שים לב שזו רזולוציית FHD בלבד על מסך "27. זו די מתיחה.Newboy כתב:קניתי......
·...
למסך כזה צריך לפחות 1440P.
אתה רציני? כרגע FHD זה הסטנדרט.d30DK כתב:שים לב שזו רזולוציית FHD בלבד על מסך "27. זו די מתיחה.......
למסך כזה צריך לפחות 1440P....

מדובר על מסך מחשב זה שונה לחלוטין, מול מסך מחשב אתה יושב במרחק של חצי מטר לעומת 3-4 מטר בטלוויזיה.iSolt כתב:אתה רציני? כרגע FHD זה הסטנדרט.......
ציפית למסך 4K במחיר הזה? לי יש 50 אינצ' על FHD והאיכות היא סבבה....
·כמו שענו לך לפניי, זה מסך מחשב, לא טלוויזיה.iSolt כתב:אתה רציני? כרגע FHD זה הסטנדרט.......
ציפית למסך 4K במחיר הזה? לי יש 50 אינצ' על FHD והאיכות היא סבבה....

בדיוק כפי שרזולוציה גבוהה מידי במסך קטן גורמת להכל להיראות קטן מידי,d30DK כתב:·כמו שענו לך לפניי, זה מסך מחשב, לא טלוויזיה.......
אתה צריך שטח עבודה גדול בהתאם למסך הזה.
מה ההבדל בינו לבין מסך 22 או 24 בFHD? אז הכל גדול מדי... כי אתה נשאר עם אותה רזולוציה.
תעבוד פעם אחת עם מסך "27 ברזולוציית 1440P ואז תבין שזה הבדל מטורף...
אני פותח 3 פעמים את YNET אחד ליד השני ועוד נשאר לי טיפונת מקום במסך...
רק אמרתי לבחור שקנה שלא יהיו לו ציפיות שאם המסך "27 אז יהיה לו יותר שטח עבודה כי זה לא יקרה....
·mogda כתב:מישהו יכול למצוא לי בבקשה דיל טוב לxbox one עם קינקט אירופאי?...

·זה ככה כבר הרבה זמןatraf כתב:זה רק אני או שאמזון שינו את מדיניות המשלוחים שלהם לארץ, עשיתי הרבה הזמנות בעבר מאמזון והשתמשתי בשירות Amazon Global שלהם לא מעט פעמים ותמיד דאגתי להגביל את סכום המוצרים עד 75 דולר לא כולל המשלוח כדי להימנע מImport Fees.
אבל בימים האחרונים שמתי לב שהדרישה השתנתה וכעת צריך להגיע ל75$ כולל המשלוח, זה ממש מעצבן, אחרת מתווספים מיסים.
לדוגמה -...
·atraf כתב:מדובר על מסך מחשב זה שונה לחלוטין, מול מסך מחשב אתה יושב במרחק של חצי מטר לעומת 3-4 מטר בטלוויזיה.......
בנוסף זה עניין של שטח עבודה 1080P על 27 אינץ זה קצת מוזר אבל לא סוף העולם....
תודה רק שזה בלי משלוח ומיסים ...eyali123 כתב:·......
הכי טוב שמצאתי היה באמזון ברטינה
333 פאונד כולל מס ומשלוח עד הבית.
קצת יותר מ-2000 שח....