אני בהחלט אוהב ומעריך את קו המחשבה שלך !
צריך להנות כאן ועכשיו ממה שאפשר כי מי יודע איפה נהיה מחר....
gro111
עוסק בתחום
תגובות: 1519
שליחה
מזכיר לי את החתימה הקודמת שלי... "פאק איט כי חיים פעם אחת"
ולגבי המקרן החדש של אפסון,
לפי מה שעופר ומרטין אמרו, ולפי הנתונים היבשים, צריך להיות משהו שלא ראינו עד היום!
וואלק אחד השירשורים מאחל לכולם להינות מהחיים ברמת הכל רגע ורגע אמן.
פרנקי,
בא לי לקנות משהו בגללך
ruti_ziv
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
שליחה
גם אני התאהבתי בפרנקי.
פרנקי-תעשה לי ילד
frankym
חבר ותיק
תגובות: 2009
שליחה
gro111 כתב:מזכיר לי את החתימה הקודמת שלי... "פאק איט כי חיים פעם אחת"
ולגבי המקרן החדש של אפסון,
לפי מה שעופר ומרטין אמרו, ולפי הנתונים היבשים, צריך להיות משהו שלא ראינו עד היום!
וואלק אחד השירשורים מאחל לכולם להינות מהחיים ברמת הכל רגע ורגע אמן.
פרנקי,
בא לי לקנות משהו בגללך
...
יאלה תגיד לי מתיי אתה הולך לקנות משהו אני אקפוץ איתך נבחן ביחד תמיד אני נהנה מהקניות כמעט כמו מהמוצר
bossgt6
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
שליחה
הכי טוב להתחיל בשוק הכרמל , מעגבניות ובצל , זה הבסיס { לשקשוקה של החיים } אחר כך לקנות דברים יקרים יותר, אם אתה יודע להנות מקניית בצל שום וחמוצים תורשי אתה גם תהנה בקניות היקרות ....
רייקארד - אני שמח על ההזמנה , והייתי בא ראס בין עאנו , אבל אני צריך לעלות על מטוס בשביל זה , אבל פעם הבאה כשאהיה בארץ אני אקפוץ לראות את את החאפלה הדיגיטלית שרצה אצלך בבית אם עד אז ההזמנה תהיה בתוקף ,ואם לא תהפוך על הדרך לחובב אנאלוג / ווינטאג' וכו'...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
frankym
חבר ותיק
שליחה
ruti_ziv כתב:גם אני התאהבתי בפרנקי.
פרנקי-תעשה לי ילד
...
וואלה אתם הורסים באבא שלי שירשור המאה וזה רק בזכותכם אלופים אין לי מילים
frankym
חבר ותיק
שליחה
bossgt6 כתב:הכי טוב להתחיל בשוק הכרמל , מעגבניות ובצל , זה הבסיס { לשקשוקה של החיים } אחר כך לקנות דברים יקרים יותר, אם אתה יודע להנות מקניית בצל שום וחמוצים תורשי אתה גם תהנה בקניות היקרות ....
רייקארד - אני שמח על ההזמנה , והייתי בא ראס בין עאנו , אבל אני צריך לעלות על מטוס בשביל זה , אבל פעם הבאה כשאהיה בארץ אני אקפוץ לראות את את החאפלה הדיגיטלית שרצה אצלך בבית אם עד אז ההזמנה תהיה בתוקף ,ואם לא תהפוך על הדרך לחובב אנאלוג / ווינטאג' וכו'...
...
אחי אתה מוזמן ביום שאתה נוחת מתי שזה לא יהיה
נ.ב
תראו אני כותב עם ipad אז אם אתם רואים שגיעות דלגו כי נמאס לי לערוך מקלדת העיברית הזו הרגה אותי משלימה לבד דברים הופכת לאנגלית יאלה מתיי תיהיה תמיכה נורמאלית לחרא הזה
frankym
חבר ותיק
שליחה
אז כך עידכון ברשימה לבנתיים
1. טלhd
2. Sam22
3. חיים
4. 9000es
5. gro111
6. Tvholic
7. תומר בן אריה
נראה מעניין לגמרי עוד שלושה אנשים נשארו מוזמנים לשלוח בקשות הכל פתוח הערב הולך להתנהל כך משחקי ps3 תלת מימד מירוצים יריות ועוד.... כמובן עם ההגה של לוגיטק g25 ואז בחינת תמונה בsd שידורי yes נמשיך בהזרמת מדיה מהסטרימר בבלורי לבחינת איכות ה hd וכמובן. בחינת השחורים המדוברת ונקנח בסירטי בלורי תלת מימד כמובן כיבוד ושתיה עלי אנא אשרו הגעתכם אוהב את כולכםבאבא שלי
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
איזה איש אתה...
יהיו שקיות הפתעה בסוף?
עם טופי ובייגלה?
העם דורש..... כל מיני דברים
bossgt6
חבר מביא חבר
שליחה
נשמע מדהים - סגרת על חסויות וכאלה עם דור מפיוצ'ר ?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
איזה כיף לראות מישהו כל כך נהנה מהרכישה
וזה לפני קבלת המוצר
אני אשכרה מחייך כאילו אני קניתי
העם דורש..... כל מיני דברים
bossgt6
חבר מביא חבר
שליחה
הוא אשכרה פותח לאנשים את הצ'אקרות לארנק ,בא לי לשדרג משהו ואני לא יודע מה - נראה לי אני אתחיל עם המזוזות
ruti_ziv
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
שליחה
frankym כתב:אז כך עידכון ברשימה לבנתיים
1. טלhd
2. Sam22
3. חיים
4. 9000es
5. gro111
6. Tvholic
7. תומר בן אריה
נראה מעניין לגמרי עוד שלושה אנשים נשארו מוזמנים לשלוח בקשות הכל פתוח הערב הולך להתנהל כך משחקי ps3 תלת מימד מירוצים יריות ועוד.... כמובן עם ההגה של לוגיטק g25 ואז בחינת תמונה בsd שידורי yes נמשיך בהזרמת מדיה מהסטרימר בבלורי לבחינת איכות ה hd וכמובן. בחינת השחורים המדוברת ונקנח בסירטי בלורי תלת מימד כמובן כיבוד ושתיה עלי אנא אשרו הגעתכם אוהב את כולכםבאבא שלי
...
יש מצב לארגן איזו 6090 להשוואה?
(הגיע הזמן להמליך מלך חדש בעיר)
bossgt6
חבר מביא חבר
שליחה
זה כבר יוליד מאמר חדש של shoot out ראש בראש עם מסקנות .....זה בכלל ייתן לערב תו תקן וידאופילי למהדרין ויכנס לפנתיאון המיפגשים
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
1. טלhd
2. Sam22
3. חיים
4. 9000es
5. gro111
6. Tvholic
7. תומר בן אריה
...
האנשים ברשימה שלך תותחים אחד אחד, מצפה לך ערב מהנה.
1. טלhd
2. Sam22
3. חיים
4. 9000es
5. gro111
6. Tvholic
7. תומר בן אריה
...
האנשים ברשימה שלך תותחים אחד אחד, מצפה לך ערב מהנה.
וכמובן תהנה מהמסך, המון שעות צפייה איכותיות
...
האמת שאני מחכה לזה יותר מהם
frankym
חבר ותיק
שליחה
sam22 כתב:איזה כיף לראות מישהו כל כך נהנה מהרכישה
וזה לפני קבלת המוצר
אני אשכרה מחייך כאילו אני קניתי
...
שמוליק דירבלאק להבריז
tvholic
חבר ותיק
תגובות: 2152
שליחה
bossgt6 כתב:הכי טוב להתחיל בשוק הכרמל , מעגבניות ובצל , זה הבסיס { לשקשוקה של החיים } אחר כך לקנות דברים יקרים יותר, אם אתה יודע להנות מקניית בצל שום וחמוצים תורשי אתה גם תהנה בקניות היקרות ....
...
בוס, אין לי מה להגיד על המילים שלך!
אהבתי והתחברתי ברמות!
חמוצים של הכרמל, ירקות של השוק. אני כותב ומדמיין את המטבח והאוכל של סבתא.
איזה ריח. 2 בלילה ועשית אותי רעב
tvholic
חבר ותיק
תגובות: 2152
שליחה
frankym
קבל ח"ח עצבני וחזק במיוחד!!!
זה אחד השרשורים שהכי נהניתי להכנס אליו בשלוש וחצי שנים שאני כאן.
אני כבר מת לפגוש את כל החבר'ה אצלך