jpost כתב:הבעיה כאן היא האפליה. אתה שמשתמש ב HTPC יכול לצפות בתרגום. אני שמתמש בסטרימר לא יכול.
קשה לי לקבל את הביקורת שלך, בתור אחד שהמאבק לא ממש מפריע לו.
אם היו שובתים, אנשים היו תומכים בהם במקום לכעוס.
...
מה לעשות שבסלון יושב לי סטרימר ובחדר שינה יושב לי סטרימר אחר ולכן אתה ואני בדיוק באותה הסירה (ה HTPC עבר הסבה לשרת).
התגובות פה הם פשוט הזויות:
1. אתר מייצר תרגומים לסרטים
2. כולנו (למעט אחד) משתמשים בתרגומים האלה
3. האתר מבקש להשאיר את הקרדיט של המתרגמים בקבצי התרגום
4. האתר מספר לנו שבגלל שאתר אחר מפר את הבקשה הזאת הוא משנה את קבצי התרגום כדי למנוע מהאתר האחר לבצע את העריכה שלו (גם אם הוא לא מעוניין שהאתר האחר בכלל ישתמש בקבצים אותם הוא ייצר, זה זהה בעיני)
התגובות של חלקנו:
1. לפצח את ההגנה של האתר הנפגע ולספר לכל החבר'ה על המדריך לפיצוח
2. לספר לכולם שבגלל חוסר היכולת לחכות מספר ימים לתרגום הנחוץ לנו, אתם הולכים לאתר הגונב לכאורה, כדי להוריד את התרגום המעותק...למרות הבקשה המפורשת
3. לז%$ן בשכל כאילו כולנו פה זה אמא תרזה, שיצרן הכתוביות הוא בעצם גנב ולכן ככזה, מותר לגנוב ממנו. את המשפט הזה אומרים אנחנו: אנשים שהתקינו מערכת הפעלה
לא חוקית ומורידים בעזרת אפליקצייה
פרוצה, תכנים
לא חוקיים ואח"כ מורידים תרגום
לא חוקי, מאתר
שגנב לכאורה את התרגום הזה ואת זה הם מנגנים על איזה סטרימר שאולי הם הבריחו בצורה לא חוקית בלי לשלם מס בשדה התעופה
כל מי שלא אוהב את הכתוביות של QSUBS, כל מי שלא אוהב את הקרדיטים או הפרסומות הסמויות לכאורה שלהם, סבבה....לגיטימי....אל תשתמשו...אפילו תעבירו ביקורת עליהם בפורמים על זה...אבל כן להשתמש בתכנים שהם מייצרים ובנוסף לזה עוד ללכלך עליהם ככה......זה שפלות בעיני, יש להעביר ביקורת (כמו זאת שזיו שאל לגבי השוני בין הוספת הקרדיטים בארץ לתרגומים בחו"ל) ויש דרך שפלה להעביר ביקורת:
"נראה לי שגנב שמתלונן שגונבים ממנו עונה יותר טוב על התיאור "ישראלי מכוער".
...