שרשור תיאוריות עבור LOST (ספויילרים!)
- shokolad
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
אני לא יודעת מה יש לכם אבל לדעתי הפרק הזה היה מעולה יחסית לאלה שהיו לפניו.
סוף סוף קצת אקשן...
סוף סוף קצת אקשן...
- goodoffer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1943
את צודקת אבל עם כול האקשן (שגם אני אהבתי) מה שקרה בכול הפרק הזהshokolad כתב:אני לא יודעת מה יש לכם אבל לדעתי הפרק הזה היה מעולה יחסית לאלה שהיו לפניו.
סוף סוף קצת אקשן......
זה שג'ק מחליט לנתח וככה הוא מנצל את ההזדמנות לתת לקייט וסוייר לברוח - זהו
יכלו פשוט להכניס את כול זה לפרומו ולוותר על הפרק.
- shokolad
-
- חבר פעיל

זה נכון אבל אם הם היו עושים את זה היה להם פחות פרק לרקורד... 
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
מסכים עם מה שנאמר - הפרק מיותר ולא ממש מקדם את הסדרה.
אכן, גם אני מתגעגע לקצב הזריז של 24 ושל HEROES.
נראה לי שלא היה להם מה להוסיף כי הם ממתינים לפברואר.
אגב, מוזר מאוד שהם לא מתחילים את הסדרה מוקדם יותר - הם יפספסו את SWEEPS WEEK. יתכן שזה מצביע על כך שזו העונה האחרונה (SWEEPS חשוב בעיקר לתמחור פרסומות עבור סדרות חוזרות!).
מצד שני, תראו איך ALIAS נמרח על גבי 2 עונות נוספות ומיותרות... מאוד מקווה שהוא למד את הלקח ויסגור את הסדרה בעונה השלישית.
אכן, גם אני מתגעגע לקצב הזריז של 24 ושל HEROES.
נראה לי שלא היה להם מה להוסיף כי הם ממתינים לפברואר.
אגב, מוזר מאוד שהם לא מתחילים את הסדרה מוקדם יותר - הם יפספסו את SWEEPS WEEK. יתכן שזה מצביע על כך שזו העונה האחרונה (SWEEPS חשוב בעיקר לתמחור פרסומות עבור סדרות חוזרות!).
מצד שני, תראו איך ALIAS נמרח על גבי 2 עונות נוספות ומיותרות... מאוד מקווה שהוא למד את הלקח ויסגור את הסדרה בעונה השלישית.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אולי הם מתכננים SERIES FINALE...?
או להיפך, איך לעורר מחדש את העניין, מה שעלול (במידה ויכשל) להשאיר סידרה חתוכה באמצע...
או להיפך, איך לעורר מחדש את העניין, מה שעלול (במידה ויכשל) להשאיר סידרה חתוכה באמצע...
-
oferlaor
-
- מנהל

- sivilya
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
טוב, אז או שאף אחד לא שם לב או שלי פרח משהו מזכרון...
אבל בשלב מסויים (ממש לקראת הסוף) שאחד מהאחרים (זה שרוצה להרוג את סוייר) בא לחסל אותו הוא זורק פיסת מידע חשובה ומעניינת שלפחות אצלי עוררה מספר שאלות...
הוא זורק לחבר שלו שהוא לא מבין למה בן (הנרי) נותן לאחד מה"אחרים" (החברה שלנו) לנתח אותו (ז"א לג'ק) ואז הוא מוסיף את פיסת המידע שהדליקה אותי : הוא אומר ששפרד (ז"א ג'ק) בכלל לא היה ברשימה של ג'ייקוב !
HOW THE **** IS JACOB ?
ועל איזו רשימה מדובר ?
יש רעיונות ?
אבל בשלב מסויים (ממש לקראת הסוף) שאחד מהאחרים (זה שרוצה להרוג את סוייר) בא לחסל אותו הוא זורק פיסת מידע חשובה ומעניינת שלפחות אצלי עוררה מספר שאלות...
הוא זורק לחבר שלו שהוא לא מבין למה בן (הנרי) נותן לאחד מה"אחרים" (החברה שלנו) לנתח אותו (ז"א לג'ק) ואז הוא מוסיף את פיסת המידע שהדליקה אותי : הוא אומר ששפרד (ז"א ג'ק) בכלל לא היה ברשימה של ג'ייקוב !
HOW THE **** IS JACOB ?
ועל איזו רשימה מדובר ?
יש רעיונות ?
-
oferlaor
-
- מנהל

זו הרשימה של "הטובים" שאמורים היו להיחטף ולהפוך לאחרים, לדעתי.
JACOB הוא המכוער מהאחרים שמת בעונה השניה או הראשונה.
JACOB הוא המכוער מהאחרים שמת בעונה השניה או הראשונה.
- shokolad
-
- חבר פעיל

בהתחלה כשהאחרים תפסו את אבא של וולטר הם אמרו לו שהוא צריך להביא רק את האנשים שמופיעים ברשימה,
אני משערת שגייקוב כתב את הרשימה הזו והוא פשוט אחד מהאחרים אבל מצד שני ג'ק כן היה ברשימה כך ש.....
?
ממש מוזר....
אני משערת שגייקוב כתב את הרשימה הזו והוא פשוט אחד מהאחרים אבל מצד שני ג'ק כן היה ברשימה כך ש.....
ממש מוזר....
- sivilya
-
- חבר פעיל מאוד

עופר,
תרענן את זיכרוני לגבי איך הוא מת ? (JACOB)
תרענן את זיכרוני לגבי איך הוא מת ? (JACOB)
-
oferlaor
-
- מנהל

- sivilya
-
- חבר פעיל מאוד

מצטער עופר הם טועים!
ראיתי כרגע בפרק הראשון שבן פונה לאיתן בשם איתן ולא JACOB...
ראיתי כרגע בפרק הראשון שבן פונה לאיתן בשם איתן ולא JACOB...
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
אני רואה שהסידרה בהפוגה עד פברואר.
זה תמיד ככה, הפסקה באמצע, או שצדקתי שאמרתי שעונה 3 שווה ל&^%?
זה תמיד ככה, הפסקה באמצע, או שצדקתי שאמרתי שעונה 3 שווה ל&^%?
-
oferlaor
-
- מנהל

- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
סליחה. כל עונה שלוש מקולקלת מהיסוד.
כל המתח נהרס, הסדרה הלכה לאיבוד לגמרי.
כל המתח נהרס, הסדרה הלכה לאיבוד לגמרי.
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
סליחה שאני מקפיץ, אבל הסקרנות...
עופר (לאור) מה זה SWEEPS WEEK ?
עופר (לאור) מה זה SWEEPS WEEK ?
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
תזכירו לי מה זה lost...
HiFiMusic IL
- keyser
-
- עוסק בתחום

aloni כתב:תזכירו לי מה זה lost......
-
oferlaor
-
- מנהל

keyser,
איך עובדת השיטה?
יש רשת ויש לה AFFILIATES, כלומר תחנות טלויזיה מקומיות שמקושרות אליה. תחנת טלויזיה משלמת על זכויות לתכנים, מקבלים אקסקלוסיביות לתכנים ויכולה לפרסם בעת השידור.
כלומר, כשאתה רואה תוכנית מסויימת, אתה רואה:
1. תוכן שמשודר ממקור אחד (הרשת)
2. קדימונים של הרשת
3. פרסומות של הרשת
4. קדימונים של הערוץ המקומי
5. פרסומות של הערוץ המקומי.
כלומר, חלק מהפרסומות מגיעות "מלמעלה" והערוץ המקומי צריך לשדר אותם (והם מקבלים על כך כסף וגם הרשת מקבל כסף). יש להם גם מקום לפרסם פרסומות משלהם, ואז רק הערוץ המקומי מקבל כסף על כך.
עכשיו, איך מחליטים על עלויות של דקת פרסומת?
בגדול, הכל נקבע לפי כמה פרמטרים. הראשון והחשוב ביותר הוא SWEEPS. בד"כ מדובר על חודש SWEEPS שמתוכו יש שבוע מיוחד שנקרא SWEEPS WEEK. בחודש הזה הרשתות מנסות להעלות ככל הניתן את ה-RATING (בד"כ מה שקובע זו המערכת של נילסן). המערכות מודדות את כמות הצפיה וזה בעצם קובע איזה שהוא אינדקס לכל רשת ונותן למפרסמים הגדולים אינדיקציה כמה כסף מגיע לכל דקת שידור ביחס ל-SWEEPS WEEK.
כלומר, אם רשת לא קיבלה הרבה % ב-SWEEPS, זה מוריד לה את הכסף שהיא תקבל לכל דקת שידור בשאר השנה.
יש טקטיקות שונות. יש רשתות שלא עושות שום דבר מיוחד, ופשוט אומרות שזה המחיר וזהו (מחיר שוק).
יש רשתות ששמות בשבוע ובחודש הזה סדרות חדשות, או מופעי ספורט מיוחדים או SPECIALS או מיניסדרות מושקעות במיוחד (כלומר, עוצרים את השידורים הרגילים לחודש ומפציצים בכל מני הפקות מושקעות).
איך עובדת השיטה?
יש רשת ויש לה AFFILIATES, כלומר תחנות טלויזיה מקומיות שמקושרות אליה. תחנת טלויזיה משלמת על זכויות לתכנים, מקבלים אקסקלוסיביות לתכנים ויכולה לפרסם בעת השידור.
כלומר, כשאתה רואה תוכנית מסויימת, אתה רואה:
1. תוכן שמשודר ממקור אחד (הרשת)
2. קדימונים של הרשת
3. פרסומות של הרשת
4. קדימונים של הערוץ המקומי
5. פרסומות של הערוץ המקומי.
כלומר, חלק מהפרסומות מגיעות "מלמעלה" והערוץ המקומי צריך לשדר אותם (והם מקבלים על כך כסף וגם הרשת מקבל כסף). יש להם גם מקום לפרסם פרסומות משלהם, ואז רק הערוץ המקומי מקבל כסף על כך.
עכשיו, איך מחליטים על עלויות של דקת פרסומת?
בגדול, הכל נקבע לפי כמה פרמטרים. הראשון והחשוב ביותר הוא SWEEPS. בד"כ מדובר על חודש SWEEPS שמתוכו יש שבוע מיוחד שנקרא SWEEPS WEEK. בחודש הזה הרשתות מנסות להעלות ככל הניתן את ה-RATING (בד"כ מה שקובע זו המערכת של נילסן). המערכות מודדות את כמות הצפיה וזה בעצם קובע איזה שהוא אינדקס לכל רשת ונותן למפרסמים הגדולים אינדיקציה כמה כסף מגיע לכל דקת שידור ביחס ל-SWEEPS WEEK.
כלומר, אם רשת לא קיבלה הרבה % ב-SWEEPS, זה מוריד לה את הכסף שהיא תקבל לכל דקת שידור בשאר השנה.
יש טקטיקות שונות. יש רשתות שלא עושות שום דבר מיוחד, ופשוט אומרות שזה המחיר וזהו (מחיר שוק).
יש רשתות ששמות בשבוע ובחודש הזה סדרות חדשות, או מופעי ספורט מיוחדים או SPECIALS או מיניסדרות מושקעות במיוחד (כלומר, עוצרים את השידורים הרגילים לחודש ומפציצים בכל מני הפקות מושקעות).
- keyser
-
- עוסק בתחום

תודה על ההסבר.. השכלתי
באמת חשוד ש LOST לא נכנסים........
באמת חשוד ש LOST לא נכנסים........