פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

sam22 כתב:הם לא יכולים למכור
הם מחויבים לתת שרות על פי חוק
...
מוכרים(מציעים לפחות) לכל דיכפין.
בדקתי.
הם מתים להיפטר מהמסכים האלו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אבל אמרו שאין במלאי

יש KRP
העם דורש..... כל מיני דברים

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

sam22 כתב:אבל אמרו שאין במלאי

יש KRP
...
אני מדבר על KRP.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני מדבר על מלאי 5090 עליו מדובר בשירשור

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן

שליחה

מקווה שהנושא ייסגר לשביעות רצון הלקוח בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 25/05/2010 11:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

sam22 כתב:אני מדבר על מלאי 5090 עליו מדובר בשירשור
...
למיטב ידיעתי-אין להם 5090 חדשים במלאי,גם לא לגיבויים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

עניתי לך למה שאתה רואה כבעיה האמיתית.

אם אני יכול על קייס שיש לו מול ט.ר. זה השנמוך בעבר שאפשר לומר שהוא הסכים בתום לב
אז עכשיו שידרוש שדרוג כפול לKRP

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים,

ההתלהמות בשרשור הזה עוברת כל גבול. כשהגענו כבר להתנגחות בין חנויות זה כבר באמת יותר מדי.

אני סוגר את השרשור הזה.

אם יהיו חדשות או עדכונים, מהיבואן, מהלקוח או מהחנות, נפתח שרשור חדש או את השרשור הזה לפי הצורך.

תודה.

HDfreak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

מכתב ל-oferlaor בעניין השירשור "פיקסל שרוף בפיוניר 5090.."

שליחה

עופר שלום,
ראשית תרשה לי בהזדמנות זו להודות לפורום ולכל חבריה אשר מלבד החשיפה לטכנולוגיות/מוצרים חדשים, מעלים מידי יום נושאים מעניינים וחשובים.
בנוסף, למרות שאינני חבר פעיל מאוד, אני מבקר בפורום מידי יום ונהנה במיוחד ומצפה לביקורות/סקירות שלך באופן אישי אשר תמיד מעניינות וממצות.
יחד עם זאת, החלטתך לסגור את השירשור "פיקסל שרוף בפיוניר 5090, היבואן (ט.ר) מתנער מאחריות"
תמוהה בעיניי! :? האם לא זה חלק ממטרת הפורום (מלבד חשיפות וסקירות של מוצרים/טכנולוגיות) לתת במה וחופש ביטוי (בענייני תוכן הפורום כמובן) ?! האם יש כאן השפעה של מפרסמים ובעלי הון?!
מה שעשית למעשה זה סתימת פה ל-"אזרח הקטן" ובמיוחד שלא נתת לי את ההזדמנות להגיב לדבריו של בעל ההון מר. רמי בר-לב שתגובתו החסרת תוכן ענייני ומלאת האי דיוקים נשארה כמילה האחרונה!!
שלא תבין לא נכון, אינני תמים ומבין את השפעתם של מפרסמים ואת חשיבותם אך, האמנתי שהפורום אובייקטיבי.
כאשר אתה כותב: "ההתלהמות בשרשור הזה עוברת כל גבול" האם אתה מתכוון שהוא מעניין במיוחד?! (לכן כמות הגדולה של הצפיות והתגובות).
האם תוכל להבהיר לי היכן עברתי על חוקי האתר? תגובותי תמיד היו עניינות ורצינייות. אם לא אהבת את חלק מהתגובות, מדוע לא לפנות אל המגיבים באופן אישי ולבקשם לחדול מתגובות שאינן מקובלות עליך או על פי חוקי הפורום?
כשאתה כותב: "אם יהיו חדשות או עדכונים מהיבואן , הלקוח או החנות, נפתח שרשור חדש או את השרשור הזה לפי הצורך" איך אני אמור לעדכן ואת מי אם סגרת את השרשור?! מי זה "נפתח שרשור חדש"?! האם לא אני זה שאמור לפתוח את השרשור מכיוון שלמעשה לא השארת לי ברירה?

אסיים ואומר שוב תודה לכל המגיבים לשרשור המקורי, השפעתכם הייתה רבה וסגירת השרשור מעידה על כך.
(Y)

HDfreak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

דבר נוסף..

שליחה

בעקבות סקירתך על ה 5090 החלטתי לרכוש את המסך המדובר. :)
נערך לאחרונה על ידי HDfreak ב 13/05/2010 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

shaharza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306

Re: דבר נוסף..

שליחה

HDfreak כתב:ברור לי שכמות התגובות כאן תהיה אפסית שמא תסגור להם גם את החשבון. ולגבי, אחיה עם זה...
...
ההערה הנ"ל קצת מיותרת.

בתור אחד שאינו מגיב הרבה בפורום אך בודק מה חדש לפחות פעם בשעה אני חייב לציין מספר דברים:
1. אני לא חושב אפילו לרגע שהאתר מושפע ממפרסמים או כל גורם אחר. אולי אני נאיבי אבל אני בהחלט חושב שהאתר הזה ממש אוביקטיבי.
2. מן הצד השני אני בהחלט מסכים שסגירת השרשור הנ"ל הייתה טעות. במידה ולהנהלה ישנה בעייה עם אופן\אופי התגובות הם צריכים לפנות למגיבים באופן אישי ואם צריך אז לסגור להם את החשבון. הנושא שהועלה בשרשור מעניין וחשוב ויכול להשפיע על אנשים שבבעלותם מכשיר כזה או שמתכננים לקנות אחד כזה (למזלי אני לא נמצא באף קבוצה). בהחלט הייתי שוקל במקום עופר לפתוח מחדש את השרשור.

מקווה שאכן ייפתחו מחדש את השרשור.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

HDFreak,

1. השרשור הוא מעל 14 עמודים ואני חושב שהכל כבר נאמר בו. הייתי אומר ש-14 עמודים ומעל 200 תגובות זה לא בדיוק סתימת פיות :) אם המטרה היתה להעלים את הנושא היינו בקלות יכולים לעשות זאת מזמן.

העובדה שלא עשינו זאת ושהשרשור רץ זמן רב, צריכה להצביע על כך שזו לא היתה המטרה כאן.

2. אתה אישית לא עברת על חוקי האתר, אבל השרשור לא התקדם לשום מקום, ובסופו כבר התחילה התלהמות כולל התנגחויות בין עובדי חנויות. זו לא מטרת האתר ואנחנו לא מוכנים לאפשר לקרבות מהסוג הזה להתנהל אצלנו.

3. השרשור מיצה את עצמו. אתה הבהרת מצויין את עמדתך ואת הסיטואציה, לכל מי שרצה (כולל החנות) היה מקום וזמן רב להתבטא. עכשיו, מעבר להתלהמות אין מה להוסיף עוד לשרשור, אלא אם כן תהיה עוד אינפורמציה חדשה (תגובה של היבואן, עדכון מצדך שהשתנה משהו) ובמקרה כזה אנחנו נפתח את השרשור (או לחליפין, נאפשר פתיחת שרשור חדש).

מן הסתם, מי שרוצה לפנות אלינו יכול לעשות את זה באלף דרכים שונות (דיווח על השרשור, יצרת קשר עם מנהל, דואל, הודעה פרטית וכו').

4. לגבי הערתך הבאה:
שלא תבין לא נכון, אינני תמים ומבין את השפעתם של מפרסמים ואת חשיבותם אך, האמנתי שהפורום אובייקטיבי.
...
מה שאתה רומז הוא שהיבואן או החנות יצרו איתנו קשר או לחצו עלינו לסגור את השרשור.

שיהיה ברור: אף אחד לא לחץ עלינו (או אפילו יצר איתנו קשר) בכדי לסגור את השרשור. איננו בקשר כלל עם סטריאו סטאר והם מעולם לא פרסמו באתר.

לגבי ט.ר. עשיתי בדיקה והפעם האחרונה שהם פרסמו אצלנו זה היה בנובמבר 2008. אני לא יודע אם שמת לב, אבל יש לנו מספיק מפרסמים גדולים בהרבה וזה בהחלט לא לעניין לנסות ולשייך לנו אינטרסים זרים.

5.
ברור לי שכמות התגובות כאן תהיה אפסית שמא תסגור להם גם את החשבון
...
זה כבר מוגזם לגמרי. האם איימתי עליך על סגירת חשבון? האם סגרתי לך את החשבון? האם בכלל פניתי אליך בנוגע לסגירת חשבון?

כאמור, כאשר יהיה מידע נוסף, נשקול את הנושא מחדש.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/05/2010 10:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

קודם כל, לפני הכל, בתחתית כל הודעה, יש כפתור דווח, לחיצה עליו מאפשרת לך לפנות למנהלים (עופר ומרטין) בנוגע להודעה הספציפית, בנוסף אפשר גם ללחוץ דווח בצד ימין - בנוגע לכל השרשור.
כך שזו הדרך אם תרצה לפנות למנהלים בנוגע לסגירת השרשור.
שלא לדבר על זה - שאפשר פשוט לשלוח לעופר הודעה פרטית ולדבר איתו ישירות.

הצרה היא, ואתה רק מוכיח לנו שעופר צודק, שהשרשור הפך משיח והתייעצות, למקום להתנגחות, בין חנויות, ועתה גם בינך לבין החנות בה רכשת את המסך.
זה לא מטרת הפורום.
לא שמתי לב שחסמו אותך או מישהו שהשתתף, בסה"כ סגרו את השרשור. הוא עדיין שריר וקיים.

וההערה שלך, כמו שאמר shaharza, לא במקום, ולא קשורה. אנשים לא יגיבו - כי אתה פונה למנהל האתר... מה אתה רוצה שהם יתערבו גם בזה?

HDfreak פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

עופר,
oferlaor כתב:HDFreak,

5.
ברור לי שכמות התגובות כאן תהיה אפסית שמא תסגור להם גם את החשבון
...
זה כבר מוגזם לגמרי. האם איימתי עליך על סגירת חשבון? האם סגרתי לך את החשבון? האם בכלל פניתי אליך בנוגע לסגירת חשבון?

כאמור, כאשר יהיה מידע נוסף, נשקול את הנושא מחדש.
...
צודק ב 100% ולכן שיניתי מהר ככל האפשר את תגובתי. אני מתנצל על כך ואני מודה לפורום המכובד שנתן לי במה!

תודה.

0z23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 525

שליחה

hdfreak

ככה לצערי לומדים :roll:

גם לי היתה כוויה מט ר

dvd 393 בנושא האחריות

למרות פניות החנות

שניסו מול היבואן

בברכה ולימוד מוצלח

(W)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

(Y)

oferab
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

עפר
בהחלט היינו רוצים לראות איך מתקדם הנושא
בתחילה השרשור עבר לפורום פחות נקרא, ואחר כך הוא נחסם לגמרי
התגובות לא היו מתלהמות יותר מידי
רק הכיסויים של הסוחרים על היבואן היו תמוהים ולא נכונים
סגירת השרשור רק פוגעת בחברי הפורום ועוזרת ליבואן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Oferab

1. נניח ויש לך שרשור על מגבר אבל אתה רוצה לכתוב אותו בפורום המסכים הדקים כי הוא נקרא יותר. הרי ברור שזה לא הגיוני - חייב להיות סדר. ההחלטות שלנו אם ומתי להעביר שרשורים לא קשורות לפופולריות אלא לנושא השרשור.

2. אין לנו עניין לעזור או להזיק לאף אחד. המטרה היא לקדם את התחום. השרשור לא התקדם כלל ולא עזר לאף אחד אלא רק הלך והדרדר עד כדי התנגחויות אישיות. בעיניך זה נראה אולי כמעט התלהמות אך לי זה הציק.

3. ממה שאני מבין דווקא סגירת השרשור גרם לצדדים לדבר זה עם זה במקום להתנגח ואני מבין שיש התקדמות.

אם וכאשר הנושא יפתר ויהיו עדכונים יפתח שרשור חדש בהתאם.

אני מקווה שברור שהמטרות שלנו כאן הן לעזור לכולם, לא לשמש ככלי של אף אחד מהצדדים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני חייב לומר
מנקודת ראות צדדית למקרה, ההתנגחות היחידה היתה מצד סטריאו סטאר
נכון, אישית, אני חושב שאריה לא היה צריך להתערב. הוא מייצג חנות.
אבל הוא עשה את זה כל כך יפה ובצורה מאוד אדיבה ובכל זאת ניסה לעזור.
על זה מגיע לו כל הכבוד

מאוד הרגיזה אותי תגובת סטריאו סטאר
להודיע "אני לא נוהג להגיב" ואז להכפיש את כל מי ש"העז" לא להסכים.
מבחינתי, זה הדבר הפסול ביותר בשירשור.

ואני לא נכנס למי צודק, מי טועה, למי מגיע יותר או פחות
אני מדבר על התנהגות הנפשות הפועלות.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

ולשורה התחתונה, האם יש חדש בעניין?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם