Huber כתב:
השאלה המתבקשת האם זה לא פוגע באחריות? לא יכול להיות מצב שמתקינים ערכה כזו ובמקרה של הגעה לשירות של טסלה נתקלים ב"עשית שינוי ברכב - שם הבעיה"?
...
לא חותך חוטים, לא משנה מבנה פיזי של מרכבים, לדעתי לא צריכה להיות בעיה...
אנשים נכנסים פה למוסך של טסלה עם תוספות פסיכיות של AFTERMARKET על הרכבים ואף פעם לא נתקלו בבעיה.
מקסימום? אם הם מתעקשים שזאת הבעיה, מפרק את הקיט, ונותן להם לטפל ברכב,
הכל הפיך, זה היופי במוצרים שלהם.
deleteduser1
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
שליחה
סופרצ'אג'ר גלילות (סינמה סיטי) נפתח היום. 12 עמדות. מופיע כבר בניווט ובאפלקיציה.
חניה במתחם היא 3 שעות ראשונות בחינם.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
למיטב ידיעתי, כל עוד התוספת לא גורמת לבעיות באופן כללי ולא הסיבה לתקלה עבורה מבקשים שירות, זה לא אמור להשפיע על אחריות.
עם זאת, לא חושב שהייתי עושה התקנות של ציוד צד ג' ברכב.
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן
שליחה
24/08/2023 10:56
TheCoolest כתב:
עם זאת, לא חושב שהייתי עושה התקנות של ציוד צד ג' ברכב.
...
כנ"ל. כל עוד לא ידוע בוודאות המדיניות הרישמית שלהם ואין אישור (מהשירות שלהם או מדיניות כתובה) לכך, לא הייתי לוקח את הסיכון לאיבוד אחריות.
עם טסלה מודל Y/P חדשה.
תגידו, ממש מזיע במושבים, העור/פלסטיק הסינטטי הזה פשוט זוועה, לא נושם בכלל והמזגן על מקסימום. גם אתם מרגישים את זה או שזה רק אני?
לגבי הטווח, אם ההמלצה היא להיום בין 20-80% יצא לי לעשות 170קמ בלחץ. רחוק מה 300 ריאלי ועד 500+ מוצהר בתנאי מעבדה...
kingshoko
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
שליחה
גם אני הרגשתי את זה בנסיעות מבחן שעשיתי עם YP
כנראה שזה משפיע על חלק מהאנשים, חלק לא מזיעים
האם הרכב שלך בחניון מקורה או חונה בשמש?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457
שליחה
הריפוד באמת בעיה קצת.
לגבי הטווח, נתניה-אילת, 5 אנשים, מזגן על 3 עד 6, עצרנו גם ביוטבתה עבור ברז השוקו והגענו לאילת (מלון אורכידאה, בקצה הממש דרומי) עם 11% סוללה. ואני עם SR.
377KM.
כגודל הציפייה, ההתלהבות ככה גודל ההכזבה מרכב שעלה 280K.
מהיר כן. ואז אתה משלם על זה בטווח, כל קיק מוריד איזה 2% מהסוללה.
מגניב כן.
כסאות פלסטיק נוראיים, מילא שאין אוורור, אבל החוסר נוחות והזעה בגב ובישבן פשוט מעצבנת.
שלא לדבר על park assits מבוסס מצלמות ללא חיישנים, איזה שטות. רכב סופר טכנולוגי ולא מספק יכולת בסיסית של תמרון בחנייה נורמלית.
איזה בזבוז של כסף...
oferlaor
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור
שליחה
זיו, אתה איש אמיץ. כמה קילומטרים זה היה? עשית את זה במכה (בלי אף הפסקה)?
הריפוד לא מפריע לי, אולי זה רק אני אבל חוץ ממכת חום כשאני נכנס לרכב בימים חמים (הפיתרון הוא להדליק מזגן ולהפעיל Vent על החלונות לפני שאני יוצא לרכב).
הריפוד לא מפריע לי, אולי זה רק אני אבל חוץ ממכת חום כשאני נכנס לרכב בימים חמים (הפיתרון הוא להדליק מזגן ולהפעיל Vent על החלונות לפני שאני יוצא לרכב).
...
בדיוק. זה אחד הדברים הכי חכמים ברכב הזה, לא מבין איך אנשים מצליחים להזיע עם המזגן המקפיא של הרכב וההכנה מראש.
ambar
חבר ותיק
תגובות: 1500
שליחה
27/08/2023 16:05
ziv_r כתב:
הריפוד באמת בעיה קצת.
לגבי הטווח, נתניה-אילת, 5 אנשים, מזגן על 3 עד 6, עצרנו גם ביוטבתה עבור ברז השוקו והגענו לאילת (מלון אורכידאה, בקצה הממש דרומי) עם 11% סוללה. ואני עם SR.
...
על Chill, לא עובר את ה 110קמש בטח..
נהגתי עד היום במאזדה 6, 2500סמק. איזה כייף של אוטו. חשבתי לעבור לחשמלית, טכנולוגית מפנקת. אז טכנולוגית כן, מפנקת ממש לא.
סתם הייפ אחד גדול כל הטסלה הזאת.
לא מאמין שנפלתי בשטות הזאת
kingshoko
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
שליחה
27/08/2023 16:11
ambar כתב:
כגודל הציפייה, ההתלהבות ככה גודל ההכזבה מרכב שעלה 280K.
מהיר כן. ואז אתה משלם על זה בטווח, כל קיק מוריד איזה 2% מהסוללה.
מגניב כן.
כסאות פלסטיק נוראיים, מילא שאין אוורור, אבל החוסר נוחות והזעה בגב ובישבן פשוט מעצבנת.
שלא לדבר על park assits מבוסס מצלמות ללא חיישנים, איזה שטות. רכב סופר טכנולוגי ולא מספק יכולת בסיסית של תמרון בחנייה נורמלית.
איזה בזבוז של כסף...
...
וואו איזו ביקורת רעה, רכשת ללא נסיעת מבחן?
לא ידעתי שיש רק מצלמות?
הריפוד כזה לא נוח? לי רק זכור זיעה קלה כי באמת הריפוד לא נושם.
אולי אפשר לשים עליו בד נושם כלשהו …