הזרמת MKV כולל כתוביות בעברית ל-PS3 ללא המרות
הי.
יצא עדכון חדש לתוכנה 1.70 ויש לי איתו (וגם עם העדכון הקודם) בעיה קטנה.
בסרטים מסויימים (MKV) תרגום עם סיומת SRT במקום לראות בעברית אני רואה באנגלית או בגרמנית, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות.
חשוב לציין שחלק מהסרטים אני כן רואה תרגום עברי.
מישהו יכול לחשוב על פתרון?
בסרטים מסויימים (MKV) תרגום עם סיומת SRT במקום לראות בעברית אני רואה באנגלית או בגרמנית, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות.
מישהו יכול לחשוב על פתרון?
- SkiilsThatKillz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קצת מקפיץ את השרשור,
הבאתי היום במיוחד ראוטר תקן N בשביל להזרים את סרטי ה-MKV כך שלא יתקעו, והדבר לא צלח.
החומרה של המחשב שלי היא מספיק טובה, מעבד core i3, זיכרון 4GB וכן הלאה...
ניסיתי גם לחבר את כל העסק באופן קווי עם כבלי רשת במקום באלחוט ועדיין הייתה בעיה של תקיעות לא סבירות בהרצה של סרטי MKV גם באיכות 720P שלא לדבר על 1080P...
מה מומלץ לעשות במקרה כזה?
תודה לעוזרים...
הבאתי היום במיוחד ראוטר תקן N בשביל להזרים את סרטי ה-MKV כך שלא יתקעו, והדבר לא צלח.
החומרה של המחשב שלי היא מספיק טובה, מעבד core i3, זיכרון 4GB וכן הלאה...
ניסיתי גם לחבר את כל העסק באופן קווי עם כבלי רשת במקום באלחוט ועדיין הייתה בעיה של תקיעות לא סבירות בהרצה של סרטי MKV גם באיכות 720P שלא לדבר על 1080P...
מה מומלץ לעשות במקרה כזה?
תודה לעוזרים...
יש תשובה למה זה קורה ?almog22 כתב:הי.
מישהו יכול לחשוב על פתרון?...
לגביי שאר התרגומים, היום ראיתי שישנה עוד אופציה שנקראת trans-coding נדמה לי, ושם נמצאים גל האופציות של הסרט, כולל כל התרגומים הקיימים,shahar07 כתב:יש תשובה למה זה קורה ?almog22 כתב:הי.
מישהו יכול לחשוב על פתרון?......
מה שלא הצלחתי זה להוריד את התרגום באנגלית על מנת שאוכל לראות את התרגום העברי