אני אומר - לא !!!daycalon כתב:אז מה אתם אומרים לשדרג את ה 83 ל 85?...
אבל אם תעשה השוואה ביניהם ותמצא שה 85 עושה לך את זה ושווה לך להוסיף את ההפרש......למה לא

אני אומר - לא !!!daycalon כתב:אז מה אתם אומרים לשדרג את ה 83 ל 85?...

איזה מלחמות ..... אני אומר לך עוד משהו, יש כאן חברה מכובדים שמחליפים ציוד כל שנה שנתיים ומשדרגים ללא הרף, אם אני אחד כזה לעולם לא הייתי רוכש מותג אחד בלבד, להפך, הייתי כל שנה מחליף , פעם דנון , פעם אונקיו וכו'.... למה להיצמד ולא להנות מכל העולמות, אם יש נפילה זה לא משנה כי הרי בין כה הרסיבר מוחלף תוך 11 חודשים , לאנשים אלה אני גם ממליץ לא לבדוק יותר מידי ולא לבצע מבחני האזנה , אני תעבאן - אני לא אוהב להתחדש , אין לי כח לחבר את החוטים מאחור, רק המחשבה להזיז את המזנון עושה לי חלחלה, אצלי רסיבר זה ל 10 שנים מינימום , רק אם יצא משהו חדש שהוא בגדר הוקוס פוקוס שאולי יגרום לי להרהר בשדרוג וזה לא נראה לי , אז נכון לעכשיו השדרוג הבא של רסיבר יהיה ב 2023 או משהו כזהrocco כתב:בוס תתחדשוכל הכבוד על האינטגריטי.
לא הכל זה מלחמות של יותר טוב-החלטת לרכוש,מתאים לסט אפ שלך ,זה מה שמשנה !
אגב אם כבר תחרות מי שמביא תמונות ראשון כשהמכשיר פיזית אצלו הוא הראשון בפורום רשמית עם המכשיר...

itay123itay123 כתב:
מקווה שיכניסו 11.2 בקולנוע, ואולי אף הוא יגיע גם כגרסת פרוססור עצמאי, אז אדרבה.
ואף DACים מעבר ל-32ביט (שאני חייב לומר שנשמע פנטסטי אצלי), ואז בהחלט "ידגדג" השדרוג....

9000es כתב:itay123itay123 כתב:
ואף DACים מעבר ל-32ביט (שאני חייב לומר שנשמע פנטסטי אצלי), ואז בהחלט "ידגדג" השדרוג....
איתי .. 9.2 כבר לא מספיק ? מרבית המשתמשים מחוברים ב 5.1 . אחוז קטן מחובר ב 7.1 . ויש בודדים שמחוברים ב 9.1 או 9.2 .
מה כבר 11.2 יכול להועיל שבסופו של דבר הסרט הוא ב 5.1 ....

גם אני הבנתי שההגברה ב 85 היא כל כולה של פיוניר .RanMoyal כתב:boss,
מעניין אותי למה אתה חושב שמדובר בהגברת "ICE" של B&O?
אני לא בטוח שכולם שמו לב, אבל ב-85 קיימת הגברה (דיגיטלית) חדשה לחלוטין של פיוניר בניגוד להגברה של B&O ברסיברים הקודמים.
רן....

בוסbossgt6 כתב:איציק אם כך יהיה מאוד מעניין לשמוע את דעתך ואת חיים וכל אלה שמחזיקים ב 83 כאשר ישוו אותו ל85 ....

אללה כארים.... איך אתה יודע,? יש כאן אנשים ששומעים הבדל בין אינטרקונקטים ואפילו בין מצבי לחות גבוהים נמוכים ....yaacubo כתב:הבדלים בין שניהם?
אפילו סטיב אוסטין לא ישמע הבדל...

בוס .bossgt6 כתב:אללה כארים.... איך אתה יודע,? יש כאן אנשים ששומעים הבדל בין אינטרקונקטים ואפילו בין מצבי לחות גבוהים נמוכים ....yaacubo כתב:הבדלים בין שניהם?
אפילו סטיב אוסטין לא ישמע הבדל......

אני די דומה לך בזה בוס,לא מהמשדרגים והקונים הסדרתיים הנני ובנוסף גם די עצלן כדי לקום מהספה ועם זאת לי מפריע שאנשים נלחמים עד חורמה כדי להצדיק את הרכישה שלהם ועוד יותר מפריע לי שקובעים אקסיומות מבלי שבכלל האזינו והשוו מכשירים ,הכל על סמך נתונים טכניים על הנייר !bossgt6 כתב:איזה מלחמות ..... אני אומר לך עוד משהו, יש כאן חברה מכובדים שמחליפים ציוד כל שנה שנתיים ומשדרגים ללא הרף, אם אני אחד כזה לעולם לא הייתי רוכש מותג אחד בלבד, להפך, הייתי כל שנה מחליף , פעם דנון , פעם אונקיו וכו'.... למה להיצמד ולא להנות מכל העולמות, אם יש נפילה זה לא משנה כי הרי בין כה הרסיבר מוחלף תוך 11 חודשים , לאנשים אלה אני גם ממליץ לא לבדוק יותר מידי ולא לבצע מבחני האזנה , אני תעבאן - אני לא אוהב להתחדש , אין לי כח לחבר את החוטים מאחור, רק המחשבה להזיז את המזנון עושה לי חלחלה, אצלי רסיבר זה ל 10 שנים מינימום , רק אם יצא משהו חדש שהוא בגדר הוקוס פוקוס שאולי יגרום לי להרהר בשדרוג וזה לא נראה לי , אז נכון לעכשיו השדרוג הבא של רסיבר יהיה ב 2023 או משהו כזהrocco כתב:בוס תתחדשוכל הכבוד על האינטגריטי.
אגב אם כבר תחרות מי שמביא תמונות ראשון כשהמכשיר פיזית אצלו הוא הראשון בפורום רשמית עם המכשיר......

rocco כתב:אני די דומה לך בזה בוס,לא מהמשדרגים והקונים הסדרתיים הנני ובנוסף גם די עצלן כדי לקום מהספה ועם זאת לי מפריע שאנשים נלחמים עד חורמה כדי להצדיק את הרכישה שלהם ועוד יותר מפריע לי שקובעים אקסיומות מבלי שבכלל האזינו והשוו מכשירים ,הכל על סמך נתונים טכניים על הנייר !bossgt6 כתב:איזה מלחמות ..... אני אומר לך עוד משהו, יש כאן חברה מכובדים שמחליפים ציוד כל שנה שנתיים ומשדרגים ללא הרף, אם אני אחד כזה לעולם לא הייתי רוכש מותג אחד בלבד, להפך, הייתי כל שנה מחליף , פעם דנון , פעם אונקיו וכו'.... למה להיצמד ולא להנות מכל העולמות, אם יש נפילה זה לא משנה כי הרי בין כה הרסיבר מוחלף תוך 11 חודשים , לאנשים אלה אני גם ממליץ לא לבדוק יותר מידי ולא לבצע מבחני האזנה , אני תעבאן - אני לא אוהב להתחדש , אין לי כח לחבר את החוטים מאחור, רק המחשבה להזיז את המזנון עושה לי חלחלה, אצלי רסיבר זה ל 10 שנים מינימום , רק אם יצא משהו חדש שהוא בגדר הוקוס פוקוס שאולי יגרום לי להרהר בשדרוג וזה לא נראה לי , אז נכון לעכשיו השדרוג הבא של רסיבר יהיה ב 2023 או משהו כזהrocco כתב:בוס תתחדשוכל הכבוד על האינטגריטי.
אגב אם כבר תחרות מי שמביא תמונות ראשון כשהמכשיר פיזית אצלו הוא הראשון בפורום רשמית עם המכשיר......
משפטים בסגנון : "הרסיבר הטוב בעולם נקודה." מעורר בי גיחוך ובאחרים חרחור מלחמההייתי רוצה שיסבירו לי פעם אחת את הכוונה והפירוש למילה "הטוב" במשפט הזה, טוב למי, ובמה ? באיזה סטאפ ?
קנית את הרסיבר פרסמת התרשמות אישית שלך בזה נגמר הסיפור לא היית עסוק בלהוכיח למי יש יותר ,ראוי גם לא להיות נעול על מותג ועם זאת בניגוד אליך אני כן ממליץ לבחון הגברה בהתאמה לחדר ולשאר הרכיבים ,רק במשורה...כדי לא לצאת מבולבל .
שוב תתחדש בוס וחג שמח...

איציק9000es כתב:itay123itay123 כתב:
איתי .. 9.2 כבר לא מספיק ? מרבית המשתמשים מחוברים ב 5.1 . אחוז קטן מחובר ב 7.1 . ויש בודדים שמחוברים ב 9.1 או 9.2 .
מה כבר 11.2 יכול להועיל שבסופו של דבר הסרט הוא ב 5.1 ....