זה לא יכול להזיק ובמקרה של XP זאת הדרך היחידה לעשות את זה בלי להתעסק עם Myihome.a_yaron כתב:הPCH-A200 זה בסדר גמור לא צריך להקצות אות קבועה לכונןRoi232 כתב:הPCH-A200 יכול להיות הבעיה. לא נתת לכונן אות?
אני משתמש בXP. יכול להיות שכאן ההבדל......
ירון...
תגובות למדריך: YAMJ עבור מזרימי מדיה מבוססי NMT
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
חחח אהבתי!ziv_r כתב:http://tinyurl.com/3yoqprs...
למרות שיש כתבה שעלתה לא מזמן, לא זוכר באיזה אתר מהקבוצה
אבל משהו שנגע גם בזה
לא יפה
אולי משהוא ימצא לזה שימוש
הכול נבדק ופועל על A200 עם דיסק פנימי
1. בגלל שהסטרימר בשימוש שלי ושל הילדים בניתי קיר סרטים נפרד לי וקיר נפרד לילדים
יש לשנות את שמות הקבצים My_YAMJ.cmd ו My_Library.xml בספרית הmoviejukebox לפני יצירת סט נוסף של הגדרות לקיר הנוסף
יש לשנות את תוכן My_YAMJ.cmd החדש שיצביע על הMy_Library.xml החדש
יש להפעיל בכול פעם My_YAMJ.cmd שונה לפי הצורך
2. יצרתי במחיצה הראשית של הסטרימר שני קבצי HTML שכל אחד מהם טוען קיר סרטים שונה (שלי או של הילדים)
אני טוען בהם ישר את הקובץ Other_All_1.html שהוא קיר הסרטים כולל הסדרות ולא את המסך הראשי של הסקין אבל אפשר לשנות לכול קובץ רצוי
תוכן דוגמא של הקובץ שיצרתי המחיצה הראשית:
[left]
<html>
<head >
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0; url=http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/ ... All_1.html">
</head>
<body>
</body>
</html>
[/left]
אני לא מבין כלום בHTML לכן הכול לפי חיפוש דוגמא בגוגל
במקום שני קבצים נפרדים במחיצה הראשית ניתן להוסיף כפתור במסך הראשי של הסקין שיפעיל את הקיר החדש בצורה דומה ...
ירון
הכול נבדק ופועל על A200 עם דיסק פנימי
1. בגלל שהסטרימר בשימוש שלי ושל הילדים בניתי קיר סרטים נפרד לי וקיר נפרד לילדים
יש לשנות את שמות הקבצים My_YAMJ.cmd ו My_Library.xml בספרית הmoviejukebox לפני יצירת סט נוסף של הגדרות לקיר הנוסף
יש לשנות את תוכן My_YAMJ.cmd החדש שיצביע על הMy_Library.xml החדש
יש להפעיל בכול פעם My_YAMJ.cmd שונה לפי הצורך
2. יצרתי במחיצה הראשית של הסטרימר שני קבצי HTML שכל אחד מהם טוען קיר סרטים שונה (שלי או של הילדים)
אני טוען בהם ישר את הקובץ Other_All_1.html שהוא קיר הסרטים כולל הסדרות ולא את המסך הראשי של הסקין אבל אפשר לשנות לכול קובץ רצוי
תוכן דוגמא של הקובץ שיצרתי המחיצה הראשית:
[left]
<html>
<head >
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="0; url=http://localhost.drives:8883/HARD_DISK/ ... All_1.html">
</head>
<body>
</body>
</html>
[/left]
אני לא מבין כלום בHTML לכן הכול לפי חיפוש דוגמא בגוגל
במקום שני קבצים נפרדים במחיצה הראשית ניתן להוסיף כפתור במסך הראשי של הסקין שיפעיל את הקיר החדש בצורה דומה ...
ירון
שאלה קטנה
בבעלותי mini playon כרגע ללא דונגל וללא חיבור קווי למחשב, עם דיסק חיצוני, כל סרט אני מעביר לחיצוני ומחבר ורואה אותו.
השאלה שלי היא האם אוכל להשתמש ב yamj ללא חיבור קבוע למחשבת למשל התקנה ראשונית ועדכון פעם בשבועיים של ?
בהזדמנות זו שמח להגיד תודה לחברי הפורום על ההמלצות ועזרה בבחירת הטלויזיה וגם הסטרימר....
חגי
בבעלותי mini playon כרגע ללא דונגל וללא חיבור קווי למחשב, עם דיסק חיצוני, כל סרט אני מעביר לחיצוני ומחבר ורואה אותו.
השאלה שלי היא האם אוכל להשתמש ב yamj ללא חיבור קבוע למחשבת למשל התקנה ראשונית ועדכון פעם בשבועיים של ?
בהזדמנות זו שמח להגיד תודה לחברי הפורום על ההמלצות ועזרה בבחירת הטלויזיה וגם הסטרימר....
חגי
שלום לכולם.
ביצעתי התקנה לפי המדריך , לכונן קשיח בתוך A200
ואכן לאחר ההתקנה אני רואה במחשב שנוצרו התיקיות index ו- jukebox על גבי הכונן הקשיח הפמיני.
אבל שאני מפעיל את הפופקורן , בתיקיה שאותה הגדרתי לסרוק , נוצרה רק ספריית jukebox ובתוכה תת ספריה של תמונות ושתיהן ריקות.
למה זה קורה ?
ביצעתי התקנה לפי המדריך , לכונן קשיח בתוך A200
ואכן לאחר ההתקנה אני רואה במחשב שנוצרו התיקיות index ו- jukebox על גבי הכונן הקשיח הפמיני.
אבל שאני מפעיל את הפופקורן , בתיקיה שאותה הגדרתי לסרוק , נוצרה רק ספריית jukebox ובתוכה תת ספריה של תמונות ושתיהן ריקות.
למה זה קורה ?
עברתי על המדריך
אני רואה את הסרטים אבל שאני לוחץ play לא קורה שום דבר.
עברתי על ההסבר שוב ושוב גם על ההסבר המפורט כאן
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01464
תיקיות הסרטים שלי הם כך
F:\My Documents\My Videos - תיקיה My Videos משותפת בשם A.
בכונן F פתחתי תיקיה שנקראת Jukebok
עזרתכם.
עברתי על ההסבר שוב ושוב גם על ההסבר המפורט כאן
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01464
תיקיות הסרטים שלי הם כך
F:\My Documents\My Videos - תיקיה My Videos משותפת בשם A.
בכונן F פתחתי תיקיה שנקראת Jukebok
עזרתכם.
bezzat,
הייתה לי בעיה דומה לשלך, גם אני מזרים דרך רשת קווית.
לא יצאה לך הודעת שגיאה על path error?
בכל מקרה, מה שעבד אצלי בסופו של דבר זה ככה:
אתה צריך להגדיר את תיקיית הסרטים שלך בתור תיקיית שיתוף בווינדוס, ואז ב-directory to scan אתה מצרף את נתיב הרשת של התיקייה, כלומר משהו בסגנון של:
\NADAV-PC\movies\\
(צריך ללחוץ על browse ואז לצרף את התיקייה דרך newtork)
דבר שני, זה לא נראה לי הכרחי אבל אצלי זה עבד רק כשהגדרתי את תיקיית הסרטים ואת תיקיית ה-YAMJ בתור אותה תיקייה.
כלומר ב-directory to scan וב-Jukebox to be stored אתה מגדיר את אותה תיקייה.
אין לך מה לדאוג שזה יעשה לך בלאגן כי כל הקבצים יישמרו בתוך תיקייה בשם Jukebox בתוך תיקיית הסרטים.
מקווה שעזרתי. בהצלחה.
הייתה לי בעיה דומה לשלך, גם אני מזרים דרך רשת קווית.
לא יצאה לך הודעת שגיאה על path error?
בכל מקרה, מה שעבד אצלי בסופו של דבר זה ככה:
אתה צריך להגדיר את תיקיית הסרטים שלך בתור תיקיית שיתוף בווינדוס, ואז ב-directory to scan אתה מצרף את נתיב הרשת של התיקייה, כלומר משהו בסגנון של:
\NADAV-PC\movies\\
(צריך ללחוץ על browse ואז לצרף את התיקייה דרך newtork)
דבר שני, זה לא נראה לי הכרחי אבל אצלי זה עבד רק כשהגדרתי את תיקיית הסרטים ואת תיקיית ה-YAMJ בתור אותה תיקייה.
כלומר ב-directory to scan וב-Jukebox to be stored אתה מגדיר את אותה תיקייה.
אין לך מה לדאוג שזה יעשה לך בלאגן כי כל הקבצים יישמרו בתוך תיקייה בשם Jukebox בתוך תיקיית הסרטים.
מקווה שעזרתי. בהצלחה.
- itaieinati
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
האם המדריך מתאים גם לplayon mini hd??
או האם יש משהו שמתאים לplayon mini HD בעברית בנושא הmoviejukebox?