מחפש גריל גז טוב
- noam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1425
נערך לאחרונה על ידי noam ב 09/06/2012 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- hapchu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
רכשתי במבצע של גרופון 2012 גריל
גרנד הול ב 1900 שח בכרמל דיירקט
התלבטתי בין ה IT ל T2 ולצערי בחרתי ב IT בעיקר מכיוון שהוא פחות או יותר היה המומלץ מבין השניים באולם התצוגה בכרמי יוסף
האמת שאני מאוד מאוכזב, הסיבה העיקרית היא שאין לו ההגנות בהיקף סמוך לרשת כך כשהוא פתוח השומנים מלכלכים הסביבה וכשמנקים שאריות השרוף הכל מוצא דרכו החוצה
זה כנראה יהיה פחות בעייתי למי שיש גינה אבל לי יש מרפסת קטנה עם מעקה זכוכית...
מעבר לזה ההרגשה הוא של גריל יחסית פשוט כבר יש חלודה בחיבורים במשטחי הצד השבירים שהם המקום היחיד לתפוס כשמזיזים אותו
מבחינת עוצמה הוא מתחמם מהר מאוד שזה יתרון מצד שני מעט חוסר תשומת לב והטמפרטורה משתוללת. אני גם מרגיש שהיא לא אחידה על פני כל המשטח כנראה בגלל שהלהבה ישירה.
דיברתי עם טל הבעלים. לא ציפיתי ליותר מדי אבל אם היה מציע את ה t2 במחיר עלות כנראה שהייתי לוקח ומנסה למכור את זה.
חוצמזה החבר׳ה שם מאוד נחמדים אבל כאמור מה שחשוב באמת זו השורה התחתונה
גרנד הול ב 1900 שח בכרמל דיירקט
התלבטתי בין ה IT ל T2 ולצערי בחרתי ב IT בעיקר מכיוון שהוא פחות או יותר היה המומלץ מבין השניים באולם התצוגה בכרמי יוסף
האמת שאני מאוד מאוכזב, הסיבה העיקרית היא שאין לו ההגנות בהיקף סמוך לרשת כך כשהוא פתוח השומנים מלכלכים הסביבה וכשמנקים שאריות השרוף הכל מוצא דרכו החוצה
זה כנראה יהיה פחות בעייתי למי שיש גינה אבל לי יש מרפסת קטנה עם מעקה זכוכית...
מעבר לזה ההרגשה הוא של גריל יחסית פשוט כבר יש חלודה בחיבורים במשטחי הצד השבירים שהם המקום היחיד לתפוס כשמזיזים אותו
מבחינת עוצמה הוא מתחמם מהר מאוד שזה יתרון מצד שני מעט חוסר תשומת לב והטמפרטורה משתוללת. אני גם מרגיש שהיא לא אחידה על פני כל המשטח כנראה בגלל שהלהבה ישירה.
דיברתי עם טל הבעלים. לא ציפיתי ליותר מדי אבל אם היה מציע את ה t2 במחיר עלות כנראה שהייתי לוקח ומנסה למכור את זה.
חוצמזה החבר׳ה שם מאוד נחמדים אבל כאמור מה שחשוב באמת זו השורה התחתונה
- omz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
טבילת אש ראשונה לגריל גז
מהשרשור "מה המוצר האחרון שקניתם"
-------------------------------------
Grandhall 423 grey
עוד קניה מהשבוע האחרון. כמה מילים...
בשרשור על גריל גז התוודיתי לשובר של גרופון תודה אנשים.
הגריל ששירת אותי נאמנה היה מסוג אמגזית בגודל 30x48. אמנם לא עבד קשה מידי אבל מראה סימני גיל מתקדמים של קורוזיה וחלודה במדף תחתון עליו יושב הבלון גז. אבל 12 שנה בהחלט יפה ועדיין עובד מצויין למרות כמה מגרעות כמו שטח צלייה קטן מאוד, פיזור חום לא טוב, רשת דקה ושילהוב אש.
ההחלטה לרכוש גריל חדש היתקבלה ממזמן מאחר ובכל ארוחה שמלווה ב- "על האש" לא הייתי נהנה מישיבה עם המשפחה/אורחים מכיוון ששטח הצלייה הוא מאוד קטן, פיזור החום לוקה בחסר וגם נוטה להתלקח בקלות (אבנים קרמיות). במקום לשבת בשולחן הייתי עומד ליד הגריל ומנשנש תוך כדי.
הגריל החדש הגיע ארוז 60 ק"ג משקל.
לאחר הרכבה פשוטה מאוד והרושם תוך כדי, היה של גריל בנוי היטב, איכותי מאוד ועמיד לאורך שנים רבות. נראה נהדר מרשים ביופיו (עניין של טעם אישי) ובגודלו.
שטח צלייה 64x48, יותר מפי שתיים מהקודם. מחולק לשתיים, חצי "פלנשה", חצי רשת יציקת ברזל מצופה פורצלן, מגני מבער מתחת לרשתות, רשת קומה שנייה גדולה, ניקוז, מדחום, משטח עבודה שמאלי גדול + מתלה למגבות וכלים, בימני כירה.
שיפוד יוזמן בקרוב.
לבנתיים לא הופעל (מלבד הפעלה על "יבש" לכמה דקות לבדוק תקינות) כך שלא אוכל לחוות דעה כרגע.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=375
----------------------------------
אתמול הגריל גז עבר טבילת אש ראשונה (בקטנה), כמה מילים...
מהירות חימום - למרות שלא לקחתי זמנים נראה ש 5-7 דקות הגיע מעל 250 מעלות.
שטח צלייה - בקודם 1440 סמ"ר בנוכחי 3072 סמ"ר, יותר מפי שתיים מהגריל הקודם.
פיזור חום - נראה שפיזור החום בקידמת הגריל (כ- 10 ס"מ) מעט פחות טובה מאשר בחלקו האחורי והאמצעי- קידמי מכיוון שהמבער יותר קצר מעומקה של הרשת. מכיוון שהרשת היא יציקת ברזל והולכת החום לבשר מצויינת לא הרגשתי בבעיה חריפה.
שילהוב אש - בגריל הקודם סבלתי מאוד משלהוב אש. ברגע שחום הגריל עולה, האבנים הקרמייות היו מתלקחות
ומאותו רגע עד לדעיכת האש כל החברה ניו נאספים בצד. בגרנהול אין חשש לשלהוב בכלל.
ניקוי - ניקוי רשתות ופלנצה ומעט חיצונית קל מאוד ונוח.
בסך הכל מאוד קל וכיף גדול לעבוד עם גריל
ישנם תמונות של הגריל בשרשור הראשון, והנה כמה תמונות מאתמול:
-------------------------------------
Grandhall 423 grey
עוד קניה מהשבוע האחרון. כמה מילים...
בשרשור על גריל גז התוודיתי לשובר של גרופון תודה אנשים.
הגריל ששירת אותי נאמנה היה מסוג אמגזית בגודל 30x48. אמנם לא עבד קשה מידי אבל מראה סימני גיל מתקדמים של קורוזיה וחלודה במדף תחתון עליו יושב הבלון גז. אבל 12 שנה בהחלט יפה ועדיין עובד מצויין למרות כמה מגרעות כמו שטח צלייה קטן מאוד, פיזור חום לא טוב, רשת דקה ושילהוב אש.
ההחלטה לרכוש גריל חדש היתקבלה ממזמן מאחר ובכל ארוחה שמלווה ב- "על האש" לא הייתי נהנה מישיבה עם המשפחה/אורחים מכיוון ששטח הצלייה הוא מאוד קטן, פיזור החום לוקה בחסר וגם נוטה להתלקח בקלות (אבנים קרמיות). במקום לשבת בשולחן הייתי עומד ליד הגריל ומנשנש תוך כדי.
הגריל החדש הגיע ארוז 60 ק"ג משקל.
לאחר הרכבה פשוטה מאוד והרושם תוך כדי, היה של גריל בנוי היטב, איכותי מאוד ועמיד לאורך שנים רבות. נראה נהדר מרשים ביופיו (עניין של טעם אישי) ובגודלו.
שטח צלייה 64x48, יותר מפי שתיים מהקודם. מחולק לשתיים, חצי "פלנשה", חצי רשת יציקת ברזל מצופה פורצלן, מגני מבער מתחת לרשתות, רשת קומה שנייה גדולה, ניקוז, מדחום, משטח עבודה שמאלי גדול + מתלה למגבות וכלים, בימני כירה.
שיפוד יוזמן בקרוב.
לבנתיים לא הופעל (מלבד הפעלה על "יבש" לכמה דקות לבדוק תקינות) כך שלא אוכל לחוות דעה כרגע.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=375
----------------------------------
אתמול הגריל גז עבר טבילת אש ראשונה (בקטנה), כמה מילים...
מהירות חימום - למרות שלא לקחתי זמנים נראה ש 5-7 דקות הגיע מעל 250 מעלות.
שטח צלייה - בקודם 1440 סמ"ר בנוכחי 3072 סמ"ר, יותר מפי שתיים מהגריל הקודם.
פיזור חום - נראה שפיזור החום בקידמת הגריל (כ- 10 ס"מ) מעט פחות טובה מאשר בחלקו האחורי והאמצעי- קידמי מכיוון שהמבער יותר קצר מעומקה של הרשת. מכיוון שהרשת היא יציקת ברזל והולכת החום לבשר מצויינת לא הרגשתי בבעיה חריפה.
שילהוב אש - בגריל הקודם סבלתי מאוד משלהוב אש. ברגע שחום הגריל עולה, האבנים הקרמייות היו מתלקחות
ומאותו רגע עד לדעיכת האש כל החברה ניו נאספים בצד. בגרנהול אין חשש לשלהוב בכלל.
ניקוי - ניקוי רשתות ופלנצה ומעט חיצונית קל מאוד ונוח.
בסך הכל מאוד קל וכיף גדול לעבוד עם גריל
ישנם תמונות של הגריל בשרשור הראשון, והנה כמה תמונות מאתמול:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
ויקטור באיזור תעשיה בחולון.
גריל לפי הזמנה ובאיזה מידה שתבקש. גריל של מטר עם 8 ראשי גז וברזים, כולל עגלה ופלנצ'ה קטנה עלה בערך 4000 ש"ח. אוכל ל 20 אנשים רעבים בלי להתאמץ.
יחס מעולה ובעלי מקצוע של פעם שמאוד חשוב להם שתצא מרוצה.
http://www.victor.co.il/
גריל לפי הזמנה ובאיזה מידה שתבקש. גריל של מטר עם 8 ראשי גז וברזים, כולל עגלה ופלנצ'ה קטנה עלה בערך 4000 ש"ח. אוכל ל 20 אנשים רעבים בלי להתאמץ.
יחס מעולה ובעלי מקצוע של פעם שמאוד חשוב להם שתצא מרוצה.
http://www.victor.co.il/
- tiptipon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד
בקרוב תמונות ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד
בקרוב תמונות ...
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
ת.ת.ת 
- omz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
תקופה ארוכה הייתי נעול על אמגזית מגה שף 3, ובסוף הלכתי על גרנד הול. (ראה תמונות למעלה)tiptipon כתב:הי רכשתי שבוע שעבר מנגל של אמגזית מגה שף 3 במחיר מעולה ...
יש הצעות לשימוש ראשון חוץ מלבוא רעב מאוד![]()
בקרוב תמונות ......
שיטת העבודה זהה בשני הגרילים (ללא אבנים קרמיות). מאוד קל להשתמש, רק נשאר להכין חלקי עוף, בשר איכותי, ירקות מסוגים שונים ולבוא רעב. בהצלחה.
- tiptipon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
מחר טבילת האש של המגל החדש
על מנת לא לעשות פדיחות ליד המשפחה
האם אפשר לקבל עצות למשתמש המתחיל עקב ניסיונכם הרב ??
מבטיח תמונות לאחר מכן ...
על מנת לא לעשות פדיחות ליד המשפחה
מבטיח תמונות לאחר מכן ...
- gulmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
למישהו יצא במקרה לשמוע על הדגמים החדשים של GrandHall?
ראיתי עכשיו קופון בגרופון שמאפשר לקנות דגם T3/GT3 במחיר של 2500 ש"ח:
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 20/8749069
האם מדובר בסוג של יורש של הT2 או במשהו אחר לגמרי? למישהו יצא לשמוע עליו? פשוט את הT2 ורוב הדגמים האחרים אי אפשר לקבל במסגרת המבצע הזה.
בגרופון מדברים על כל הגימיקים שלהם (Integrill, crossray) אבל לא ברור לי אם הדגם הזה בכלל מגיע עם משהו כזה (וכמה זה בתכלס משנה).
בקיצור, אני מתלבט אם להשקיע ספציפית בדגם הזה שאני לא כל כך מכיר, או אם פשוט להתחיל עם גריל פשוט ובמחיר עממי יותר (מותגים כמו הScab הפשוט) ואז לשדרג בעתיד בהתאם לצרכים שיהיו.
ראיתי עכשיו קופון בגרופון שמאפשר לקנות דגם T3/GT3 במחיר של 2500 ש"ח:
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 20/8749069
האם מדובר בסוג של יורש של הT2 או במשהו אחר לגמרי? למישהו יצא לשמוע עליו? פשוט את הT2 ורוב הדגמים האחרים אי אפשר לקבל במסגרת המבצע הזה.
בגרופון מדברים על כל הגימיקים שלהם (Integrill, crossray) אבל לא ברור לי אם הדגם הזה בכלל מגיע עם משהו כזה (וכמה זה בתכלס משנה).
בקיצור, אני מתלבט אם להשקיע ספציפית בדגם הזה שאני לא כל כך מכיר, או אם פשוט להתחיל עם גריל פשוט ובמחיר עממי יותר (מותגים כמו הScab הפשוט) ואז לשדרג בעתיד בהתאם לצרכים שיהיו.
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
לא הייתי קורה לו יורש
ההבדלים (על הנייר) הם:
T2
4 מבערים מנירוסטה
משטח צלייה בגודל 45X55 ס"מ
עוצמת חום: 48,000 B.T.U
T3
שלושה מבערי נירוסטה
משטח צלייה בגודל 60X45 ס"מ
עוצמת חום: B.T.U 38,000
ההבדלים (על הנייר) הם:
T2
4 מבערים מנירוסטה
משטח צלייה בגודל 45X55 ס"מ
עוצמת חום: 48,000 B.T.U
T3
שלושה מבערי נירוסטה
משטח צלייה בגודל 60X45 ס"מ
עוצמת חום: B.T.U 38,000
בברכה קובי כהן
- hapchu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
שירות לקוחות מצויין בחברת כרמל דיירקט
חברת כרמל דיירקט
שירות לקוחות מצויין - מעל למצופה - כמו באמריקה !!!
בהמשך למודעה שלי למעלה בסופו של דבר יש לי גריל מדגם T2
הם עשו כל מה שניתן ע"מ שאהיה מרוצה, כולל נסיעה מיוחדת אלי לחיפה ואינסוף טלפונים לוודא שאני לא צריך משהו נוסף ושהכל הסתדר - בסופו של דבר יצאתי מאוד מאוד מרוצה
אין סיכוי לקבל שירות כזה בשום חברה אחרת, באמת יוצא דופן והמוניטין שיצא להם בנושא הזה במקומו
אם אתם מתלבטים בין חברות שונות - אין לכם מה ה T2 וגם הגרילים המתקדמים הם בליגה הגבוהה ביותר
יכול להיות שתמצאו אחרים עם מפרט זהה אבל תוסיפו לזה שירות הלקוחות, היחס האישי ואין סיבה לקנות במקום אחר
לכל שאלה בנושא חווית הקניה או המלצות/שאלות לגבי ה T2 או ה IT תרגישו חופשי לשלוח מייל
שירות לקוחות מצויין - מעל למצופה - כמו באמריקה !!!
בהמשך למודעה שלי למעלה בסופו של דבר יש לי גריל מדגם T2
הם עשו כל מה שניתן ע"מ שאהיה מרוצה, כולל נסיעה מיוחדת אלי לחיפה ואינסוף טלפונים לוודא שאני לא צריך משהו נוסף ושהכל הסתדר - בסופו של דבר יצאתי מאוד מאוד מרוצה
אין סיכוי לקבל שירות כזה בשום חברה אחרת, באמת יוצא דופן והמוניטין שיצא להם בנושא הזה במקומו
אם אתם מתלבטים בין חברות שונות - אין לכם מה ה T2 וגם הגרילים המתקדמים הם בליגה הגבוהה ביותר
יכול להיות שתמצאו אחרים עם מפרט זהה אבל תוסיפו לזה שירות הלקוחות, היחס האישי ואין סיבה לקנות במקום אחר
לכל שאלה בנושא חווית הקניה או המלצות/שאלות לגבי ה T2 או ה IT תרגישו חופשי לשלוח מייל
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
גם אני רכשתי T2 לפני כחודשיים.
השירות היה אדיב מקצועי ולבבי. הגריל נהדר. ממליץ בחום.
השירות היה אדיב מקצועי ולבבי. הגריל נהדר. ממליץ בחום.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4633
שלום אנשים,
אני מתכוון לקנות את הגריל גז הראשון שלי.
עד עכשיו הייתי עובד עם גרילים קטנים (פחמים), ועכשיו עברנו לדירה משלנו - אז יש לי הזדמנות להתפנק בגריל גז במרפסת.
עקרונית, לא הייתי רוצה להשקיע עכשיו הרבה כסף, ולגלות בסוף שקניתי גריל שלא מתאים לי (שטח גדול מדי שאני לא משתמש בו, BTU גבוה שמבזבז לי הרבה כסף, לוקח יותר מדי מקום במרפסת וכו'...).
לכן מה שאני רוצה לקנות עכשיו זה גריל זול, ועוד שנתיים - שלוש כשכבר יהיה לי יותר ניסיון מעשי, ואני אדע מה בדיוק אני צריך בגריל, להשתדרג למשהו יותר רציני.
אז הדגמים שאני שוקל כרגע הם:
2 דגמים של חברת OMC הקנדית (http://www.omcbbq.com/) :
אמישראגז - דגם ג'ים - 30,000 BTU - שטח 1,600 סמ"ר - רשת צליה מצופה חרסינה (כנראה אלומיניום או משהו) - 1,150 ש"ח
לינק: http://www.amisragas.co.il/Index.asp?Ar ... =86&Page=1
אמישראגז - דגם רויאל 10 - 40,000 BTU - שטח 2,200 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,550 ש"ח
יש דגם אחד מחברה לא ידועה (אמור להיות אוסטרלי) :
אמישראגז - דגם אוסטרלי סגור 2 מבערים - 36,000 BTU - שטח 2,400 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,350 ש"ח (והציעו לי דגם מתצוגה ב-1,200 ש"ח)
ואחרון חביב, של חברת וובר (האמריקאית) :
וובר - Q200 - י 13,000 BTU - שטח 2,200 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,150 ש"ח
נמכר ללא עגלה. 2 סוגי עגלות נמכרות בנפרד (ב-350 וב-550 ש"ח), סה"כ: 1,500 - 1,700 ש"ח
לינק: https://www.fondue.co.il/product.asp?se ... fondue=220
(Q100 עולה משהו כמו 100 שקל פחות אז עדיף כבר Q200, ו-Q300 עולה 1,000 שקל יותר, אז הוא גם לא משתלם...)
מבחינת כמות האנשים, אז ממש אין לי דרישות גבוהות.
לרוב זה יהיה ל 2-4 אנשים.
ובמקרים מיוחדים... אולי נגיע ל 8-10 איש לכל היותר...
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת את הכי זול (הראשון), או למשל את ה-3 שהוא בערך באותו מחיר אבל בגודל יותר גדול (נראה לי גודל מיותר בשביל הצרכים שלי), או אולי בכלל את וובר - למרות שהוא ב-350 ש"ח יותר יקר, ומספק ניידות שאני לא ממש צריך...
תודה,
אלכס
אני מתכוון לקנות את הגריל גז הראשון שלי.
עד עכשיו הייתי עובד עם גרילים קטנים (פחמים), ועכשיו עברנו לדירה משלנו - אז יש לי הזדמנות להתפנק בגריל גז במרפסת.
עקרונית, לא הייתי רוצה להשקיע עכשיו הרבה כסף, ולגלות בסוף שקניתי גריל שלא מתאים לי (שטח גדול מדי שאני לא משתמש בו, BTU גבוה שמבזבז לי הרבה כסף, לוקח יותר מדי מקום במרפסת וכו'...).
לכן מה שאני רוצה לקנות עכשיו זה גריל זול, ועוד שנתיים - שלוש כשכבר יהיה לי יותר ניסיון מעשי, ואני אדע מה בדיוק אני צריך בגריל, להשתדרג למשהו יותר רציני.
אז הדגמים שאני שוקל כרגע הם:
2 דגמים של חברת OMC הקנדית (http://www.omcbbq.com/) :
אמישראגז - דגם ג'ים - 30,000 BTU - שטח 1,600 סמ"ר - רשת צליה מצופה חרסינה (כנראה אלומיניום או משהו) - 1,150 ש"ח
אמישראגז - דגם רויאל 10 - 40,000 BTU - שטח 2,200 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,550 ש"ח
יש דגם אחד מחברה לא ידועה (אמור להיות אוסטרלי) :
אמישראגז - דגם אוסטרלי סגור 2 מבערים - 36,000 BTU - שטח 2,400 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,350 ש"ח (והציעו לי דגם מתצוגה ב-1,200 ש"ח)
ואחרון חביב, של חברת וובר (האמריקאית) :
וובר - Q200 - י 13,000 BTU - שטח 2,200 סמ"ר - רשת צליה מפלדה יצוקה - 1,150 ש"ח
נמכר ללא עגלה. 2 סוגי עגלות נמכרות בנפרד (ב-350 וב-550 ש"ח), סה"כ: 1,500 - 1,700 ש"ח
לינק: https://www.fondue.co.il/product.asp?se ... fondue=220
(Q100 עולה משהו כמו 100 שקל פחות אז עדיף כבר Q200, ו-Q300 עולה 1,000 שקל יותר, אז הוא גם לא משתלם...)
מבחינת כמות האנשים, אז ממש אין לי דרישות גבוהות.
לרוב זה יהיה ל 2-4 אנשים.
ובמקרים מיוחדים... אולי נגיע ל 8-10 איש לכל היותר...
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת את הכי זול (הראשון), או למשל את ה-3 שהוא בערך באותו מחיר אבל בגודל יותר גדול (נראה לי גודל מיותר בשביל הצרכים שלי), או אולי בכלל את וובר - למרות שהוא ב-350 ש"ח יותר יקר, ומספק ניידות שאני לא ממש צריך...
תודה,
אלכס
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
אם כבר אתה הולך על הוובר, לך ה-Q320. אתה תהנה ממנו הרבה יותר, והוא עולה כ-2,600 ש"ח.
היו לי כמה גרילי גז בחיי, אין מה להשוות לוובר. שיטה קצת אחרת, והרבה הרבה יותר מוצלח. גם מבחינת התוצאה הסופית ובעיקר מבחינת הנוחות והשימוש.
עזוב אותך מנתונים "על הנייר". כשיהיו לך התפרצויות אש שישרפו לך את הבשר ויתסכלו אותך, לא ממש יעניין אותך כמה BTU היו לו.
אתה יכול ללכת על ה-Q200, ולהבנתי הוא עושה עבודה טובה. אבל קח בחשבון שתהיה חייב לעבוד עם מכסה סגור כל הזמן, כי הוא יחסית חלש.
ה-Q320 גם עובד מעולה עם מכסה סגור (ולטעמי התוצאה טעימה יותר כך, ובהחלט מהירה יותר), אבל הוא מספיק חזק גם לעבוד בשיטה ה"רגילה", אין התפרצויות אש, וממש קל לנקות אחרי השימוש. אה, והוא מאוד מאוד חסכוני בגז יחסית לגרילים האחרים שציינתי (חוץ מה-Q200 כמובן).
הוא אמנם לא זול (אפילו בלשון המעטה), אבל מניסיוני הוא פשוט בליגה אחרת לגמרי לעומת כל גריל אחר, כולל ה-T2 שמככב פה בשרשור ועולה בערך כמוהו.
היו לי כמה גרילי גז בחיי, אין מה להשוות לוובר. שיטה קצת אחרת, והרבה הרבה יותר מוצלח. גם מבחינת התוצאה הסופית ובעיקר מבחינת הנוחות והשימוש.
עזוב אותך מנתונים "על הנייר". כשיהיו לך התפרצויות אש שישרפו לך את הבשר ויתסכלו אותך, לא ממש יעניין אותך כמה BTU היו לו.
אתה יכול ללכת על ה-Q200, ולהבנתי הוא עושה עבודה טובה. אבל קח בחשבון שתהיה חייב לעבוד עם מכסה סגור כל הזמן, כי הוא יחסית חלש.
ה-Q320 גם עובד מעולה עם מכסה סגור (ולטעמי התוצאה טעימה יותר כך, ובהחלט מהירה יותר), אבל הוא מספיק חזק גם לעבוד בשיטה ה"רגילה", אין התפרצויות אש, וממש קל לנקות אחרי השימוש. אה, והוא מאוד מאוד חסכוני בגז יחסית לגרילים האחרים שציינתי (חוץ מה-Q200 כמובן).
הוא אמנם לא זול (אפילו בלשון המעטה), אבל מניסיוני הוא פשוט בליגה אחרת לגמרי לעומת כל גריל אחר, כולל ה-T2 שמככב פה בשרשור ועולה בערך כמוהו.
- theone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
mdk_25,
תשקול אולי CAMPTOWN 2B - עולה בסביבות 700 ש"ח.
עבור בדיקת כדאיות ל- 2-3 שנים לדעתי זה מספיק.
יש לי את ה- 3B שהשגתי במבצע בדיוטי פרי ב- 600 ש"ח ($200 + הנחה).
משתמש בו כבר מעל שנה, עבד לפחות פעם בחודש אם לא יותר.
תוצאות לא רעות עבור מחיר כזה.
הבעיה היחידה שיש לי זה טפטוף מהמגש איסוף על הרצפה (יכול להיות בעיית פילוס של המשטח בגינה
)
הבעיה היחידה שיש לי זה טפטוף מהמגש איסוף על הרצפה (יכול להיות בעיית פילוס של המשטח בגינה
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

תודה על התגובה.קרמריקה כתב:אם כבר אתה הולך על הוובר, לך ה-Q320. אתה תהנה ממנו הרבה יותר, והוא עולה כ-2,600 ש"ח.
הוא אמנם לא זול (אפילו בלשון המעטה), אבל מניסיוני הוא פשוט בליגה אחרת לגמרי לעומת כל גריל אחר, כולל ה-T2 שמככב פה בשרשור ועולה בערך כמוהו....
העניין הוא, שאני מחפש משהו זול ככל האפשר, כדי בכלל לתפוס איזשהו מושג כללי לגבי כל העניין של גריל גז.
אני לא מהאנשים פה שעושים 3 פעמים בשבוע על האש ל-20 מחבריהם הקרובים ביותר.
אני עושה (נכון להיום) על האש אולי פעם בשנה...
אז אולי אחרי שאני אקנה יפתחו עיניי ואני אתחיל לעשות פעמיים בשבוע... ואולי יהיה לי עציץ חדש במרפסת שעלה לי יותר מאלף שקל... לכן אני לא ממהר לקנות את הגריל "הכי טוב", "הכי גדול" או "הכי חזק"....
מה שחשוב לי כרגע זה גריל שיהיה הכי זול, וידע לעשות עבודה בסיסית של גריל.
נ.ב.
גם OMC היא חברה וותיקה ורצינית שקיימת מעל 100 שנה...
- mdk_25
-
- חבר מביא חבר

תודה על התשובהtheone כתב:mdk_25,
הבעיה היחידה שיש לי זה טפטוף מהמגש איסוף על הרצפה (יכול להיות בעיית פילוס של המשטח בגינה)
...
יש לי 2 שאלות:
1. איפה מצאת אותו ב-700 ש"ח?
בזאפ מצאתי ב-1,300 לכל הפחות:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=425450
2. מה זאת החברה הזאת Camptown?
ניסיתי למצוא ביקורות של מוצרים שלה, ולא מצאתי לא בארץ ולא בחו"ל...
זה משהו סיני OEM כזה?
תודה,
אלכס