טסלה - השרשור הרישמי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
שים לב שיש שתי שכבות. אחת שקופה יחסית והשניה שמתלבשת מעליה היא מבריקה ומחזירה אור. בישראל חייבים את שתיהן בגלל השמש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
רק אני לא מרגיש שום חום מהגג? כשהמזגן עובד נעים וקריר ואין שום תחושה של חום/הזעה משום איזור ברכב אצלי, לא מהגג ולא מהכסאות.
אז כן, אני לרב מדליק את המזגן כמה דקות לפני שאני נכנס לרכב, אבל זה אחד היתרונות ברכב הזה.
ד"א - זה רק אני או שהספוטיפיי ברב ממש לא טוב? כל פעם שאני נכנס לרכב אני צריך מחדש לבחור את הרשימה שאני מעוניין לשמוע (הוא לא שומר את האחרונה) ואפילו את אופציית ה SHUFFLE צריך לבחור כל פעם מחדש. זה רק אצלי?
אז כן, אני לרב מדליק את המזגן כמה דקות לפני שאני נכנס לרכב, אבל זה אחד היתרונות ברכב הזה.
ד"א - זה רק אני או שהספוטיפיי ברב ממש לא טוב? כל פעם שאני נכנס לרכב אני צריך מחדש לבחור את הרשימה שאני מעוניין לשמוע (הוא לא שומר את האחרונה) ואפילו את אופציית ה SHUFFLE צריך לבחור כל פעם מחדש. זה רק אצלי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

השמש מחממת את כל הרכבים שיש במדינה, ללא קשר ליצרן, אין יוצאי דופן.
האפליקציה מתנהגת בצורה זהה בכל הרכבים.
האפליקציה מתנהגת בצורה זהה בכל הרכבים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ziv_r - ומים רטובים. מה שאמרתי שאני לא מרגיש את זה, לא מפריע לי מספיק/לא בעייה מספיק בשבילי על מנת לחפש לזה פתרון.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה צריך לשאול רק את עצמך למה כולם מרגישים את החום ורק אתה לא.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אין לי מושג איך החלטת שזה "כולם". אני מכיר אישית לפחות עוד 2 בעלי טסלה (הבוס שלי ושכן) שלא טורחים לשים את המגן הזה מכיוון שגם הם לא מרגישים חום מציק מהגג.
-
Huber
- חבר במועדון HT

31/07/2023 10:13Huber כתב: ד"א - זה רק אני או שהספוטיפיי ברב ממש לא טוב? כל פעם שאני נכנס לרכב אני צריך מחדש לבחור את הרשימה שאני מעוניין לשמוע (הוא לא שומר את האחרונה) ואפילו את אופציית ה SHUFFLE צריך לבחור כל פעם מחדש. זה רק אצלי?...
השאלה הזו עדיין בעינה, זה באג אצלי או שזו התנהגות "נורמלית" אצלכם גם?
ענו לך כבר. שאני אענה אותו דבר?
זה אותה אפליקציה לכולם.
שאל את הבוס שלך והשכן שגם להם לא חם בראש מהזכוכית, אולי אתם חלק מקבוצה שאצלהם הכל מתנהג אחרת.
אני גם עם מגן כזה לזכוכית הרכב שעלה 50$, לא יודע אם זה שיפר, אבל אני ממשיך להזיע. להזיק לכיס זה כבר הזיק.
זה אותה אפליקציה לכולם.שאל את הבוס שלך והשכן שגם להם לא חם בראש מהזכוכית, אולי אתם חלק מקבוצה שאצלהם הכל מתנהג אחרת.
אני גם עם מגן כזה לזכוכית הרכב שעלה 50$, לא יודע אם זה שיפר, אבל אני ממשיך להזיע. להזיק לכיס זה כבר הזיק.
-
Huber
- חבר במועדון HT

OFF TOPIC - הפיטצ'ר של "נודניקים" אחד הדברים הכי גאוניים בפורום הזה. חוסך לי לקרוא המון תגובות מיותרות וחסרות ערך.
עופר, מוריד בפניך את הכובע.
עופר, מוריד בפניך את הכובע.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יוצא לך לנסוע הרבה בצהרי היום כשהטמפ' מגיעה ל-37 מעלות?31/07/2023 10:13Huber כתב: רק אני לא מרגיש שום חום מהגג? כשהמזגן עובד נעים וקריר ואין שום תחושה של חום/הזעה משום איזור ברכב אצלי, לא מהגג ולא מהכסאות.
ד"א - זה רק אני או שהספוטיפיי ברב ממש לא טוב? כל פעם שאני נכנס לרכב אני צריך מחדש לבחור את הרשימה שאני מעוניין לשמוע (הוא לא שומר את האחרונה) ואפילו את אופציית ה SHUFFLE צריך לבחור כל פעם מחדש. זה רק אצלי?...
לי לא, בד"כ. יש לי חניה תת קרקעית בבית, כך שהרכב תמיד חונה בצל. אבל השמש פשוט מבשלת, וכשהסתובבתי בעיר לפני שבועיים בערך, כשהטמפ' שברו שיאים הרגשתי את זה טוב. יכול להיות שאם הייתי מוריד טמפ' של המזגן זה היה פחות מורגש, אבל המיזוג גם ככה טוחן את הסוללה.
באותה נסיעה הגעתי עם ממוצע של 350W לקילומטר.
כשהייתי יוצא לעבודה בבוקר וחוזר בערב, כמובן שזה לא הפריע לי, גם בימי הקיץ.
בכל מקרה, הוצאה של 150 שקל לצורך בדיקה כדי לראות אם זה באמת עוזר נראת לי הגיונית.
מניסיוני היא לא כל כך יציבה.31/07/2023 10:13Huber כתב: רק אני לא מרגיש שום חום מהגג? כשהמזגן עובד נעים וקריר ואין שום תחושה של חום/הזעה משום איזור ברכב אצלי, לא מהגג ולא מהכסאות.
ד"א - זה רק אני או שהספוטיפיי ברב ממש לא טוב? כל פעם שאני נכנס לרכב אני צריך מחדש לבחור את הרשימה שאני מעוניין לשמוע (הוא לא שומר את האחרונה) ואפילו את אופציית ה SHUFFLE צריך לבחור כל פעם מחדש. זה רק אצלי?...
לפעמים נתקעת ולא מגיבה, כמו שהזכרת גם לא שומרת את SHUFFLE, לשאלתך, היא לא 100.
אבל היא עברה בעדכון האחרון ועדיין לא קיבלתי את העדכון, אז יכול להיות שדברים השתנו.
לגבי החום מהגג, אני חושב שזה קשור אם יש לך שיער בראש או לא, אמיתי.
לי אין שיער על הראש ואם אני בלי כובע אני מרגיש את החום שמגיע מהגג (בהנחה ואין כיסוי גג).
שנה ראשונה הייתי בלי כיסוי גג והיה סביר, שנה שניה החלטתי להתקין כיסוי לחודשים החמים יותר.
אגב, יצא לי לנסוע בגי'לי, החום שמגיע מהגג (ללא הכיסוי) בלתי נתפס, סאונה מטורפת, אני חושב שטסלה עשו עבודה טובה בעניין הגג.
אבל אין מה לעשות, חלק מהאנשים חם להם יותר וחלק מהאנשים מסתדרים עם זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

TheCoolest - יש לי את הרכב רק כחודש וחצי, אבל כבר יצא לי 4 פעמים לסוע באמצע היום. לא הרגשתי שום חום מיוחד מהגג ואני בנאדם שסובל מחום בשוטף. מצד שני אצלי המיזוג תמיד, אבל תמיד על הטמפרטורה הכי נמוכה, אז כנראה שזו הסיבה.
Nba, שיער בראש וגובה לדעתי. אני 180 ס"מ,יש מרחק די סביר ביני לבין הגג. אולי אנשים הרבה יותר גבוהים סובלים יותר? לא יודע.
כרגע לא מרגיש שום צורך בזה, אם יצוץ אקנה.
Nba, שיער בראש וגובה לדעתי. אני 180 ס"מ,יש מרחק די סביר ביני לבין הגג. אולי אנשים הרבה יותר גבוהים סובלים יותר? לא יודע.
כרגע לא מרגיש שום צורך בזה, אם יצוץ אקנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תנסה (בזהירות) בשיא החום לשים את היד על הזכוכית, אתה תראה שהיא רותחת.
טסלה עשו עבודה מצויינת בחסימת מעבר האינפרה אדום לתוך הרכב, אבל הזכוכית עדיין מתחממת, ומקרינה לתוך הרכב.
יכול להיות שברכבים החדשים הם שיפרו את זה, אי אפשר באמת לדעת. אני עם הרכב מאוגוסט 2021. לפני כמה זמן ראיתי שטסלה הכניסו שינויים בזכוכית גג של מודל S בכך שהם הפכו אותה לפחות חוסמת לאור מבלי להשפיע על חסימת האינפרה אדום ואולטרה סגול.
יכול להיות שזה גם תלוי באיזור בו אתה נוסע, בין הצפון למרכז או הדרום יש עומסי חום שונים. אני גר ברמת גן.
טסלה עשו עבודה מצויינת בחסימת מעבר האינפרה אדום לתוך הרכב, אבל הזכוכית עדיין מתחממת, ומקרינה לתוך הרכב.
יכול להיות שברכבים החדשים הם שיפרו את זה, אי אפשר באמת לדעת. אני עם הרכב מאוגוסט 2021. לפני כמה זמן ראיתי שטסלה הכניסו שינויים בזכוכית גג של מודל S בכך שהם הפכו אותה לפחות חוסמת לאור מבלי להשפיע על חסימת האינפרה אדום ואולטרה סגול.
יכול להיות שזה גם תלוי באיזור בו אתה נוסע, בין הצפון למרכז או הדרום יש עומסי חום שונים. אני גר ברמת גן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2 ... d24162cb38
התביעה נגד טסלה חושפת את הנורמה בשוק הרכב בישראל: לא מורידים מחירים
בין יבואני הרכב בישראל אין מלחמת מחירים, והנחות הן נדירות ומוגבלות ■ העיקר לא לפגוע בערך המכוניות שבידי חברות הליסינג
בתביעה, שהגישה חברת ליסינג בשם בלו סקיי, נטען כי הורדות המחיר של טסלה בינואר ובאפריל האחרונים הסבו לה נזק כלכלי בסך 21 מיליון שקל. לפי התביעה, טסלה סיפקה לבלו סקיי מכוניות לקראת סוף 2022, תקופה שבה חברות ליסינג ממעטות לקבל מכוניות חדשות כדי לא "להפסיד שנתון" במחירון המכוניות המשומשות. בלו סקיי הסכימה לקבל את המכוניות, מתוך ציפייה שהמחירים ימשיכו לעלות, אך טסלה הורידה מחירים בחדות וכך פגעה בערך המכוניות שבידי בלו סקיי. הורדת המחיר של טסלה כל כך לא שגרתית, שבאחד מאתרי הרכב זכה הדיווח אודותיה לכותרת "טסלה מתעקשת לשבור את השוק".
טסלה מראה ש"המלך עירום".
התביעה נגד טסלה חושפת את הנורמה בשוק הרכב בישראל: לא מורידים מחירים
בין יבואני הרכב בישראל אין מלחמת מחירים, והנחות הן נדירות ומוגבלות ■ העיקר לא לפגוע בערך המכוניות שבידי חברות הליסינג
בתביעה, שהגישה חברת ליסינג בשם בלו סקיי, נטען כי הורדות המחיר של טסלה בינואר ובאפריל האחרונים הסבו לה נזק כלכלי בסך 21 מיליון שקל. לפי התביעה, טסלה סיפקה לבלו סקיי מכוניות לקראת סוף 2022, תקופה שבה חברות ליסינג ממעטות לקבל מכוניות חדשות כדי לא "להפסיד שנתון" במחירון המכוניות המשומשות. בלו סקיי הסכימה לקבל את המכוניות, מתוך ציפייה שהמחירים ימשיכו לעלות, אך טסלה הורידה מחירים בחדות וכך פגעה בערך המכוניות שבידי בלו סקיי. הורדת המחיר של טסלה כל כך לא שגרתית, שבאחד מאתרי הרכב זכה הדיווח אודותיה לכותרת "טסלה מתעקשת לשבור את השוק".
טסלה מראה ש"המלך עירום".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מצחיקים הם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני רוצה להמליץ על מוצר שהשתמשתי בו כבר בכמה נסיעות ומקל לי על החיים. בנסיעות ארוכות אני אוהב שיש לי סודה קרה זמינה,. אני לוגם ממנה בעצירות ברמזורים/בפקקים. הבעיה שבמיקום הרגיל נכנס רק כוס "רגילה" שמכילה כמות יחסית קטנה שנגמרת לי די מהר (שוב, לא נסיעה לעבודה וחזרה, נסיעות למרכז וכו). המוצר הבא מאפשר לשים בקבוק שלם במיקום בו יושבת כוס קטנה ע"י "הגדלת השטח של מחזיק הכוסות.
זה המוצר:
https://www.amazon.com/dp/B097M26P5H?re ... tails&th=1
זה המוצר:
https://www.amazon.com/dp/B097M26P5H?re ... tails&th=1
בקבוק קונטיגו נכנס שם, תחליף בקבוק 

-
Huber
- חבר במועדון HT

לא כל הקונטיגו נולדו שווים. הרגילים שלהם קטנים/לא הרבה יותר גדולים מכוס לרכב. אלו שמותאמים לצריכה של 2 או יותר אנשים בנסיעה ארוכה בהחלט לא נכנסים.
הנה דוגמא למה שיש לי ובהחלט לא נכנס:
https://www.amazon.com/gp/product/B073W ... UTF8&psc=1
הנה דוגמא למה שיש לי ובהחלט לא נכנס:
https://www.amazon.com/gp/product/B073W ... UTF8&psc=1
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א - עדכון "חם". חזרתי כרגע מארוחת צהריים. יצאנו לאכול בחוץ, אז נסעתי כ 10 דקות לכל כיוון ועוד כ 15 דקות שהרכב ישב בחנייה לא מוצלת. כשנכנסו לאוטו אכן הגג היה לוהט עד כדי לא נעים למגע, אבל אם לא הייתי שם את היד שלי ישירות עליו, לא הייתי מרגיש את זה (אני רחוק מהגג במרחק של קצת יותר מ 10 ס"מ). כמובן שהשתמשתי באופציית ה KEEP היעילה.
לדעתי מי שמרגיש את זה או שחוסך במיזוג או שפשוט רגיש מאוד לחום/יושב ממש ממש קרוב לחלון.
לדעתי מי שמרגיש את זה או שחוסך במיזוג או שפשוט רגיש מאוד לחום/יושב ממש ממש קרוב לחלון.