שרשור תגובות: הממיר 4K של יס: yes Ultra
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
האם יש שלט rf חדש?למה משמשים כל 16 הטיונרים?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
1. אין כרגע שלט חדש. קיומו של שלט חדש זה סוג של ניחוש כי ראינו שהממיר כולל תמיכה ב- RF4CE שזה פרוטוקול RF לשלטים.
2. יש במעבד 16 טיונרים וירטואליים. אף אחד לא אמר שהם ישתמשו בכולם. בגדול 4 משמשים להקלטה. 2 יכולים לשמש ל-primetime. יש גם אחד לפחות עבור ה-PIP. הם גם יכולים להשתמש בטיונרים בכדי לעשות כל מני דברים, כמו למשל לשים טיונרים על ערוץ קדימה ואחורה שכל מהותם זה להאיץ Channel zapping. אם ניקח את זה לאקסטרים, אפשר גם לשים גם שני ערוצים קדימה ואחורה וכך להאיץ עוד יותר את ה-channel up down. יתכן שטיונרים נוספים יכולים לשמש גם לטובת VOD או לטובת משיכה מ multiroom.
2. יש במעבד 16 טיונרים וירטואליים. אף אחד לא אמר שהם ישתמשו בכולם. בגדול 4 משמשים להקלטה. 2 יכולים לשמש ל-primetime. יש גם אחד לפחות עבור ה-PIP. הם גם יכולים להשתמש בטיונרים בכדי לעשות כל מני דברים, כמו למשל לשים טיונרים על ערוץ קדימה ואחורה שכל מהותם זה להאיץ Channel zapping. אם ניקח את זה לאקסטרים, אפשר גם לשים גם שני ערוצים קדימה ואחורה וכך להאיץ עוד יותר את ה-channel up down. יתכן שטיונרים נוספים יכולים לשמש גם לטובת VOD או לטובת משיכה מ multiroom.
-
oferlaor
- מנהל

נדמה לי תקלה 103 או 104 שאין תקשורת אינטרנט בקוואטרו היית בעיה של 104 בעת כניסה לקטגוריה ספציפית ובסופו של דבר הצלחתי להזמין דרך החיפוש התוכן..oferlaor כתב:מה זה תקלה 104? מתי זה קורה?...
באולטרה בעת לחיצה על תפריט הראשי הופיעה לי 130 (מספר תקלה שונה שאין תקשורת וגם פה הצלחתי להזמין את התוכן דרך החיפוש וגם בדקתי start over בזמן שהיית הבעיה בvod הצלחתי לראות . ובכל מקרה זה הסתדר ללא אתחול .
השלט אותו שלט, לשמחתי קיבלתי חדש במקום השלט הקיים.
נותנים כבל HDMI חדש אורך 1.8 מטר ולא לוקחים את הישן.
עד עכשיו לא חוויתי שום תקלה. עובד תקין
מבחינת האיכות,
ה-4K באיכות טובה ה-HD באיכות זהה או פחות מהקווטרו (יש אפלוליות מסויימת). ה-SD באיכות לא טובה.
נותנים כבל HDMI חדש אורך 1.8 מטר ולא לוקחים את הישן.
עד עכשיו לא חוויתי שום תקלה. עובד תקין
מבחינת האיכות,
ה-4K באיכות טובה ה-HD באיכות זהה או פחות מהקווטרו (יש אפלוליות מסויימת). ה-SD באיכות לא טובה.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

אמרו שיחשפו בהמשך למה הם משמשים(לאחר שחשפו כבר את הסטארט אובר ,pip ופריים טיים.oferlaor כתב:1. אין כרגע שלט חדש. קיומו של שלט חדש זה סוג של ניחוש כי ראינו שהממיר כולל תמיכה ב- RF4CE שזה פרוטוקול RF לשלטים.
2. יש במעבד 16 טיונרים וירטואליים. אף אחד לא אמר שהם ישתמשו בכולם. בגדול 4 משמשים להקלטה. 2 יכולים לשמש ל-primetime. יש גם אחד לפחות עבור ה-PIP. הם גם יכולים להשתמש בטיונרים בכדי לעשות כל מני דברים, כמו למשל לשים טיונרים על ערוץ קדימה ואחורה שכל מהותם זה להאיץ Channel zapping. אם ניקח את זה לאקסטרים, אפשר גם לשים גם שני ערוצים קדימה ואחורה וכך להאיץ עוד יותר את ה-channel up down. יתכן שטיונרים נוספים יכולים לשמש גם לטובת VOD או לטובת משיכה מ multiroom....
הם לא עונים על השאלות לגבי שלט חדש,טיונרים ו time shifr? את השירותים האלה פרסמתם כאן באתר.. מעניין מתי ישתמשו בהקלטות בענן
·איך אפשר לראות 4K אם אין לך 4K ?Miho1982 כתב:אני יכול לראות 4k למרות שאין לי 4k ?
והאם יש מתאם לזה ?
בבקשה. עזרה חברים...
זה דבר שהם בודקים בתהליך ההזמנה אבל המידע שלהם חסר
שואלים איזה מכשיר יש לך ואני אומר LG oled55B6Y
רבע שעה מחפשים ברשימות ולא מוצאים
בסוף שואלים איזה HDMI יש לך 1.4 או 2.2
אני לא מכיר 2.2 אבל אומר יש לי 2.0.
למזלי זה מוכר והם מאשרים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·iy255 כתב:למי שהחליף מקווטרו לאולטרה, האם גם לכם אמרו שזה 70 ש"ח בערך עלות התקנה.
והאם גם לכם יקרו את החבילה?
אני כשביקשתי להחליף אמרו לי שזה ייקר לי את החבילה ב 30 ש"ח בערך, כי אי אפשר לעלות את המסלול שלי עם ULTRA....
https://www.hometheater.co.il/vp2593725#2593725
כפי שכתבתי... ביקשו 79 ₪ על התקנה... או הובלה כמו שביקשו לקרוא לזה אם תרצה.
30 ₪ תוספת אם תחזיר ממיר hd מקליט. אם לא תחזיר, תוספת 60 ₪.
תודה רבה ליס על היוזמה המבורכת.
אך אני מסתפק במערכת הקודי עם בילד של דימיטרילוגיק (המכונה -בום צ׳אקלאקה לגרסת קודי 17 קריפטון גרסת XXX ) בכל מיקרה ,כל המערכת הניפלאה הזו משולבת על מחשב נייד, בתוך ההרחבות של דימיטרילוגיק בדומה לבילד של אבקסיס קיימת הרחבה שנקראת Real Movie 4K,נכון אני יודע שאין מה להשוות בכלל באיכויות מול הלווין ,אבל לחלק מהמשתמשים זה עשוי להעניק חווית 4K ולספק לכם את הסחורה(קחו את זה בערבון מוגבל).
אך אני מסתפק במערכת הקודי עם בילד של דימיטרילוגיק (המכונה -בום צ׳אקלאקה לגרסת קודי 17 קריפטון גרסת XXX ) בכל מיקרה ,כל המערכת הניפלאה הזו משולבת על מחשב נייד, בתוך ההרחבות של דימיטרילוגיק בדומה לבילד של אבקסיס קיימת הרחבה שנקראת Real Movie 4K,נכון אני יודע שאין מה להשוות בכלל באיכויות מול הלווין ,אבל לחלק מהמשתמשים זה עשוי להעניק חווית 4K ולספק לכם את הסחורה(קחו את זה בערבון מוגבל).
חברים לא יודע למה כולם מפרסמים פה שההתקנה עולה 70-79 ש"ח.טלHD כתב:·......
https://www.hometheater.co.il/vp2593725#2593725
כפי שכתבתי... ביקשו 79 ₪ על התקנה... או הובלה כמו שביקשו לקרוא לזה אם תרצה.
30 ₪ תוספת אם תחזיר ממיר hd מקליט. אם לא תחזיר, תוספת 60 ₪....
ממני ביקשו רק 49 ש"ח.
·
-
oferlaor
- מנהל

האמת שלא ניסיתי, אבל לממיר יש גם אפשרות של יציאת 25hz
מצד שני תוכן 4K דורש hdcp 2.2 וזה מחייב hdmi 2.0 אז ההימור שלי שזה לא יפעל.
אתה כנראה צריך hdmi switcher
מצד שני תוכן 4K דורש hdcp 2.2 וזה מחייב hdmi 2.0 אז ההימור שלי שזה לא יפעל.
אתה כנראה צריך hdmi switcher
- ArielAberjil
- חבר ותיק

ומה עם ממירים לחדרים?
בינתיים הכוונה זה ממיר מרכזי 4k לסלון בלבד?
בעולם יש מיני 4k..
בינתיים הכוונה זה ממיר מרכזי 4k לסלון בלבד?
בעולם יש מיני 4k..