל חומר הנמצא באינטרנט הוא פרוץ", וש Qsubs צריכים להתרגל לחום או להסתלק מהמטבח.
לא אמרת שזה תלוי במידת החוקיות של החומר.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #225 

debuild, יצא לך כבר לכתוב מאמרים שפורסמו ברשת? לי כן. גם כאן וגם באתרים הדנים בנושאים אחרים. כך שאם מדברים על יצור תוכן מקורי לרשת אני יכול לדבר ממקור ראשון.

אתה באמת חושב שזה איכפת לי אם מאמרים שלמים שכתבתי על בניית מודלים יופיעו באתרים בכל רחבי הרשת ובכל השפות האפשריות? בכלל לא ונהפוך הוא. גם אם השם שלי ימחק מהם. אלו הם כללי המשחק ברשת והייתי מודע להם היטב לפני שפרסמתי את המאמר הראשון שלי.

לאתר שלנו כאן בוודאי שתהיה בעיה אם חומר שהוא שקד על עריכתו ושהוא משלם אל איחסונו כדי שגם אתה תוכל לקרוא אותו יופץ באתרים אחרים. גם אז אני מבטיח לך שהוא ינקוט בפעולות שלא תהיה בהם פגיעה בקהל קוראיו, כי בניגוד למישהו אחר שאני חושב עליו כרגע, הוא לא מזלזל במשתמשי הקצה שלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #226 

debuild כתב:מה זה משנה? אמרת בעצמך "כל חומר הנמצא באינטרנט הוא פרוץ", וש Qsubs צריכים להתרגל לחום או להסתלק מהמטבח.
...
נראה לי שאתה מבולבל.לא אמרתי שום דבר על החומר באינטרנט ולא שום דבר על מטבח,מה שכן אמרתי היה קשור מאוד
לחוקיות החומר...אמרתי שמי שמפיץ חומר לא חוקי לא יכול להתלונן שעושים בחומר שלו שימוש לא חוקי.
בנוסף , גם אם הייתי אומר את מה שרשמת האנלוגיה שלך שגויה.
מאמר לצורך העניין = סרט .
אם כותבי האתר פה היו כותבים מאמר ואני הייתי מתרגם אותו ללא רשותם ואז מפיץ את התרגום , ואתה היית לוקח את התרגום הזה ורושם שאתה תתרגמת אותו אני אכן הייתי מתעצבן מאוד (כמו שזכותם של צוות QSUBS להתעצבן) והייתי אומר את זה לכולם (כמו שהם אומרים לכל מי שרק מוכן לשמוע , וגם למי שלא מעוניין לשמוע ) אבל לא הייתי מפיץ מעתה והלאה תרגום מוצפן...

לגופו של עניין , הבעיה שלי איתם היא לא המאבק שלהם עם בילד אלא העובדה שהם משתמשים בגולשים ללא רשותם.
זה לא שהם מבקשים מאנשים להצטרף למאבק , אלא הם רותמים אותם למאבק בכוח בעזרת ההצפנה הזו
ובעצם כל הגולשים שרוצים לראות סרטים מתורגמים בצעם "בני ערובה" בעסק הזה.
יש להם מריבה עם מישהו , שיריבו כמה שהם רוצים אחד עם השני , למה אני צריך להיות מעורב ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #227 

הוא מתבלבל בינך לביני

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #228 

Catskinner כתב:הוא מתבלבל בינך לביני
...
אה.טוב אני לא מאשים אותו, אנחנו דומים. :lol:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #229 

כן, שנינו כנראה נמחקנו מרשימת מקבלי כרטיס ברכה לשנה החדשה של QSUBS

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #230 

אוריאל

אם לא תצרוך את התרגומים שלהם אתה לא תהייה מעורב!!

אין אפשרות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

כל עוד אתה צרכן של התרגומים אתה צריך לכבד את המתרגמים ואת זכותם לקבלת הקרדיט שהם רוצים

אם משהו לא מוצא חן בעיניך זכותך המלאה לא להשתמש בתרגום

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #231 

ברגע שהביאו את הדיון לפורום הזה כל מי שחבר באתר שלנו וקורא את הפורומים הפך להיות מעורב. כאן לא מתנוסס שלט "פורום שרק מי שמסכים ב 100% עם QSUBS" יכול להשתתף.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #232 

אוריאל כתב:
debuild כתב:מה זה משנה? אמרת בעצמך "כל חומר הנמצא באינטרנט הוא פרוץ", וש Qsubs צריכים להתרגל לחום או להסתלק מהמטבח.
...
נראה לי שאתה מבולבל.לא אמרתי שום דבר על החומר באינטרנט ולא שום דבר על מטבח,מה שכן אמרתי היה קשור מאוד
לחוקיות החומר...אמרתי שמי שמפיץ חומר לא חוקי לא יכול להתלונן שעושים בחומר שלו שימוש לא חוקי.
בנוסף , גם אם הייתי אומר את מה שרשמת האנלוגיה שלך שגויה.
מאמר לצורך העניין = סרט .
אם כותבי האתר פה היו כותבים מאמר ואני הייתי מתרגם אותו ללא רשותם ואז מפיץ את התרגום , ואתה היית לוקח את התרגום הזה ורושם שאתה תתרגמת אותו אני אכן הייתי מתעצבן מאוד (כמו שזכותם של צוות QSUBS להתעצבן) והייתי אומר את זה לכולם (כמו שהם אומרים לכל מי שרק מוכן לשמוע , וגם למי שלא מעוניין לשמוע ) אבל לא הייתי מפיץ מעתה והלאה תרגום מוצפן...

לגופו של עניין , הבעיה שלי איתם היא לא המאבק שלהם עם בילד אלא העובדה שהם משתמשים בגולשים ללא רשותם.
זה לא שהם מבקשים מאנשים להצטרף למאבק , אלא הם רותמים אותם למאבק בכוח בעזרת ההצפנה הזו
ובעצם כל הגולשים שרוצים לראות סרטים מתורגמים בצעם "בני ערובה" בעסק הזה.
יש להם מריבה עם מישהו , שיריבו כמה שהם רוצים אחד עם השני , למה אני צריך להיות מעורב ?
...
מה זאת אומרת בני ערובה? מישהו מכריח אותך להוריד את התרגומים שלהם? אתה מוריד את התרגומים שלהם, אז אתה מעורב. הם לא עובדים אצלך, ולא חייבים לך דבר ויכולים לעשות מה שהם רוצים בתרגום שלהם.

אתה לא מבין את האבסורד? אתה מקבל פה משהו שהוא בונוס, בחינם , בהתנדבות, ואתה עוד מתלונן?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #233 

Catskinner כתב:debuild, יצא לך כבר לכתוב מאמרים שפורסמו ברשת? לי כן. גם כאן וגם באתרים הדנים בנושאים אחרים. כך שאם מדברים על יצור תוכן מקורי לרשת אני יכול לדבר ממקור ראשון.

אתה באמת חושב שזה איכפת לי אם מאמרים שלמים שכתבתי על בניית מודלים יופיעו באתרים בכל רחבי הרשת ובכל השפות האפשריות? בכלל לא ונהפוך הוא. גם אם השם שלי ימחק מהם. אלו הם כללי המשחק ברשת והייתי מודע להם היטב לפני שפרסמתי את המאמר הראשון שלי.
...
דוגמה מצוינת,
ואני הייתי מתפוצץ אם מישהו היה לוקח מאמר שלי ושם אותו בפורום אחר ואז רושם שהמאמר הזה נכתב על ידו. עכשיו מפריע לי עוד יותר היה, אם אחרי שמישהו היה קורא פה בפורום עד כמה הדבר הזה מציק לי, היה מגחך על כך ואומר שאני בכלל "טמבל" מכיוון שלא ציפיתי לגניבה הזאת, שזה האינטרנט ושםהרי כולם גונבים מכולם ובכלל היה מטריף אותי, אם אותו אחד היה רושם שהוא הולך לאתר שגנב את המאמר שלי על מנת לקרוא אותו שם, כי אחרי העריכה שלו הוא קריא עוד יותר.....

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #234 

זכותו של כל משתמש קצה להתלונן על מוצר שהוא מקבל, גם אם המוצר נברא בהתנדבות. בדיוק כמו שזכותו של בעל המוצר להחליט שלא להפיץ את אותו מוצר וזה עדיין לא נותן לו את הזכות להגיד למשתמש הקצה לסתום את הפה ולשבת בשקט..

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #235 

Catskinner כתב:זכותו של כל משתמש קצה להתלונן על מוצר שהוא מקבל, גם אם המוצר נברא בהתנדבות. בדיוק כמו שזכותו של בעל המוצר להחליט שלא להפיץ את אותו מוצר וזה עדיין לא נותן לו את הזכות להגיד למשתמש הקצה לסתום את הפה ולשבת בשקט..
...
ברור שזכותו להתלונן. לדעתי האישית זה לא מתאים להתלונן על דבר שאתה מתקבל בהתנדבות, אבל בהחלט מותר להתלונן.
אני לא ראיתי פה את QSUBS אומרים למשתמשים לסתום את הפה. בסך הכל הסבירו את הצד שלהם.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #236 

osherov, אתה היית מתפוצץ - אני לא.

לעומת זאת היית חוטף ממני על הראש אם בסיום של כל פיסקה במאמר שלך היית מוסיף שורה שאינה ניתנת למחיקה ובה כתוב "נכתב על ידי osherov, קריאה נעימה". הייתי קורא לך רודף כבוד קטנוני וטרחן , אתה היית קורא לי מפגר ושרוט בשכל ובסוף זיו היה צריך להפריד ביננו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #237 

ds123, הם לא אמרו להם לסתום את הפה, את זה הם השאירו לחברים אחרים באתר לעשות במקומם, אבל הם לא התביישו לכתוב שהם מעניינים אותם כקליפת השום.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #238 

Catskinner כתב:ds123, הם לא אמרו להם לסתום את הפה, את זה הם השאירו לחברים אחרים באתר לעשות במקומם, אבל הם לא התביישו לכתוב שהם מעניינים אותם כקליפת השום.
...
אני לא זוכר בדיוק מה הם אמרו על משתמשי הקצה, ואם הם אמרו שהם מעניינים כקליפת השם, זה באמת לא יפה.
אבל חשוב לזכור שקהל הסטרימרים הוא קטן מאוד ביחס לאחרים. רוב המשתמשים עדיין מורידים תרגום מובנה ו DVD RIP או צופים במחשב.
עצם זה שחברי QSUBS באו לפה והסבירו את הנקודה שלהם , מראה שכן אכפת להם ממשתמשי הסטרימרים והם גם אמרו את זה בתגובות שלהם.

זאת הדרך שלהם לקיים את המאבק והיא פוגעת בחלק קטן מהקהל. אני חושב , שאנחנו כקהל שצורך את התרגומים שלהם, שנעשים תוך כדי עבודה קשה מאוד וסיזיפית, צריכים לכבד את המאבק ו"לסבול" קצת.

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #239 

...
אתה קורא מה שאתה כותב?
שכחת ממי למי זורם התוכן? מי יצרן ומי צרכן?
"משתמשים בגולשים ללא רשותם"??
אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בתרגומים שלהם.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #240 

jpost כתב:הבעיה כאן היא האפליה. אתה שמשתמש ב HTPC יכול לצפות בתרגום. אני שמתמש בסטרימר לא יכול.
קשה לי לקבל את הביקורת שלך, בתור אחד שהמאבק לא ממש מפריע לו.

אם היו שובתים, אנשים היו תומכים בהם במקום לכעוס.
...
מה לעשות שבסלון יושב לי סטרימר ובחדר שינה יושב לי סטרימר אחר ולכן אתה ואני בדיוק באותה הסירה (ה HTPC עבר הסבה לשרת).

התגובות פה הם פשוט הזויות:
1. אתר מייצר תרגומים לסרטים
2. כולנו (למעט אחד) משתמשים בתרגומים האלה
3. האתר מבקש להשאיר את הקרדיט של המתרגמים בקבצי התרגום
4. האתר מספר לנו שבגלל שאתר אחר מפר את הבקשה הזאת הוא משנה את קבצי התרגום כדי למנוע מהאתר האחר לבצע את העריכה שלו (גם אם הוא לא מעוניין שהאתר האחר בכלל ישתמש בקבצים אותם הוא ייצר, זה זהה בעיני)

התגובות של חלקנו:
1. לפצח את ההגנה של האתר הנפגע ולספר לכל החבר'ה על המדריך לפיצוח
2. לספר לכולם שבגלל חוסר היכולת לחכות מספר ימים לתרגום הנחוץ לנו, אתם הולכים לאתר הגונב לכאורה, כדי להוריד את התרגום המעותק...למרות הבקשה המפורשת
3. לז%$ן בשכל כאילו כולנו פה זה אמא תרזה, שיצרן הכתוביות הוא בעצם גנב ולכן ככזה, מותר לגנוב ממנו. את המשפט הזה אומרים אנחנו: אנשים שהתקינו מערכת הפעלה לא חוקית ומורידים בעזרת אפליקצייה פרוצה, תכנים לא חוקיים ואח"כ מורידים תרגום לא חוקי, מאתר שגנב לכאורה את התרגום הזה ואת זה הם מנגנים על איזה סטרימר שאולי הם הבריחו בצורה לא חוקית בלי לשלם מס בשדה התעופה (n)

כל מי שלא אוהב את הכתוביות של QSUBS, כל מי שלא אוהב את הקרדיטים או הפרסומות הסמויות לכאורה שלהם, סבבה....לגיטימי....אל תשתמשו...אפילו תעבירו ביקורת עליהם בפורמים על זה...אבל כן להשתמש בתכנים שהם מייצרים ובנוסף לזה עוד ללכלך עליהם ככה......זה שפלות בעיני, יש להעביר ביקורת (כמו זאת שזיו שאל לגבי השוני בין הוספת הקרדיטים בארץ לתרגומים בחו"ל) ויש דרך שפלה להעביר ביקורת:
"נראה לי שגנב שמתלונן שגונבים ממנו עונה יותר טוב על התיאור "ישראלי מכוער".
...

נעול

חזור אל “סרטים וטלויזיה”