:כותרת: מלחמות המתרגמים QSUBS מול TOREC (היה: תרגום Dinner for schmucks)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

האתר הזה הוא אתר שיתופי. גם אחרים נתקלו בבעיה והתלוננו עליה.
בקהילה הזו נהוג לשתף אחרים בפתרון לבעיות.

Subtitle Edit היא לא תוכנת פריצה. היא תוכנה שיודעת להמיר פורמטים ע"י OCR. אין כל פסול בשיפור היכולות בכדי שתדע להתמודד עם התרגום הזה.

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

QsubsGodfather,
אני לא מקבל את צורת הדיון שלך. זו לא הדרך להגיב כאן באתר.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

אם אתה רוצה להתחיל עם אנלוגיות לתופעות מסוימות באינטרנט, לא נראה לי שתקבל את התוצאה שאתה מחפש
א) לתרגם משמיעה זה לא חוקי וגם לא לא-חוקי
ב) הוא עוד לא העלה את הגרסא שלו.
ג) מעניין אם אתה מגן בכזה חירוף נפש על אפל כשהיא מתבכיינת שפורצים לה את האייפונים.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

אני באמת לא מבין את כל ההצטדקות הזאת.
כמה זה נוח להירתם למאבק של QSUBS כי גונבים להם.
מספיק עם זה.
אם עכשיו היה מתחבר לפה מנכ"ל WARNER והיה מסביר שמעכשיו הם לא מוציאים יותר סרטים בבלוריי רגיל כי גונבים להם את הקרדיט (במקרה שלהם זה "קצת" יותר חמור , גונבים להם כסף )ומעכשיו כל הסרטים שלהם יהיו מוצפנים ותצטרכו כונן מיוחד לצפות בהם לא נראה לי שמישהו פה היה מגלה לזה סימפטיה , ועוד מעודד אותם.
עם כל הכבוד , מי שמפיץ תכנים לרשת (ולא משנה מה הם בכלל) הוא נותן שירות.אתה לא יכול לתת שירות ? אל תתן.אל תעשה טובות.
אבל אל תצפה מאנשים לסימפטיה כשאתה עושה סנקציות (אני אפילו לא יודע איך לכנות את הדבר הזה שאתם מנסים לעשות).
אף אחד לא מזלזל בכם , אבל תסתכלו למציאות בעיניים - לא רוצים אל תתרגמו .זה שיש אתר אחד שגונב את הזכויות שלכם (שמלכתחילה הן מפוקפקות) ממש לא צריך לעניין אף אחד , היום אי אפשר להגביל מעשים ברשת.
אם אתם כל כך רוצים לשלוט במה שקורה עם התרגומים שלכם , תגבו עליהם תשלום.מעניין כמה אנשים יקנו.
לא חוכמה לנצל את הטוב שבהפצה חינמית (כמות מורידים) ומצד שני להתבכיין על הרע (גניבת קרדיט)...אין מה לעשות זו עסקת חבילה.

בלי קשר , לבוא לפה - פורום קולנוע ביתי (כולנו יודעים בפה אחוז ה"נפגעים" הגדול ביותר מהמהלך שלכם) ולצפות לסימפטיה ואז כשלא מקבלים עוד להחתיל לקרוא לאנשים פה מפגרים ולהתנשא על אחרים ולהוריד פה את הדיון לרמה של גנון זו כבר חוצפה.
הסיבה שהפורום הזה מצליח כל כך הרבה שנים היא התרבות של המשתתפים פה ורמתם הגבוהה ,אם לא מתאים לך אתה ממש לא מחויב להגיב פה.
מה לעשות שאנשים לא בובות פה וזה שאתה מנופף במושגים כמו "חוסר צדק" "גניבת זכויות" ממש לא מחייב אנשים אחרים לקבל אותם.
בנוסף , עם כל הכבוד להיתממות הזו "אני רק תרגמתי" לא גנבתי כלום מאף אחד - ברגע שאתה מפיץ את זה אתה נהיה הרבה יותר מגנב,
בדיוק כמו שיש הבדל בין מי שמעשן חשיש למי ש"מחלק "אותו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

QsubsGodfather,
אתה עובר על תקנון האתר ומשתמש בשפה נמוכה ופונה לגופו של אדם, לפיכך ההודעות שלך נערכו.
זוהי אזהרה אחרונה.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עכשיו הוא יגיד שצנזרו אותו :lol: :lol: :lol: :lol:
ואז הוא יראה סקרינשוטים של הפורום כדי להוכיח שזה דיקטטורה פה.
בכלל זיו , אתה בילד מטורק בתחפושת. :lol: :lol: :lol:
darth vader of the subs scene :lol:

QsubsGodfather
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

לא נסחפתם בכלל. עכשיו באמת מי שיראה את הצנזור הזה יחשוב כבר מה אמרתי.

אני לא אמשיך להתכתב באתר שמצנזר את דבריי, כשלא אמרתי שום דבר לא בסדר. בכלל באתי לאתר הזה רק כדי להסביר את הצד שלנו לצופים שאכן "נפגעים" ממנו הכי הרבה ולהראות שכן אכפת לנו.

תודה רבה לגולשים התומכים, אנו מעריכים את תמיכתכם ובשבילכם אנחנו מתרגמים.

ולגולשים הלא תומכים - אתם יודעים היטב שעל אף כל המילים שלכם, אתם תמשיכו להשתמש וליהנות מהתרגומים שלנו. אז כבר תעשו חשבון נפש אישי אם ההתנהגות שלכם בסדר או לא (מישהו אמר "הישראלי המכוער"?)
GodFather מצוות Qsubs
WwW.Qsubs.Org

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

QsubsGodfather,
קיבלת אזהרה לפני מספר דפים וגם דרך הודעה פרטית (אשר עדיין לא נקראה על ידיך) אשר ביקשה ממך לשמור על תרבות דיון ולכבד את תקנון האתר. חבל לי אישית על ההחלטה שלך, כי בהחלט הייתי רוצה להמשיך לראות אותך חבר אתר ואני בטוח שגם רבים נוספים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

QsubsGodfather,
למען הפרוטוקול, הצנזור של חלק מהדברים שלך היה רק אותם חלקים שהם פנייה לגופו של אדם בשפה שמתאימה לגנון ולא לאתר המקצועי והגדול בישראל בתחומו.
אין לנו שום בעיה עם מה שאתה אומר (הבמה היא פתוחה ויש פה חופש ביטוי מלא) אלא עם הסגנון שבו הדברים נאמרים.
כשזה נאמר בצורה העלולה לפגוע בגולש אחר שלנו, פה נמתח הגבול ואותם דברים פוגעים בלבד ייערכו ויימחקו.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

QsubsGodfather כתב:
תודה רבה לגולשים התומכים, אנו מעריכים את תמיכתכם ובשבילכם אנחנו מתרגמים.

ולגולשים הלא תומכים - אתם יודעים היטב שעל אף כל המילים שלכם, אתם תמשיכו להשתמש וליהנות מהתרגומים שלנו. אז כבר תעשו חשבון נפש אישי אם ההתנהגות שלכם בסדר או לא (מישהו אמר "הישראלי המכוער"?)
...
מעניין איך מתרגמים כל כך הרבה סרטים וסדרות , בטח קונים אותם , נכון ?
איך אפשר להתלונן על זה ש"גונבים" תרגומים ובאותו זמן להפיץ תרגומים מבלי לשלם לבעלי היצירה ? זו לא גניבה ?
נראה לי שגנב שמתלונן שגונבים ממנו עונה יותר טוב על התיאור "ישראלי מכוער".
הסיפור הזה נמשך כבר כל כך הרבה זמן , אם מישהו עושה מעשה לא חוקי אפשר לקחת עורך דין ולתבוע אותו.
אבל מאחר ולא עושים את זה , תרשה לי לפקפק בחוקיות התרגומים האלו.

לגבי שימוש בתרגומים של צוות זה או אחר - אם מישהו משווק מוצר , זכותי לצרוך אותו . זה שאני לא אוהב את האופי שלו ממש לא רלוונטי למוצר.המוצר הזה יכול להיות מעולה ואני אעריך אותו מאוד,זה ממש לא קשור למה שאני חושב על הדרך של המפיץ שלו.
מי שלא רוצה שאנשים שלא מסכימים איתו לא יצרכו את המוצר שלו אז הוא כבר דיקטטור .
נערך לאחרונה על ידי אוריאל ב 22/01/2011 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

QsubsGodfather

כמו קודמיי (לפחות חלקם) גם אני רוצה לנצל את הבמה כדי להודות לכם על העבודה הנפלאה שאתם עושים, וכל זאת בהתנדבות, ועל חשבון זמנכם הפנוי.

אני רק לא מבין מה הבעיה, אם אתר אחר לוקח תרגום שלכם ומסנכרן אותו לגרסה שלא הייתה קיימת קודם. (דרך אגב, גם אתם עושים זאת מדי פעם)
כמובן שאם הם עושים זאת מייד, מבלי לתת לכם את האפשרות לסנכרן בעצמכם, ועוד לוקחים לעצמם את הקרדיט גם על התרגום- זה דבר מכוער שאסור שיעשה.

אבל אם נניח תרגום מסוים עמד לאורך זמן ממושך עם גרסת DVDRIP בלבד, ואז מגיע מישהו מאתר אחר ומוציא עבורו סנכרון לגרסת בלוריי- אני לא רואה בכך שום פסול.
אני יודע שגרסאות ה-HD לא כל כך "חביבות" על המסנכרנים, מאחר ומדובר בקבצים מאוד כבדים (אותם צריך להשיג לצורך העבודה).
מצד שני, אתה בטח מבין שיש הרבה משתמשים (חלקם הגדול שייך לפורום זה) שהשקיעו כסף רב בציוד קולנוע ביתי איכותי, ולכן הם היו מעדיפים ליהנות מסרטים בגרסתם האיכותית ביותר...

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה

אתה מוזמן לבדוק ולראות שצוות Qsubs מסנכרן גם מסנכרן לגרסאות HD למיניהן, כמעט לכולן.
אפילו לגרסאות הקלטה גולמיות (mpeg2-ts) שמורידים אולי 15 אנשים בארץ (כמובן לא חברי הפורום הזה,
שאינם מתקרבים לתכנים לא חוקיים).

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

debuild כתב:(כמובן לא חברי הפורום הזה,
שאינם מתקרבים לתכנים לא חוקיים).
...
בעוד שהמתרגמים קונים את הבלוריי המלא כדי לתרגם....
נו באמת :roll: :roll: :roll: :roll:

bariko
המתרגמים אכן מסנכרנים לכל הגרסאות (לרוב) וזו לא הבעיה , הבעיה היא בפורמט של הקובץ הסופי - הסטרימרים לא קוראים אותו.
נערך לאחרונה על ידי אוריאל ב 22/01/2011 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

debuild
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה

איך אפשר להתלונן על זה ש"גונבים" תרגומים ובאותו זמן להפיץ תרגומים מבלי לשלם לבעלי היצירה ? זו לא גניבה ?
...
איך אפשר להתלונן שתרגומים הם בפורמט לא מתאים לסטרימר, כשהסיבה היחידה לשימוש בסטרימר + התרגומים הנ"ל
היא צפיה ביצירות מבלי לשלם לבעלי היצירה? זו לא צביעות?

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273

שליחה

אם מסנכרנים לגירסאות HD אז למה אין תרגום מובנה ל HD?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

מה זה תרגום מובנה ל HD?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

debuild כתב:
...
איך אפשר להתלונן שתרגומים הם בפורמט לא מתאים לסטרימר, כשהסיבה היחידה לשימוש בסטרימר + התרגומים הנ"ל
...
לא הבנתי מה הקשר בין שני המקרים.
מקרה ראשון: אדם גונב תוכן מוגן בזכויות יוצרים, יוצר לו תרגום כדי לאפשר ליותר אנשים להפר את זכויות היוצרים, וגם פוגע בזכויותיהם של מי ששילמו על הזכות לתרגם את הסרט ואחר כך מתלונן שגנבו לו את הקרדיט.
מקרה שני: אדם גונב תוכן מוגן בזכויות יוצרים ומתלונן על כך שהוא נאלץ להפר זכויות יוצרים בחוסר נוחיות.

עכשיו, אני מבין בהחלט איפה הצביעות במקרה הראשון. אשמח אם תפנה את תשומת לבי לצביעות שבמקרה השני.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

debuild כתב:
...
...
1.לא התלוננתי.
2.אין ספק שכל עניין התלונות פה הוא בעייתי מאחר שכאשר מישהו מתלונן שהוא לא יכול לבצע מעשה לא חוקי כי מישהו אחר לא עובר על החוק כמו שצריך ....נו זה ברור שכל העניין פשוט הזוי. . .
אבל כדי לענות על זה תחזור לדף הראשון של השרשור, אף אחד לא התלונן על הפורמט , אנשים פשוט שאלו אם מישהו מכיר פיתרון טכני לבעיה הזו , ואז התחיל פה מחול שדים וחגיגה שבעיצומה אף הבטיחו לנו (איימו עלינו)שאם נעיז להפיץ פתרון טכני ה"הצפנה" תוחרף ואנחנו עוד נהיה אשמים בזה.

בקיצור , התשובה לשאלתך היא שאף אחד מאיתנו לא היה צבוע , אף אחד לא התלונן שהתרגום לא מתאים לסרטימר , פשוט שאלו האם יש לזה פיתרון טכני.עם כל הכבוד , אחרי הפצת התרגום לבוא ולקבוע לי לא להמיר אותו לפורמט שאני אוכל לעשות בו שימוש זה פשוט אבסורד

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273

שליחה

Catskinner כתב:מה זה תרגום מובנה ל HD?
...
יש גירסה רגילה עם תרגום מובנה שעובד בסטרימר אם כי ללא שליטה על הפונטים אבל אין לגירסת HD.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”