שרשור תגובות: סטרימר Dune HD Base 3D - סוף סוף הוא כאן
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
הגדרתי כיבוי מלא.
יצאתי מההגדרות.
כיביתי את המכשיר עם השלט.
נותר אור אדום בצד, אך המכשיר כבוי לחלוטין.
הדלקתי עם השלט המקורי.
יצאתי מההגדרות.
כיביתי את המכשיר עם השלט.
נותר אור אדום בצד, אך המכשיר כבוי לחלוטין.
הדלקתי עם השלט המקורי.
- avve1959
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
לאחר כמה ימים שהסטרימר ברשותי ומוגדר לכיבוי מלא.טלHD כתב:למען הסר ספק...המכשיר נדלק אצלך מהשלט אחרי כיבוי מלא שהגדרת במכשיר...כבוי כזה מכבה את הצג, את הדיסקים הקשיחים, המאוורר, את הגישה אליו מהרשת וגם את הנורה האדומה בצד שמאל בחזית המכשיר.oferlaor כתב:אצלי כן נדלק עם השלט ואחרי לימוד בשלט האוניברסלי גם שם זה פועל....
זה המצב שאתה מדבר עליו?...
המכשיר נדלק ונכבה בשבועיים הראשונים ללא שום בעיה עם השלט המקורי של המכשיר.
לאחרונה ולאחר מספר ימים ללא שימוש במכשיר , מסרב הסטרימר להדלק דרך השלט המקורי. לאחר הדלקה עם המתג מאחורי המכשיר החל להגיב שוב לכיבוי והדלקה דרך השלט.
התופעה חוזרת על עצמה כבר כמה ימים.
שוב עברו כמה ימים ו...
טוב, עכשיו המכשיר כבר לא מגיב בכלל לשלט במצב של הגדרת כיבוי מלא....רק לאחר שאני מכבה ומדליק שוב את המתג שמאחורי המכשיר , יש תגובה להדלקה מהשלט.
חד משמעית !יש משהו דפוק ולא מובן במנגנון ההדלקה והכיבוי של המכשיר.!!
- tremolo1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
גם אני נתקלתי בזה .פניתי למעבדת שירות וסדרו לי את הבעיה.המכשיר כבר לא מגיב בכלל לשלט במצב של הגדרת כיבוי מלא....רק לאחר שאני מכבה ומדליק שוב את המתג שמאחורי המכשיר , יש תגובה להדלקה מהשלט....
טל.03-5265112
אס.ג'. אלקטרוניקה.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלט בלי לעזוב עד שהנורה הכחולה הופכת לסגולה תבצע כיבוי מלא.
לא לשחרר את הלחיצה כשהנורה נהפכת לאדומה. להמתין עוד שבריר שנייה עד שתהפוך לסגולה.
לא לשחרר את הלחיצה כשהנורה נהפכת לאדומה. להמתין עוד שבריר שנייה עד שתהפוך לסגולה.
- avve1959
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
לא הבנתי? זה אמור לתת פתרון לבעיה שהמכשיר לא נדלק לפעמים בהגדרת "כיבוי מלא"?טלHD כתב:לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלט בלי לעזוב עד שהנורה הכחולה הופכת לסגולה תבצע כיבוי מלא.
לא לשחרר את הלחיצה כשהנורה נהפכת לאדומה. להמתין עוד שבריר שנייה עד שתהפוך לסגולה....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
כן זה יפתור לך את הבעיה.avve1959 כתב:לא הבנתי? זה אמור לתת פתרון לבעיה שהמכשיר לא נדלק לפעמים בהגדרת "כיבוי מלא"?טלHD כתב:לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי בשלט בלי לעזוב עד שהנורה הכחולה הופכת לסגולה תבצע כיבוי מלא.
לא לשחרר את הלחיצה כשהנורה נהפכת לאדומה. להמתין עוד שבריר שנייה עד שתהפוך לסגולה.......
אם תכבה בצורה שטל ציין תוכל להדליק עם השלט מכיבוי מלא ללא כל בעיה.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
קראתי את המבחן, מה הכוונה לגימגום בקבצי BRANCHED BR?
האם גם ה TVIX6500 שלי מגמגם על כותרים כאלה, או שזה נקודת חולשה של הסטרימר הזה?
תודה
תודה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
ה 6500 קורא מבנה בלוריי מלא?איתי_הגיתי כתב:קראתי את המבחן, מה הכוונה לגימגום בקבצי BRANCHED BR?
תודה...
מדובר על הזרמת תכני בלוריי במבנה מלא ,שכוללים מספר קבצים שמרכיבים את הסרט ,לעומת קובץ אחד גדול. במעבר בין הקבצים הללו תתכן קפיצה קלה ביותר.
מאחר ומכשירי ה dune וה pop החדשים לא מסוגלים להציג תפריטים הם מנגנים במצב של bd simple ,כלומר מזהים את קובץ ה mpls המתאים וממנו גוזרים את קובצ/י ה m2ts הרלוונטים. כדי לעבוד בדרך זו מופעל אלוגריתם שונה מזה של ניגון בלוריי מלא(כולל תפריטים) וכרגע יש קושי לנגן חלק לגמרי תכני בלוריי שמורכבים ממספר קבצים.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

הוא מנגן מהבנתי ב LITE, או SIMPLE כלומר ישר נכנס לסרט.istarmini כתב:ה 6500 קורא מבנה בלוריי מלא?איתי_הגיתי כתב:קראתי את המבחן, מה הכוונה לגימגום בקבצי BRANCHED BR?
תודה...
מדובר על הזרמת תכני בלוריי במבנה מלא ,שכוללים מספר קבצים שמרכיבים את הסרט ,לעומת קובץ אחד גדול. במעבר בין הקבצים הללו תתכן קפיצה קלה ביותר.
מאחר ומכשירי ה dune וה pop החדשים לא מסוגלים להציג תפריטים הם מנגנים במצב של bd simple ,כלומר מזהים את קובץ ה mpls המתאים וממנו גוזרים את קובצ/י ה m2ts הרלוונטים. כדי לעבוד בדרך זו מופעל אלוגריתם שונה מזה של ניגון בלוריי מלא(כולל תפריטים) וכרגע יש קושי לנגן חלק לגמרי תכני בלוריי שמורכבים ממספר קבצים....
חוץ מכמה סרטים בודדים בקריירה שלו, רוב הבלוריי ניגנו חלק.
אם אשדרג ל DUNE אני צפוי להתאכזב מהקפיצות, או שזה זניח?
כי אני כן צופה בבלוריי, בסרטים חגיגיים (avatar וכאלה).
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

איתי_הגיתי כתב:הוא מנגן מהבנתי ב LITE, או SIMPLE כלומר ישר נכנס לסרט.istarmini כתב:ה 6500 קורא מבנה בלוריי מלא?איתי_הגיתי כתב:קראתי את המבחן, מה הכוונה לגימגום בקבצי BRANCHED BR?
תודה...
מאחר ומכשירי ה dune וה pop החדשים לא מסוגלים להציג תפריטים הם מנגנים במצב של bd simple ,כלומר מזהים את קובץ ה mpls המתאים וממנו גוזרים את קובצ/י ה m2ts הרלוונטים. כדי לעבוד בדרך זו מופעל אלוגריתם שונה מזה של ניגון בלוריי מלא(כולל תפריטים) וכרגע יש קושי לנגן חלק לגמרי תכני בלוריי שמורכבים ממספר קבצים....
חוץ מכמה סרטים בודדים בקריירה שלו, רוב הבלוריי ניגנו חלק.
אם אשדרג ל DUNE אני צפוי להתאכזב מהקפיצות, או שזה זניח?
כי אני כן צופה בבלוריי, בסרטים חגיגיים (avatar וכאלה)....
להתאכזב? ממש לא.
מידי פעם תקיעונת מהירה וחולפת עלולה להתרחש.
לפי מה שאתה מספר על ה 6500 אתה רק הולך לשדרג את חווית ההזרמה והצפיה
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

נראה לי שאלך על ה 303 הזול יותר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

איתי_הגיתי כתב:נראה לי שאלך על ה 303 הזול יותר....
החומרה זהה ולכן גם הביצועים.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
אבל היקר הרבה יותר יפה.......... 
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נשמה , בחושך כולם יפים.dor8 כתב:אבל היקר הרבה יותר יפה.............
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

אם אני לא צריך 3D ה303 עדיין הכי מומלץ? (לא הכי יפה..
)
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ללא ספק בכל מקרה הוא מומלץ למרות שלרכוש מזרים ללא תלת ,לדעתי, זו טעות.איתי_הגיתי כתב:אם אני לא צריך 3D ה303 עדיין הכי מומלץ? (לא הכי יפה..)
...
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

אני לא מחובבי הז'אנר, בעיקר מחכה שהתלת יחלוף מהעולם שוב...istarmini כתב:ללא ספק בכל מקרה הוא מומלץ למרות שלרכוש מזרים ללא תלת ,לדעתי, זו טעות.איתי_הגיתי כתב:אם אני לא צריך 3D ה303 עדיין הכי מומלץ? (לא הכי יפה..)
......
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אז חפש איזה dune , popcorn, tivx יד שניה או אחד הדגמים החדשים שלהם שלא כולל תלתאיתי_הגיתי כתב:אני לא מחובבי הז'אנר, בעיקר מחכה שהתלת יחלוף מהעולם שוב...istarmini כתב:ללא ספק בכל מקרה הוא מומלץ למרות שלרכוש מזרים ללא תלת ,לדעתי, זו טעות.איתי_הגיתי כתב:אם אני לא צריך 3D ה303 עדיין הכי מומלץ? (לא הכי יפה..)
.........
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
יואב, זה לא רק יופי...למרות שגם זה משהו.istarmini כתב:נשמה , בחושך כולם יפים.dor8 כתב:אבל היקר הרבה יותר יפה................
1. ה BASE פחות מתחמם מכוון שיש לו קירור אקטיבי (ל 303 קירור פסיבי).
2. ה BASE עם יותר חיבורים.
3. ה BASE עם אפשרות להכניס ולשלוף כונן 3.5 (שנהנה גם הוא מהקירור האקטיבי).
4. ל BASE יש צג קדמי די שימושי לעיתים.